Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 411 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Turbine Engineering SRL cauta spre angajare in domeniul proiectarii de instalatii industriale (în principal în domeniul Petrol si Gaze) pentru sediile sale din Rm. Valcea si Bucuresti. Fiind o companie tânără i dinamică, cu o rapidă creștere pe piața de profil, i cu un nivel înalt de competitivitate, Turbine Engineering este într-o continua căutare de profesionisti atat senior cat si junior. Societatea își desfășoară activitatea în Râmnicu Vâlcea din anul 2011 si in Bucuresti din anul 2017. Domeniile de expertiza principale sunt: - Inginerie de Instrumentație si Control; - Inginerie Mecanica Piping, structuri; - Inginerie de analiza de stress si calcul structural; - Activități tehnice i de revizie pentru diagrame de proces. Turbine Engineering cauta: I) Inginer Proiectant Debutant/Junior (pentru toate domeniile de expertiza) veți fi integrat intr-un proces de training ce vă va permite in cel mai scurt timp accesul la un post de Inginer Proiectant Senior. II) Inginer Proiectant Senior (pentru toate domeniile de expertiza) - alături de Team Leader și de ceilalți colaboratori, veți ajuta la creșterea nivelului de expertiză a întregii echipe împreuna cu creșterea capacității de dezvoltare a proiectelor. Profilul Dumneavoastră trebuie să cuprindă următoarele caracteristici: - absolvirea cu brio a Universită ii cu specializare în Inginerie Electrică/Electronică/Telecomunica ii sau Inginerie Mecanică/Aeronautică/Construc ii Industriale/Chimică precum i disciplinele adiacente; - dezvoltarea în cadrul unui Stagiu de Pregătire sau în cadrul unei prime experiențe profesionale; - interes pentru meseria de Inginer Proiectant; - spirit de observație, spirit critic i de analiză, de implicare, de rigoare i de profesionalism; - cunostiinte bune de Autodesk Autocad; - bune cunoștințe în utilizarea PC i a softurilor de birotica OUTLOOK, WORD, EXCEL etc; - stăpânirea unui program de modelare 3D (Catia, Solid Edge, Pro Engineering) i în special a softului de modelare 3D Siemens NX Unigraphics sau AVEVA E3D constitue un plus, dar nu este determinant; - stapânirea programului de analiza de stres pentru piping Caesar este un plus; - stapânirea programului de calcul i dimensionare structurala SAP2000 este un plus. În cadrul misiunilor ce vă vor fi încredin ate, ve i fi pregătit să deveniti autonom in lucrul cu clienții noștri, atât pe plan tehnic cât i pe plan lingvistic. Din acest motiv stăpânirea limbii Engleze este obligatorie (limba Italiana este un plus important). Turbine Engineering ofera: - Contract de muncă regulamentar inregistrat cu o remuneratie economica stimulanta, în func ie de profilul, experienta si performantele dumneavoastra; - Bonuri de masa; - Training-uri si delegatii în străinatate la partenerii noștri; - Un mediu de lucru modern, profesional si flexibil.

