Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma angajeaza diriginte de santier,fost maistru constructor sau inginer contructor pensionar in varsat de maxim 70 de ani,cu experianta relevanta si care sa poate sa fie dovedita. Locatia este zona Adamclisi ,se asigura cazare si 3 mese pe zi cat si trasportul acasa in weekend. Salariul este motivant si se acorda cate o prima lunara in functie de economiile si solutiile tehnice folosite. Angajare perfect legala cu CIM ,conditii de munca bune,etc. Asteptam cat mai urgent C/V uri la CD/EST

 • Angajez tamplar pvc cu experienta + carnet sofer Loc Mihail Kogalniceanu.

 • 7

  Angajez in conditii avantajoase meseriași pentru constructii . Mai multe detalii la tel.

 • societate comerciala angajez zugrav salariu avantajos

 • 1

  Constructor efectuez lucrări de construcții, renovării locuințe, amenajări, reabilitări, instalații electrice, sanitare și termice. Seriozitate și profesionalism.

 • 1

  montez mobila cumparata execut si la comanda preturi mici

 • 1

  Societate angajam tamplar pvc, serios, punctual, posesor carnet de conducere cat. B. Tel. 0722778431.

 • 8

  Punct de lucru in Constanta sat Mamaia angajam doar persoane serioase. Cazare inclusa.

 • 4

  Simmit MPwr caută INSTALATORI (PLUMBER), loc de muncă OLANDA, începere lucru 09-Nov-2020 Cerințe: Să vorbiți satisfăcător în Engleză (cel puțin nivel mediu, B2) Capabil să lucrați independent Experiență: instalații sanitare: cel puțin 3 ani (obligatoriu) Certificat instalator instalații tehnico-sanitare si gaze. Detalii job: Angajatorul va aranja un contract de muncă olandez prin care vor fi asigurate alocația de pensie, impozite și alte plăți impuse de legislația UE. Responsabiltăți În calitate de Instalator (Plumber) veți efectua următoarele activități: Instalați fitinguri si accesorii pentru instalatii sanitare (brackets) Lucrați cu țevi Mapress din oțel C , sisteme de țevi Viega (răcire și încălzire centrală) Folosiți sistem de prindere (cleme) din cauciuc Instalați și reparați conducte, deschideți canalele de scurgere înfundate. Asamblați final instalațiile în diverse săli tehnice Notă: Veți lucra pe baza simbolurilor, standardelor și codurilor indicate pe planurile de instalare. Condiții contractuale Salariu 510 /săptămână pe baza a 40 ore lucrate. Plata se efectuează în fiecare săptămână, săptămâna următoare după cea lucrată. Orele lucrate peste 40, sunt plătite suplimentar, la un procent mai mare. Cheltuielile de călătorie din România în Olanda și transportul local de la locul de cazare la muncă și înapoi sunt acoperite în salariul săptămânal și sunt în sarcina angajatului. Cazare asigurată de Angajator la standarde înalte. Cazarea este, de regulă, într-o rază de 20 km de la locul de muncă, transportul local fiind ăn sarcina angajatului iar orice distanță suplimentară este acoperită cu 0,10 Euro/Km) Standard proiect: proiectul va dura cel puțin 6 luni. Dacă sunteți interesat și aveți calificările necesare, trimiteți Curriculum Vitae (CV) în Lba Engleză, o copie a cărții de identitate și o copie Certificat instalator. Bateti pe Google search Simmit MPwr si gasiti datele de contact.

 • 5

  CERINTE: Să vorbiț satisfăcător în Engleză, cel puțin nivel MEDIU (B1/B2) și să aveți un certificat de siguranță VCA sau SCC (obligatoriu). DETALII JOB: Angajatorul va aranja un contract de muncă olandez și veți fi tratat la fel ca personalul olandez. Alocația de pensie, rata de impozitare și alte plăți impuse de legislația UE vor fi aranjate de către angajator. CONDIȚII CONTRACTUALE Salariul net este de 510 și este o sumă netă stabilită pe săptămână. (cca 2250 /luna NET) Orele suplimentare (efectuate peste 40 de ore) sunt plătite la un procent mai mare. Plata se efectuează în fiecare săptămână, următoarea după săptămâna lucrată. OFERTA (BONUSURI, BENEFICII, etc.) Cazarea este aranjată de către Angajator cu spațiu pentru a stoca lucrurile personale, singur în cameră; Notă: Angajatorul preferă să mergeți la muncă în Olanda cu autoturismul personal pentru transport de la locuință la locul de muncă și înapoi. In caz contrar va trebui sa închiriați o mașină în Olanda (cca 100 /săptămână/2 pers.) Dacă sunteți interesat adăugați o copie a Cărții de identitate la Curriculum Vitae (CV) în limba Engleză și trimiteți-le la adresa noastra de email. Bateți Simmit MPwr pe Google search și o gasiți .... .

