Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sigmalux design angajeaza tamplar montator cu experienta in montajul mobilei la comanda. Programul de 8 ore de luni pana vineri. Salariul motivant.

 • Sigmalux design angajeaza personal cu experienta in montaj mobila in teren la client. Salariu 2000 roni

 • Sigmalux Design angajeaza tamplar montator cu experienta. Salariul este de 2000 roni si carte de muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Sigma lux design angajeaza montator mobila cu experienta in motajul mobilei la comanda.

 • SIGMALUX DESIGN angajeaza tamplar mobila la comanda. Program 8 ore de luni panavineri, Carte de munca si salariu 2500 in mana

 • Responsabilitati / Realizari - executia de mobilier din Pal, conform schitelor si cerintelor clientilor - gestioneaza materialele prelucrate si le preda clientilor Cerinte - absolvirea invatamantului minim obligatoriu - citirea si interpretarea unui desen tehnic - dorinta de a munci responsabil - capacitati de comunicare si coordonare Alte informatii -pachet salarial atractiv -tichete de masa -cursuri de calificare, daca este cazul "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Societate comerciala angajeaza tamplar / circularist Conditii de angajare : -experienta in debitare pe circular si in prelucrarea placilor de pal; -gestioneaza materialele prelucrate si le preda clientilor Cerinte - absolvirea invatamantului minim obligatoriu - citirea si interpretarea unui desen tehnic - dorinta de a munci responsabil - capacitati de comunicare si coordonare Alte informatii -pachet salarial atractiv -tichete de masa -cursuri de calificare, daca este cazul "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la HUEDIN, Fabrica Vladeasa Furniture, str. Fildului, nr. 15. 2 Posturi: - STIVUITORIST - FOCHIST **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! * FOCHIST CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Coleg/ ă energic/ă , harnic/ă - Ordonat/ă, organizat/ ă și dedicat/ ă - Să ai experiență de peste 1 an ca Fochist CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Pregătirea cazanului pentru pornire - Pornirea cazanului - Exploatarea cazanului - Oprirea, răcirea și golirea cazanului - Semnalizarea defecțiunilor aparute * STIVUITORIST CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Coleg/ ă energic/ă , harnic/ă - Ordonat/ă, organizat/ ă și dedicat/ ă - Să ai experiență de peste 1 an ca Stivuitorist - Să deții autorizația de Stivuitorist, vizată de ISCIR CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Asiguri și supraveghezi încărcarea / destivuirea mărfurilor - Asiguri și supraveghezi descărcarea / stivuirea mărfurilor; - Verifici zilnic, înainte de pornirea utilajului: nivelul uleiului, carburantului, apei de răcire; - Anunți șeful ierarhic legat de orice neregulă constatată în funcționare; - Notezi în caietul motostivuitorului defectele constatate; - Depozitezi produsele finite, după indicațiile gestionarului; - Pregătești paleții cu produse finite pentru livrare; - Realizezi operații de service la mașină, când apar defecte * ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă Află mai multe despre noi pe http://salice.ro/vladeasa-furniture/ și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing[at]salice[punct]ro.

 • Angajăm coleg / colegă CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la Depozitul de PAL si blat SALICE, pe Calea Baciului nr. 2-4, Cluj-Napoca. Post: OPERATOR CĂNTUIRE **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ****************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Persoană energică, serioasă și ordonată - Ideal absolvent/ă de studii la nivel mediu, fără cazier - Constituie avantaj experiența de peste 1 an într-un depozit și/ sau atelier de confecționare mobilier din PAL CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - căntuiești colile de PAL, conform comenzilor; - asiguri mentenanța mașinii mașinii de aplicat cant - stivuiești pe palet bucățile de PAL, după tăiere și căntuire; - semnalezi prompt eventuale defecțiuni la utilajele și instalațiile din dotare ****************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ****************************************************************** DESPRE SALICE PE SCURT Magazinele SALICE pun la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii de tip: Plăci decorative, PAL, Blat, laminate, HPL, Fronturi, Folii decorative, cant | Gamă completă de accesorii mobilier, feronerie | Mic mobilier - mese, scaune, fotolii | Structuri metalice și de lemn, cadre picioare pentru mese și birouri | Servicii de debitare, căntuire, prelucrare CNC, în două locații din Cluj și una în Alba. Suntem dedicați producătorilor de mobilă, proiectanților și arhitecților, clientului final - persoană fizică sau firmă. Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro. Calea Baciului 2, 400277 Cluj-Napoca, România

