Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Motivele pt care vrei sa-ti aprofundezi cunostitele in Engleza sunt diferite-i-ti ofera un plus la munca,sa comunici mai usor,sa calatoresti,sa lucrezi in strainatate,sau scoala.etc.Lectiile individuale de Engleza generala le ve-i primi prin mail si ne vom contacta pe skype ,pt explicatii,conversatii ,exercitii.Se urmareste folosirea unei pronuntii corecte,mai fluente si rapide,,cu incredere pt a intelege si fii inteles de un nativ,imbogatirea vocabularului si exersarea intregii gramatici. Converatiile sunt centrate pe toate domeniile de acrivitate din viata cotidina pt a te descurca in orice situatie te afi (la telefon,pe strada,resaturant,cumparaturi,posta,vama,sanatate,etc)-folosind atat expresii uzuale,sinonime,meaninguri,verbe phrasale dar si forma contasa a verbelor(utilizata des de nativi) si alte subtlitati lingvistice.Gramatica se preda clar cu explicarea regulilor si structurilor gramaticale-facand multe exercitii si teste.Se fac recapitulari periodice,la inceput se face o evaluare gratuita a cunostiintelor.Program flexibil,functie de ora la car esti disponibil si orasul in care locuiesti Sunt absolventa universitara,peste 15 ani predare,rezident USA(near native) pret-40 lei-2 ore MULT SUCCES!

 • 6

  Angajam full-time: Gestionar Depozit - Manipulant Marfa pentru punctul de lucru din Brasov. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • 8

  SC ELECTROSTATIC COLORS SRL din BRASOV, la punctul de lucru de pe Centura Brasovului ( cu CET- ul) angajeaza : MANIPULANTI MARFA -nu este necesara experienta VOPSITOR INDUSTRIAL - specializarea se poate face la locul de munca Oferim: pachet salarial avantajos, tichete de masa, conditii de lucru foarte bune Date de contact: 0738-926900 0744-756653 e-mail: Va rugam seriozitate!!! .

 • 1

  Caut de lucru - norma intreaga sau part-time - absolvent studii superioare (inginer colegiu) - domeniu tehnic (constructii) - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs specialist SSM - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului (Word, Excel, Powerpoint, AutoCad si altele...) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov. Astept oferte atat prin mesageria site-ului cat si la nr. de telefon din anunt.

 • Societate comercială cu punct de lucru în Teliu, jud. Brașov, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet sofer (categoria C poate fi avantaj). Cunoașterea limbii maghiare poate constitui de asemenea un avantaj. Disponibiltate pentrudeplasari. Informații la telefon 0722609307

 • 7

  Angajam muncitori necalificati pentru societate cu punct de lucru in Teliu. Informatii la telefon 0786145926

 • Angajam muncitor presa. Zona Teliu, Prejmer. Relatii intre orele 8 – 14.30 la telefon 0786145926

 • 1

  Angajăm zidari pentru zona Teliu, Prejmer. Informații la telefon 0786145926

 • 6

  Angajam manipulant marfa si personal sortare imbracaminte. Zona Teliu, Prejmer. Relatii intre orele 8 – 14.30 la telefon 0786145926.

 • 1

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia in domeniul automotive si electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-55ani BENEFICII: -nu percepem taxe sau comisioane -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia/Slovacia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon.

 • Caut job in brasov am lucrat in domenii intretinere si ingrijiri cladiri etc

 • 1

  Caut job sofer categoria b de 18 ani

 • 1

  Angajez un gletuitor si un zidar ,in Brasov.

 • 2

  Angajam soferi profesionisti pe comunitate pentru camion 40 tone- prelata mega 40 . Din Brasov sau imprejurimi .

 • 2

  Caut de lucru in Brasov, in domeniul, curatenie birouri,farmacii, spati comerciale, banci, va rog contactatima pe mesaj

 • 3

  Angajez vanzatoare pentru magazin de haine din strada Republicii - Brasov; 40 de ore pe saptamana , program inegal cu 2 zile libere , salariu fix 2000 RON, plus comision din vanzari ; pentru informatii va rog sa sunati la numarul de telefon 0756076832 deasemenea pentru persoanele interesate va rog sa trimiteti CV cu poza pe whatup la numarul afisat. Multumesc.

 • 1

  Caut loc de munca/colaborare in sistem part time in domeniu financiar- contabil

 • 13

  Suntem in cautare de persoana pentru contabilitate primara, facturare, redactare documente pentru laboratorul cofetariei BOMBO din Brasov. Cerinte: -Experienta in pozitia de contabil minim 1 an ( contabilitate primara, de preferat in productie) -Cunostinte bune de PC, necesare pentru transmiterea diferitelor oferte, documente, redactare si printare documente -Adaptare rapida la un program nou de contabilitate -Capacitate de a lua decizii si a rezolva diverse situatii in lipsa sefilor -Raporteaza catre Directorul General Descrierea jobului: -program de lucru - luni-vineri : 8:00 - 16:30 - sambata : 8:00 - 14:00 -Diverse evidente, introducere date -Emitere documente, contabilitate primara, redactare documente -Preluat comenzi telefonice -Inventar materie prima lunar și de câte ori directorul general al societății o cere - Intocmirea diverselor rapoarte Se ofera: - Contract individual de munca perioada nedeterminata; - Salariu stabilit in urma interviului.

 • Angajam Decorator Torturi, cofetar cu experienta pentru Cofetaria BOMBO din Brasov. Cautam persoana cu experienta in umplerea si decorarea torturilor si prajiturilor. Persoana pe care o cautam, dorim sa aiba experienta in umplerea si decorarea torturilor clasice( frisca, ciocolata, glazuri, crema de unt, mascarpone) Salariul se negociaza in functie de experienta .Program de lucru: 8 ore pe zi ( L-S).

 • Inginer topograf, cu domiciliul in Brasov caut loc de munca in regim de colaborare sau angajare, de preferinta in judetul Brasov sau in judetele invecinate. Am o experienta in domeniu de peste 10 ani atat in lucrari de cadastru cat si de constructii. Am colaborat in timp cu diverse firme in cadrul unor proiecte atat in calitate de constructor cat si de consultant.

 • Salveaza cautarea