 • 1

  Turbine Engineering SRL cauta colaboratori pe termen lung in domeniul proiectarii de instalatii industriale (în principal în domeniul Petrol si Gaze) pentru sediile sale din Rm. Valcea si Bucuresti. Fiind o companie tânără i dinamică, cu o rapidă creștere pe piața de profil, i cu un nivel înalt de competitivitate, Turbine Engineering este într-o continua căutare de coleboratori cu inalt profil profesional. Societatea își desfășoară activitatea în Râmnicu Vâlcea din anul 2011 si in Bucuresti din anul 2017. Domeniile de expertiza principale sunt: - Inginerie de Instrumentație si Control; - Inginerie Mecanica Piping, structuri; - Inginerie de analiza de stress si calcul structural; - Activități tehnice i de revizie pentru diagrame de proces. Profilul cautat este: Inginer Proiectant Senior (pentru toate domeniile de expertiza) - alături de Team Leader și de ceilalți colaboratori, veți ajuta la creșterea nivelului de expertiză a întregii echipe împreuna cu creșterea capacității de dezvoltare a proiectelor. Profilul Dumneavoastră trebuie să cuprindă următoarele caracteristici: - experienta dovedita si cunostiinte solide in domeniul pentru care va recomandati; - spirit de observație, spirit critic i de analiză, de implicare, de rigoare i de profesionalism; - bune cunoștințe în utilizarea PC i a softurilor de birotica OUTLOOK, WORD, EXCEL etc; - stăpânirea unui program de modelare 3D (Catia, Solid Edge, Pro Engineering) i în special a softului de modelare 3D Siemens NX Unigraphics sau AVEVA E3D constitue un plus important, dar nu este determinant; - stapânirea programului de analiza de stres pentru piping Caesar este un plus; - stapânirea programului de calcul i dimensionare structurala SAP2000 este un plus. Stăpânirea limbii Engleze este obligatorie (limba Italiana este un plus important).

 • Buna ziua, Angajez sofer pe comunitate de preferat cu experienta minim 6 luni,ofer 55 euro la zi ,din Ramnicul Valcea sau zonele limitrofe ,5 săptămâni cu 7-10 zile acasa după voia șoferului ,mașina fiat ducato duba carosat 3,5t. .Ofer si cer seriozitate.!

 • Buna ziua, Angajez sofer pe comunitate de preferat cu experienta minim 6 luni,ofer 55 euro la zi , din Ramnicul Valcea sau zonele limitrofe ,5 săptămâni cu 7-10 zile acasa după voia șoferului, mașina fiat ducato duba carosat 3,5t .Ofer si cer seriozitate.!

 • 3

  HATY are ca si domeniul principal de activitate producerea de cherestea si elemente din lemn de fag. Suntem una dintre cele mai mari companii de productie si prelucrare a lemnului de fag din Romania si de asemenea, un furnizor mondial de produse din lemn de fag, diversificat. Candidatul ideal: - Studii superioare in domeniu; - Experienta anterioara in domeniu; - Cunostinte limba engleza: nivel mediu/avansat; - Capacitatea de a identifica punctele forte si slabe ale solutiilor, concluziilor si abordarilor diferitelor probleme; - Abilitatea de identificare a problemelor si rezolvarea acestora; - Bune abilitati de planificare, organizare, comunicare si relationare; - Orientare catre rezultate. Descrierea jobului: - Coordonarea si asigurarea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate in conformitate cu obiectivele companiei; - Revizuirea proceselor de fabricatie si implementarea schimbarilor aparute; - Aprobarea instructiunilor tehnologice pentru fiecare faza de productie si adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate; - Asigurarea prin cunostinte specifice a optimizarii proceselor de productie; - Implementarea tehnologiilor de fabricatie specifice gamei de semifabricate si/sau produse finite aflate in productia curenta (instructiuni de lucru, procese, procedee, retete de fabricatie); - Organizarea si supervizarea activitatii departamentului de productie si a persoanelor din subordine. Oferim: - Pachet salarial atractiv; - Tichete masa 30 lei/zi lucrata; - Prime sau tichete cadou pentru diferite ocazii; - Decontarea transportului; - Mediu de lucru stabil si prietenos. Detalii la nr. de telefon afisat intre orele 09 - 16. Locul de munca se afla in orasul Babeni.

