Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Imi ofer serviciile ca șofer cu masina proprie SUV Hyundai Tucson, tot confortul, pentru transport persoane, hotel, aeroport, excursii etc.

 • 2

  Bună ziua, Se caută urgent operatori de mașini și sisteme, cu experiență in prelucrarea lemnului și motostivuitoristi în Bromskirchen / Germania Salariu pt motostivuitorist 11,38 brut pe oră + diurna de 35 net pe zi . Salariul pt operatori de mașini și sisteme 10,82 brut pe ora + diurna 35 net pe zi. Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Permis de conducere și mașină Limba germană la nivel mediu A2 spre B1 Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • sofer BE CE, cu familie,experienta 6 ani comunitate prelata,engleza bine, franceza mediu,caut job comunitate sau (germania ,franta, cu relocare ), ofer si doresc seriozitate, bun simt si siguranta salariului.

 • 18

  Descriere Efectuarea de lucrari de manipulare a deseurilor utilizand autovehicolul din dotare. Cerinte: studii medii; permis conducere cat. C+E; domiciliu stabil in Timisoara sau localitatile limitrofe; experienta in profesie; certificat de cazier judiciar; atestat profesional eliberat de Autoritatea Rutiera Romana. Beneficii: salariu fix + tichete de masa, contract de munca pe durata nedeterminata. Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin transmiterea datelor dvs personale prin corespondenta electronica adresata Retim sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca si prin intermediul platformelor media (Facebook, LinkedIn, etc), va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre SC Retim Ecologic Service SA.

 • Experienta pe transport intern-extern 3.5 ,fost agent vinzari [BEKAP] fost sef serviciu paza ,virsta 50 de ani vorbitor limba Italiana caut posturi similare.

 • Sunt sofer de 3 ani categorie B ma numesc bucataru ciprian florin si am 32 de ani

 • 4

  angajam soferi profesionisti prelata Germania. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. Contract Germania. tel.

 • Angajez curier livrator (bicicleta,trotineta,mașina sau alte mijloace de transport). Venituri de peste 3000 lei/luna + bonusuri+beneficii. Bonusurile se acorda in funcție de prestanța și beneficiile sunt din partea casei. Dacă esti interesat și dispus sa colaboram contactează.ma la (accept și apeluri informative)

 • 1

  Sofer cu categoriile: B+C+E Atestat ADR colete+Cisterna Atestat marfa generala Atestat transport persoane Card tahograf cu experienta pe cap tractor semiremorca cisterna+siloz, cereale,walking floor prelata 40 t si transport persoane trafic international caut post fix/serios de munca NU COMUNITATE.

 • Angajam soferi pentru comunitate cu experienta . Necesar C+E si atestat transport marfa . 70 euro / zi + salar .

 • Am lucrat ca șofer în Italia și Germania caut loc de munca

 • Șofer categoria c+e camion24, curse locale Timișoara și împrejurimi, salar negociabil

 • 5

  Angajăm livratori mâncare pentru platforma Tazz by Emag De ce ai nevoie pentru a lucra ? Telefon android Bicicleta / Scuter / Motocicleta / Trotineta electrica sau autovehicul. Descriere job: Salariu atractiv Program flexibil Vei livra mâncare de la restaurantele partenere, către clienți. Ce îți ofera echipa noastră: -un venit lunar bazat pe așteptările si disponibilitatea ta -un mediu plăcut si dinamic de lucru -contract de colaborare pe perioadă determinată sau nedeterminată - training - toate materialele necesare asigurate de companie pentu a putea porni la drum . Pentru mai multe informații puteti apela la numărul de telefon 0762998227 Vă așteptăm în echipa noastră.

 • 3

  Asigur transport marfa orice oriunde pentru persoane fizice și juridice la cele mai mici prețuri din Timișoara judet &țară cu camion 3,5 tone acoperit si volum la cerere asigur si personal manipulanti rog sunați la telefon non stop inclusiv sâmbătă si duminică eliberez si factura va multumesc!

 • 2

  firma de curierat (food delivery) angajam curieri cu bicicleta, masina proprie, program flexibil, salariu foarte motivant, bonusuri in functie de performante, detalii la nr. de telefon:

 • 10

  Angajam sofer cat B , pt Fiat Ducato Prelata 8 paleti . Se lucra pe Germania 6 saptamani cu una pauza .. Numai cu experienta . Nu putem lua incepatori

 • 10

  Angajam sofer categoria C , cu card tahograf + atestat . Se lucreaza pe Aeroportul Frankfurt -Germania , 6 saptamani detasat . Cabina de dormit , Climatizare . Se respecta 100% normele de conducere . Salariu la timp .Colectiv tanar , dinamic . Conditii foarte bune Relatii suplimentare la telefon

 • 1

  Angajăm CURIERI pe platforma tazz by emag! Part time / Full time ! Salarii atractive ! Fete / Baieti / NU NECESITĂ EXPERIENȚĂ!!! Mai multe informații la numerele de telefon: sau

 • Salveaza cautarea