Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajam asistent medical

  "Gradinita Olimpia Kids,Sector 3, Bucuresti, angajeaza:   ASISTENT MEDICALCautam o colega asistent medical, program part time sau fulltime. Daca ai studiile necesare, ai atestatele necesare sa profesezi in domeniul medical, iubesti copiii, esti atenta la detalii si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa frumoasa,scrie-ne la adresa de e-mail:  sau contacteaza-ne la numarul de telefon . Te asteptam cu drag!

 • Angajam educatoare/ prof. Inv. Primar si preșcolar

  Grădiniță sector 4, metrou Apărătorii Patriei- Angajăm educatoare/ prof. inv. Primar si prescolar Cerințe: Studii de specialitate: Liceul Pedagogic/ Facultate PIPP/ Conversie PIPP finalizate sau în curs. Salariul este negociabil in functie de calificare si experienta.

 • 6

  Anunt angajare educatoare calificata educator puericultor

  ANGAJAM EDUCATOARE EDUCATOR PUERICULTOR PROFILUL CANDIDATEI IDEALE: - persoana specializata in predarea prescolarilor anteprescolarilor, deschisa, calda si apropiata de copii, creativa, cu spirit de echipa, rabdatoare, perseverenta. - buna capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul - absolventă de Liceu Pedagogic, specializările: învăţători-educatoare, educator puericultor sau Facultatea de Stiinte ale Educatiei, specializarea invatamant primar si prescolar; -limba engleza, reprezinta un avantaj, deasemenea experienta relevanta in unitati de invatamant prescolar (particulare sau de stat). Persoanele interesate sa se alature echipei noastre sunt rugate să ne contacteze la numarul de telefon: și sa trimita un CV pe adresa de mail: "

 • 1

  Angajăm învățătoare pentru After School

  Scopul Postului: Asigurarea unui mediu educațional stimulativ și susținerea dezvoltării educaționale și sociale a copiilor din clasele 0-4, în cadrul programului After School. Responsabilități Principale: 1. Supervizare și Îndrumare: Supraveghează și îndrumă copiii în timpul activităților școlare și extracurriculare, facilitând o atmosferă de învățare pozitivă. 2. Asistență Academică: Furnizează suport academic și ajutor la teme, contribuind la dezvoltarea abilităților cognitive și a interesului pentru învățare. 3. Planificare și Implementare: Elaborează și implementează planuri de activități recreative și educaționale, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui grup de vârstă. 4. Comunicare Cu Părinții: Menține o comunicare eficientă cu părinții pentru a monitoriza progresul copiilor și a oferi feedback regulat. 5. Dezvoltare Personală: Promovează dezvoltarea personală și socială a copiilor, încurajând respectul, responsabilitatea și spiritul de echipă. 6. Urmărirea Tendințelor Educaționale: Rămâne la curent cu tendințele și metodologiile educaționale, aducând inovații și îmbunătățiri constante în cadrul programului. Cerințe: Licență în Psihopedagogie sau învățământ primar. Experiență anterioară relevantă în educație sau activități cu copiii. Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu copiii și părinții. Creativitate și flexibilitate în abordarea diverselor nevoi ale copiilor. Disponibilitate pentru formare continuă. Beneficii: Mediu de lucru pozitiv și prietenos. Oportunități de dezvoltare profesională. Participare la evenimente și proiecte educaționale inovatoare. Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa noastră: Acceptăm full time și part time.

 • 2

  Angajam Instructor auto

  Școala de șoferi Bidi Trans, angajează instructori auto categoriile A,B,C,CE,D, cu atestat valabil sau fara atestat (asiguram cursurile de calificare pentru acesta). Se lucreaza in mediul foarte bine organizat. Conditiile de participare la curs sunt: varsta minim 25 ani, diploma minim 12 clase, vechime de minim 5 ani permis categoria B, fara inscrisuri in cazierul judiciar.

 • Angajam educatoare

  Suntem situati in sector 2, zona Colentina Andronache, str Litoralului nr 52. Căutăm educatoare pentru grupa baby, formata deja (12 copii).

 • 2

  Angajam bucatareasa gradinita

  Angajam doamna pentru postul de bucătar gradinita

 • Angajăm antrenor tenis

  Căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pasionat(ă) de sportul alb! Dacă ești absolvent(ă) al a Facultății de Educație Fizică și Sport și dorești să inspiri copiii să descopere frumusețea și bucuria tenisului, vrem să te cunoaștem! Ce oferim: contract de muncă, salariu atractiv. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să ne transmiți CV-ul sau o scrisoare de intenție pe WhatsApp. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • 3

  Angajare gradinita

  Echipa Gradinita "Degetica" din Militari - Sector 6, str. Bolidului cauta educatoare calificata. Deasemenea avem nevoie si de o doamna bucătăreasă. Daca esti interesata de mai multe detalii ne poti contacta la nr de telefon :( Te asteptam cu drag!

