Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Administrator tehnic blocuri

  Firma de administrare blocuri angajeaza administrator tehnic / casier. Responsabilitati: - asigurarea contactului cu reprezentantii blocurilor alocate; - verificari tehnice periodice si asigura interventii la urgente / avarii; - efectueaza mici lucrari de intretinere (inlocuire becuri arse, lampi, reparatii incuietori etc) - propune solutii pentru rezolvarea problemelor blocurilor alocate; - achizitioneaza materiale de curatenie si intretinere necesare - incaseaza cotele de contributie de la proprietari; - solutioneaza problemele tehnice ridicate de catre proprietari. Cerinte: - Cunostinte tehnice generale; - Permis conducere cat B - auto propriu avantaj; - Persoane dinamice, integre cu o prezenta decenta; - Capacitate de dialog cu diferite categorii de oameni - Aptitudini minime in lucrul cu computerul Lasati mesaj cu CV complet si date contact prin raspuns la anunt.

 • Disponibil online

  Responsabila receptie clinica Kineto

  Part time L-V, program 15.00-20.00, locatie centrala Bucuresti Sarcini: efectuare programari, intampinare clienti, incasari POS Cunoștințe: MS Office (Word si Excel), Engleza (incepator-mediu) Studii medii/superioare Abilitati: comunicare si interrelationare personala

 • 59

  Pentru Secretariat

  Pentru secretariat firma de productie. Cerinte :- bacalaureat finalizat. Nu solicitam experienta, deoarece job-ul implica activitati foarte simple. Contract pe perioada nedeterminata. Salariul net: 3600 lei. Program: Luni-Vineri 08.30-16.30 Persoanele interesate pot atasa CV, cu numar de contact.

 • 2

  Asistent Manager-Firma de Productie

  SOCIETATE DE PRODUCTIE ( profil :Digi-Print ) Contract pe perioada nedeterminata. Full-time. Cerinte minime-Bacalaureat Program : 08.30-17.00 Salariul net ( lunar ) : 3600 ron In eventualitatea ca va intereseaza job-ul, va rugam sa atasati CV. Nu se poate afisa adresa noastra de e-mail, deoarece site-ul nu permite acest lucru.

 • Secretara scoala de soferi

  Scoala de soferi, angajam secretara, cunostinte pc, seriozitate, punctualitate. Experienta nu este necesara. www.sosoauto.ro tel:

 • 4

  Account Manager

  Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și să îți pui în valoare abilitățile de comunicare și atentie la detalii? Compania AXXA GRUP este specializată în recrutarea de personal non-UE pentru angajatorii din Europa și caută un Account Manager entuziast și responsabil care sa se ocupe de clientii companiei. Candidatul Ideal: - Ești o persoană cu abilități excelente de comunicare în limba română și ai capacitatea de a dezvolta relații solide cu clienții. - Ai o atenție sporită la detalii și știi cum să gestionezi eficient documentele de lucru. - Empatizezi cu clienții și poți gestiona relații profesionale într-un mod eficient. - Deții cunoștințe solide în utilizarea programelor de birou, inclusiv MS Office. - Limba engleză la nivel mediu reprezintă un avantaj. Responsabilități: - Comunicarea eficientă cu clienții pentru a identifica și înțelege nevoile și cerințele lor în ceea ce privește recrutarea personalului. - Colectarea și gestionarea documentelor necesare pentru procesul de recrutare și angajare. - Oferirea de asistență și suport clienților în procesul de recrutare, furnizând informații detaliate pentru fiecare situație în parte. - Pregătirea și întocmirea dosarelor necesare pentru obținerea autorizațiilor specifice, asigurându-te că toate informațiile sunt corecte și actualizate. - Menținerea unei relații strânse cu clienții existenți și asigurarea satisfacției lor cu serviciile noastre. - Colaborarea eficientă cu echipa internă și conducerea companiei pentru a asigura desfășurarea optimă a procesului de recrutare și angajare. - Monitorizarea constantă a progresului procesului de recrutare, asigurându-te că se respectă termenele stabilite și obligațiile legislative. Ce oferim? - Contract pe perioadă nedeterminată, oferindu-ți stabilitate în carieră. - Salariu atractiv, cu posibilitatea de creștere. - Bonus în funcție de performanțele tale și realizarea targetelor. - Echipamentul necesar pentru munca ta, inclusiv un laptop și telefon de serviciu. - Program de lucru de la ora 09:00 la ora 18:00, la birourile noastre din București, sectorul 2. - Oportunitatea de a participa la program de training pentru a te familiariza cu procesul nostru de recrutare a personalului non-UE. Dacă ești interesat să te alături echipei noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon pentru mai multe detalii și pentru a programa un interviu. Suntem nerăbdători să cunoaștem mai multe despre tine și să vedem cum poți contribui la dezvoltarea companiei noastre!

