Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Botosani

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de munca,sofer cat B.Nu consum alcool.Puteti sa ma contactati la nr.0740546124.

 • Oferim locuri de munca in domeniul medical in azile si spitale din UK Ca INFIRMIER este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. De asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.Nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. Ca SUPPORT WORKER este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. Se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. Ca ASISTENT MEDICAL trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai PIN( dreptul de munca in UK) sau PRN (sa fi in curs de inregistrare in UK) BENEFICII : -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 7,83 lire /h-9 lire /h lire pentru INFIRMIERI /SUPPORT WORKERS( conteaza interviul, locatia) pentru ASISTENTII MEDICALI cu PIN salariile incep de la 17 lire/h si ajung pana la 18 lire/h -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o LUNA GRATUIT in azil in functie de locurile disponibile. Cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea NINO si a contului bancar -traininguri GRATUITE certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea CV-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare RESPONSABILITATI/CERINTE:INFIRMIERI/SUPPORT WORKERS -Identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -Sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -Stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -Asigurarea confortului pacientilor asistati -Asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -Asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -Asigurarea conditiilor igienico-sanitare -Sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe Skype cu angajatorul) -Sa aiba casierul curat -Disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte CERINTE/RESPONSABILITATI:ASISTENTI MEDICALI -PIN number valid -PRN pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu NU PERCEPEM COMISIOANE! Cv-urile pot fi trimise pe email: cluj@skycarec.co.uk

 • Se poate lucra de oriunde, ai nevoie de un cont PayPal si acces la internet. Castigi intre 300-1300EURO/luna Inregistrare gratuita la https://ecmero.com/?ref=179159 SPOR si SUCCES!

 • Sofer categoria b cu experienta caut de munca pe o perioada lunga de timp! Cer si ofer seriozitate

 • Loc de munca in germania, instalați sanitare posed permis categoria b

 • Angajam URGENT, persoane curatenie pentru spatiu birouri,part time, perioada nedeterminata. Se accepta si pensionari de drept sau pensionari grad III.Relatii si informatii la tel. 0786359331

 • PERSONAL: calificat si necalificat (din Botosani) in domeniul confectiilor (calcator si curatat de ate) Relatii la nr.tel.0746/312356

 • Locuri de munca in CEHIA, >Fabrica de Piese Auto 100-110Kc/ora =4-4,30Euro/ora >Agricultura +cazare gratis., La curatat pomi in livada. Cu experienta. >Abatorul de Pui +masa gratis >Sudori,7 eu/net ora >Piese /Cablaje Auto >Montaje gazon artificial, Fara comisioane, transportul 50%gratuit cu retinere din salar/,cazarea gratuita. Plecarea imediat Trebuie sa aveti 100 eu Bani de buzunar. Informatii suplimentare Cehia +420774853068

 • Caut de lucru la facut curatenie in Botoşani.Plata la zi .

 • Angajam Confectioneri si Croitori - Fabrica de Haine (ANGLIA) •Job: Confectioner si Croitor. •Salariu: £7.83 - £12.0 /ora •Program: Luni - Vineri (40 ore/saptamana + ore suplimentare) •Cazare: 300-350 lire/luna (inclusiv intretinere si internet) •Concediu: 28 zile cu plata •Experienta: minim 5 ani •Locatii fabrici: Londra (Alperton, Harrow, Wembley, Bounds Green Industrial Estate), Leicester, Manchester, Milton Keynes, Swansea, Rochdale. *Confectioner (masina de cusut) - NU ESTE necesar sa vorbiti Engleza* *Croitor (sala de croit) - ESTE necesar sa vorbiti Engleza* Cautam persoane serioase si muncitoare care doresc un loc de munca stabil Marea Britanie. Stratton Mills este o companie internationala de recrutare specializata in recrutarea personalului pentru fabrici de confectii textile. Oferim contract de munca, traininguri de specialitate si consiliere gratuita in gasirea cazarii, deschiderea unui cont bancar si aplicarea pentru asigurarea nationala (National Insurance). Daca aveti mai mult de 5 ani experienta in domeniu, puteti trimite un mesaj privat sau CV-ul complet in limba engleza (daca va poate ajuta cineva cu traducerea), la adresa diana@strattonmills.com si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Vreti mai multe detalii?