 • 1

  consiloer si psiholog in probleme de ori ce fel

  ofer sedinte de consiliere : copii, adolescenti , adulti, consiliere vicationala, consiliere de cuplu , consiliere probleme de divort, consiliere pareting, consiliere cariera, consiliere educationala, consiliere in dezvoltarea increderiisi stimei de sine consuliere generate de stres : mancat emotuonal, fumat, etc.Logopedie terapie ABA

 • Disponibil online

  caut un loc de munca part-time ca profesor de engleza

  Buna ziua ma numesc Abdelghani, locuiesc in Bucuresti Pantelimon, caut un job part-time ca profesor de engleza sau ca Data Entry Oprator. vorbesc fluent engleza si araba si vorbesc putin romana. Am experiență în predare, Operator de introducere a datelor și laboratoare medicale. Am studiat Biologie și Biotehnologie. Sunt disponibil să lucrez în fiecare zi de la ora 16. multumesc mult.

 • 1

  Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • 1

  Angajăm Profesor Învățământ primar Student PIPP

  Oportunitate de angajare: Profesor învățământ primar și studentă la facultatea de științe ale educației. Suntem în căutarea unui profesor dedicat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre în programul After school CoolTure MindS. PROGRAM FULLTIME SAU PART-TIME. Asigurăm un mediu sigur și stimulant pentru copii, oferindu-le sprijin și dezvoltare suplimentară după orele de școală. RESPONSABILITĂȚi: - Planificarea și implementarea unui program educațional stimulant, care să dezvolte aptitudinile și cunoștințele elevilor din clasele primare - Furnizarea de sprijin și îndrumare individuală elevilor - Crearea și organizarea activităților educaționale și recreative, care să încurajeze creativitatea, interacțiunea socială și dezvoltarea personală a copiilor - Evaluarea progresului elevilor și oferirea feedback-ului adecvat, astfel încât aceștia să își poată îmbunătăți performanțele și abilitățile de învățare - Colaborarea cu părinții pentru a aborda nevoile individuale ale copiilor - Asigurarea unui mediu sigur, respectuos și incluziv CERINȚE: - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu elevii și colegii - Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la un mediu de învățare colaborativ - Creativitate, flexibilitate și inițiativă în proiectarea activităților educaționale și planificarea acestora - Atitudine pozitivă, răbdare și înțelegere față de nevoile și diferențele individuale în învățare Dacă ești pasionat și dornic să contribui la dezvoltarea copiilor noștri prin intermediul programului After school CoolTure MindS, te încurajăm să aplici. Te rugăm să ne trimiți CV-ul tău pe Whatsapp la numărul de telefon: . Îți mulțumim și așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

 • Angajam vorbitor de limba GERMANA,pentru gradinite!!! Atractiv,munca putina,castiguri substantiale!!

  Va oferim ocazia de a dezvolta abilitati metodico-didactice in gradinite din sectorul 4 al Municipiului Bucuresti,lucrand cu grupe de copii (mici,mijlocii si mari) cate 25 minute per grupa! Daca sunteti Student,oferim si program de formare didactica!!! Aceste cursuri se desfasoara dimineata intre orele 9:30-12:00!!! Daca sunteti interesat(a) va rugam sa ne contactati la numarul de telefon ! Multumim si va asteptam in echipa noastra!!!

 • 3

  Gradinita particulara angajeaza educatoare - zona Colentina

  Gradinița Tărâmul Cunoașterii, unitate de invatamant acreditata, caută educatoare, parteneră de joacă și învățare! Ce ne dorim? - O persoană calmă, empatică, mereu gata de joacă și distracție; - Capacitate de coordonare a grupei de anteprepreșcolari; - Realizarea planificărilor și susținere activităților educaționale; -Realizarea adaptarilor -Experienta in domeniu constituie un avantaj Ce oferim: Mediu de lucru placut Posibilitatea de dezvoltare Pachet salarial motivant Extrabeneficii Esti nerabdatoare sa faci parte dintr-o echipa in care profesionalismul si joaca se intrepatrund? Daca raspunsul este afirmativ, te asteptam sa ne cunoastem! Alexandra 

 • Trainer autorizat în digital skills ofer training în AI pentru meserii variate

  Trainer autorizat România, atestat, Master în TIC, formez online în toate domeniile legate de comunicare digitala, colaborare, precum și ca și contributor UNESCO și atestat diploma curs AI in străinătate, formez pe AI generative tools în orice domeniu plus formare,educație și cercetare.

 • Profesor de religie

  Liceul Teoretic Just4Kids angajează profesor de religie. Calificarea este obligatorie.

 • Angajam Instructor Inot

  Ai aptitudini sportive, iți place să lucrezi cu copiii și vrei să faci parte dintr-o echipă tânară și dinamică? Clubul Sportiv Aqua Sport CitiusBucurești, recrutează instructori de natație dinamici și dornici de exprimare! Candidatul ideal: -Plăcerea în lucrul cu copiii; -Persoană calmă, veselă, punctuală, responsabilă; -Atitudine pozitivă, energică și prezență agreabilă; -Abilități de comunicare și de lucru în echipă; Beneficii: carte de munca salariu atractiv traininguri si scolarizari de specialitate

 • Angajam educatoare si îngrijitoare

  Sediul este in sector 2, zona Colentina - Andronache. Cautam educatoare (pentru grupa baby) si îngrijitoare.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea