Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajeaza o maseuza, cu minim 1 ani experienta. Faptul ca ai cunostinte despre intretinerea corporala reprezinta un mare avantaj. Se cauta oameni seriosi , profi , care doresc sa evolueze fara limite .

 • Inchiriez sau angajez un post de manichiura.

 • Salon cu locatia pe Calea București, cauta frizeri / coafeza/manechiurista/ pentru detalii sunati la nr . Mulțumesc

 • Inchiriez post coafor in salon infrumusetare cu toate actele si dotariile necesare functionarii.0734635281

 • 1

  Inchiriez post manichiura dotat cu tot ce este necesar pentru inceperea activitatii. 0734635281

 • salon Miky fostul Lory style angajeaza manichiura pedichiura si coafeza cu experienta in domeniu. Mai multe detalii la telefon

 • 2

  Coafeza cu clientela caut colega cosmeticiana cu experienta si totodata manichiurista pentru a forma o echipa buna! Astept oferte sau telefoane.

 • 2

  Caut coafeza in regim de chirie in salon zona rogerius posibilitate ful time conditii foarte bune pret avantajos inf. Tel 0746134301

 • 1

  Salon Beauty Amour, situat în Timișoara pe bulevardul 16 Decembrie 1989, nr.46 ( lângă stația de pompieri, vis-a vis de Neuromed), angajează manichiuristă cu experiență de cel puțin 1 an într-un salon de înfrumusețare. Condițiile de angajare prevăd: absolvirea unui curs acreditat de specialitate ( manichiură- pedichiură clasică+ tehnică), absolvirea unui curs de igienă în ultimii 2 ani. Ne dorim o colegă pasionată de profesie și cu dorința de a progresa în domeniu, aspect la fel de important ca experiența. Postul este disponibil atât în varianta full time cât și part time Pentru detalii și programarea unui interviu sunați pe numărul de pe platformă.

 • 1

  Salon CARISMA STIL ,din Mangalia ,cauta colaboratoare pentru postul de coafeza pe termen lung. Salariu / procent sau pot inchiria scaunul de lucru. .negociabil. Conditii de angajare Diploma / experienta minim 2 3 anii. Oferim. Si vrem seriozitate . Program 4 -5 zile pe saptamina .10:00 19;00 Daca esti interesata suna ma sa vorbim alte detalii. Astept sa te cunosc.!

 • Sslon situat in mijlocul Colentinei, cu clientela bine formata, angajam coafeza.Detalii la telefon

 • Salon Poeme angajeaza tehnician unghii pentru un salon situat in Bld. Iuliu Maniu (zona Apusului, intre Piata Gorjului si Pacii). - Candiatul ideal ne dorim sa aiba experienta minima 2 ani si seriozitate la locul de munca. Descrierea jobului - Manichiura clasica&pedichiura clasica; - Manichiura semipermanenta&pedichiura semipermanenta; - Unghii cu gel; - Pictura pe unghii; - Seriozitate, punctualitate, promptitudine, receptivitate la dobandirea de noi cunostinte in domeniu. Beneficii - Contract de munca, salariu fix si comision din incasari; - Servicii gratuite in salon; - Training constant de perfectionare cu branduri de top; - Accesibiliate rapida la mijloace de transport in comun; - Zona cu flux de populatie Persoana contact: Andreea Bunea tel:

 • 1

  Închiriez camera pentru Cosmetica Salon ultracentral Tel Închiriez post lucru frizerie 500 RON Full time

 • 10

  Angajam frizerita si coafeza numai cu experienta. Avem nevoie de oameni seriosi, stabili si care stiu ce vor.

 • Stilist tanar talentat ofer servicii frizerie la domiciliul clientului(domni,doamne,copii),telefon Dani

 • Salon de epilare definitiva sector 1 zona Jiului,inchiriaza camera pt manichiura-pedichiura.

 • 4

  Colaborare stilist de gene cu experienta -loc in salon cu circuit închis (pret loc închiriere spatiu 500 lei +1 luna garantie ; fara experienta, insa doritoare sa invete aplicarea extensiilor de gene in cadrul cursurilor specializate sustinute de trainer cu experientat contra cost la noi in Academie !Detalii la numarul de telefon afisat sau mesaj privat!

 • 2

  Scoala Nationala de Meserii organizeaza curs de calificare de frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist care este potrivit pentru persoanele care doresc sa inceapa o activitate noua in domeniul infrumusetarii, fie prin angajarea in cadrul unui salon deja infiintat sau pentru infiintarea propriului salon. Aceasta calificare ampla presupune dobandirea competentelor profesionale pentru toate cele 4 calificari, si anume: Frizer Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Coafor Coaforul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Manichiurist Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiurist Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Locurile sunt limitatela acest curs , garantam ca este cel mai practic curs pe care il puteti urma. Locul de practica este asigurat cu posibilitate de angajare! In urma absolvirii se obtine un certificat de calificare care este recunoscut atat NATIONAL, cat si INTERNATIONAL Cautam evaluatori, lectori si colaboratori atragere si inscriere cursanti, oferim comision motivant pentru fiecare cursant inscris sau 2000 lei impozitati pentru formarea unei clase cu 28 cursanti pentru o meserie.

 • angajez frizer ,zona Dr taberei lînga piata Moghioros,vad format.

 • 2

  Angajez coafeza cu experienta care lucreaza si manechiura pedichiura clasica semipermanenta in zona Brincoveanu

 • Salveaza cautarea