 • 7

  Candidatul Ideal: - Dacă ești o persoană disciplinată, cu atitudine proactivă în îndeplinirea sarcinilor; - Rezistent la stres și ai capacitatea de planificare a sarcinilor; - Detii permis auto B,C,E + card tahograf + atestat profesional - marfă valabil; - Ai cunoștințe minime de mecanică și întreținere autovehicule; - Ai disponibilitate la deplasări în țară. Ce trebuie să faci? -Transport produse alimentare cu autovehicule prevăzute cu instalație de frig; - Livrezi mărfurile în mod oper tiv în tară; - Asiguri și supr vegh zi încărc r a și d scărc r mărfurilor tr nsport t ; - Fixezi și asiguri marf , astf l încât tr nsportul mărfii să se efectueze în condiții de maximă siguranță; - Anunți imediat coordonatorul de transport dacă constați nereguli privind marfa transportată; - Verifici primirea actelor care dovedesc efectuarea întocmai a transportului, iar dacă constați lipsa oricărui act, să anunti imediat superiorul. Beneficii: - Contract de muncă cu normă întreagă; - Salariu pornind de la 3.000 lei brut; - Diurnă; - Bonus lunar de performanta, până la 500 lei brut; - Bonus pentru recomandarea altor angajați de 1.000 lei brut; - Cadouri /Bonusuri de Paște și Crăciun sau zilele aniversare ale companiei; - Masa de prânz (ciorbă+ fel principal), gătită zilnic în cantina companiei; - Tichete de masă în valoare de 20 lei; - Ore suplimentare plătite cu spor de 100%; - Decontarea cheltuielilor de transport pană la locul de muncă; - Echipament de lucru la standarde europene. - Posibilități de dezvoltare profesională.

 • Angajez coafeza cu experienta Pentru detalii sunati la nr.de telefon

 • inchiriez scaun intr-un coafor in zona centrala si camera cosmetica plus camera manichiura-pedichiura Detalii la telefon

 • 7

  Studii superioare Experienta in domeniu Contractul de munca este pe perioada nedeterminata

 • 3

  Caut femeie ingrijire batrana in jud Valcea com Vaideeni , se lucreaza 1 sapt cu 1 sapt libera salariul eate 1300 ron ptr 2 sapt se deconteaza jumatate din cheltuielile de transport ! Mama nu este imobilizata la pat dar poarta pampers , necesita atentie , administrare tratament , verificare tensiune hranita ingrijita exact ca si um copil ! Locatia este la tara incalzirea se face cu lemne ! Relatii ! Dorim persoana blanda serioasa si cu experienta in ingrijire batrani

 • 5

  Caut 2 zidari cu experienta plata la zi in functie de implicare

 • 7

  Caut persoane dedicate meseriei : Dulgher ,Fierar ,Zidar, Necalificat, pentru constructie casa . Se ofera plata in functie de implicare .

 • Caut coleg(ă) în a savura starea de pensionar. Ofer masa și o cameră într-o vila la țara de 4 dormitoare, cu curte de un ha, baltă, păsări, pomi. Cer ajutor menaj- gospodărie cam max 2 ore /zi, cinste și umor. Sunt singur la 69 ani dar încă mă țin ... de gard.

 • 2

  Angajez un tanar meserias ptr intretinere cu carnet categoria B indiferent din ce localitate vine. Oferim salariu substantial, cazare in vila, masa, etc. Telefon:

 • 2

  Angajez sofer taxi cu atestat taxi valabil.salariu atractiv !!!

 • VANZATOR MAGAZIN /DEPOAZIT FURAJE Experienta vanzari/ gestiune cunostinte minime de contabilitate primara firma se situeaza in Goranu, str. Lespezi, nr.99

 • Lucrător comercial, livrator, obligatoriu permis de conducere categoria B, Râmnicu Vâlcea

 • 1

  Lucratori comerciali/merchandiseri in Ramnicu Valcea.24100 ron. Se lucrează intr-o singura tura. Pachet salariu ron 2410 net

 • Firma in domeniul constructiilor angajam muncitori necalificati in constructii. Cautam oameni seriosi, dornici de lucru. Oferim salariu atractiv si cazare muncitorilor care nu sunt din zona. Oferim o masa calda pe zi.

 • Salveaza cautarea