Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-1

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 4

  Camin de batrani din Mogosoaia,Chitila si Voluntari,angajaza URGENT infirmiera/ingrijiroare cu/fara experienta,cu/fara calificare. Se ofera:conditii avantajoase de munca,program flexibil,masa asigurata,o paine pe zi,se deconteaza transportul in limita legala, contract de munca pe durata nedeterminata,salariu net de la 1900 lei.

 • Firma serioasa, colectiv tinar, executam tot ce înseamnă lucrări de finisaje în construcții, termosistem, gleturi, gresie, faianță, parchet,tinci, zugrăveli,etc, cautam lucrari Cu stima!! Petruș Panait Tel. 073133183 Mail:

 • 3

  Firma partenera licentiata UBER si TAXIFY angajam soferi cu masina personala. Program flexibil, fara stres fara sef.pentru detalii la nr. tel. 0721 340 146. 0760 573 404.

 • Caut angajament ca Manager Restaurant/Pensiune, sunt o persoana cu experienta ,calificare in domeniu, responsabil, corect(cazier curat),cunostinte contabilitate primara . Dispus relocare sezoniera mare/delta/ munte. Recomandari și CV la cerere Ofer si cer seriozitate.

 • Vrei sa ai un program flexibil? Sa simti ca esti independent(a)? Iti doresti o cariera in domeniul imobiliar? Vrei sa ai o echipa de profesionisti care iti vor oferi sprijinul pentru succes? Acum ai aceasta ocazie! Esti determinat/a sa faci vanzari? Atunci vino in echipa noastra! Cautam colegi cu sau fără experiență, care vor lucra împreună cu noi la biroul nostru din Piata Romana. Candidatul pentru postul de Agent Imobiliar trebuie sa: - Aiba excelente abilitati de comunicare; - Cunostinte operare PC; - Abilitatea de a initia si sustine relatii sociale si de parteneriat productive; - Prezenta business; - Perseverent, dornic de succes; Care sunt atribuțiile principale ale unui agent imobiliar în viziunea nostra ? -Responsabilitatea principală este intermedierea tranzacțiilor de vanzare și închiriere a imobilelor din Bucuresti din portofoliu agenției. -Prospectarea pieţei pentru aducerea de noi proprietăți de vânzare/inchiriere pentru clienții noștrii. -Follow-up pentru clienţii deja existenţi Ce avantaje ai lucrand cu noi? - Oportunitatea de a te dezvolta profesional într-o echipă tanara. - Posibilitatea de a-ti dezvolta propria echipa. - Program flexibil Vrei sa faci parte din echipa noastra? Asteptăm să te cunoaștem!

 • Caut personal pentru vanzarea si promovarea produselor Farmasi. Astept in echipa mea persoane responsabile, orientate catre rezultant, optimiste si cu gandire pozitiva.

 • 2

  Job suplimentar Posibilitate de castig in anul 2020. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Seriozitate, lucru 2 ore pe zi.

 • angajem zidari dulgheri din provincie seriosi fara alcool asiguram cazare la santier ,170 lei pe zi plata la 2 saptamani ,nu se opresc bani in casa ,

 • 5

  Cautam doamne mature, domnisoare si cupluri,cu varsta intre 18 -50 de ani, care doresc sa se inscrie la casting in vederea participarii la filmarea unor scene neconventionale in viitorul apropiat.Castingul are loc in Bucuresti la o data care va fi anuntata ulterior in functie de numarul de persoane inscrise.Dupa aceea filmarile vor avea loc in Bucuresti precum si in diverse locatii(vile)de pe Valea Prahovei.Cautam persoane deschise,lipsite de inhibitii,cu/fara experienta dar care sa arate implicare in activitatea pe care o vor avea.Odata selectionate se asigura contract pentru fiecare filmare ce va fi facuta.Plata contractelor va fi intre 200 si 1000 de euro in functie de scenele filmate si de aptitudinile fiecarei persoane si vor fi negociate dupa confirmarea selectionarii in urma castingului.Drepturile de imagine si de difuzare vor fi proprietatea companiei care organizeaza castingul si filmarile.Asteptam inscrierile dvs.si eventualele intrebari.Va multumim.

 • Urgent dulgheri - fierqari si zidari - amenjarin interioare cate 8 locuri , contract de munca pe firma germana , salariu net 2200 eurolunar + cazare decenta + transport la locul de munca . documente necesare buletin original si copie , cazier judiciar , proba de lucru platita se da in Germania / adeverinta medicala medic familie cu apt de munca in constructii , certificat de calificare ( daca exista ) scurt cv din care sa reiasa experienta in domeniu , echpament santier - bocanci+salopeta . plecare imediat . transportul Romania -Germania il priveste pe aplicant rog seriozitate

 • Angajam urgent doamna nefumatoare, cu experienta, civilizata, ca bona pentru 2 copii, dispusa sa faca menajul familiei cand vor creste copiii. Dorim ca persoana sa ne insoteasca in vacante. Zona com.Tunari. Program intern, cazare, masa, 2 weekend-uri libere, excursii in strainatate impreuna cu noi, salariu 3000 ron si disponibilitate pentru CM. Detalii in cursul saptamanii intre 10:00-15:00, la tel: 0741123383.

 • Angajam persoana nefumatoare, cu experienta si recomandari pentru menaj in vila din sector1 si usor ajutor cu copiii (trei copii). Program intern, cazare, masa, 2 weekend-uri libere si salariu negociabil. Putem discuta chiar angajarea unui cuplu (domnul sa fie "gospodar" si sa aiba carnet conducere). Detalii la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00).

 • Selectam in vederea angajarii, persoana cu experienta si recomandari, flexibila si dispusa sa ajute in menaj si ingrijire doi copii, in apartament situat in apropierea Parcului Herastrau. Program intern, salariu 3700 ron. Dorim o persoana nefumatoare si fara obligatii pentru a insoti familia in vacante. Detalii la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00).

 • Selectam, in vederea angajarii, persoana cu experienta si recomandari, ca bona pentru copil 5 luni care sa faca si menaj cu gatit pentru famile, in Mogosoaia. Program zilnic intre 06:30-17:00, salariu 2800 ron. Dorim o persoana din zone invecinate. Detalii la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00).

 • Societate de distributie dispozitive cautam reprezentanta de vanzari si vanzatoare aparate medicale si auditive

 • Firma distributoare aparate auditive si dispozitive medicale anagajeaza tanara pentru activitate de distributie si prezentare dispozitive medicale

 • Companie care distribuie dispozitive medicale Cerinte; limba engleza avansat, cunostinte temeinice de folosire a laptopului; office, nero, excel , mail, cunostiinte de marketing, contabilitate primara

 • 5

  - Ai posibilitatea sa acumulezi cunoștințe in domeniul imobiliar, concomitent sa beneficiezi de incasari financiare. - Oportunitatea de a te dezvolta profesional într-o echipă cu experiența in imobiliare (verifici pe Net). - Doar daca esti o persoana care doresc sa se promoveze! - Salarizarea/comisionarea este in funcție de performante acumulate. - Program flexibil. - Sediul companiei se afla in Piata Victoriei.

 • Sudori,lacatusi,tinichigi,polizatori,sablatori,vopsitori,mec.hidraulicu,motoristi,inginer naval,electricieni,timplari.Contract de munca tip CDI si toate asigurarile platite de angajator francez,inclusiv cazarea.Salariu 2200-3400 euro/net/luna.Tf/contact 0767060127/obligatoriu cv/

 • Salveaza cautarea