Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam ingineri, tehnicieni electromecanici și munictori necalificați, cu experiență sau fără, posesori de carnet de conducere cat. B, pentru activitate de montaj ascensoare, service si deranjamente în București și în afara Bucureștiului. Se asigură salariu, telefon de serviciu și bonuri de masă. Așteptăm răspunsuri la tel. 0771.261.005 și la e-mail.

 • 4

  Anda trading srl angajeaza urgent mecanic service roti, indreptare jante,si inspector ITP cu experienta Suntem situati in str Apusului 65 sect 6.

 • Programul este de 8 ore zilnic, 5 zile din saptamana, in afara sarbatorilor legale si religioase. Viitorul angajat trebuie sa posede cunostinte si abilitati în lucrul cu aparatele de strung SN 350, SN 400. Obiecte realizate in principal sunt: calapoade pentru diferite pahare, picioruse din metal, piulite, saibe, tuburi, capace cu filet, bucse, piese intermediare (fusuri), butoni, prezoane, de găurit unele fuse, de filetat unele elemente, etc., din diferite metale. Mai multe detalii puteti afla la tel: CV-urile se pot trimite pe adresa de email: Adresa sediului este Sos. Oltenitei Nr. 255

 • 2

  Randstad Romania recruteaza pentru fabrica de sticla din Bucuresti: sculer matriter. Conditii: -Absolvent studii medii sau școală profesională – profil mecanic; -Minim 3 ani experiență; -Experiență de munca în industrie constituie un avantaj; - Persoană sociabilă, serioasă și responsabilă. Beneficii: -Pachet salarial atractiv ( tichete de masa, bonus de vacanta, prima de Paste, Craciun) -Cazare gratuita pt persoanele care nu sunt din localitate. Pentru mai multe detalii,puteti trimite cv-ul dumneavoastra la adresa de mail: sau puteti suna la numarul: 0722.273.925.

 • 1

  Candidatii trebuie sa aiba cunostinte si experienta in presarea metalelor (alama si argint) la presa cu excentric, presa hidraulica, presa cu frictiune (de diferite forțe). Programul este de 8 ore zilnic, 5 zile din saptamana, in afara sarbatorilor legale si religioase. Mai multe detalii puteti afla la tel: . CV-urile se pot trimite pe adresa de email:

 • Tipografia Display Total Grup, producator ambalaje carton, displaye, materiale publicitare angajam cu contract de munca taietor ghilotina automata, program 8 ore.

 • 3

  Angajam dulgheri,zidari si fierari pentru a lucra pe santierele noastre din Germania. Salariul net incepe cu 1600-1700 euro. Angajam si macaragii cu lucru din cabina, salariul fiind de 2600 euro.Cazarea este oferita de catre firma . Pe langa salariul lunar veti putea recupera impozitul,concediul si alocatii pentru copii. Relatii la nr. de telefon:

 • 8

  Angajam Electricieni pentru intretinere cladiri de birouri in Bucuresti. Responsabilități: Asigura mentenanta si exploatarea echipamentelor electrice din cladire Executa lucrari de intretinere preventiva, predictiva si de reparatii a instalatiilor si echipamentelor electrice Completeaza documentele de mentenanta, rapoartele de interventie, verifica si inregistreaza parametrii de functionare Comunica toate defectele, functionarile anormale sau deficientele sesizate in timpul supravegherii fiecarui echipament, sefului direct sau prin intermediul registrelor/ fiselor echipamentelor Intocmeste rapoarte de constatare si colaboreaza cu colegii din echipa pentru rezolvarea incidentelor Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a Managerului de Proiect Descrierea jobului: Candidatul ideal: dinamic, ferm, bun profesionist, organizat, responsabil, serios, spirit organizatoric, bune abilitati de comunicare Experienta de minim 5 ani in domeniul vizat, constituie avantaj Salariu motivant; Mediu de lucru profesionist.

 • 1

  Cerințe: - experienta in montaj subansamble si repere -ajustare si polizare cordoane de sudura Condiții: -ore suplimentare platite - contract de munca cu contributiile platite - tichete de masa in valoare de 15 lei/zi

 • Cerinte: - calificare de specialitate - experienta in domeniul utilajelor industriale - permis auto categoria B, cu experienta - fara cazier - disponibilitate deplasare in tara, aproximativ 60% din timp - cunostinte operare PC ( hardware, software) - cunostinte mecanica, pneumatica, hidraulica Constituie avantaj: - cunostinte limba engleza sau germana - cunostinte in domeniul fabricatiei ferestre PVC, Alu - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Perioada de proba 3 luni. - Salariul motivant - Diurna - Bonuri de masa - Prime de sarbatori - Telefon de serviciu - Masina de serviciu CV-ul la adresa

 • Depozit bauturi artizanale angajeaza manipulant marfa. Program luni - vineri. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

