Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma angajează instalatori sanitare și termice . Se lucreaza in Bucuresti in santiere noi si in blocurile vechi unde se fac reabilitari de conducte . Salariu intre 3000 -4500 lei / net .

 • 9

  si muncitor necalificat pentru societate de instalatii termice si sanitare cu program de lucru L-V si contract de munca, cu activitate in Bucuresti.Oferim cazare pentru persoanele din provincie.

 • Fundatia HOSPICE Casa Sperantei angajeaza TEHNICIAN MENTENANTA pentru punctul de lucru din Mun. Bucuresti, Str.Tamaioarei nr. 121- 123, Sector 2 Cerinte: Studii: medii Experienta: minim 1 an Carnet conducere categoria B, C Program de lucru: full time, 8 h/zi Abilitati: Cunostinte in domeniul mecanic/auto, hidraulic, electric, instalatii termice; Analiza si atentie la detalii; Capacitatea de a sesiza defectiunile; Indemanare, precizie. Descrierea postului: reparatii/intretinere/service echipamente si transport pacienti (la nevoie). Asigurarea transportului pacientilor si a altor persoane, in conditii de maxima siguranta si confort Asigurarea functionarii optime a instalatiilor si echipamentelor tehnice aflate in dotarea Hospice Atribu ii/responsabilitati principale: Constatarea si repararea defectelor aparute la utilajele de natura electrica, mecanica Constatarea si inlaturarea problemelor ce pot aparea la instalatiile sanitare, electrice, termice, de ventilatie si climatizare si a altor probleme tehnice ce pot aparea in cladire Asigura buna functionare a instalatiilor si utilitatilor cladirii Hospice ( apa, canalizare, incalzire) Asigura instalarea si intretinerea echipamentelor, instalatiilor, mobilierului cladirii Hospice Asigura aprovizionarea cu materialele necesare desfasurarii activitatii, in limita bugetului aprobat Transport pacienti (la nevoie) Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-urile la adresa de email: Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon:

 • 4

  Angajam instalatori Termotehnic Service SRL angajeaza instalatori in domeniul instalatiilor termice si sanitare . Programul de lucru este de luni pana vineri. Pachetul salarial se discuta in functie de experienta fiecarui candidat. Pentru mai multe informatii va rog sa apelati la numarul de telefon :0733010110.

 • Firma NCS CLIM SERVICII SRL angajează urgent frigotehnist...persoane ambițioase si dornice de munca...mai multe detalii la nr

 • Bună ziua. Angajez Instalatori sanitari Franța pentru proiect de lunga durata. Pentru cei interesați, detalii mesaj privat sau la număr de telefon sau

 • 2

  Sa știe sa faca instalații de apartamente ,iar programul este de la ora 8-17,salariul pt prima luna este de 3500 ron iar din a doua luna salariul depinde de fiecare persoana în parte. Rog seriozitate.

 • Firma autorizata ANRE angajeaza instalatori gaze si termice cu experienta minima in domeniu, ce detine permis de conducere categoria B obligariu. Oferim carte de munca si salariu pornind de la 3.000 RON. Descrierea jobului: - executie instalatii gaze naturale: verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale; modificari, separari, suplimentari instalatii gaze naturale, sisteme de detectie. - executie instalatii termice: montaj calorifere, montaj si distributie centrale, trasarea tevilor de apa calda menajera. Prezinta avantaj: - cei cu experienta in sudura electrica a instalatiilor de otel - cei ce detin autorizatii ANRE sau alte autorizatii. Asteptam CV la adresa : sau pentru detalii apelati (Bogdan)

 • Firma autorizata ANRE angajeaza instalatori gaze si termice cu experienta minima in domeniu, ce detine permis de conducere categoria B obligariu. Oferim carte de munca si salariu pornind de la 3.000 RON. Descrierea jobului: - executie instalatii gaze naturale: verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale; modificari, separari, suplimentari instalatii gaze naturale, sisteme de detectie. - executie instalatii termice: montaj calorifere, montaj si distributie centrale, trasarea tevilor de apa calda menajera. Prezinta avantaj: - cei cu experienta in sudura electrica a instalatiilor de otel - cei ce detin autorizatii ANRE sau alte autorizatii. Asteptam CV la adresa : sau pentru detalii apelati (Bogdan)

 • 1

  Societate Comerciala cu domeniul in constructii angajeaza electricieni,instalatori,zugravi, faiantari,rigipsari.. Oferim salariu cuprins intre 3500 lei - 6500 lei Pentru relatii , sunati la tel.

 • 2

  Sa știu cum sa facă o instalație la un apartament cu centrala sau fără centrala de apartament, sa știe sa monteze obiecte sanitare, termice etc. Sa fie serios și punctual. Se face contract de munca s, program de la 8-17 doar în București sunt lucrările. Salariul se discuta la interviu.

