Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam instalator tehnico-sanitare, cu experienta. Contract de munca cu 8 ore/zi. Relatii la telefon .

 • 2

  SC Help Instal Serv SRL : Suntem o societate in plina dezvoltare, autorizata ANRE, ISCIR si agreata de DISTRIGAZ SUD RETELE si cu o experienta de peste 25 de ani in executia lucrarilor de instalatii si mentenanta ; Noi ne dezvoltam activitatea si cautam in primul rand: 1. INSTALTOR AUTORIZAT GAZE ; 2. INSTALTOR CU EXPERIENTA . Fii dornic de cunoastere si dezvoltare, iar noi - Help Instal Serv - vom fi dornici de colaborare. Responsabilitatile, beneficiile si dezvoltarea personala si profesionala, se vor discuta la interviu HELP INSTAL SERV SRL, cu sediul social în BUCURESTI, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679 - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către HELP INSTAL SERV SRL.

 • 2

  ajutor instalator si muncitor necalificat pentru lucrari de instalatii sanitare si termica in Bucuresti. Dorim persoane serioase la locul de munca, program de lucru L-V.

 • Cautam Instalatori sanitari Olanda Cerinte: * VCA este un avantaj, dar nu este obligatoriu (training asigurat de companie) * BSN / SOFI NUMBER optional * CV in limba Engleza in format digital WORD sau PDF * Limba Engleza obligatoriu la nivel mediu de conversatie * Permis de conducere - obligatoriu * Experienta relevanta in constructii civile de minim 2 ani Se ofera: *500 euro net/saptamana negociabil dupa 3 luni de activitate * Bani de concediu si zile de concediu platite * Contract de munca Olandez * Cazare asigurata de angajator * Masina de serviciu + card de combustibil (sau masina personala si transport decontat) * Echipamente de lucru * Perioada de lucru minim 3 luni cu posibilitate de prelungire pentru alte proiecte - se doreste colaborare pe termen lung * Program de lucru: 40 de ore / saptamana * Overtime: Deschis platit conform legislatiei Olandeze Companie: P&O Interim BV

 • 4

  Firma autorizata ISCIR si ANRE angajeaza: instalatori calificati si necalificati, ingineri, tehnician/inginer service centrale termice. Pentru cei care nu au mai lucrat in acest domeniu se poate face calificare la locul de munca.

 • Angajez instalatori Program 8 ore Salariu in doua transe lunare Mediu foarte bun de lucru Echipa tanara Detalii telefon

 • Descrierea jobului: executie instalatii gaze naturale verificari si revizii instalatii gaze naturale verificari tehnice centrale termice (vtp ISCIR) Candidatul ideal: experienta in executie instalatii gaze naturale experienta in verificari si revizii instalatii gaze naturale experienta verificari tehnice centrale termice (vtp ISCIR) seriozitate si implicare Constituie avantaje: experienta sudura otel aparat electric Telwin experienta sudura polietilena (electrofuziune) autorizatii ANRE sau alte autorizatii permis conducere categoria B abilitati de comunicare Oferim: echipamente de lucru salariu bun ore suplimentare platite carte de munca seriozitate mediu de lucru placut

 • Firma noastra este autorizata: - ANRE - proiectare si executie, verificari si revizii tehnice periodice instalatii gaze naturale - ANRE - verificari instalatii electrice (PRAM) - ISCIR - instalare, montare, reparare, intretinere, verificari tehnice periodice (VTP ISCIR) centrale si cazane < 9000 kw, arzatoare, automatizari, instalatii de ardere - ISCIR - supraveghere instalatii sub presiune (RSVTI) - ISCIR - verificare, reparare si reglare supape de siguranta - certificare ACCREDIA ISO 9001(calitate) si ISO 14001(mediu) - certificare CCOC "Firma de incredere" anii 2016-2020. Candidatul ideal - cunostinte tehnice in domeniu - experienta service centrale termice si cazane pe gaz - experienta in instalatii gaze naturale - autorizatii ISCIR, ANRE sau alte atestate - constituie avantaj - permis conducere categoria B - constituie avantaj - seriozitate si implicare - abilitati de comunicare Descrierea jobului - verificari tehnice centrale termice (VTP ISCIR) - reparare/ service centrale termice si cazane pe gaz - mentenanta instalatii termice - verificari si revizii instalatii gaze naturale - intocmire procese verbale de lucrari, rapoarte VTP, fise de evidenta, facturi, chitante Oferim: -bonusuri din vanzari -echipamente de lucru -telefon si autoturism de serviciu -salariu bun -ore suplimentare platite -carte de munca -seriozitate -mediu de lucru placut

 • Angajez instalator sau ajutor de instalator, lucrări casnice. case, vile, magazine, salariu 3 lei plata săptămânal

 • 2

  Alliance Interim recruteaza pentru o firma din Franta, in zona pariziana, 2 instalatori sanitari cu experienta in: montare dusuri, cazi, chiuvete, wc-uri si a retealei de scurgere si alimentare a acestora (apa calda, apa rece); racordul conductelor din bai cu subsolul prin coloanele din partile comune: alimentare, evacuare Contractul debuteaza la inceputul lui februarie 2021 si se semneaza pentru o perioada de un an. Activitatea se desfasoara in apartamente / locuinte noi, nu se lucreaza in echipa, de aceea cautam persoane experimentate si care pot lucra singure, independente. Asiguram transport si cazare. Au avantaj pesoanele care au o experienta minima in sudura. Au avantaj persoanele care au permis de conducere si cunostinte minime de limba franceza. Asteptam CV-urile dvs pe adresa de email Doar persoanele care corespund cerintelor vor fi contactate!

 • Doresc colaborare cu o firmă de instalații frigotehnice pentru montarea aparatelor de aer conditionat!

 • Angajez necalificat care sa aibe cunoștințe de a folosi sculele de mana sa fie serios și responsabil. Programul de lucru este de la ora 8-17 iar salariul este de 3000 RON cu contract de munca, prima luna după care creste. Rog seriozitate.

 • 1

  Sa știe sa facă o instalație de apartament cu centrale pe apartament, scurgeri etc. Lucrările sunt doar în București,program de la 8-17 și doua sâmbete pe luna 8-14.se face contract de munca.Salarul pleacă de la 4000 - 5500ron. Rog seriozitate. Telefon contact .

 • Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu experienta. Perioada nedeterminata. Program de lucru 8 ore/zi. Sediul firmei Bucurestii-Noi. Permisul de conducere constituie avantaj. Pachet salarial motivant!! Asteptam CV cu poza. Mai multe detalii la tel. 0790.411.000

 • 3

  Societate comerciala angajeaza electricieni lucrari civile si industriale. Se cere: diploma de calificare in domeniu, permis categoria B, notiuni de electrica, viziune in spatiu pentru adoptarea solutiilor optime. Oferim: seriozitate, salariu motivant si bonusuri de performanta. Lucrari constante.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza instalatori sanitari. Salariul în funcție de experienta.

 • 1

  Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Companie autorizata ANRE si ISCIR angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Salveaza cautarea