Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Alba

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • agent de paza

  agent de paza pe zona alba aveți posturi de agent de paza?

 • 3

  Salarii atractive

  Angajez 2 tinichigii industriali si 8 izolatorii industriali cu experienta vasta in domeniu,salarii si beneficii atractive

 • 5

  Angajam agent de securitate în Alba Iulia

  Firma de securitate angajează agenți de securitate pentru obiective din mun. Alba Iulia. Cerinte: Atestat de paza sau adeverință de înscriere la curs, minim 8 clase, fara antecedente penale, seriozitate și punctualitate. Program flexibil.

 • Angajam Barman Barmnrita

  Gentleman Bar își mărește echipa! Cautăm barmani și barmanițe pentru locația din Centru in piata. Salar atractiv. Sună la pt mai multe detalii

 • Angajare personal necalificat spalator vehicule

  SC BUBBLE SRL,angajeaza muncitori necalificati-spalator vehicule,in Alba Iulia,jud.Alba, Societate are ca obiect de activitate spalatorie auto situata in Alba Iulia vizavi de Bazinul Olimpic.

 • 4

  Curs Sudor cu angajare

  Descoperă-ți Pasiunea Pentru Sudură! Lansăm procesul de înscriere pentru programul de calificare în meseria de Sudor. Te atrag noi provocări și îți dorești să-ți dezvolți abilitățile într-un domeniu plin de oportunități? Ai absolvit 10 clase și simți că sudura ar putea fi cariera ta viitoare? Dacă răspunsul este afirmativ, te invităm să explorezi cu noi lumea fascinantă a sudurii, unde arta și tehnologia se întâlnesc! Se oferă: Un pachet complet de instruire practică, evaluare și certificare, pentru a-ți dezvolta abilitățile în domeniul sudurii. Un mediu de lucru propice dezvoltării personale și profesionale, într-o echipă dedicată. Oportunitatea de a activa pe plan național și internațional, într-un domeniu cu cerere constantă pe piața muncii. Cerințe: Diplomă de absolvire a 10 clase. Dorința sinceră de a învăța și evolua în domeniul sudurii. Adaptabilitate și capacitatea de a te acomoda cu succes la noile provocări. Responsabilitate și seriozitate în fiecare aspect al activităților desfășurate. Beneficii: Contract de muncă pe toată perioada școlarizării. Condiții de muncă stabilite pe durata întregii perioade de școlarizare, garantând stabilitatea financiară. Alege să fii un Sudor Calificat și construiește-ți o carieră de succes împreună cu noi! Pentru detalii suplimentare și pentru a aplica, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon:

 • Angajam stivuitorist

  Firma distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajam Stivuitorist si Manipulant marfa, pentru depozitul din Alba Iulia. Oferim si rugam seriozitate. Mai multe informatii despre posturi, la tel. .

 • 14

  Angajez familie la o fermă de vaci

  Angajez familie la o fermp de vaci. Ofer cazare și condiții avantajoase. Pentru detalii vă rog să mă contactați telefonic.

 • 59

  Angajam paznici AGENTI de PAZA in ALBA Iulia si SIBIU

  SSP NEMO INVESTIGO ANGAJEAZA ; AGENTI de SECURITATE paznici(femei si barbati )pentru zona ALBA IULIA si SIBIU Unitatea SSP Nemo Investigo ofera din 1996 servicii de securitate : -PAZA & PROTECȚIE -CURSURI Ptr. AGENTI DE SECURITATE si - DISPECERI CENTRU DE ALARMA; -Evaluare de Risc la Securitatea Fizica -Contact tel .

 • 16

  Angajam Agenti de Paza in ALBA IULIA

  ANGAJAM AGENTI DE PAZA pentru SIBIU SI ALBA IULIA . Tel.contact .

 • 23

  Angajam agenti de paza in ALBA IULIA

  ANGAJAM PERSONAL PAZA PENTRU ORAȘUL ALBA IULIA . ( la Fabrici ) Contact tel ;

 • 2

  Mecanic/electrician auto

  Service auto autorizat RAR angajam mecanic/electrician auto cu minim 1 an de experienta. Oferim conditii si program de lucru avantajoase, post de lucru propriu, echipat complet, spatiu incalzit si luminat corespunzator. Suntem un colectiv ambitios si avem un mediu de lucru foarte placut. Relatii la numarul de telefon:

 • 10

  ANGAJAM SOFERI TAXI în Alba Iulia pe autoturisme MERCEDES E CLASS( automate)

  ELEGANȚĂ ȘI CONFORT PE PRIMUL LOC !!! Se cere seriozitate maximă si consecvență. Cele mai motivante salarii. Disponibilitate și abilitate de lucru cu clienții.

 • 1

  Angajăm cusătorese

  Societatea româno-germană PEMONT LENJERIE SRL, cu sediul în Alba-Iulia, str. A. I. Cuza, Nr. 24, angajează CUSĂTORESE. Oferim salar motivant, transport gratuit, tichete de masă, tichete cadou, precum şi un mediu de lucru modern şi curat.

 • 6

  Angajez asistenta medicala Cmf Berghin, jud. Alba

  Cabinet medic familie angajeaza asistenta medicala.

 • 2

  Mecanic

  Suntem în căutarea unui mecanic specializat în camioane, pasionat de domeniul auto și cu abilități tehnice remarcabile. Indiferent dacă ai experiență sau ești la început de drum în repararea și întreținerea camioanelor, te invităm să aplici pentru postul nostru vacant. cerinte: - Atitudine proactivă și dorința de a învăța și de a se dezvolta profesional. - Capacitatea de a lucra în mod independent sau în echipă oferim: -Pachet salarial atractiv, în funcție de experiență și performanțe. -Program pe un singur schimb Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o companie dedicată excelenței! Aplica acum!

 • 1

  Operator CNC

  cautam Operator CNC cu experienta pentru Sebes program 3 schimburi, luni-vineri

 • 9

  Curs tehnician transporturi

  Descrierea succintă a calificării: Tehnicianul transporturi este capabil să opereze cu documente de transport, să analizeze mărfurile în vederea transportării și depozitării, să realizeze operații specific planificării și derulării unor activități de transport, să planifice reviziile tehnice în conformitate cu legislația în vigoare, să coordoneze și să monitorizeze activități de reparare a mijloacelor de transport. Ocupații ce pot fi practicate în urma absolvirii acestui curs: referent TIR și tranzite - studii medii (cod 335103); inspector de trafic rutier - studii medii (cod 335107); agent transporturi (cod 432301); controlor trafic (cod 432303); impiegat auto (cod 432304); verificator documente expediție (cod 432330); impiegat registru mișcare (cod 432306); agent de transport internațional (cod 422105); agent transporturi externe (cod 422108); agent transporturi interne (cod 422109); tehnician prestații vehicule (cod 311527) inspector ITP. PENTRU DETALII SI ÎNSCRIERI VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL NOSTRU DIN ALBA IULIA, STR. TRIBUNALULUI NR. 3 (ÎN SPATELE PREFECTURII);

Salvează căutarea