Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 226 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Operator pariuri sportive Fortuna Candidatul ideal: - Studii medii; - Abilitati de comunicare si atitudine orientata catre client; - Persoana serioasa si consecventa; - Disponibilitate pentru lucrul in ture; - Cunostinte operare PC. Vei beneficia de: - Contract dе munca incheiat pe durata nedeterminata, forme legale dе munca; - Oportunitatea unui loc dе munca stabil. Responsabilitati: - Informareа cliеntilor cu privirе lа serviciile oferite; - Cresterea vanzarilor si a numarului de clienti; - Acceptarea si validarea tichetelor de pariere; - Incasarea si gestionarea numerarului pentru vanzarea serviciilor si produselor companiei; - Intocmirea zilnica a documentelor financiar-contabile; - Crearea unui mediu agreabil pentru clienti. Depunere CV.

 • Caut loc de munca in caracal Am permis de coducere categoria B Am experiență in domeniul transporturi un an Am 22 de ani si caut in ori ce domeniu Maxim la 30 de km distanța de caracal

 • 3

  PFA SARPE FLORIN ADRIAN autorizat din 2018, intocmeste documentatie la nivel de autorizatie de construire, proiect tehnic, detaliu de executie pentru lucrari de arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, termice, electrice, ventilatie, racodruri si retele apa-canal.Pentru detalii sunati la tel. 0753628201.

 • 10

  Se ofera contract German de munca Salariu 1400-1600 Euro Net Cazare gratuita NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic; (OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA !DIN ROMANIA PANA LA DESTINATIE IN GERMANIA)(GRATUIT)

 • Angajam muncitori construcții

 • Angajam soferi autobasculanta si autobetoniera si deservent buldo. Salariu motivant. Pentru detalii la telefon .

 • 1

  Sc angajeaza vanzatoare cu experienta pentru cofetarie-patiserie! Cv-urile se depun pe adresa:

 • WEEGREE este o companie care operează în domeniile externalizării ocupării forței de muncă, tehnologiilor IT și consultanței în domeniul resurselor umane. Colaborăm cu clienți din Belgia, Olanda, Franta, Germania și Polonia de 17 ani. Fiabilitatea, calitatea înaltă și abordarea individuală a fiecărui proiect sunt cele mai importante atuuri ale noastre. Mulți ani de experiență ne permit să înțelegem nevoile pieței, ceea ce duce la construirea de relații pe termen lung. Montator acoperisuri (plate) Loc de munca: Belgia, Torhout Pentru carantina, achitam 200 . Descrierea postului: Execuție cuprinzătoare a acoperișurilor plate. Membrana- cauciuc, membrană din PVC si pasla. Finisarea acoperișului: margini, placări de perete, jgheaburi. Amplasarea sistemelor de drenare a apei: drenuri, revărsări, conducte de scurgere, cornișe. Oferim: Salariu: 13 net / oră. Plata la timp a salariilor până la data de 10 a fiecărei luni. Posibilitatea de a incasa plăți în avans pentru prima lună de angajare. Cazare organizată și plătită de noi. Instrumente de lucru și îmbrăcăminte de protecție. Transport gratuit la locul de muncă - indemnizație de amortizare pentru utilizarea propriei mașini pe baza kilometrajului. Servicii complete înainte de plecare. Îngrijirea la distanță a coordonatorului pe toată durata proiectului. Programul Recomandați un loc de muncă pentru fiecare persoană recomandată care lucrează cu noi timp de 3 luni, veți primi de la 150 la 300 . La ce ne așteptăm: Min. 3 ani de experiență de muncă pe o pozitie similara. Cunoștințe comunicative de engleză sau franceză. Lipsa contraindicațiilor de lucrul la înălțime. Un avantaj suplimentar va fi: Posibilitatea de a lua propria mașină. Informatii suplimentare :

 • tractorist rutierist

 • Mentionez ca am lucrat si pe 3,5 t . Ma puteti contacta la 760178617.