 • Angajam instalatori cu experienta pentru Germania. Oferim contract de munca. Salariu avantajos. Pentru detalii:

 • Firma de instalatii din Bucuresti, cu experienta de 20 de ani in constructii, angajem instalator cu experienta in instalatii termice si sanitare Salariul atractiv, program normal, lucrari in Bucuresti si limitrof Bucurestiului. Persoana de contact Neagu Ion /

 • 1

  Firma administrare imobile angajeaza personal tehnic pentru intretinere cladiri. Cerinte: - studii medii; - calificare in meseria de instalator sau electrician si cunostinte in cealalta meserie; - permis de conducere categoria B Se ofera: - mediu de lucru atractiv; - salariu motivant; - masina si telefon de serviciu; Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV complet cu fotografie recenta si date de contact prin raspuns la acest acest mesaj.

 • Angajam Instalatori Calorifere pentru o firma care activeaza in domeniul instalatiilor termice in zona Horsens: Oferim: Salariu: - 170 DKK/ Brut pe ora (Aprx: 47 de ore/ saptamana) Aprx. 2800-euro net/luna. - Suport in relocare; - Documente de angajare conform legislatiei din Danemarca; - Suport telefonic 24/7 pentru situatii de urgenta. Cerinte: - Cunostinte Instalarea radiatoarelor / calorifere; - Cunostinte trasare tevii/instalatii termice; - Cunostinte de imbinare a tevilor aferente instalatiilor; - Experienta in instalatii peste 5 an; - Limba Engleza sau Germana la nivel conversational: B1 Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: - @. 7 @.

 • Compania germana K nig GmbH & Co KG, cu 18 puncte de lucru pe teritoriul Germaniei si 4 puncte de lucru pe teritoriul Austriei, angajeaza instalatori cu contract pe perioada nedeterminata. Cerinte: - diploma de instalator - experienta in domeniu - flexibilitate si disponibilitate de a calatori - seriozitate si punctualitate - cunostinte de limba germana (constituie un avantaj) - permis de conducere si masina proprie (constituie un avantaj) Conditii: - contract de munca nedeterminat - asigurare medicala si sociala - cazare, contra cost in pensiuni sau hotel - salariu negociabil +diurna pe ora, in functie de oras - concediu conform legii - suport pe durata angajarii in limba romana. Nu se percepe comision!!!!! Contractul se face direct cu firma K nig. Nu se suporta(deconteaza) transportul din Romania in Germania. Ne puteti contacta de luni pana vineri de la 8.00 pana la 16.45. sau pe pagina de internet. Irina Istrate Recruting Rum nien Personaldienstleitung K nig GmbH & Co KG Franziska Bilek Weg 9 80339 M nchen Telefon Telefax Handy www.koenig-fachpesonal.de

 • Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta pe santier in domeniul instalatiilor : teava neagra, PP-R , Cu, tubulatura de ventilatie. Sa cunoasca sa citeasca planurile de instalatii de incalzire si ventilatie. Sa faca necesarul de materiale Program L-V-8/17. Concediu 21 de zile/ an. Prime de sarbatori. Bonusuri pe intreaga firma la finalizarea proiectelor ( proiecte de maxim 4-5 luni) AGER CONSTRUCT ACTIV SRL este o societate cu capital privat, care activeaza cu succes pe piata constructiilor din Romania, incepand cu anul 2009, poate oferi solutii cat mai complete in domeniul instalatiilor termice, ventilatii, climatizare. Incepand cu faza de proiectare, pana la cele de montaj si respectiv de punere in functiune.

 • 1

  NEC PRO LOGISTIC SRL angaja frigotehnisti cu experienta, tehnicieni climatizare pentru Bucuresti / Ilfov care se ocupa de intretinerea/mentenanta instalatiilor de frigorifice si de climatizare. Descrierea jobului: - asigurarea mentenanta si reparatiei echipamentelor frigorifice / echipamentelor HVAC; - pachet salarial motivant, bonuri de masa - loc stabil de munca intr- un mediu placut , echipa tanara si dinamica Candidatul ideal - Serios, punctual - persoana responsabila , comunicativa - permis conducere categoria B - Certificare frigotehnist sau AGFR constituie un avantaj

 • 3

  Angajez instalatori sanitari , instalatori centrale termice , lăcătuși țevari și șef șantier cunoscător italiană și instalații industriale civile , pentru producție . Obligatoriu pentru toți să știe să citească și să lucreze după plan . Cazarea asigurată și transportul .Salariul confidențial ! ANTI ALCOOL !! Pentru toate informațiile , care vă interesează ,sunați , sau accesați pe Wathapp , la numărul : 00393498575471 , persoana de contact Denis , ( angajatorul , este român ) !

 • Caut colaborare lucrări intervenții tele

 • Salveaza cautarea