Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 37

  SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam manipulant si gestionar produse finite Telefon:

 • 5

  Firma de reparatii nave angajeaza urgent tehnicieni repartii nave / sau motoare , cu experienta practica de tehnicieni service ! Experienta de minim 5 ani , cunosterea limbii engleze , cunosterea PC-ului. Experienta relevanta in domeniul navelor/santierolor navale si sau activarea intr-o firma concurenta , produce o crestere a salariului net cu 10 %. C/V-ul se trimite la email hr@ships-repairs.com; manager@ships-repairs.com cat si relatii de telefon 0735/229.117 CD/EST

 • 10

  Dega Motors Group din Constanta Bd. Aurel Vlaicu nr 186 ( membra a retelei Motrio , marca a Grupului Renault) , angajeaza vopsitor, pregatitor vopsitor auto, mecanic, ajutor tinichigiu . Detalii la telefon 0744654549 - Diradurian Eduard sau la sediul nostru!

 • 39

  SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. (In curte la Almaterm) Angajam Responsabil Controlul Calitatii - atentie distributiva - atentie la detalii Persoana responsabila de calitatea marfii de la inceputul productiei, pana la produsul finit. (control tehnic) TELEFON:

 • 1

  Angajam tehnician sisteme de securitate cu experienta pentru Constanta si localitati din judet. Se solicita calificare in domeniu. Permisul de conducere constituie un avantaj.

 • Angajam lucratori cu sau fara experienta pentru atelier prelucrare sticla. Relatii la telefon: , intre orele 09-17:00.

 • 3

  Societatea Tomini Trading S.R.L., cu o experienta vasta in colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din metale (oțel, aluminiu, fier vechi), angajeaza Operator Utilaje/Macaragiu in Portul Constanta. Cerinte: - Atesat ISCIR pentru automacarale sau autorizatie macaragiu categoria A, - Scoala profesionala sau curs de calificare, - Cunoasterea masinilor si instrumentelor. Activitatea se desfasoara in Dana 89.

 • 4

  Combinatul de ingrasaminte chimice Navodari angajeaza: - laborant chimist - operator chimist responsabil linie productie - mecanic - inginer automatist - electrician (AMC-ist) - podar - muncitori necalificati

 • Cerinte: Cunostinte de baza electro-mecanice Limba Engleza la nivel conversational Permis de conducere categoria B Persoana pasionata de reparatii de orice natura Absolvent studii medii cu profil tehnic (electric/mechanic) Experienta in domeniul tehnic Spirit de observatie si bune abilitati de comunicare Responsabilitati: Participarea activa la buna functionare a aparatelor de entertainment dedicate copiilor. Executarea reparatiilor pentru aparate de tip vending machines dar si alte reparatii mecanice si electrice la nivel mediu. Beneficii: Salariu motivant Tichete cadou si diverse bonusuri Bonusuri in functie de performate Training-uri de perfectionare Teambuilding-uri Mediu placut

 • 2

  Planificarea, organizarea și monitorizarea întregii activități la nivel de Șantier, răspunzand de rezultate, de calitatea acestora și de încadrarea în termenele de execuție stabilite; Studierea planurilor și urmărirea punerii lor în practică; Supravegherea și coordonarea angajaților și subcontractorilor; Coordonarea asigurării Șantierului cu utilajele si uneltele necesare, răspunzând de exploatarea și întreținerea lor; Pregătirea informațiilor necesare întocmirii situațiilor de lucrări lunare în colaborare cu Birourile interne, Tehnic-Producție, și cu beneficiarii.

