Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu experienta. CERINȚE: - Calificare in domeniu instalatiilor sanitare; - Experienta minim 1 an pe un post similar; - Seriozitate. SE OFERĂ: - contract perioada nedeterminată; - salariu motivant cuprins intre 3.500-4.000 lei în funcție de pregătire (se stabilieste dupa proba de lucru). :Programul de lucru: de Luni-Vineri, optional daca se lucreaza si Sambata, sunt ore suplimentare platite dublu. Locația de lucru Bucureștii Noi sector 1. Dezavantaje: - NU oferim cazare si transport! - Se face testare cu alcool testul frecvent! - NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program! - NU se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul!

 • 4

  1.Instalatori gaze /sanitar,contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere . Salariul oferit este intre 2500-3500 lei in functie de realizari. 2.Sudor electric/ autogen contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere . Salariul oferit este intre 2600-3800 lei in functie de realizari. 3.Buldoexcavatorist /masinist utilaje, contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere . Salariul oferit este intre 2700-3800 lei in functie de realizari resurse.umane@miralinstal.ro

 • 1

  Angajam instalatori cu sau fără experienta, muncitori necalificați ,instalatori, instalatori cu experienta,programl de munca este de luni pana vineri 8 ore pe zi, o oră pauza de masa, carte de munca ,salariu este de : muncitori necalificați 2600lei, instalatori pornind de la 3000 lei acesta crescând în funcție de pricepere și devotament,instalatori cu experienta pornind de la 3500 lei, Tel

 • 3

  SC KIBO BRIGHT CONSULTING angajeaza instalatori INSTALATII TERMICE SI SANITARE cu/fara experienta. Conditii bune de lucru, salariu motivant in functie de calificare si experienta, bonuri de masa.

 • Sunați la orice oră daca aveti probleme cu instalatiile . Transport orice oriunde oricât în limita de 3.5 t avem si firma daca este nevoie

 • 2

  Firma autorizata ISCIR angajeaza instalatori sanitari si gaze naturale cu contract de munca cu termen nelimitat. Persoanele cu permis auto, prezinta un avantaj.

 • Doresc colaborare cu o firmă de instalații frigotehnice pentru montarea aparatelor de aer conditionat!

 • Angajez necalificat care sa aibe cunoștințe de a folosi sculele de mana sa fie serios și responsabil. Programul de lucru este de la ora 8-17 iar salariul este de 3000 RON. Rog seriozitate.

 • 1

  Sa știe sa facă o instalație de apartament cu centrale pe apartament, scurgeri etc. Lucrările sunt doar în București,program de la 8-17 și doua sâmbete pe luna 8-14.se face contract de munca.Salarul pleacă de la 4000 - 5500ron. Rog seriozitate. Telefon contact .

 • 3

  Firma de constructii Nibomat angajeaza instalatori (electrice, sanitare, termice) pentru lucrari in Bucuresti si Ilfov. Salariul confidential

 • Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu experienta. Perioada nedeterminata. Program de lucru 8 ore/zi. Sediul firmei Bucurestii-Noi. Permisul de conducere constituie avantaj. Pachet salarial motivant!! Asteptam CV cu poza. Mai multe detalii la tel. 0790.411.000

 • 7

  Firma de instalatii angajeaza instalatori si muncitori necalificati pentru lucrari de instalatii. Program 8ore. Lucrari in Bucuresti. Masina de serviiciu

 • 1

  Firma autorizată ANRE angajează,instalatori gaze,apa și termice,full time,salariul pornind de la 3000 RON

 • 3

  Cautam un coleg cu experienta care sa faca parte din echipa noastra si sa fie responsabil pentru mentinerea in stare buna de functionare a instalatiilor din cladirea de birouri: centrala termica, ventiloconvectoare, centrala tratare aer, statie racire, hidrofor, drycooler, grupuri sanitare, camine exterioare, rigole, irigatii, hidranti, stingatoare, bazine retentie, pompe subsol. Verifica zilnic si se asigura de buna functionare a instalatiilor cladirii, consemneaza in registrul tehnic parametri de functionare; ia toate masurile necesare pentru buna functionare si limitarea oricaror defectiuni, indeplineste orice alte sarcini de mentenanta stabilite de biroul tehnico-administrativ. Cerinte: Experienta in mentenanta instalatii termice, sanitare; Certificat de calificare profesionala, Recomandari de la locurile de munca anterioare. Program de lucru: L-V- 8h/zi ( in situatii de urgenta care ar necesita prezenta fizica, indiferent de momentul aparitiei acestora, se va depasa la cladire pentru interventia rapida) Locatie: stabila, cladire de birouri situata in zona de Nord a Bucurestiului Oferim un mediu de lucru stabil, intr-o cladire dotata cu echipamente de ultima generatie, intr-o echipa de profesionisti. Pentru mai multe detalii, puteti suna intre 10:00 si 19:00. Va rugam sa transmiteti un CV actualizat cu fotografie si salariul solicitat la adresa de email officeconstruct2001 at gmail.com Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.

 • 3

  Societate comerciala angajeaza electricieni lucrari civile si industriale. Se cere: diploma de calificare in domeniu, permis categoria B, notiuni de electrica, viziune in spatiu pentru adoptarea solutiilor optime. Oferim: seriozitate, salariu motivant si bonusuri de performanta. Lucrari constante.

 • 3

  Transportam, vindem pământ, moloz, balast cu masini de 3,5 respectiv 5, 7 tone în București și în afara Bucurestiului( menționăm că dispunem si de dubă inchise).

 • 1

  Societate comerciala angajeaza instalatori sanitari. Salariul în funcție de experienta.

 • 1

  Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Salveaza cautarea