 • Loc de munca stabil in echipa de productie mobilier din lemn masiv & MDF. Ce cautam: - Experiență profesională si cunoasterea utilajelor din domeniul producției de mobilier (operatii de debitare, frezare, asamblare, slefuire) - Intelegerea desenelor tehnice (schite) - Cunoasterea sistemelor si accesoriilor specifice (feronerie) - Eficienta, buna organizare si capacitatea de a invata continuu - Seriozitate și punctualitate - Orientarea catre soluții în remedierea situațiilor neprevăzute Ce oferim: - Utilaje noi, performante - Mediu de lucru placut - Programul echipei de productie: Luni - Vineri -> 8:00 17:00 - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Prime de sarbatori, ore suplimentare platite, nivel de salarizare in functie de cunostinte si performanta Poti obtine mai multe detalii aici: telefon .

 • Daca: - esti atent la detalii; - ai un sim tehnic dezvoltat; - ai cuno tin e temeinice de desen tehnic; - esti absolvent sau student an terminal sau masterand (facultate cu profil tehnic); - ai experienta in domeniu (proiectare) de minim 2 an; - detii cunostinte foarte bune de Autocad, Microsoft Office; - ai vedere în spațiu; - ai permis de conducere categoria B; atunci iti oferim oportunitatea unei cariere de succes intr-o companie dinamica. Dorim sa te implicam in: - elaborarea proiectelor in constructii si amenajari interioare - lansarea in executie a reperelor proiectate si propunerea de solu ii pentru îmbunătă irea activită ii sectorului de productie i pentru implementarea lucrărilor în derulare; - supervizarea situatiei lucrarilor lansate in executie; - verificarea realizarii lucrarilor de montaj, atunci cand gradul de complexitate al lucrarilor este ridicat. Ce oferim(bonusuri, beneficii)? : - Mediu de lucru placut si dinamic; - Pachet salarial atractiv, in raport cu performantele obtinute; - Posibilitatea dezvoltarii in cariera Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra,asteptam sa ne trimiti un CV pe email sau what's app.

 • 2

  Societate cu o experienta pe piata de 25 ani,angajam montator balustrade de sticla,cabine de dus,usi sticla,cu experienta in domeniu si permis categoria B.Salariul negociabil in functie de experienta.Asteptam sa ne contactati pentru a programa un interviu.

 • Descrierea postului: - Decoreaza, repara si produce mobila si alte produse din lemn, pvc, sticla, OSB, pal, bond, carton, mdf, tego, fibra de sticla cu compartimente de structura metalica. Responsabilitati: - Pregateste locul de munca prin identificarea sarcinilor si planificarea activitatii; - Identifica cerintele de calitate specifice din fisele de lucru; - Aplica procedurile tehnice de lucru in vederea asigurarii cerintelor de calitate; - Selecteaza si pregateste materialul de lucru; - Prelucreaza toate tipurile de lemn, inlocuitori de lemn sau mase plastice, prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice; - Debiteaza placi din lemn, mdf si alte materiale; - Imbina furnirele, le preseaza, le incleiaza, ajusteaza si finiseaza, produce si repara alte obiecte din lemn; - Remediaza eventualele defecte constatate pe parcursul derularii lucrarii. Cunoştinţe necesare: - Proceduri de calitate specifice pentru tamplarie; - Calitatea materialelor si modul de verificare al acestora; - Caracteristici tehnice ale masinilor si uneltelor pentru prelucrarea lemnului; - Cunoaste instrumente de masura si control . Aptitudini şi deprinderi necesare: - Abilitati de comunicare; - Adaptat la lucrul in echipa; - Centrarea activitatii pe obtinerea rezultatului; - Rezistenta la stres si effort; - Responsabilitate; - Atentie. Nivel de studii: - Calificare profesionala tamplar Beneficii: - Pachet salarial bazat pe experienta, cunostinte si performanta - Lucru intr-o echipa tanara si dinamica - Bonuri de masa - Dezvoltarea carierei intr-o companie producatoare de produse realizate pt corporatii din Europa, Asia si Africa. - Firma Graphtec Design are o imagine pozitiva in piata romaneasca si internationala avand colaborari cu firme de renume de peste 21 ani - Evenimente de Training, coaching, buisness games si dezvoltare personala in fiecare sezon al anului. - Experienta pe masura la o firma care este dezvoltata lateral si vertical avand tehnologii pt. prelucrare lemn, metal, plastic, - Firma are un portofoliu mare de clienti si are peste 36 de mii de produse unice in peste 25 de tari.

