Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • • DORIM SĂ MĂRIM ECHIPA !! Firma cu peste 20 ani de experienta in prelucrarea lemnului, angajeaza tamplar universal . Executam produse din lemn masiv, PAL,MDF si diferite combinatii de materiale. Programul de lucru este de la 7:00-15:30. Se asigura: - SALAR atractiv in functie de experienta. - Premii pentru angajații fideli Cerinte: -studii minim 8 clase; -capacitatea de a efectua eforturi fizice medii. -capacitatea de a lucra In echipa. -cunostinte minime de interpretare a desenelor tehnice. -minim 2 ani experienta In domeniu. Tel 0745294437

 • Angajam personal pentru montaj sticla, tamplarie PVC, rulouri, rolete, jaluzele, usi de garaj si placari cu sticla. Cautam o persoana cu sau fara experienta in domeniu. Punctul de lucru este in zona Bucuresti Sector 2 . 1. Salariu + Comision motivant. 2. Atmosfera de lucru placuta. 3. Posibilitate de promovare in cadrul firmei. 4. Seriozitate ( salariul si bonusurile le vei primi fara intarzieri, de fiecare data ! ) Un avantaj important il reprezinta experienta in domeniu si permis de conducere categoria B. Sumtem interesati si de personal fare experience care isi doreste sa se specializeze pe acest domeniu. Salariu 3000 ron/luna.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0731-378-451 ; 0722 | 242 920 .

 • angajam tamplari mobilier pal cu experianta in conditii avantajoase de munca si salarizare . oferim si cerem seriozitate 0745537774

 • Angajam personal in productie de mobilier in Sabolciu, nr. 259 A: Tamplari, Tapiteri, Operatori CNC, Manipulanti marfa, Cusatori/Cusatoare, Operatori croi. Experienta nu este necesara! Oferim: -Salariu atractiv; -Tichete de masa; -Transport asigurat si gratuit; -Al 13-lea salariu; -Analize gratuite la angajare; -Majorari salariale anuale; -Plata orelor suplimentare si sporuri de noapte; -Prime de sarbatori; -Posibilitate de a lua o masa calda. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarulsau ne puteti oferi numarul dumneavoastra pentru a va oferi mai multe detalii telefonic.

 • Nu este necesara experienta. Oferim: -Salariu incepand de la 2200 RON Brut. -Transport asigurat si gratuit; -Al-13-lea salariu; -Tichete de masa: 12lei; -Analize gratuite la angajare; -Ore suplimentare platite 175%.

 • executant mobilier permis categoria B constituie un avantaj salariu 1800/3000 ron

 • Dacă ești o persoană dinamică conștiincioasă și îți place să construiești mobila din pal,te aștept în echipa mea Salariul este motivant 0748580130

 • Angajam muncitori, femei si barbati, calificati si necalificati cu cunostinte minime in domeniul lemnului . Program de 8 ore de luni pana vineri . Se cere seriozitate si pofta de munca

 • Angajam montatori tamplarie pvc cu experienta !

 • Societate comerciala, angajam cu contract de munca, tamplar pvc, posesor carnet de conducere cat. B. Tel. 0722778431.

 • Societate angajam tamplar pvc, serios, punctual, posesor carnet de conducere cat. B. Tel. 0722778431.

 • Societate, angajam cu contract de munca, permanent, tamplar pvc. Tel. 0722778431

 • Angajez confectioner montator tamplarie pvc, posesor carnet de conducere cat. B.

 • CASA BARANI , activeaza pe piata din TIMISOARA din 2009 , comercializeaza si monteaza mobilier ITALIAN Acum cautam alti colegi pentru a ne extinde si a face si mai multi clienti multumiti asa cum am facut si in acesti 10 ani de experienta. MONTATORI MOBILIER ordonat, curat, comunicativ, nu consuma alcool , punctual. Experienta vasta in domeniu constituie un avantaj Permis ctg B Pentru interviu sunati la 0721355335, sau timiteti CV.

 • Angajam Operator Circular sau Operator Necalificat in depozit de Pal in Oradea. Programul de lucru este pe zi, un singur schimb. Toate facilitatile sunt asigurate. Experienta in domeniu prezinta un avantaj. Permis categoria B prezinta un avantaj. ISCIR de Stivutior prezinta un avantaj. Pentru intrebari sau discutii asteptam apelul dumneavoastra!

 • Cautam colaboratori montaj tamplarie pvc cu experienta in domeniu .

 • Hotelul RIN Grand angajeaza TAPITER. Se cere: - Experienta de min 5 ani in montarea si rectificarea mobilierului precum si abilitati tehnice de citire a planurilor; - Persoana organizata, meticuloasa si serioasa Atributii: - Prelucreaza / monteaza toate tipurile de lemn prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice; - Slefuieste/ finiseaza suprafetele produselor prin baituire, vopsire, aplicare de lacuri vopsele, emailuri, folosind spray sau pensule; - Transporta, monteaza, rectifica, tapiteaza/retapiteaza si intretine mobilierul existent in hotel. Program de lucru: luni – vineri Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata, - Prime de sarbatori, - Reduceri acces centrul SPA - Body-Art Wellness Club, - Acces gratuit parcul acvatic Water Park -Otopeni Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4 - puncte de reper: Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center (Brico Depot Vitan)

 • Firma de tamplarie pvc, angajeaza personal cu experienta in domeniu, sa detina carnet de conducere categoria B. Se ofera loc de munca stabil, contract de munca, program normal si salariu fff atractiv.

 • Cerințe: studii medii tehnice (studii superioare constituie avantaj) cunostinte de limba engleza experienta in domeniu constituie avantaj cunostinte operare PC Atentie la detalii Responsabilități: – Se asigură de calitatea produselor și buna funcționare a producției; – Înregistrează rezultatele obținute în urma controlului în fișele de control sau centralizatoarele de calitate; – Controlează fluxul de fabricație al pieselor conform planului de control sau al normelor UE; – Întocmește documentele de non-conformitate și izolează produsele non-conforme. Beneficii: – Desfășurarea activității într-un colectiv tânăr; – Pachet salarial motivant; – Tichete de masă în valoare de 15,18 lei/zi; – Transport asigurat; – Program de lucru 8 h – L-V -Prime si bonusuri lunare – Prime de sărbători și concediu

 • Salveaza cautarea