 • Ne marim echipa, angajam assistant manager!

  Responsabilitati: - activitati de receptie si secretariat - redactare documente - comunicarea cu clientii (telefonic, e-mail) - activitati de receptie si gestionare a documentelor - comunicare cu furnizori si autoritati conform domeniului de activitate Cerinte: - studii universitare finalizate - program de munca full time (luni- vineri) - cunostinte de MS Office - abilitati de comunicare si lucru in echipa - capacitate de organizare - persoana deschisa, cu inițiativă, motivata sa învețe lucruri noi - atitudine pozitiva, orientata către găsirea de soluții, punctual(a), ordonat(a), dinamic(a) - cunoasterea unei limbi straine reprezinta un avantaj Mediu de lucru plăcut, în care munca în echipă, comunicarea deschisă și respectul reciproc sunt la loc de cinste. Incurajăm un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. Persoanele interesate pot solicita mai multe informatii/depune CV-ul pe adresa de e-mail: sau se pot programa pentru interviu, la nr. de telefon .

 • 30

  Asistent manager

  Angajam o persoana pe perioada nedeterminata, program full time pentru biroul din sector 6, Bucuresti. Nu cerem experienta, persoanele dornice sunt formate direct la locul de munca. Oferim un loc de munca stabil si de viitor cu posibilitatea de avansare Salariul avantajos+ bonuri de masa+bonusuri+ al13lea salariu. Asteptam CV-urile pentru programarea interviului la adresa: Detalii la:

 • 2

  Cautam reprezentant vanzari

  Firma noastra specializata in prelucrarea si comercializarea rocilor naturale este interesata de angajarea unui reprezentant vanzari cu experienta, in show-room-ul nostru din Pantelimon.

 • 13

  clinica stomatologica ofera post registrator medical

  Clinica stomatologica zona Iancului ofera post de registrator medical (receptie), program full-time.

 • Receptionera Salon Centrodonna

  Persoana energica, cunostinte limba engleza si PC, amabila cu abilitati in comunicare cu clientii si personalul Salonului. Relatii la telefon .

 • Angajare secretara

  SC MOUSE BUS LINES SRL angajeaza secretara, contract perioada nedeterminata. Constituie avantaj detinere permis de conducere categ. B. Rugam seriozitate.

 • 11

  Angajăm secretară la Casa de modă Tudor srl. București. Trimiteți CV cu fotografie.

  Absolventă studii superioare, aspect plăcut, bună comunicatoare cu publicul.

 • Angajare Secretara

  Cerinte: Studii medii/superioare finalizate Abilitati de comunicare fata in fata, telefonic si prin email (claritate si coerenta in exprimare) Experienta anterioara intr-o pozitie similara reprezinta un avantaj Bune abilitati de organizare a timpului, sarcinilor, capacitatea de a lucra independent Atitudine pozitiva cu spirit de initiative si atentie la detalii Limbi străine engleză nivel mediu operare PC: pachetul Ms Office (excel nivel mediu, powerpoint min nivel mediu), navigare Internet Experienţa de minim 2 ani intr-un post similar Abilitati de organizare si prioritizare Proactivitate si initiativa. Descrierea jobului: Planificarea, organizarea si evidenta agendei directorului general; Gestionarea relatiilor de protocol in interiorul firmei; Gestionarea si administrarea diverselor informatii si documente ale firmei; Elaborarea si redactarea corespondentei de afaceri precum si a altor documente; Asistarea directorului general in desfasurarea activitatii si in proiectele pe care acesta le intreprinde; Primirea, inregistrarea si repartizarea corespondentei in interiorul organizatiei; Primirea vizitatorilor indrumarea si anuntarea persoanelor de contact din societate; Asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice; Realizarea necesarului de rechizite/consumabile/protocol si a comenzii aferente; Elaborarea si redactarea corespondentei de afaceri precum si a altor documente; Asistarea directorului general in desfasurarea activitatii si in proiectele pe care acesta le intreprinde; Intocmirea minutelor intalnirilor si ale proceselor verbale; Organizarea, clasarea si arhivarea documentelor; Colectarea, analizarea si sintetizarea informatiilor necesare pentru intocmirea rapoartelor si situatiilor solicitate; Asigurarea legaturilor telefonice in interiorul si exteriorul organizatiei; Beneficii: Salariu motivant; Tichete de masa; Posibilitati de dezvoltare personala si promovare. Descrierea companiei: ICPE SA este o companie românească cu o structură complexă, acoperind o gamă largă de inovații, concepte noi, în domeniul ingineriei electrice. Activitățile principale sunt axate pe cercetare, dezvoltare, inginerie, fabricarea OEM de produse și servicii inovatoare în domeniul resurse de energie regenerabilă, eficiență energetică, protecția mediului, vehicule electrice, electrotehnologii. Contact:

