Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Sector 3 Bucuresti • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez inspector SSM/cadru tehnic psi

  Angajez inspector SSM / cadru tehnic PSI . Cerinte: domiciliul in Bucuresti permis conducere cat. B experienta in domeniu minim 1 an cunostinte operare PC salariu atractiv Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV in vederea programarii unui interviu. Multumim!

 • Disponibil online

  Căutăm Profesor de Canto/Pian/Chitara/Ukulele/Bass/Saxofon/Clarinet/Tobe - Școala de Muzică Armonia

  Descrierea companiei Suntem o echipa tânăra de profesioniști, pasionați de muzică încă din copilărie. Misiunea noastră este să descoperim și să dezvoltăm talentul fiecărui cursant. Ne-am propus să împărtășim experiența și cunoștințele noastre că să va insuflăm și vouă pasiunea pentru artă. Pentru această, în cadrul Școlii Armonia vă vom încuraja să participați la diferite evenimente culturale cum ar fi: spectacole, recitaluri, concursuri și festivaluri muzicale. Pregătindu-l pentru aceste activități, cursantul va avea ocazia să învețe ce înseamnă perseverență, răbdarea și responsabilitatea, de asemenea va învață valoarea efortului, dar și să își organizeze timpul eficient. Toate aceste aspecte va pot orienta către o viitoare carieră muzicală. Toți profesorii au pregătirea necesară și experiență individuală pentru a ghida cu răbdare orice iubitor de muzică. Candidatul Ideal Ca și viitor membru al echipei Armonia, ne dorim să fii o persoană răbdătoare, calmă și serioasă careia să îi placă să lucreze atât cu copii, cât și cu adulți. Căutăm un coleg cu o atitudine pozitivă și proactivă, să preia inițiativa în diversele proiecte ale școlii. De asemenea, să fie o persoană dedicată și organizată, astfel încât să poată indeplini toate sarcinile zilnice ce țin de activitatea profesorală. Dacă cele de mai sus te reprezintă, te așteptăm la un interviu, pentru a ne cunoaște mai bine. Descrierea Rolului Responsabilități: Organizarea și coordonarea activităților instructiv-educative; Gestionarea clasei de elevi; Implicarea în diverse proiecte muzicale educative; Conducerea întregului proces didactic pentru cursul pe care îl coordonează; Realizarea anumitor activități educaționale care să dezvolte cunoștințele copiilor și abilitățile acestora; Participarea la activități de perfecționare pedagogică și de specialitate; Asigurarea mijloacelor de învățământ, a materialului didactic și a auxiliarelor didactice; Cunoașterea și respectarea politicilor și principiilor educaționale ale unității de învățământ; Crearea orarului și completare în sistemul de pontaj. Cerințe obligatorii: Cunoscător de limba engleză; Experiență în domeniul educațional; Cunoscător a metodelor moderne de predare; Perfecționare continuă; Persoană creativă, calmă, iubitoare, rabdătoare, dedicată, organizată, cu o atitudine proactivă, atentă la detalii, punctuală, serioasă; Abilități de comunicare foarte bine dezvoltate. Cerințe opționale: Absolvent(ă) al(a) Universității Naționale de Muzică București. Depune CV-ul tău acum și devino un membru valoros al echipei Școlii Armonia!

 • 21

  Angajez muncitori calificați și necalificați în construcții

  Angajez muncitori calificați și necalificați în construcții

 • 16

  Angajez muncitori necalificați construcții

  Angajez muncitori necalificați constructii

 • 46

  Angajam infirmiere

  Camin de batrani angajeaza infirmiere cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0724661462.

 • 5

  Asistent Vanzare Plafar - Premium Brand

  Important: Asteptam cv-ul tau atasat pe site la mesaj sau pe Whatsapp la nr de tel afisat. Analizam si revenim pt detalii la cei care corespund. Succes! Locatii disponibile in: Mall Parklake + Mega Mall (sector 3 si 2) sau Mall Vitan (sector 3) Compania este lider in domeniul suplimentelor nutritive si promotor al conceptelor avansate de sanatate prin inovatie si wellness. Profilul dorit: Cautam persoane cu studii sau cunostinte in domeniu, pasionate de domeniul nutritiei, interesate de o alimentatie sanatoasa, de preferat, care au mai lucrat pe o pozitie similara in retail. Acceptam si studenti absolventi la biochimie, nutritie, farmacie care pot lucra program 12 24 (o zi 12 h si apoi liber) si care au experienta minima in vanzare. Oferta: Pachet salarial 6000-7500 lei net luna (3400 lei net fix + 800 lei tichete masa + 2400-4000 lei comision lunar din vazari); Program de lucru flexibil, in ture 12 24 (o zi 12 h si o zi liber); Contract de munca, programe de training, bonusuri de performanta si de fidelizare. Responsabilitati: Activitate de consultanta pentru clientii magazinelor de profil din Mall-uri; Consiliaza clientii in procesul decizional, prezinta suplimentele nutritive, ingredientele, propietatile si cantitatea recomandata, conform necesitatilor formulate; Ofera clientilor informatii legate de actiunile promotionale si serviciile de specialitate de care pot beneficia; Actioneaza pentru atingerea obiectivelor individuale de vanzare; Incasare numerar, emitere bonuri fiscale, facturi etc.

