Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 864 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 16

  Cautam operatori mase plastice pentru o companie situata in Cl Buziasului - se lucreaza in 3 schimburi - contract perioada nedeterminata - oferta porneste d ela 2000 net in functie de experienta Pentru detalii:

 • 18

  Angajam manipulant marfa pentru o fabrica situata la Remetea Mare. Transport asigurat Contractul se incheie pe perioada nedeterminata Oferta salariala2400-2800 net + alte bonusari Pentru detalii va rog sa ne contactati telefonic:

 • Calificari necesare mecanic, lacatus, lacatus mecanic, prelucrator prin aschiere, frezor, mecanic auto, strungar, mecanic agricol ..etc Lucreaza in 2 shimburi 7. ; Nivel salarial & beneficii: de la 2.850 salariul de incadrare in functie de experienta Bonusul lunar de performanta 504 lei, Tichete de masa de 15 lei / zi lucrata, Transport asigurat de companie, 13 salarii, Tichete Pasti si Craciun, Servicii medicale, ore suplimentare platite dublu asigurare de accident 24h/24h. Contract perioada nedeterminata

 • 15

  Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Sculer- matriter. Cerințe: - scoala profesionala sau liceu - cunostinte despre conceptia si cinematica matritelor sa a sculelor de decupare control si metrologie - citirea planurilor de piese - cunostinte despe oteluri si tratarea lor - cunostinte despre ajustarea si protrivirea pieselor - disponibilitate de a lucra in schimburi - cunostinte minime de prelucrari prin aschiere Beneficii: - salariu motivant - tichete de masa -spor de noapte -ore suplimentare platite dublu sau triplu -prime lunare -pachet servicii medicale Responsabilități: - sa asigure intretinerea corespunzatoare a matritelor si sculelor -sa depisteze defectele si sa intervina cat mai prompt pentru remedierea acestora - sa asigure intretinerea preventiva a matritelor - sa execute prelucrari mecanice prin aschiere-operatii de rectificare si strunjire - sa respecte tolerantele inscrise in desenul de executie a piesei Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • 6

  Clarismart Consulting angajeaza Reglor masini mase plastice pentru Germania. Cerințe: -studii medii in domeniul tehnic -bune cunostinte tehnice -cunoasterea masinilor de injectie Arburg,Engel,Demag -experienta relevanta in domeniu -cunostinte limba germana nivel B2 -cunostinte limba engleza constituie avantaj -cunostinte operare calculator Beneficii: -salariu motivant -se asigura cazarea -se asigura transportul -se lucreaza in trei schimburi Responsabilități: -pregatirea masinilor de injectie -programarea masinilor de injectie mase plastice -schimbarea matritelor -fixarea si reglarea parametrilor masinilor de injectie conform documentelor de productie -verificarea si inregistrarea caracteristicilor produsului -ambalarea si inregistrarea productiei -instruirea personalului din subordine Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un Cv atasat sau sa apeleze nr. de telefon afisat.

 • 24

  Clarismart Consulting angajeaza persoane cunoscatoare de limba italiana pentru postul de Operator call- center. Cerinte: - studii: scoala profesionala/ liceu - cunostinte de limba italiana- nivel conversational - abilitati de comunicare Beneficii: - se ofera salariu fix si bonus in functie de performanta - mediu de lucru placut. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa office@clarismart. ro sau sa sune la nr. de tel. 0730643789, 0723186646

 • 11

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, persoane pentru postul de Manipulant si Stivuitorist Responsabilitati: - descarcarea/ incarcarea materialelor si produselor din/ in camioane - preluarea materialelor si a produselor si depozitarea acestora pe locatii in magaziile existente - eliberarea materiilor prime si semifinitelor din depozit - verificare stocului de materii prime, materiale si informarea sefului ierarhic Cerinte : - Minim 8 clase - persoana organizata, meticuloasa, corecta. Beneficii - Salariu motivant - Bonusuri Pesoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de email sau sa apeleze nr de telefon .

 • 9

  Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de ambalare. Cerințe: -experienta nu este necesara -dorință de a munci -persoana onesta si harnica Beneficii: -salariu motivant -tichete de masa 20 lei -prime de Pasti -prime de concediu -al 13-lea salariu -bonus de productie dupa 3 luni Responsabilități: -executa acivitati de ambalare mase plastice. -disponibilitatr de a lucra in 3 schimburi Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon .

 • 11

  Firma de Curatenie ofera servici ptr scari de bloc -asociati de propietari - ptr mai multe detali tel.

 • 82

  angajam personal pentru fast food program 3 saptamana 12/24 o saptamana liber salar 2400 ron +ticket de masa + mancare + apa si suc ... loc calea sagului mai multe detali la tel:0760740944

 • 1

  Suntem Agentie de Marketing Digital din Timisoara si dorim sa ne marim echipa. Daca esti din Timisoara si vrei sa lucrezi si sa-ti consolidezi o cariera in Marketing? Atunci aceasta oportunitate este pentru tine. Cautam specialisti dupa cum urmeaza: -Facebook Media Buyer & Manager -Google Ads Specialist -Email Marketing Specialist -Website Design Specialist -Graphic Designer Daca esti calificat sau nu pentru una sau mai multe din categoriile de mai sus nu ezita sa vii la un interviu. Oferim salarii decente si comisioane motivante. Nu dorim tele-munca Online (Job Remote), job-ul se va desfasura in biroul Agentiei cu program full time de 8 ore. Mai multe detalii la telefon.

 • 6

  ANGAJAM PERSONAL PENTRU FAST - FOOD SALAR 2600 (IN MANA) PROGRAM 8 ORE PENTRU MAI MULTE DETALI SUNATI LA TEL

 • 5

  Diriginte de șantier cu experienta în domeniul construcțiilor civile și industriale, ofer servicii de DIRIGENȚIE DE ȘANTIER pentru case, blocuri, etc.

 • Salveaza cautarea