Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-2

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 8

  Agentie de turism/hotel angajeaza Contabil primar: Descrierea jobului: Inregistarea tuturor documentelor primare. OBLIGATORIU: Cunostinte avansate program contabilitate Saga. Salariu: 2000 (de inceput) Program de lucru : 09 - 17 Locatie: Calea Mosilor, Sector 2.

 • Inginer constructor cu experiență în executie, constructii civile, industriale și hidrotehnice, ofertare și documentație tehnică pentru licitație doresc colaborare cu persoana fizică/ juridică.

 • Angajam operator circular/abric calificat Lucru lemn masiv Salariu 3000Ron net

 • Solicit angajare vânzător orice domeniu sau firma de paza ,sf tura(Sunt fost cadru militar),rog seriozitate

 • Ofer servicii de inginer telecom, sisteme de securitate, vanzari/contracte comerciale, director de proiecte/calitate si instalatii/circuite electrice, permis auto ctg. B in Bucuresti. tel. 0721.370.693.

 • Societate de instalatii termice si sanitare angajeaza ajutor de instalator. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cautam o persoana tanara, dinamica si dornica sa evolueze. Salariu 2800 lei.

 • Angajăm tehnicieni sisteme de alarmă și electricieni pentru lucrări de instalare de sisteme electronice de securitate (alarme incendiu, alarme efracție, control acces, supraveghere video). Permisul de conducere cat. B este obligatoriu. Sediul firmei se află pe strada Agricultori - sector 2, București.

 • Angajăm electricieni și tehnicieni sisteme de alarmă pentru lucrări de instalare de sisteme electronice de securitate (alarme incendiu, alarme efracție, control acces, supraveghere video). Permisul de conducere cat. B este obligatoriu. Sediul firmei se află pe strada Agricultori - sector 2, București.

 • 2

  Angajeaza Electricieni cu experienta, Posesor permis de conducere categoria B Salariul incepind de la 3000 ron si creste in functie de cunostinte

 • 1

  Doresc să fac menaj la persoane serioase începând din data de 16-07-2020!Am 40 ani si locuiesc în colentina sect 2!Accept orice program !Ofer si doresc seriozitate maximă!

 • * Firma partenera UBER/BOLT, LICENTIATA PENTRU TRANSPORT ALTERNATIV IN REGIM DE INCHIRIERE Cautam colaboratori cu autoturisme proprietate personala pentru activitatea de transport persoane in regim de inchiriere. Conditii de colaborare: > Varsta minima 21 ani; > Permis de conducere ( minim 2 ani ); > Atestat pentru transport in regim de inchiriere; > Cazier judiciar fara inscrisuri; > Aviz medical si psihologic; > C.I valabila CERINTE AUTOTURISM: > Autoturism in 5 usi, nu mai veche de 14 ani; > AC > ITP / 6 luni; > RCA > Certificat de inmatriculare + carte de identitate > Stare tehnica si optica buna; * Facilitam obtinerea copiei conforme si a ecusoanelor de la ARR pentru masina dvs. * Oferim suport pentru achizitionarea/ fiscalizarea si instalarea casei de marcat; * Contract de munca 2/6/8 ore; * Asigurarea de persoane si bagaje; Comision 10% + 25 lei / saptamana pentru contabilitate; ! Platile catre soferi se fac saptamanal prin transfer bancar sau numerar. Cerem si oferim seriozitate! Manager de transport - Andreea

 • 1

  Agentia SELECT FAMILY cauta o doamna sanatoasa, in putere, de incredere, cu experienta pentru ingrijire si supraveghere doamna varstnica. care locuieste in sectorul 3 Se ofera cazare si masa. Program: intern cu 4 zile libere/luna Salariu 2500-3000lei Sunati SELECT FAMILY, - Agentia ta de incredere 0735277484/ 0787883789

 • 4

  Colaborare cu studenti implicati,in vederea obtinerii stagiului de 3 ani .Cunoscatori Autocad ,Arhicad,proiectare 3D,Randari Proiectare in timpul liber proiectare de acasa Verificarea lucrarii si .Indicatii la facultate sau la sediu din zona Universitatii.. Doresc sa formam o echipa tanara pe termen nedeterminat Adresa de e mail

 • Societate comerciala angajeaza, cu contract de munca ,8 ore/zi, femeie de serviciu pentru curatenie birouri.

 • 2

  Familie cu 2 copil de 1 an si 6 luni au nevoie de bona cu experienta Se cauta o persoana activa, rabdatoare, iubitoare de copii, fara probleme medicale. Bona se implica pentru ingrijire, supraveghere copil Program intern cu 4 zile libere/ luna Salariu min 3500lei + CM zona Sector 1, Parc Herastrau Pentru mai multe detalii sunati la SELECT FAMILY 0735277484 / 0787883789

 • 65

  Salon de intretineree corporala cauta colega:: - simpatic/a, care stie sa se faca placut/a, comunicativ/a si vesel/a; - care are o atitudine pozitiva si deschisa ; - zambeste; - este proactiv/a si nu asteapta ca lucrurile sa se intample de la sine; - are initiativa si ii place sa rezolve probleme; - ii place sa primeasca feedback constant, ca sa evite comunicarea ineficienta; - are integritate si este o persoana de incredere; - ii face placere sa lucreze intr-o echipa tanara si ambitioasa; - este modest/a si apreciaza evolutia treptata; Descrierea jobului Responsabilitati : - va gestiona activitatea de front-desk. - va informa clientii nostri cu privire la serviciile oferite - va intampina clientii, va efectua preluarea apelurilor telefonice si va efectua programari/reprogramari, - va avea atributii in ceea ce priveste casieria, si activitatea de secretariat. - efectueaza inventarele si plaseaza comenzile; - se ingrijeste de aspectul centrului din punct de vedere igienic si estetic; - opereaza pe casa de marcat. - gestioneaza pagina de facebook, instagram, site, etc. VA ROG SA TRIMITETI CV-UL INSOTIT DE POZA!

 • 3

  Cautam ingrijitoare pentru o batrana deplasabila, bolnava de Alzheimer. Batrana merge la toaleta, recunoaste persoanele, este cuminte, doar cere prezenta cuiva, Program intern, 2 weekend-uri libere / luna, zona centrala, salariu 2500 lei / luna. Tel. 0756.618.640, www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!

 • 1

  Adaug continut pentru magazine online si site-uri de prezentare: -documentare si descrieri de produse, -meta-tags, -realizare de continut, articole pentru blog; -seo on-page, -prelucrare imagini in Photoshop. Lucrez de acasa, dar pot face deplasari pentru preluarea documentatiei fizice in conformitate cu regulamentul GDPR. Lucrez pe contract de prestari servicii si ofer factura. Pentru detalii suplimentare imi puteti lasa un mesaj.

 • Angajam personal curatenie, femei si barbati, pentru cartier rezidential, munca de exterior, zona Pipera. Program 8 ore, de luni pana vineri. Angajam si personal din provincie. Se deconteaza transport separat. Detalii la telefon 0763300600.

 • Cautam MONTATOR FATADE pentru relocare in Franta - zona Paris. Cerinte : - persoana serioasa, ordonata, responsbaila - permis de conducere categoria B. - experienta in domeniu Ce oferim : - Salariu fix plus diurna - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Cazare si transport in Franta - Transport asigurat Fr-Ro/Ro-Fr de 3 ori pe an. ***Pentru mai multe detalii ne gasiti la 0733 894 696***

 • Salveaza cautarea