 • 1

  Dobrogea |Grup S.A., societate comerciala cu capital 100% privat, producator a unei vaste game sortimentale de produse de panificatie, patiserie, produse congelate, angajeaza muncitor necalificat-incarcator, descarcator Obiectivul postului : Realizarea activită ilor de încărcare descărcare/ manipulare a materiilor prime, a ambalajelor, produselor finite în depozit/magazie, în locuri amenajate în func ie de condi iile de depozitare inscrip ionate pe ambalaj , respectând respectând cu stricte e disciplina în muncă i de igienă. Cerintele postului: Studii -gimnaziale Domiciliu : - Mun. Constanta sau localitati limitrofe Beneficii: * pachet salarial atractiv; * tichete de masa; * prima de vacanta; * asiguram transportul la si de la punctul de lucru ae firmei, pentru personalul cu domiciliul in afara Mun. Constanta; * contributii catre stat achitate in termenul legal, oferind astfel garantia completarii vechimii in munca precum si asigurari de sanatate pentru persoanele aflate in intretinerea persoanelor ce devin salariati ai firmei Persoanele interesate pentru a aplica la acest post, sunt rugate sa completeze formularul http://dobrogeagrup.ro/angajam/, privind politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal, conform legislatiei aplicabile in domeniu.

 • 1

  Executam lucrari de strungarie si lacatuserie de mare precizie. Atelier dotat cu utilaje ce asigura o calitate superioara a lucrarilor.

 • 2

  Angajez baiat spălătorie auto cu experiența minim 2 ani.

 • 44

  -ingineri electronisti / senior specialist în electronică offshore/drilling (calificare tehnică superioară Automatizare și informatică aplicată cu experiență dovedită minim 5 ani în sisteme de foraje offshore) -ingineri constructori -inginer agronom -ingineri electrici offshore (bosiet) -electricieni offshore (bosiert) -operatori extractie -soferi categoria D experinta pe autocar minim (35 persoane) atestat persoane, card tahograf cu domiciliul in Constanta -electrician auto utilaje grele/industriale /de constructii /de manipulat marfa (autoamatizari 12-24 volti motoare termice) -electrician intretinere santier -mecanic intretinere statie betoane -sef statie betoane -operatori statie beton -laborant statie beton -functionar administrativ statie betoane -soferi cifa /sofer pompa beton -operatori utilaje terasiere (buldoexcavator /vola) Experienta pe un post similar minim 2 ani, calificare in domeniu -8 ore/zi L-V Oferim transport Telefon :

 • 2

  Va salut cu respect , sunt ceea ce tu căutai astăzi și dacă in viitorul apropiat noi vom lucra împreuna însemna ca viitorul nostru este legat de a construii beneficii comune , cv Dvs îl puteți depune și pe watap la nr meu de telefon

 • 2

  Angajăm pentru punctul de lucru din Incinta Port Constanta (zona Nord) : - Electrician - Operator Portuar Pentru postul de operator : cunostinte MS Office (Excel, Outlook). Constituie avantaj detinerea unui permis auto categoria B. Trimiteti CV pe adresa de email: Mai multe detalii la telefon :

 • Angajam operator cu experienta , pentru masina debitat cu plasma , pentru Franta , posesor de autorizatie motostivuitorist.Varsta intre 30-50 ani,Se asigura salariu motivant,cazare,transport.Relatii la tel :

 • 2

  Descrierea postului: - Decoreaza, repara si produce mobila si alte produse din lemn, pvc, sticla, OSB, pal, bond, carton, mdf, tego, fibra de sticla cu compartimente de structura metalica. Responsabilitati: - Selecteaza si pregateste materialul de lucru; - Prelucreaza toate tipurile de lemn, inlocuitori de lemn sau mase plastice, prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice; - Debiteaza placi din lemn, mdf si alte materiale; - Imbina furnirele, le preseaza, le incleiaza, ajusteaza si finiseaza, produce si repara alte obiecte din lemn; - Remediaza eventualele defecte constatate pe parcursul derularii lucrarii. Cunoştinţe necesare: - Proceduri de calitate specifice pentru tamplarie; - Caracteristici tehnice ale masinilor si uneltelor pentru prelucrarea lemnului; - Cunoaste instrumente de masura si control . Nivel de studii: - Calificare profesionala tamplar

 • Salveaza cautarea