Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de transport international, angajam soferi cu experienta pe masini de 3.5T .pentru transport international (tur-retur) Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon .

 • 3

  Compania noastră va pune la dispoziție : -autoturism nou + combustibil -pachet salarial fix + bonusuri -contract de munca Condiții : - carnet conducere categoria B (minim 2 ani vechime) -cazier judiciar -cazier rutier fara antecedente grave -cunoscator al limbii engleze (nivel conversațional)

 • Angajăm șoferi profesioniști cat. C-E pe tir cu remorcă, prelată, sau frigider. Experiența de minim 1 an este un avantaj, șoferul va opera pe suprafața Italiei sau straină UE. În caz de preferințe suntem la dispoziție pentru a ne acorda. (ex. numai România sau numai Italia) Mutarea pentru a ajunge la locul de muncă este organizată de firmă, suma necesară va fi acoperită de firmă garantat. Câstigul fix mensil este de la 2100 la 2400 în baza mansiunii acoperite. Cerinte obligatorii: Permis de conducere categoria C-E Timpul de conducere si odihnă trebuie respectat Certificat/Atestat de competență profesională pentru transport marfă + ADR Cerinte ne-obligatorii: Limba italiană (înțeles/vorbit)

 • 5

  Firma colaboratoare Tazz by Emag îți da șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai . Plata se face pe comanda. Aplicația rulează pe telefon cu Android. Programul este flexibil in intervalul ora 10-22. Suport tehnic oferit de dispeceri Tazz by Emag in timpul programului . Dacă ești interesat lasă mesaj și te voi contacta eu, sau suna direct și îți voi da mai multe informații.

 • 3

  Societatea comercială Budeanu Truck Intern SRL, cu sediul la Timișoara, angajează șoferi profesioniști, categoria C + E pentru transport marfa pe rute interne în România, cu experiență de cel puțin 1 an. Se oferă un salariu atractiv cu posibilitatea de negociere în funcție de experiență și aptitudini profesionale. Pentru informații suplimentare, sunați la nr.

 • 6

  S. C. Super Imposer S.R.L. angajeaza: Soferi autobuz - asiguram cazare in Timisoara pentru cei din alta localitate. Cerinte: - permis categoria D; atestat; aviz siguranta circulatiei si aviz psihologic. Cerinte: seriozitate si profesionalism. Oferim un loc de munca stabil, salariu atractiv si tichete de masa de 15 lei/zi.

 • 2

  DEKEUKELEIRE BVBA este o firma belgiana cu peste 15 de ani experienta in transport rutier,suntem mereu in miscare ,dar permanent in siguranta,atenti la caliatatea serviciilor si cu spirit de echipa . Angajam SOFERI PROFESIONISTI pentru transport international ! CERINTE: -Experinta minimum 2 ani - Permis d conducere categoria C+E valid + mentiunea COD 95 , card tahograf valabil - Limba engleza si franceza la nivel d comunicare constituie un avantaj - Experienta anterioara pe camioane d 40 tone constituie deasemenea un avantaj - Responsabil, serios, politicos și îngrijit (sa mentina camionul curat) -Pastrarea evidentei valabilitatii tuturor documentelor si verificarea vehiculului -Transportul d marfuri cu r morci walking floor s u pr lata p rut intr BELGIA ,FRANTA, OLANDA, p rute conform instructiunilor primit d l disp cer t OFERIM: -Conditii de munca excelente, camioane noi, marca Scania -Intocmim contract de munca belgian -Se ofera 13,75 EUR brut /ora -Respectarea date de plata a salariului, cresteri salariale in functie de performanta si vechime in firma -Angajatii beneficiaza zilnic de o baza , bine utilata cu masini de spalat rufe , loc pentru gatit , baie Cerem si oferim seriozitate! Te asteptam in echipa noastra! Pentru mai multe detalii Tel:

 • Angajez șofer taxi, dispecerat TUDO, POS, mașina Dacia Logan prestige, stare foarte bună, prima data la taxi! doresc seriozitate maxima! Tel

 • 1

  Angajez soferi Comunitate pe autotractor Mercedes Actros Euro 6 si semiremorca prelata cod XL program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă; transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la locul de munca -salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp; flotă modernă de camioane dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; . Nu se lucreaza Scandinavia si Anglia. Retributia ,salar+diurna (60-70 euro/zi calendaristica),negociabila si platita la data din contract. Reprezintă un avantaj: experiență în transport internațional

 • Companie partenera Uber angajez șofer cu masina proprie . Comision 8% + 20 lei / săptămâna contabilitatea. Mai multe detalii la telefon

 • 10

  Angajez sofer categoria B, nu necesita experienta. Dubita mica, salariu avantajos, programul este foarte atractiv pentru mai multe detalii contactati ma la adresa de mea de e-mail:

 • 9

  Angajez sofer taxi cu atestat conditii bune de lucru,informatii la telefon

 • 9

  ANGAJEZ SOFER pentru camion cu macara si remorca ! curse locale! Cerinte : -atestat marfa -permis C+E -card tahograf Salariu MOTIVANT

 • Barbat 49 ani aspect fizic placut curat,responsabil, A.B.C.E. carnet obtinut in 1988,fara antecedente rutiere,nefumator,disponibil 24/24 in functie de remuneratie,caut job in Timisoara.DOAR IN ORAS!!!Doar cu carte de munca si doar oferte peste 2500ron net.Cunoscator limba italiana(avansat) engleza(mediu).Prefer autoturism sau microbus 8+1.Nu doresc camion,extern sau TIR.Cazier curat.Ofer si cer seriozitate.

 • 7

  Firma de transport marfa , angajam sofer categoria C+E pe subansamblul cap tractor+ semiremorca , la prelata ,pentru curse locale si interne. Cerinte: atestat profesional. Beneficii: salar atractiv +bonusuri! Weekend-urile libere!

 • 8

  Angajam instructori auto categoria B, pe masina scolii sau cu masina personala. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la sediul firmei din Timisoara, Bd. Take Ionescu, nr.51 sau la numerele de telefon afisate

 • 1

  Ofer transport in timis, detali 0723170482

 • 44

  Societate de tip catering angajam sofer livrare cu masina proprie pentru livrari la domiciliu. Conditii avantajoase.Informatii la tel. . Va asteptam!

 • Salveaza cautarea