Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-1 Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Expert contabil autorizat CEECAR ofer servicii de cenzor pentru Asociatii de proprietari . Am experienta de peste 10 ani in serv de cenzorat .Indeplinesc conditiile legii 196/2018 , pot prezenta recomandari privind seriozitatea si profesionalismul serviciilor prestate.

 • Expert contabil autorizat CECCAR presteaza servicii de calcul liste si evidenta contabila completa pentru asociatii de proprietari . Serviciile complete includ colectare si repartizare cheltuieli ,intocmire liste de plata ,evidenta contabila cu software , servicii de caserie , plati furnizori , declaratii ANAF , REVISAL , alte rapoarte specifice asociatiei . Se prezinta lunar , in format electronic si pe suport de hartie registrele asociatiei , fise de apartament , fise furnizori , comunicari pe e-mail catre proprietari a notelor de plata , Am un mod de lucru flexibil , dupa o experienta de peste 10 ani cu Asociatiile de proprietari

 • 2

  Dezvoltator imobiliar, angajam pentru biroul de vanzări din sectorul 1 zona Străulești, o doamna/domnisoara cu studii finalizate pentru pozitia de Asistent Manager/secretară. Asteptarile noastre de la viitoarea candidată sunt: - cunostinte Office foarte bune; - cunostinte in promovare imobiliara, marketing; - cunostinte contabilitate primara; - organizarea timpului de lucru, indeplinirea sarcinilor; - atitudine pozitiva, calma; - corecta accent pe seriozitate; - FARA VICII. Programul de lucru este de Luni-Vineri de la 09.00-17.30. Pentru detalii si interviu asteptam CV cu poza.

 • 1

  angajam infirmiera cu experienta pentru camin de batrani

 • 15

  Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza femeie ajutor bucatareasa,chiar fara experienta (curatat legume,paneuri etc) pentru locatia noua din Mall Baneasa. Salariu 2000 ron in mana si mancare la alegere. Program o zi(9-21)cu una libera. Tel:

 • 24

  Angajăm șoferi livratori mâncare de la restaurante la clienți, cu mașina lor personală, pentru un venit lunar aprox. de 6000 RON! Garantăm contract fără comision firmă (0%), plată avantajoasă pe oră și comandă + bonusuri! Formăm o echipă dinamică de livratori în continuă creștere la nivel național (București, Ilfov, Brașov, Sibiu, Constanța, Galați, Iasi, Timișoara, Oradea, Cluj etc.) Livrăm mâncare de la restaurantele partenere din Bucureşti (toate sectoarele) printr-o aplicație pe smartphone. Dacă ai maşină personală sau scuter, permis auto și vrei să te plimbi prin oraș făcând mulți bani din livrări, poți să ai un program flexibil part-time, sau full-time; activitatea se desfăşoară în intervalul orar maxim 10:00 - 22:00. Avem oferte speciale, bonusuri și plata la oră și comandă, cu remunerări consistente în funcție de nivelul de carieră! Este necesară, dar nu obligatorie, o experiență de măcar 3 luni ca şofer/livrator/curier. Cerința esențială este punctualitatea și amabilitatea în servirea la timp a clienților. Dacă nu aveți mașină personală, dar sunteți dispus să colaborați cu firma noastră de livrări, vă putem ÎNCHIRIA MAȘINI, la cel mai mic preț de pe piață. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon: 0728373770 (Administrator: Bogdan Grama)

