Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Constanta Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Societatea Divert Exchange din Constanta recunoscuta in domeniul activitatilor de schimb valutar si transfer de bani angajeaza operatori casa schimb valutar , ce doresc sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti .Activitatea in sine presupune efectuarea tranzactiilor de schimb valutar si a transferurilor de bani prin Western : studii medii,limba engleza,cunostiinte utilizare computer si imprimanta,seriozitate,simt de raspundere,experienta nu este obligatorie firma acordând training-ul. Aplica cu un CV pe adresa de e-mail

 • 7

  Esti vorbitor de limba italiana si esti in cautarea unui job? Te asteptam in echipa noastra, Ed Media Plus, call center cu sediul in Constanta . Cautam personal in cadrul serviciului Asistenta Clienti ( inbound ), pentru companie telefonica italiana, cu un nivel minim de experienta in domeniu. Pentru mai multe informatii, contactati 0725032748

 • Iti doresti un loc de munca linistit, stabil si fara efort fizic ? Afacerea noastra activeaza in domeniul online-marketing inca din anul 2013 si in decursul anilor am reusit sa ne facem un renume in domeniul hobby. Cautam operator date cu experienta pentru adaugarea produselor in vederea vanzarii lor pe platforma noastra online-marketing. Abilitati esentiale, necesare postului: Intelegere la nivel general al procesului vanzare-cumparare in mediu online. O capacitate usoara de exprimare dar si corecta gramatical, in vederea compunerii textelor descriptive ale produselor. Aprecierea acestui post este bazata pe cantitatea de produse adaugate si pe calitatea textelor si detaliilor descriptive ale acestora. Programarea interview-ului se realizeaza in baza CV-ului iar interview-ul va contine si un test scris in vederea redactarii unui text descriptiv.

 • Solicit angajare Dețin permis categoria B din 2000 Aptitudini le mele: Cunoștințe lucru calculator Limba engleza nivel minim de conversatie Diploma casier și experienta 7 ani. Post liceală echipamente periferice birotica Am experienta în domeniul financiar, întocmire OP, cec-uri, deconturi, evidenta sume bani, sistem forexe trez, nu contabilitate Am experienta în lucrul cu documente, înregistrare, îndosariere, arhivare Abilitati le mele: Ordonat, promptitudine, colegial capabilitate rapida de adaptare. Detalii telefon .

 • Centru de personalizare Angajam operator PC /grafician full time sau part time Cunostinte si aptitudini necesare: Corel Draw Adobe Ilustrator Abilitati de a lucra multi-tasking. Salariul în funcție de cunostinte. Trimiteți un CV actualizat la adresa de email: și va vom contacta pentru un interviu unde vom discuta toate detaliile.

 • Salveaza cautarea