Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 351 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Doresti sa angajezi personal asiatic? Servicii de recrutare-Personal Asiatic (Nepal, Vietnam, Sri Lanka, etc.) din diferite domenii: construcții, producție, hotelier, logistică (depozite), servicii (spalătorii, service auto), servicii curățenie, etc.

 • 9

  Angajez muncitori calificați si necalificați in constructii Salariu negociabil sau la mp

 • Locuri de munca disponibile in Olanda cu / fără limba engleza! -producție alimentara (burgeri congelați, salate& mezeluri) -sere de flori -producție sticla -împachetare legume, fructe, flori -muncitori flexibili - etc Pentru mai multe detalii la Program 9-17, de Luni pana Vineri.

 • 7

  Angajam personal cu experienta si recomandari pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 1

  Societatede constructii angajează contract indeterminat muncitor calificat sau cu 3 ani minim experiența in termosistem ( vata bazaltica + decorativa ) . Cerem seriozitate !!

 • 14

  Oakam Construct angajează muncitori calificati sau cu experiența in termosistem , tencuieli mecanizate și finisaje . Oferim cazare in Râmnicu Valcea , transport la locul de munca, salar competitiv in funcție de experiența și calificări . Va mulțumim !! Oferim seriozitate și cerem !!!

 • Pe perioada de 6 săptămâni am nevoie de 3 fete în germania sa lucreze la sandvișuri.....Șalariu atractiv plus prema (3200 de euro)...se cere vaccinul...perioada ar fii din 10 noiembrie pana pe 24 decembrie....mai multe detalii la ...rog seriozitate

 • 1

  Experienta constituie un avantaj.La fel si permisul de conducere B.

 • 2

  Cond auto B C E card si atestat Caut sa lucrez intern bascula s au prelata Experienta 15 ani Doar intern L-V (la contract) Multumesc!

 • 1

  Angajem ospatari,cameriste și ajutor bucatar,cu contract de munca nedeterminat. Salariu negociabil. Informații la nr

 • 1

  ZANCA POINT CAFE angajează Barman ospatar full time

 • 1

  Angajez sofer taxi cu atestat taxi valabil.salariu atractiv !!!

 • 1

  Descrierea ofertei Cerințe: Sa cunoasca ABC-ul instalatiilor termice, sanitare si al instalatiilor electrice, experienta de cel putin un an intr-unul din domeniile instalatiilor termice si sanitare sau electrice, sa cunoasca produsele de baza din domeniul respectiv, sa detina permis de conducere, sa stie sa utilizeze PC-ul (Word, excel, navigare internet) Condiții: telefon de serviciu, salariu fix si bonusuri in functie de performanta, autoturism pentru deplasari in interes de serviciu Responsabilități: Receptioneaza din punct de vedere cantitativ si calitativ marfa venita de la furnizori, Verifica si completeaza stocurile de marfa Asigura aprovizionarea cu marfa de la furnizorii locali Organizeaza spatiul de depozitare al marfii si aseaza marfa pe raft, Preia necesarul de materiale de la responsabilii de lucrari si se ocupa de onorarea lor. Preda materiale pentru lucrari, preia retururi de materiale de la lucrari Asigura aprovizionarea cu scule si echipamente a departamentului service Preda/primeste scule si echipamente din magazie Administreaza parcul auto din cadrul firmei - reparatii si documente; Pregateste colete pentru livrare. Experiență de muncă Mai mult de 1 an în domeniul instalatii termice/sanitare sau electrice Categoria permisului de conducere B

 • 4

  Centrul Medical  AVIL  MED  Ramnicu Valcea, angajeaza in regim de colaborare, medici specialisti cu urmatoarele specializari : Cardiologie Neurologie Medicina interna Ecografie Reumatologie Dermatologie Psihiatrie Medicina de familie Endocrinologie

 • 31

  Angajez barman ospatar pentru locatie in zona Nord(str.Rapsodiei).Salariul este de 1500 lei.Programul de lucru 2 zile cu 2 zile liber.Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic la nr.tel 0729 777 229.Rog seriozitate.

 • Caut femeie ingrijire batrana in jud Valcea loc Vaideeni .se lucreaza 1 sapt libera sau 2 sapt nu 2 sapt libere salariul este de 1300 .batrana este deplasabila Locatie este la tara se face focul in soba ! Rel !

 • 9

  Societate comerciala angajeaza 2 persoane tencuitori tencuieli mecanizare .Se ofera salariu motivant contract de munca.Plata se face la doua saptamani.Se cere si se oferă seriozitate. Pentru mai multe detalii va rog sunați la numărul afișat la numărul afisat Salariu de la 4000 lei net(in mana) ȘI POATE URCA ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANTE!!! Se ofera cazare dacă nu sunt din Râmnicu valcea

 • 11

  Power Bet angajeaza operatore/operator pariuri sportive pentru locatie: Zona Nord - Strada Rapsodiei. Program: 10-22. Se lucreaza 2 zile,urmate de 2 zile libere. Responsabilitati: - informeaza clientii in legatura cu regulile jocurilor, - furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite, - printarea si afisarea zilnica a ofertelor, - asigura curatenia in cadrul agentiei, Cerinte: - Aspect fizic placut, - Bune abilitati de comunicare,vanzare si organizare, - Responsabilitate, loialitate,corectitudine si seriozitate, - Cunostiinte operare PC. Oferta: - Salariu fix - 2000 lei, - Bonusuri in functie de performanta. Pentru a aplica, va rog sa trimiteti un CV pe whats up sau discutam telefonic.

 • 2

  Power Bet angajeaza operatore/operator pariuri sportive pentru locatie: Zona Nord - Strada Rapsodiei. Program: 10-22. Se lucreaza 2 zile,urmate de 2 zile libere. Responsabilitati: - informeaza clientii in legatura cu regulile jocurilor, - furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite, - printarea si afisarea zilnica a ofertelor, - asigura curatenia in cadrul agentiei, Cerinte: - Aspect fizic placut, - Bune abilitati de comunicare,vanzare si organizare, - Responsabilitate, loialitate,corectitudine si seriozitate, - Cunostiinte operare PC. Oferta: - Salariu fix - 2000 lei, - Bonusuri in functie de performanta. Pentru a aplica, va rog sa trimiteti un CV pe whats up sau discutam telefonic.

 • 2

  Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cunoştinţe tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon 0751111344

 • Salveaza cautarea