 • Asistent manager

  Societate de constructii din Bucuresti angajam asistent manager program full time . Studii : economice sau juridice Cerinte : Experienta in domeniul constructiilor reprezinta un avanta Cost control pe proiecte Cunostinte avansate de operare , redactare , calcul tabelar etc tip Office O foarte buna organizare Limba engleza nivel avansat Permis auto Va rugam CV si foto pe adresa de email.

 • 1

  Asistenta personala

  -mi elibereze din timp pentru chestiunile mai importante. Foarte importante: inteligenta, atentie distributiva, capacitate de multitasking, rezistenta la stress, disponibilitatea pentru un program flexibil, si la deplasari in tara.Jobul nu este dificil si poate fi interesant, e divers si dinamic insa necesita dedicatie si implicare. -Cerinte Fire charismatica (mai ales in discutiile telefonice), capacitatea de a gestiona si aplana disensiuni, Studii medii/ superioare -Excelente abilitati de comunicare -Cunostinte Marketing-Social-media -Reprezentare in relatiile cu clientii WORLD EXCEL POWER -POINT -Dorinta de afirmare si de a invata lucruri noi. -Prestanta si responsabilitate, persoana ordonata corecta serioasa. -Permis de conducere cat B obligatoriu. -Se ofera salariu motivant ,care poate creste in functie de nivelul de performanta masina de serviciu.-

 • 1

  Asistent manager/secretara

  Candidatul Ideal 1. De preferat sa fi lucrat ca asistent manager intr-o companie de construcții ; 2. Operare calculator și redactare rapida pe calculator ; 3. Disponibilitate la un program care depășește frecvent 8 ore . 4. Sa cunoasca limba enegleza Descrierea jobului Ce cautam - dorim să recrutăm o persoană responsabilă care să preia atributiile specifice postului de asistent manager/secretariat. Beneficii: Mediu de lucru prietenos, intr-un domeniu relaxant, alaturi de o echipa cu perspective; Salariu motivant; Locația sediului in proximitatea Pieții Alba Iulia -București, in cladirea Phoenicia Business Center Telefon persoana de contact:

 • 2

  Disponibil online

  Asistent Manager - Firma de constructii, Bucuresti

  Peste un an de experiență în Administrativ / Logistică, Management, Office / Back-office / Secretariat Candidatul Ideal Grup de companii de constructii angajam Asistent Manager care trebuie sa îndeplinească următoarele condiții : 1. Sa cunoasca foarte bine limba engleză vorbit și tradus și scris ; 2. De preferat sa fi lucrat ca asistent manager intr-o companie de construcții ; 3. Operare calculator și redactare foarte rapida pe calculator ; 4. Disponibilitate la un program care depășește frecvent 8 ore . Salariu atrăgător ! Locația sediului in proximitatea Pieții Alba Iulia -București ( Phoenicia Bussiness Center ) Str Turturelelor 11 A . Cv -ul va fi trimis pe mail : concordia . constradebucuresti @ yahoo. com ; detalii tel :

 • 5

  Angajam secretara

  Angajam secretara , norma intreaga, 8 ore/zi, program de luni pana vineri, interval orar 9-17. Cerintele specifice postului: cunostinte operare PC, cunostinte contabilitate (intocmire facturi, incasare plati, etc), Dorim in echipa noastra o persoana serioasa, punctuala, calma, politicoasa si comunicativa.

 • Salveaza cautarea