 • 1

  WORK INTERIM EXPERT recruteaza pentru santierul din BELGIA -santier civil. CARPENTIERI - DULGHERI LEMN PLECARE URGENTA IN IANUARIE!! Proba de lucru obligatoriu- INTERVIU Locația proba de lucru: Otopeni. Oferta noastra: - companie multinationala, cu multiple proiecte in intreaga lume - continuitate in munca in proiectele firmei 12/18 luni - salariu atractiv, in functie de calificare - cazare, masa si transport asigurate de catre companie - zece (10) zile de vacanta la fiecare 3 luni lucrate - oportunitati de dezvoltare profesionala. Vrei sa faci parte din echipa noastra? Contacteaza-ne simplu prin una dintre modalitatile de mai jos: suna-ne la numarul de telefon: - - trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail:

 • 12

  CSGAUTO.RO ,sector 3 Bucuresti angajeaza urgent mecanici cu experienta si ajutor mecanic pentru service-ul din B-dul Energeticienilor nr 80 SERIOSI,CINSTITI SI MUNCITORI Salariul se discuta la interviu Pentru mai multe detalii sunati la numar de telefon 0721479812

 • Bijutier, peste 30 de ani experienta in confectionarea, repararea, turnarea bijuteriilor de aur si argint, doresc angajare.

 • 19

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • 5

  Angajam Instalatori pentru intretinere cladiri de birouri in Bucuresti. Responsabilități: Asigura mentenanta si exploatarea echipamentelor din cladire Supravegherea, operarea si executarea operatiunilor de intretinere preventiva, corectiva a echipamentelor/instalatiilor din dotarea cladirilor (instalatii incalzire, racire, sanitare) Completeaza documentele de mentenanta, rapoartelede interventie, verifica si inregistreaza parametrii de functionare Comunica toate defectele, functionarile anormale sau deficientele sesizate in timpul supravegherii fiecarui echipament, sefului direct sau prin intermediul registrelor/ fiselor echipamentelor. Intocmeste rapoarte de constatare si colaboreaza cu colegii din echipa pentru rezolvarea incidentelor; Efectueaza lucrari diverse de reparare a instalatiilor de incalzire, racire, sanitare Urmareste permanent respectarea parametrilor de calitate impusi prin procedurile specifice de lucru sau prin instructiunile tehnologice Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a Managerului de Proiect Descrierea jobului: Candidatul ideal: dinamic, ferm, bun profesionist, organizat, responsabil, serios, spirit organizatoric, bune abilitati de comunicare Experienta de minim 5 ani in domeniul vizat, constituie avantaj Salariu motivant; Mediu de lucru profesionist.

 • 9

  Ce asteptari avem de la viitorul coleg ? - Sa fie o persoana responsabila ,stabila si interesată să lucreze in industrie, fabrica producției d sticlă; - Sa aiba disponibilitatea de a lucra în trei schimburi, foc continuu; Cele 8 ore pe care le vom petrece impreuna vor arata astfel : -Supravegher linie d producție; -Ung re form /pr forme m șini d producție; -Elimin r sticle def ct ; -Inr gistrare d fecte în sistem (Vert ch). Ce oferim ? - STABILITATE - Contract de munca pe perioada nedeterminata; VENITUL LUNAR NET este cuprins intre 2660 lei net si 2900 lei net si este format din: -Salariu 3450 lei brut / 2025 lei net -Spor foc continuu 25% -Spor ore suplimentare 75% -Spor ore noapte 25% Se mai acorda: -Tichete de masa 300 lei- 15 lei/zi lucrata -Bonus de Craciun 1 salariu -Bonus de Paste 1/2 din salariu -Bonus de vacanta 1/2 din salariu Program de lucru 8 ore/zi; in 3 schimburi (6: ) Locatie - Langa statia de metrou Nicolae Teclu Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • 10

  Ce asteptari avem de la viitorul coleg ? - Sa fie o persoana responsabila ,stabila si interesată să lucreze in industrie, fabrica producției d sticlă; - Sa aiba disponibilitatea de a lucra în trei schimburi, foc continuu; Cele 8 ore pe care le vom petrece impreuna vor arata astfel : -Supravegher linie d producție; -Ung re form /pr forme m șini d producție; -Elimin r sticle def ct ; -Inr gistrare d fecte în sistem (Vert ch). Ce oferim ? - STABILITATE - Contract de munca pe perioada nedeterminata; VENITUL LUNAR NET este cuprins intre 2660 lei net si 2900 lei net si este format din: -Salariu 3450 lei brut / 2025 lei net -Spor foc continuu 25% -Spor ore suplimentare 75% -Spor ore noapte 25% Se mai acorda: -Tichete de masa 300 lei- 15 lei/zi lucrata -Bonus de Craciun 1 salariu -Bonus de Paste 1/2 din salariu -Bonus de vacanta 1/2 din salariu Program de lucru 8 ore/zi; in 3 schimburi (6: ) Locatie - Langa statia de metrou Nicolae Teclu Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Salveaza cautarea