 • Angajăm coleg / colegă CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la Depozitul de PAL si blat SALICE, pe Calea Baciului nr. 2-4, Cluj-Napoca. Post: OPERATOR DEBITARE **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ****************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Persoană energică, serioasă și ordonată - Ideal absolvent/ă de studii la nivel mediu, fără cazier - Constituie avantaj experiența de peste 1 an într-un depozit și/ sau atelier de confecționare mobilier din PAL CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - debitezi colile de PAL, conform comenzilor; - asiguri mentenanța mașinii circularului - stivuiești pe palet bucățile de PAL, după tăiere; - semnalezi prompt eventuale defecțiuni la utilajele și instalațiile din dotare ****************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ********************************************************************** DESPRE SALICE PE SCURT Magazinele SALICE pun la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii de tip: Plăci decorative, PAL, Blat, laminate, HPL, Fronturi, Folii decorative, cant | Gamă completă de accesorii mobilier, feronerie | Mic mobilier - mese, scaune, fotolii | Structuri metalice și de lemn, cadre picioare pentru mese și birouri | Servicii de debitare, căntuire, prelucrare CNC, în două locații din Cluj și una în Alba. Suntem dedicați producătorilor de mobilă, proiectanților și arhitecților, clientului final - persoană fizică sau firmă. Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX, la SALICE COMPROD, punct de lucru TURDA. Post - MMUNCITOR NECALIFICAT AJUTOR TÂMPLAR Locatia: Turda, str. 22 Decembrie 1989, nr.12-C. APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Să ai studii absolvite - nivel învățământ obligatoriu - Constituie avantaj - dacă ai permis de conducere - Constituie avantaj - dacă ai mai lucrat în ateliere de tâmplărie, mobilă ********************************************************************** CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Ajuți tâmplarul la asamblat corpuri de mobilier din PAL și MDF - Ajuți cu montajul la locația finală (prindere uși, polițe, feronerie). ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru în spațiu închis și încălzit, - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă - calificare la locul de muncă și dezvoltare profesională, ca tâmplar ********************************************************************** Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Angajăm coleg / colegă CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la Depozitul de PAL si blat SALICE, pe Calea Baciului nr. 2-4, Cluj-Napoca. Post: MANIPULANT MARFĂ **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Persoană energică, serioasă și ordonată - Ideal absolvent/ă de studii la nivel mediu - Constituie avantaj experiența de peste 1 an într-un depozit - Constituie avantaj experiența în ateliere de confecționare mobilier din PAL CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - recepționezi mărfuri: PAL-uri si blaturi - pregătești și încarci / descӑrci colete cu PALuri și blaturi de expediat, în autovehicule; - așezi mărfurile ȋn spaṭiile special destinate - respecți reglementările de manipulare şi depozitare - ajuți la activitățile de inventar ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ********************************************************************** DESPRE SALICE PE SCURT Magazinele SALICE pun la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii de tip: Plăci decorative, PAL, Blat, laminate, HPL, Fronturi, Folii decorative, cant | Gamă completă de accesorii mobilier, feronerie | Mic mobilier - mese, scaune, fotolii | Structuri metalice și de lemn, cadre picioare pentru mese și birouri | Servicii de debitare, căntuire, prelucrare CNC, în două locații din Cluj și una în Alba. Suntem dedicați producătorilor de mobilă, proiectanților și arhitecților, clientului final - persoană fizică sau firmă. Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX, la SALICE COMPROD, punct de lucru TURDA. Post - TÂMPLAR - specialist în PAL și montaj. Locatia: Turda, str. 22 Decembrie 1989, nr.12-C. APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Să ai studii absolvite - nivel învățământ obligatoriu - Calificat ca tâmplar, prin forme de învățământ / cursuri - Minim de experiență în ateliere de tâmplărie, pe mobilier - Constituie avantaj - dacă ai permis de conducere - Constituie avantaj - cunoștințele de operare circular și mașină de aplicat cant. ********************************************************************** CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Ajuți tâmplarul la asamblat corpuri de mobilier din PAL și MDF - Ajuți cu montajul la locația finală (prindere uși, polițe, feronerie). - Asamblezi corpuri de mobilier din PAL și MDF; - Montezi mobilier la locația finală (asamblare corpuri, prindere uși, polițe, feronerie); - Execuți tâmplărie mecanică: frezat și găurit; - Citești și înțelegi schițele primite de la proiectant. ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru în spațiu închis și încălzit, - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ********************************************************************** Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Suntem firma privata specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat, lemn masiv, PVC si aluminiu si angajam in conditii avantajoase, persoane serioase cu experienta, pentru atelierul de tamplarie: - tamplari universali, - confectioneri tamplarie pvc, - muncitori necalificati Se ofera conditii deosebite de munca,mediu placut si salariu atractiv. Rugam seriozitate !

 • Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 2500 lei, contract full time.

 • AMEL INTERNATIONAL, producator de tamplarie lemn stratificat si aluminiu, angajeaza agenti vanzari B2B. Conditii exceptionale pentru top performeri in vanzari. Trimite CV la ca sa te convingi.

 • Cautam muncitor calificat in domeniul mobilierului (pentru atelierul de tamplarie si montaj), salariu motivant. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la essenza.conta@gmail.com. sau puteti sa sunati Tel. 0747488690 / 0774052463.

 • - Prelucrare și montaj mobilier, PAL și MDF, la bancul de lucru și la client - Experiența minimă în producție și montaj mobilier, constituie un avantaj - Experiență în lucrul cu mașina de găurit, precum și cu scule de mână specifice - Cunoașterea accesoriilor standard - Disponibilitate pentru program extins - Dinamic, atent la detalii și cu simț de răspundere, dedicat muncii sale - Permis cat. B - constituie un avantaj - Salariu funcție de îndemânare și experiență - Contract de muncă - Program flexibil ViVal Total Impex srl, este o companie mică, în continuă dezvoltare și extindere care are ca și activitate de bază prelucrarea de PAL melaminat, din MDF înfoliat, MDF lăcuit și PAL melaminat lăcuit pentru amenajări interioare. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă cu o atmosferă destinsă și prietenoasă, ai ajuns în locul potrivit. Informații și contact la telefon: 0724.395.496 sau la sediul nostru din București, str Doina, nr 9, Sector 5

 • Angajam tamplar pal melaminat cu sau fara experienta.

 • angajam tamplar pvc

 • Salveaza cautarea