Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajam muncitori în domeniul construcțiilor civile și industriale pentru Germania faianțar zugrav zidar instalaor termic pentru mai multe detalii sunați la numărul ....

 • angajam muncitori în domeniul construcțiilor pentru Germania urgent pentru detalii suplimentare sunați la numărul

 • Angajez in conditii avantajoase sudori ,lacatusi,polizatori pentru santier naval

 • 8

  Angajam lucrători in construcții, calificați și necalificații salariu atractiv.

 • Angajam personal cu experienta pentru productie si montaj tamplarie PVC. Salariu motivant.

 • 1

  Societate Comerciala autorizata ANR angajeaza instalatori EGD si EGIU. Salarii de la 5000 lei. Transport asigurat. Tel .

 • Societate in domeniul gazelor, angajăm instalatori cu sau fără experiență. Salariu motivant în funcție de experiență!

 • Meseriași in domeniul construcțiilor, executam zidarie, placări , gresie, faianță, rigips, parchet, tencuieli, instalații sanitare..etc..tot ce tine de ridicarea sau renovarea unei case, cu specialitate in acest domeniu de foarte mulți ani, ofer seriozitate si calitatea lucrărilor dumneavoastra.. Pentru mai multe detalii astept oferta dumneavoastră.. Contact la nr .

 • 15

  Societate comerciala, angajeaza lucratori in domeniul construcțiilor in județul Constanta, pentru lucrari de amenajare interioara si exterioara . Salariul se negociaza in functie de cunostintele in domeniu. Angajarea se face cu contract de munca, medicina muncii, protectia muncii, etc. Plata salariu la 2 săptămâni ( avans si lichidare ). Program 08:00 - 17:00 Mai multe detalii la numerele de telefon : 742021511; 743334634.

 • 1

  Candidatul Ideal - absolvent al unei facultati tehnice, de preferat in domeniul naval - pasionat de proiectare - cunostinte PC avansat ( AUTOCAD ) - atentie la detalii, capacitate de analiza, spirit de echipa - experienta lucrarii in santier naval constituie un avantaj, precum si utilizarea softului CADMATIC. Descrierea jobului - proiectare si consultanta navala in Romania si in strainatate; - lucrari de specialitate impreuna cu echipa de structura /corp nava; - salariu negociabil in functie de experienta dvs. actuala- mediu de lucru profesionist- posibilitate de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei Societate cu experienta in domeniul proiectarii si consultantei tehnice navale si offshore.

 • Caut contractori serioși pentru colaborare în domeniul construcțiilor civile și industriale pe teritoriul României și în afara țării!

 • 1

  Societate Comerciala autorizata ANR angajeaza Sudor PE . Salarii de la 5000 lei. Transport asigurat. Tel .

 • 3

  Societate cauta colaborare cu echipe de dulgheri/fierari si echipe de interioare, de pe raza judetului Constanta. Relatii:

 • Anagajam muncitori calificati pentru Santierul Naval Damen: Tubulator Naval, Sudor Mig Mag, Lacatus Constructor Naval, Lacatus Mecanic Cerințe: Diploma de calificare in meseria practicata, Experien a în domeniul naval min. 2 ani. Oferim: - Salariu motivant, bonusuri si prime de sarbatori, - Transport asigurat, - Cazare, - Concediu de odihna platit. Pentru alte detalii puteti suna la Nr. de telefon.

 • Se cauta ajutor de șantier. Ne ocupam cu finisaje interioare. Se cere bunăvoie și mai ales seriozitate. Plata se face săptămânal iar salariu se stabilește în funcție de experiență.

 • 3

  Cerințe: Certificat VCA ori SCC = certificarea cunoștințelor de siguranța și protecția muncii Educație și calificare ca electrician, constructor de panouri electrice; Experiență de lucru recentă (ultimii 2 ani) ca electrician în instalarea și asamblarea panourilor de comandă industriale; Abilitatea de a citi și înțelege schemele electrice întocmite pe baza simbolurilor, standardelor și codurilor indicate pe planurile de construcție; Experienta in cablare Transformatoare, Unități driver, Relee, PLC-uri; Experiență cu circuite de diferite tensiuni 120VAC, 24VDC si 4-20Ma, 480VAC; Vorbitor satisfăcător în Limba Engleză cel puțin nivel mediu, B1/B2); Permis de conducere auto valabil. Mașina personală constituie un avantaj! Condiții/Beneficii: Salariu NET de 540 pe săptămânăNEGOCIABIL, funcție de experiența în construcții panouri electrice. Orele suplimentare vor fi plătite la un procent mai mare Contract de muncă olandez, prin care vor fi asigurate alocația de pensie, impozite și alte plăți impuse de legislația UE. Cazare platită de Angajator la standarde europene: Internet Wifi, Facilități de gătit, Spălare rufe, singur în cameră. Poziție în echipă de lucru cu un coleg Român Minim 24 zile de vacanță Responsabilități: În calitate de electrician construcții panouri electrice, lucrați la cablare și instalarea de panouri și tablouri noi în atelier. construiți și instalați panouri industriale de comandă pentru mașini specializate. Căutăm electricieni talentați - constructori de panouri care pot construi, cabla și asambla panouri de control. Veți efectua următoarele activități: Montarea modulelor electronice in carcasa panoului de control electric Controlul și conectarea cablurilor de alimentare și de comandă Fixarea componentelor montate pe ușă Instalarea tablourilor electrice Notă: Veți lucra pe baza simbolurilor, standardelor și codurilor indicate pe planurile de construcție. Simmit MPwr oferă stabilitatea unui loc de muncă cu normă întreagă, în cadrul diversității lucrărilor de proiect. Trimiteți Curriculum Vitae (CV) completat la Zi, o copie a Cărții de identitate și Consimțământ prelucrare Date personale către Vă așteptăm cu aplicații căt mai curând posibil.

 • 4

  Firma ,angajeaza permanent cu contract de munca ,sudori,lacatusi pentru atelier confectii metalice in Constanta. Conditii avantajoase, stimulative,bonuri de masa !

 • 1

  Accent Construct Foreign Kortrijk Belgia ofera locuri de munca in domeniul constructiilor. Pentru detalii ne puteti contacta prin e-mail: sau la telefon: .

 • SOCIETATE COMERCIALA DIN CONSTANTA ANGAJEAZA, IN CONDITII AVANTAJOASE, AUTOMACARAGIU PENTRU MACARALE PE PNEURI SI AUTOMACARALE

 • societate angajeaza electricieni si muncitori necalificati

 • Salveaza cautarea