 • 1

  Descriere:Societate comercială in construcții cu sediul in Constanța. angajează în condițiile legii, personal calificat și necalificat. Relații suplimentare la telefon: 0727135184

 • 2

  Responsabilități: - Dozare materii prime și materiale auxiliare - Curățenie și lubrifiere - Mentenanță utilaje - Verificare și înlocuire bidoane la pompele de dozare, etc. Cerințe: - Studii medii (liceu / școală profesională) - Experiență pe posturi în producție - Punctualitate, seriozitate Mai multe informații la Mulțumim pentru interesul și aplicația dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a contacta doar candidații potriviți cerințelor postului. S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru: http://www.professional.com.ro/gdpr/

 • 4

  SigmaLux design angajeaza montator mobila la comanda cu experienta. Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este 3300 plus carte de munca.

 • 3

  SIMMIT MPwr Constanta recruteaza urmatoarele categorii de muncitori in constructii:pentru Constructia noi ecluze maritime, Terneuzen, Olanda. Data inceperii lucrului: 25-ianuarie-2021, durata proiectului: circa 2 ani Cautăm oameni cu experiență în construcții, în sisteme dulgherie cu cofraj DOKA. Cerințe: Dulgher Betonist A Experiență minimă de 3 ani în construcții civile de beton Abilitatea de a citi desenele de lucru Experiență demonstrabilă cu cofraje de sistem, cum ar fi Doka Abilitatea de a realiza independent cofraje tradiționale Abilitatea de a seta independent măsurătorile din desen Vorbirea și înțelegerea limbii Engleze la un nivel mediu spre bun. Dulgher Betonist B Experiență minimă de 1,5 ani în construcții civile din beton Lucrează sub îndrumarea și supravegherea Dulgherului betonist A Experiență demonstrabilă cu cofraje de sistem, cum ar fi Doka Experiență cu cofraje tradiționale Efectuarea independentă a sarcinii primita de la Dulgherului betonist A Vorbirea și înțelegerea limba Engleze cel puțin satisfacator. Muncitor necalificat (Ajutor) in Constructii din Beton: Experiența în construcții civile din beton consituie un avantaj Capacitatea de a indeplini sarcinile primite Capabil sa poata lucra cu unelte electrice # Detinerea certificatelor BSN/SCC, VCA, IPAF, GPI, etc. constituie un avantaj. Condiții contractuale: Se lucreaza 55 ore / saptamana (Luni - Vineri 10 ore iar Sambata 5 ore) SALARII oferite de Angajator: Dulgher betonist A: 700 Euro / saptamana NET Dulgher betonist B: 650 Euro / saptamana NET Ajutor dulgher (Muncitor constructii): 620 Euro / saptamana NET Plata se efectuează în fiecare săptămână, săptămâna următoare după săptămâna lucrată. Cheltuielile de călătorie din România în Olanda și transportul local de la locul de cazare la muncă și înapoi sunt sunt în sarcina angajatului dar, sunt acoperite în salariul săptămânal Notă: Angajatorul preferă să mergeți la muncă în Olanda cu autoturismul personal pentru transport de la locuință la locul de muncă și înapoi. Daca sunteti interesat si aveti calificarile necesare trimiteti un CV în Engleză și o copie ID.

 • 2

  Caut zugravi cu experiență seriosicu chef de muncă plata săptămânal pentru mai multe detalii si bănuți va pot oferi la număr de telefon Lucian

 • Salveaza cautarea