 • Firma REMEMBER din Botoșani, fondată în Aprilie 1994, distribuitor de produse cosmetice, chimice și parafarmaceutice, angajează Agenti de vânzări pentru județele Botoșani, Suceava și IAȘI. Se cere : experiență în vânzări, seriozitate,caracter. Se oferă : un loc de muncă "frumos", program flexibil, posibilitatea de a câștiga un salariu în funcție de rezultatele muncii depuse CV-urile se pot trimite la rem_cosmetics@yahoo.com

 • La All EU Recruitment căutăm Croitorese! Locație – Lokeren, Belgia Cerințe: Experiență în domeniu Cunoștințe de limba Engleză – reprezintă avantaj Ofertă: Angajatorul asigură cazare și încheie contractul de muncă cu toate drepturile conform legislației belgiene în vigoare. NU PERCEPEM COMISION! CV la bianca.burducea@all-eu-recruitment.com Detalii suplimentare la 0788.606.651 (Luni – Vineri inclusiv, 9:00 – 17:00) All EU Recruitment administrează în condiții de siguranță, numai pentru scopul de recrutare și în conformitate cu GDPR (Regulamentul European privind protecția datelor cu caracter personal), datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Suntem agentie de recrutare cu sediul in Galati, strada Brailei 134A, autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca.

 • Firma din Botosani angajeaza muncitori specializati in prelucrarea lemnului pentru sectia de panouri din lemn masiv. Se asigura salarii avantajoase. Posibilitate transport. Mai multe relatii la telefon.

 • Companie belgiană angajează Montatori ferestre si usi aluminiu! Se oferă: Cazare Transport intern Contract de muncă in Belgia – Beneficii conform legislației belgiene (holiday money, child benefit, annual bonus, etc) Plata salariului la săptămână. Sunt necesare cunoștințe de limba Engleză la nivel conversațional și permis de conducere categ. B! CV la georgiana.craciun@all-eu-recruitment.com Detalii la 0758.112.429 (Luni – Vineri, 9:00 – 17:00)

 • Angajez spalator auto pe perioada nedeterminata salar motivant si bonusuri saptamanale! Se poate asigura cazare la nevoie! 0746066990

 • Inscriem persoane pentru sezon 2019 cules capsuni in germania.Contractul se face pe 2 luni plata in acord.De aseamenea avem nevoie de bucatar(easa)sudor.mecanic auto.Pt mai multe detalii sunati la nr.0759473847.

 • Fabrica din domeniul Automotive, localizata in Cehia, cauta acum operatori in productie. Poti obtine acest loc de munca chiar si daca nu ai experienta in domeniu, intrucat se asigura instruire gratuita. Se mai ofera si: Transport gratuit din Romania Cazare gratuita Transport gratuit (de la cazare la fabrica si retur) Masa la pret redus Singurele cerinte sunt seriozitatea si disciplina la locul de munca. Daca te angajezi acum si lucrezi minim doua luni, primesti si un bonus de inceput! Suna la 0742530624, ca sa incepi.

 • Service auto in Botoșani, angajăm mecanic auto cu experienta. Salarizare procentuala. Contact 0755321262 Gabi

 • Societate comerciala angajam confectioneri ce experienta de minim un an in domeniu. Se ofera salariu, bonuri de masa, bonusuri si decontare transport in Botosani. Conditii de munca avantajoase si un ambient placut. Programul este luni-vineri. Relatii la sediul firmei, Incubatorul de Afaceri sau la telefon 0722 404 471.

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea