Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 411 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Cerinte: Calificare si experienta in domeniu Programul de lucru este de 8 ore Contractul este pe perioada nedeterminata Avantaje: Cursuri de perfectionare, training-uri

 • 47 ani caut dubă sprinter 60 e diurnă zi plus salariu pe țară

 • 1

  Colaborare cu PFA in zona Dragasani. Cerinte. -studii medii. - seriozitate. Responsabilitati. - distribuirea flyere -lor publicitare ( fluturasi). - incasarea ratelor clientilor. - intocmirea cererilor de credite la domiciliul clientilor.

 • LE FC UPPER, club de football féminin basé Valence (France) recrute des joueuses féminines. Poste pourvoir de suite. Logement et travail fournis selon vos préférences (restauration, usine, commerce...) FC UPPER, un club de fotbal feminin cu sediul în Valence (Franța), recrutează jucătoare. Postul trebuie ocupat imediat. Locuinta si munca asigurate in functie de preferinte (catering, fabrica, comert...)

 • 4

  Restaurant Kyos cuisine bar, Râmnicu Vâlcea, angajeaza barman( preparator bauturi bar) si ospatar, contract cu perioada nedeterminata. Se solicita o minima experienta in domeniu, ideal si cursuri de formare profesionala. Detalii in locatie sau la nr de tel din anunt

 • Angajez șofer auto categoria D Salariu foarte atractiv ( intre 3000 lei și 7000 lei ) Curse locale in județul Vâlcea

 • 29

  Angajem cu carte de munca pe perioada nedeterminata și cu salariu negociabil : -bucătari -ospatari -cameriste -muncitori la întreținere .

 • Caut șofer pentru comunitate, pentru mai multe detaliile doar la telefon.

 • Aby Stage angajaza barman ospătar. Telefon

 • Cerinte: - calificare/ autorizatie valabila; -experienta de minim 2 ani; Beneficii: - se ofera tichete de masa, se deconteaza transportul, orele suplimentare se platesc dublu; Relatii suplimentare se pot obtine la nr:

 • Se cauta agent de paza cu atestat pentru o societate comerciala

 • Andu Cafe&Games Srl angajează 2 fete pentru cafenea ce se va deschide pe 15 Octombrie. Se cere experienta. Relatii la tel.

 • 13

  Se cere experienta de munca si atestat ISCIR . Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa. Se lucreaza in schimburi.

 • 6

  Masaj de relaxare cu ulei.Detaliile și programarile la numărul de telefon afișat. Nu deranjați inutil.Multumesc și vă astept

 • 2

  Candidatul ideal: - Experienta in vanzari - Excelente abilitati de comunicare, negociere si relationare - Amabilitate si perseverenta - Orientare catre rezultate si performanta - Abilitati comerciale, persuasiune - Operare PC - Permis de conducere categoria B Responsabilitati: - Prospectarea pietei si dezvoltarea portofoliului de client - Desfasurarea unor activitati de consiliere si fidelizare a clientilor - Prezentare produs, ofertare, negociere, mentinerea relatiei cu clientul - Intocmirea ofertelor comerciale

 • 1

  Candidatul ideal: - Obligatoriu posesor de carnet de conducere categoria B - Atentie deosebita la detalii - Orientare catre solutii si rezultate - Riguros si atent in indeplinirea sarcinilor - Seriozitate - Dorinta de perfectionare Responsabilitati: - Jobul implica efectuarea activitatii de detaling auto in vederea obtinerii unor rezultate exceptionale legate de curatarea in detaliu a elementelor interioare si exterioare ale autoturismelor - Implicare activa in gestionarea spatiului de lucru fiind responsabil de mentinerea autoturismelor expuse intr-o stare estetica si tehnica impecabila - Utilizeaza cu responsabilitate si numai in interesul testarii/prezentarii autoturismele expuse spre vanzare. - Monitorizeaza si semnaleaza catre superiorul ierarhic orice problema tehnica/estetica a autoturismelor.

 • Candidatul ideal: - Obligatoriu posesor de carnet de conducere categoria B - Atentie deosebita la detalii - Orientare catre solutii si rezultate - Riguros si atent in indeplinirea sarcinilor - Seriozitate - Dorinta de perfectionare Responsabilitati: - Jobul implica efectuarea activitatii de detaling auto in vederea obtinerii unor rezultate exceptionale legate de curatarea in detaliu a elementelor interioare si exterioare ale autoturismelor - Implicare activa in gestionarea spatiului de lucru fiind responsabil de mentinerea autoturismelor expuse intr-o stare estetica si tehnica impecabila - Utilizeaza cu responsabilitate si numai in interesul testarii/prezentarii autoturismele expuse spre vanzare. - Monitorizeaza si semnaleaza catre superiorul ierarhic orice problema tehnica/estetica a autoturismelor.

 • 16

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 7

  SC. HATY SRL., ce are ca domeniu principal de activitate producerea de cherestea, cu sediul in Babeni, isi mareste echipa si are nevoie de noi colegi pentru postul de Manipulant marfa. Candidatul ideal: - serios, - atent la detalii, - spirit de echipa, - atentie distributiva. Experienta nu este obligatorie, insa dorim sa ai motivatia de a invata. Beneficii: - Salariu atractiv, - Tichete de masa in valoare de 30 lei/zi, - Decontarea transportului, - Bonusuri de sarbatori sau alte evenimente, - Posibilitatea de dezvoltare profesionala. - Programul de lucru este in 2 schimburi. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Te asteptam sa ne cunoastem!

 • 3

  HATY are ca si domeniul principal de activitate producerea de cherestea si elemente din lemn de fag. Suntem una dintre cele mai mari companii de productie si prelucrare a lemnului de fag din Romania si de asemenea, un furnizor mondial de produse din lemn de fag, diversificat. Candidatul ideal: - Studii tehnice finalizate (scoala profesionala/curs calificare); - Experiență anterioară în domeniu; - Cunostintele tehnice cu privire la modul de functionare si operare pe echipament CNC (reprezinta avantaj cunoasterea unui limbaj de programare echipament CNC); - Cunoștințe de desen tehnic și instrumente de măsurare. Descrierea jobului: - Operarea si configurarea masinilor CNC in functie de documentatia tehnica primita; - Interpretarea si utilizarea desenelor tehnice pentru pregatirea partilor care urmeaza sa fie prelucrate si pentru configurarea echipamentelor de lucru; - Prelucrarea produselor conform desenelor tehnice; - Verificarea calitatii produselor prelucrate; - Asigurarea functionarii echipamentului; - Verificarea conformitatii pieselor; - Efectuarea setarilor utilajelor cu comanda numerica (CNC); - Efectuarea masuratorilor cerute pentru a asigura calitatea productiei; - Cunoasterea si respectarea cerintelor procedurilor si instructiunilor de lucru aplicabile. Oferim: - Pachet salarial atractiv; - Tichete de masa; - Prime sau tichete cadou pentru diferite ocazii; - Decontarea transportului; - Mediu de lucru stabil si prietenos. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Locul de munca se afla in orasul Babeni.

 • Salveaza cautarea