Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 277 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  SC TOP SECURITY MANAGEMENT SRL angajeaza agent vanzari. Varsta nu este un criteriu si nici experienta. Totul se invata la locul de munca. Jobul necesita deplasari. Asteptam CV-ul in mesaj. Nu răspundem la mesaje care nu contin un CV.

 • Suntem cuplu și căutăm de lucru dețin permis cat.B.

 • 5

  Căutăm: -Persoane harnice și dinamice dornice să învețe -Atitudine responsabilă și atenție la detalii -Seriozitate, comportament agreabil fata de clienți și colegi Atribuții: -Procesarea și prepararea alimentelor -Preluarea și încasarea comenzilor -Servirea clienților,deschidere către nevoile acestora Beneficii: -Program de lucru norma întreagă -Salariu negociabil -Bonusuri de performanță -Sanse reale de avansare

 • 10

  Clinica noastra ofera o gama foarte larga de servicii veterinare : chirurgie de la toate gradele de dificultate pana la tratamete pentru boli complexe, examene ecografice,analize de biochimie si hematologie, evaluari si consultatii cardiace, examen radiologic(in curand). Astfel ca, mai avem nevoie de ajutoare! Se cauta persoana serioasa, amabila, rabdatoare, atenta la detalii si proactiva. Obligatoriu cu dragoste pentru animale. Experienta in domeniu constituie un avantaj major! Oferim un mediu de lucru placut, in continua perfectionare cu o clientela deja formata. Salariu de baza plus bonus in functie de realizari si implicare. (mai multe detalii se vor discuta la interviu).

 • Angajam URGENT, persoana curatenie, in localitatea Ramnicu Valcea, pentru spatiu birouri, part time perioada determinata. Sunt acceptate si persoane pensionate la limita de varsta si pensionate medical gr.II. Relatii si informatii la tel.

 • 6

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Valcea Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 6

  Societate din Rm.Valcea angajeaza sofer-manipulant categoria B. Se cere seriozitate. Telefon contact , de luni pana vineri, interval 08-17. .

 • 11

  Angajez operator pariuri sportive..Salariul este 1600 lei. Rog seriozitate.

 • Plafar Magazin on-line cu remedii naturale din medicina naturista alternativa cauta persoane fizice sau juridice pt recomandări și vânzări.

 • Cămin de bătrâni BIOCASANOVA situat în cartierul Troian, str Posada, nr52B, clădire moderna pe 3 nivele-750mp, complet utilata și dotată la standarde europene, cu licență, teren în suprafață de 1110mp și complet ocupat cu bătrâni. Prețul este: 350.000euro. NEGOCIABIL!!!

 • Sofer de tir caut de lucru, ex 4 ani ue.

 • 3

  Cautam manipulant gresie si faianta , persoana harnica, sociabila, punctuala, sa lucreze in echipa, responsabila, serioasa. Responsabilitate; -descarcarea si aranjarea materialelor in depozit, - descarcarea si incarcarea in auto, -pregatirea materialelor ce urmeaza a fi livrate -permis de conducere Oferim; salariu atractiv transport carte de munca Depozit la Mihaesti, Barsesti, intersectia Plute ( TUTTO PORCELANATO )

 • Experienta: Minimum 2 ani in activitatea de exploatare si mentenanta a instalatiilor de distributie a energiei electrice, defectoscopie cabluri, depistare trasee cabluri, executie mansoane si cutii terminale cabluri. Studii: Absolvent școala profesionala / liceu de specialitate - electrician pentru mentenanta retele electrice. Cunostinte si abilitati: Cunostinte privind activitatea de exploatare a instalatiilor electroenergetice; Cunostinte temenice de mentenanta LEA si LES; Cunostinte temenice de executare masuratori profilactice cabluri; Buna cunoastere a legislatiei, standardelor si normativelor aplicabile; Bune abilitati de organizare si gestionare a timpului; Prezinta un avantaj autorizarea ANRE; Posesor permis de conducere categoria B. Descrierea postului: Realizeaza masuratori, verificari PRAM si punerea în functiune a diferitelor tipuri de instalatii; Asigura realizarea lucrărilor de: localizare a defectelor in cabluri prin metoda acustică sau a impulsurilor, izolare a defectului cu instalatia de ardere, sectionare a cablului defect si masurare pentru a verifica daca nu mai sunt si alte defecte, verificarea cablurilor noi la PIF; Verifica zilnic starea echipamentelor de pe duba de defectoscopie; Aduce la cunostinta orice anomalie constatata in instalatiile electrice ale gestionarului cu ocazia lucrarilor si care ar putea cauza incidente; Defectoscopie cabluri joasa si medie tensiune. Beneficii: Pachet salarial competitiv; Bonusuri pentru performanta; Beneficii non-financiare: certificari, training, etc.; Atmosfera benefica dezvoltarii profesionale si personale.

 • 2

  Hala productie , angajeaza muncitor necalificat, pentru masina de ambalat nisip pentru pisici (asternut igienic). Relatii, de luni pana vineri, intre orele 08-17, la telefon .

 • 4

  "Casa Veche" Angajeaza Bucatari cu experienta Ajutoare de bucatari si Lucratori-curatenie. Program flexibil sau cu norma intreaga. Salariul si alte detalii la tel: 0741631609

 • 12

  Te-ai saturat de monotonia serviciului actual ? Vrei sa faci altceva in fiecare zi ? Vrei provocari zilnice ? Te astept sa ni te alaturi. Tel. 0770 495 386

 • 13

  Restaurant Casa Veche angajeaza conducatori auto pentru livrari la domiciliu. Pentru detarii tel. 0741631609.

 • 8

  Angajam ospatari , picoli -terase, sezonieri. Veniturilei./luna

 • 1

  Schela metalică de inchiriat 6 lei patrat

 • Salveaza cautarea