 • 37

  Angajam,PR,Hostess,Creatoare content,Barmanite,Ospatarite

  Angajam,Ospatari,Ospatarite,Barmani,Barmanite,PR,Hostess,DJ,Asistenta Manager,Social Media,Creator Content Cu experienta sau fara Part Time sau Full Time Sunati sau trimite ti un email pe adresa noastra pentru un interviu!

 • 3

  Internship Calitate-Platit

  Cerinte Studii absolvite in domeniul ingineriei. Pasiune pentru tehnologie și inovație. Abilități de rezolvare a problemelor și gândire analitică. Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă. Disponibilitate pentru deplasari, inclusiv in afara tarii Limba engleza nivel avansat Disponibilitatea de a lucra intr-o fabrica Responsabilitati Realizari Participare activă la proiecte tehnice în cadrul echipei. Propuneri de soluții creative și eficiente pentru provocările tehnice. Colaborare strânsă cu echipa pentru atingerea obiectivelor stabilite. Alte informatii Program Luni-Vineri: 08:00-16:00 Pachet salarial alcatuit din salariu net 3900 lei Tichete 25 lei zi Al 13-lea salariu Al 14-lea salariu Prima casatorie Prima nou-nascut Prima rechizite Prima vacanta Asigurare medicala privata

 • 4

  Fochist la o fabrica de cablaje

  Angajam Fochist la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - studii medii - calificare fochist - disponibilitate de a lucra in ture 12 12 sau 12 24 - cunoștințe despre funcționarea echipamentelor de cazan - experiență anterioară în operarea cazanelor sau într-un rol similar RESPONSABILITATI: - alimentarea și aprinderea focului în cazane - responsabil de alimentarea cu combustibil a echipamentelor - monitorizarea și menținerea temperaturii și presiunii adecvate în cazane - curățarea și întreținerea regulată a cazanelor și a echipamentelor aferente - asigurarea funcționării eficiente și sigure a echipamentelor și sistemelor de cazan BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 39 lei - decontarea transportului in comun doar in Bucuresti sau transport asigurat: Calarasi, Ialomita, Valea Argovei-Silistea, Giurgiu, Teleorman. Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048.

 • Design Engineer (Cables Design)

  Angajam Design Engineer (Cables Design) la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - licenta in Inginerie electrica Inginerie energetica sau domeniu similar - experienta in proiectarea cablurilor intr-un mediu de productie - cunostinte in software CAD si alte instrumente de proiectare RESPONSABILITATI: - proiectati si dezvoltati sisteme de cabluri pe baza cerintelor si specificatiilor proiectului - efectuati cercetari si analize pentru a optimiza proiectarea cablurilor pentru performanta si eficienta a costurilor - creati desene detaliate, modele si prototipuri folosind software-ul CAD - efectuati teste si evaluare pentru a valida performanta si fiabilitatea sistemelor de cabluri BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 39 lei - program de lucru de luni pana vineri: 08.00-16.00 - decontarea transportului in comun doar in Bucuresti sau transport asigurat: Calarasi, Ialomita, Valea Argovei-Silistea, Giurgiu, Teleorman. Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048

 • 1

  Frezor la o fabrica de cablaje

  Angajam Frezor la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - cunostinte de desen tehnic - experienta in prelucrari mecanice - calificare de frezor prelucrator prin aschiere - disponibilitate de a lucra in ture 12 12 sau 12 24 RESPONSABILITATI: - prelucrarea pieselor metalice conform specificațiilor tehnice BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 39 lei - decontarea transportului in comun doar in Bucuresti sau transport asigurat: Calarasi, Ialomita, Valea Argovei-Silistea, Giurgiu, Teleorman. Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048

 • Mecanic intretinere utilaje in fabrica

  Angajam Mecanic la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - studii medii - cunostinte de mecanica - disponibilitate de a lucra in ture 12 12 sau 12 24 - capacitatea de a diagnostica și remedia defecțiunile echipamentelor RESPONSABILITATI: - asigura buna funcționare a utilajelor BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 39 lei - decontarea transportului in comun doar in Bucuresti sau transport asigurat: Calarasi, Ialomita, Valea Argovei-Silistea, Giurgiu, Teleorman. Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048

 • 1

  Electrician intretinere si automatizari

  Angajam Electrician intretinere si automatizari la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - disponibilitate de a lucra in ture 12 12 sau 12 24 - certificare în domeniul electric (ex. autorizație ANRE) - experiență în domeniul electric și cunoștințe în automatizări - cunoștințe bune de citire și interpretare a schemelor electrice RESPONSABILITATI: - efectuarea lucrărilor de întreținere și reparații electrice - instalarea și configurarea echipamentelor și sistemelor electrice - diagnosticarea și remedierea defecțiunilor electrice și electronice - participarea la proiecte de modernizare și automatizare a instalațiilor - colaborarea cu echipa de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 39 lei - decontarea transportului in comun doar in Bucuresti sau transport asigurat: Calarasi, Ialomita, Valea Argovei-Silistea, Giurgiu, Teleorman. Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048.

 • 1

  Angajam vanzatoare magazin mixt, sector 3, Energeticienilor

  Daboco Supermarket isi mareste echipa ! Angajam vanzatoare, program 2 zile si 2 liber. Salariu de la 3100 Ron ( bonuri de masa incluse). Pentru locatia din strada Energeticienilor, nr 100 - 110, sector 3. + card discount 20 % la cumparaturile din magazin, +alte bonusuri

Salvează căutarea