 • Pot ingriji copii indiferent de varsta, detin cursuri de specialitate De asemenea am lucrat in domeniul sanatati cu copii nou-nascuti. Pot avea grija de copii si la diferite ocazii si sarbatori. exclus strainatate, este valabil doar pentru Slatina. 0766293417, 0770680326, Pretul este negociabil.

 • Vulcanizarea la Mihai situata in Slatina , str. Ecaterina teodoroiu, angajează personală calificat/necalificat. Salariu motivant!!!! Detalii la nr de telefon sau la sediul societății!

 • 1

  Detinator atestat manager transport persoane caut colaborare.

 • 1

  Suntem o companie in plina expansiune , cu un colectiv sudat in care fiecare persoană îsi are locul său important pentru atingerea performanțelor dorite. Compania S.C. DUAK DRUMS S.R.L este o firma infiintata in 2001, cu sediul în Crtișoara, Jud. Olt, care are ca activitate principala productia de tamburi. Angajam sudori și muncitori necalificați responsabili, disciplinați, capabili de a lucra eficient in echipa. Menționam ca o mare parte din atribuțiuni necesita munca fizica. Experiența in domeniu constituie un avantaj. Pentru detalii cu privire la depunerea CV-ului apelați numarul de contact de luni pana vineri între orele 08:00 - 18:00 .Mulțumim.

 • 2

  Suntem o companie in plina expansiune , cu un colectiv sudat in care fiecare persoană îsi are locul său important pentru atingerea performanțelor dorite. Compania S.C. DUAK DRUMS S.R.L este o firma infiintata in 2001, cu sediul în Crtișoara, Jud. Olt, care are ca activitate principala productia de tamburi. Descrierea jobului de contabil: - înregistrează facturi de furnizori interni/clienti/ - întocmește situații și rapoarte financiar-contabile catre conducere - emite facturi - clasează şi păstrează toate actele justificative de cheltuieli, documentele contabile, fişele, balanţele de verificare; Candidatul ideal: - experienţă în contabilitate primara sau domeniu economic ; - cunoştinţe minime privind documentele financiar-contabile primare si reglemetarile in domeniu - cunoasterea limbii engleze nivel mediu, alta limba straina de circulatie constituie un avantaj - bune abilitati utilizare Microsof Office (Word, Excel); - abilitati organizatorice, dе lucru in echipa,rezistenta la stres - capacitate dе analiza si sinteza - abilitati dе prezentare, comunicare, coordonare - meticulozitate si acuratete in operatiuni - spirit analitic,tenacitate,orientare pe rezultat Descrierea jobului de asistent manager: -preia și înregistrează corespondența ; -redactează corespondența de afaceri necesară desfășurării activității zilnice ; -asigură transmiterea documentelor prin fax, e-mail și poștă ; -elaborează documente și rapoarte cerute de manager ; -îndosarează documentele cu care lucrează și supervizează arhivarea lor ; -duce la îndeplinire sarcinile stabilite. Candidatul ideal: -punctualitate ; -abilitatea de a comunica eficient ; -aptitudini organizatorice, de coordonare, flexibilitate în ceea ce privește organizarea timpului ; - cunoasterea limbii engleze nivel mediu, alta limba straina de circulatie constituie un avantaj -bune abilitati utilizare Microsof Office (Word, Excel); -abilitati organizatorice, dе lucru in echipa,rezistenta la stres ; -capacitate dе analiza si sinteza ; -abilitati dе prezentare, comunicare, coordonare ; -meticulozitate si acuratete in operatiuni ; -spirit analitic,tenacitate,orientare pe rezultat. Acceptam spre intervievare si persoane fara experienta. Pentru detalii cu privire la depunerea CV-ului apelati numarul de contact de luni pana vineri între orele 07:00-18:00. Multumim.

 • 10

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Cilieni. Necesita masina personala.

 • Ma deplasez si la domiciliu /preturile in functie de defecțiunea mașinii de cusut

 • 1

  Angajez sofer categoria C,E, cu sau fara experienta.Mai multe detalii la numarul de telefon sau in particular.

 • Doresc a angaja o persoana s-au familie la o ferma de animale din Judetul Olt.Cazare si un salariu atractiv.Tel.

 • Salveaza cautarea