 • 10

  Esti in cautarea unui job interactiv fara a avea nevoie de prea multa experienta? Daca doar ce ai terminat facultatea sau ai decis ca nu doresti sa urmezi o facultate si esti in cautarea unui loc de munca , te asteptam in echipa noastra ! Dealerii noștri online sunt imaginea afacerii noastre si joaca un rol crucial in cresterea si succesul continuu al companiei. Cerințe: Abilitati exceptionale de prezentare; Limba engleza la un nivel conversational; O atitudine entuziasta si pozitiva; Capacitatea de a mentine nivelul de energie ridicat pe durata jocurilor; Capacitatea de a interactiona si de a empatiza cu oamenii; Condiții: Salariul 4185 lei net; Spor ore noapte 25%; Spor weekend 10%; Beneficii medicale Regina Maria; Bonus performanta trimestrial (1350 lei net) Oferim suport candidatilor care nu locuiesc in Bucuresti, se ofera 2800 lei net pentru relocare (suma ce se acorda in momentul in care se vireaza primul salariu) Responsabilități: Vei prezenta jocul Ruleta sau BlackJack intr-o maniera profesionala; Vei implica jucatorii in experienta jocurilor online; Vei efectua toate operatiunile din jocuri in conformitate cu legislatia in vigoare; Alte informatii : Contract individual de munca pe perioada nedeterminata; Locatie Zona Sebastian. Sector 5 Program de lucru in 3 ture zile lucrate cu 2 zile libere ); Training de specialitate; Daca tot ceea ce se regaseste in acest anunt te-a convins , te incurajam sa aplici si ne vom ocupa noi de tot .

 • 2

  Cautam bona cu experienta pentru baietel 2 ani si 4 luni. Atributii : ingrijire si supraveghere copil, preparat/servit masa, plimbari in parc, joaca Program: 8 ore/zi Salariul: 2400 lei/luna tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 1

  Cautam persoana pentru ingrijire doamna ( 92 ani, lucida, nedeplasabila) in regim intern cu 4 zile libere /luna. Atributii: ingrijire si supraveghere, preparat si servit masa, mic menaj al casei, mici cumparaturi necesare in casa Salariul: 2500 lei/luna, cazare ( camera separat), masa, 4 zile libere/luna tel. 0726256070 sau 0213107403

 • Firms MAM AUTO sector 1 salariu attractive.

 • 1

  Consilier ADR Nr. ONU ( cisterne) , clasa 2 , 3...9 , caut / ofer colaborare part time , impozit minim , 2 ore / zi . Telefon 0729016388 .

 • GRUP SAPTE SA angajeaza merchandiser(baiat) Unilever in Carrefour Baneasa. program 8ore,30 min pauza masa ore 7-15.30.pachet salarial 2100 ron +decont de transport. experiența nu e obligatorie dar constituie avantaj.

 • 10

  Angajam ingineri horticoli pentru activitati in tara la infintarile de livezi sau montajul sistemelor de protectie pentru ele. Asiguram transport, diurna si cazare. Pentru detalii va rugam sa ne contactati

 • Angajez mecanic pe buldoexcavator jcb 4 cx , carte de munca , posibilitati cazare .

 • 1

  Angajez urgent automacaragiu pentru automacara hydrom cu sasiu de volvo 20 t , carte de munca , salariu motivant , posibilitate de cazare la societate .

 • 5

  Speed Job Agency SRL, angajeaza soferi profesionisti categoria C+E. Locatie: zona Bergamo, Italia Se lucreaza pe prelata. Se fac 3-4 curse/ zi, o cursa are 52 km. Se asigura cazarea. Venit net 1800 euro. Limba italiana nu este obligatorie. Detalii la telefon: 0774638564

 • Montatori panouri sandwich , montatori structuri metalice.Firma de constructii hale metalice , angajeaza muncitori pentru Santiere. Salariu negociabil la interviul de angajare in functie de experienta. Pentru provincie asiguram cazare. Relatii la telefon :

 • 7

  CERINTE -experienta in lucrări H.V.A.C (încălzire,Ventilatii,Aer condiționat). -sa execute lucrari de reparatii AC ( la nevoie) PROGRAMUL 8.00 - 17.00 LUNI - VINERI Salariul negociabil in functie de experienta! ATENTIE!!! Lipsa de experienta poate fi compensata prin dorinta de a invata, comportament decent si loialitate! OFERIM SI CEREM SERIOZITATE!!! Te asteptam sa te alaturi unei echipe de prieteni !

 • 1

  ANGAJAM OPERATOR LINIE AMBALAT PROGRAM 8 ORE ,SAMBATA /DUMINICA LIBER , C.M. 1750 LEI/LUNA ZONA BAICULUI INCINTA FOSTA ELECTRONICA SECT2 BUCURESTI

 • 2

  Lant de restaurante fastfood cauta AJUTOR BUCATAR in Bucuresti. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea