Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Descrierea jobului: Vinde bijuterii in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; Identifica cerintele clientilor intr-un mod amabil si prompt; Consiliaza clientul privind masuri, modele, asortiment de produse; Informarea clientului privind caracteristicile produsului achizitionat; Cunoaste caracteristicile tehnice si comerciale ale produselor; Atenție la detalii, corectitudine și responsabilitate; Experiența într-un post similar constituie un avantaj. Beneficii: Pachet salarial atractiv, negociabil dupa primele 3 luni; Training gratuit, mediu de lucru placut; Lucrul într-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite; Posibilitatea de a dezvolta o carieră solidă în domeniu, în cadrul unei echipe tinere și puternice; Va rugam aplicati cu CV insotit de o fotografie recenta a dumneavoastra. (potlogmonicaARONDgmail.com) Persoana de contact Monica Potlog ZERO SAPTE SASE SAPTE DOI DOI ZERO SAPTE OPT PATRU Descrierea companiei AEVUM, un brand de bijuterii cu renume in Dubai, dar nou adus in Romania, care doreste sa ofere versatilitate, stil si eleganta. Cerinte Candidat/a - sa fie sociabila, amabila, corecta , responsabila; - prezenta placuta; - cu dorinta de a se dezvolta; - sa detina cunostinte operare PC - cunostinte de limba engleza, nivel mediu/avansat; - experienta in relatia cu clientii; - flexibilitate, spirit de echipă, dorința de a ajuta.

 • Daca vrei un VENIT BUN (tu decizi cat!) esti o persoana pozitiva, ambitioasa, cu abilitati de comunicare; CU SAU FARA EXPERIENTA; daca vrei sa te invatam sa fii un bun vanzator, te asteptam in echipa noastra.!!! :-) Posturi libere FULL TIME-PART TIME: - agent vanzari - consilier vanzari - salariu fix 2000 lei (net) plus comision - bonusuri si comisioane in functie de rezultat Pentru programari interviu te rugam sa ne contactezi la nr.0372 711719 (luni-vineri 09.00 - 17.00).

 • angajez vanzatoare la un butic ,salariu discutabil program flexibil ,varsta peste 30 ani, sociabila ,vesela .

 • Candidatul Ideal Abilitati excelente de organizare; Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; Atitudine pozitiva, dorinta de a invata lucruri noi, insistent, proactiv; Abilitatea de a face mai multe activitati in acelasi timp. Responsabilități/Beneficii Descriere job: - Receptioneaza si organizeaza livrarile saptamanale de produse conform standardelor companiei. - Asigura aprovizionarea magazinului cu marfa, conform standardelor companiei. - Asigura vanzarea serviciilor oferite de catre companie; - Cunoaste si ofera informatii despre caracteristicile pachetelor de servicii oferite; - Identifica nevoile clientilor si ofera consultanta; - Raspunde clientilor intr-o maniera prompta si politicoasa. ​Bonusuri si beneficii: -Bonus lunar; -Zile de weekend lucrate platite; -Tichete de masa; -Training pe produse, tehnici vanzare si abilitati de comunicare si lucru in echipa. *magazin de lenjerie si dresuri Full Time-8 H Trimis din Yahoo Mail pe Android

 • Candidatul ideal ANGAJAM Lucrator Comercial pentru depozitul nostru din Bucuresti, sector 2 Daca ai peste 20 de ani, iti place sa lucrezi in echipa, esti muncitor, descurcaret, sociabil si punctual, te asteptam in echipa noastra! Ce dorim de la tine: - pregatirea coletelor pentru expeditie (produse,AWB si facturare) - ambalarea produselor - receptia marfii (descarcare, verificare marfa dupa factura de la furnizor, asezare in rafuri, codarea marfii) - intretinerea depozitului ordonat - predarea coletelor catre firma de curierat Descrierea jobului Ce oferim noi: - iti vom oferi training complet si un program de inductie, dinamic, care te va ajuta sa te integrezi intr-o echipa profesionista si pozitiva -iti vei desfasura activitatea intr-un spatiu placut, adaptat unui colectiv tanar -program full time (8 ore/zi) -venit lunar sigur, pachet salarial atractiv - libere legale intotdeauna - bonusuri de Paste si Craciun in functie de vanzarile din acea perioada - concediu de odihna 21 zile pe an, conform legii. Asteptam CV-urile voastre in mesaj privat sau pe si va vom contacta telefonic cat de repede posibil. Pentru intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Descrierea companiei Magazin online, cu produse pentru casa.

 • Job-ul ca broker imobiliar, implica un program full time, unde va puteti dezvolta real in cadrul companiei noastre atat profesional cat si personal, oferim training-uri (vanzari, negocieri, dezvoltare personala) pentru a avea succes in domeniu. Suntem o companie puternica pe piata cu un know how vast si un plan pe 5 ani de extindere in Europa. Dorim sa avem in echipa persoane motivate, ambitioase si cu inclinare reala spre succes, pentru orice alte detalii va rugam sa ne lasati mesaj in privat!

 • Angajez Macelar sector 3 bucuresti salariu atractiv

 • Firma de publicitate outdoor angajam personal pentru departamentul vanzari. Rog CV cu poza

 • Reprezentant Servicii Tehnice Clienti Ce vei face efectiv: Pentru inceput, te vei familiariza cu aplicatiile si serviciile noastre Vei prelua incidentele raportate pe mail si telefonic Vei fi interfata unica intre entitatile tehnice in vederea solutionarii deranjamentelor in conformitate cu clauzele din contractele comerciale. Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg? Sa fie un bun ascultator dar si un foarte bun comunicator Sa fie orientat catre client Sa fie disponibil sa lucreze in ture (8h/zi, 5 zile/saptamana) Sa fie adaptabil si flexibil Sa cunoasca limba engleza mediu/fluent Ideal, sa aiba experienta anterioara in call center/customer care/relatii clienti/helpdesk Pozitia este full-time (8h) si presupune lucrul in ture (prin rotatie) atat in week-end-uri cat si in timpul noptilor. Puteti trimte C.V.ul dvs pe adresa de mail:

 • Producator suplimente alimentare, extracte naturale ,angajam personal pentru magazinul nostru deschis in incinta Cora Lujerului Bucuresti .Căutam personal asistenți farmacie,absolvenți de biologie,chimie,etc sau persoane cu o minima experienta intr-un magazin Naturist sau farmacie. Salariu atractiv și comisioane din vânzări .

 • Atributii: - Promoveaza si vinde produsele fabricate de catre firma noastra - Promoveaza, intr-un mod profesionist, actiuni de fidelizare a clientilor. - Identifica si contacteaza noi potentiali clienti - Mentine constanta legatura cu toti clientii din portofoliu si asigura furnizarea serviciilor negociate la cel mai bun standard Program L-V 09:00-17:30 Remuneratie 2000lei + Bonusuri Cerinte Abilitati de comunicare si prezentare Abilitati de negociere si putere de convingere Orientare catre rezultat Orientare catre client Abilitati de organizare si gestiune a timpului Capacitate de asimilare rapida a informatiilor noi Integritate si incredere Studii superioare, finalizate sau in curs Experienta pe un post similar presupune un avantaj, dar nu este obligatory Contact: 0786789300- Claudia Simion

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru zona Bucuresti,salariu motivant + bonusuri,masina de serviciu,portofoliu de clienti este creat,mai multe detalii si cv la nr de telefon disponibil.

 • Companie importatoare de hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru zona Bucuresti,mediu de lucru placut,salariu motivant+bonus substanțial,masina de serviciu,portofoliu de clienti creat.Pentru mai multe amănunte si aplicare cv la nr de telefon disponibil.

 • Suntem o echipa tanara si dinamica si ne-ar placea o colega/un coleg care sa fie serios, punctual si sa aiba bune abilitati de comunicare si relationare atat cu clientii, cat si cu restul echipei. Descrierea postului: Agent Vanzari - Horeca Sunrise - - Realizarea activitatii de vanzare; - Mentinerea si dezvoltarea unei relatii pozitive cu clientul; - Consilierea clientilor si informarea acestora asupra produselor; - Incasarea vanzarilor; - Mentinerea curateniei la locul de munca - Permis categoria B Beneficii: - Salariu fix; - Comisioane - Contract de munca 8h/zi pe perioada nedeterminata - Loc de munca placut, stabil, sigur - Sambata-Duminica - Liber - Sarbatorile legale - Liber www.horeca4you.ro

 • Mirano, angajeaza vanzatoare! Ce ne dorim de la tine: o colaborare de lunga durata; persoana serioasa, drăguță, amabila, discreta; Promovarea produselor companiei (detalii design, functionalitate, materiale utilizate); Receptie marfa, aranjarea produselor in magazin; Ce îți oferim: Pachet salarial atractiv (salariu fix + comisioane) Mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar, dinamic, intreprinzator. Oferta (bonusuri, beneficii) Pentru detalii , va rog sa ma contactati la: 0754 051 002

 • DeMedia - importator si producator de produse promotionale precum si tipografie offset si digitala, angajeaza agent de vanzari. Angajam doar persoane cu experienta in vanzari de produse promotionale sau materiale publicitare tiparite. Cerinte: - responsabil, comunicativ si cu spirit de echipa; - sa nu aiba antecedente penale; - sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; - cu bune cunostinte de utilizare a calculatoarelor si internetului; Ce oferim: - Contract de munca full-time pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; - decontare transport; - acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale; - concediu perioada 23 dec 2019 – 6 ianuarie 2020; - prima de sfarsit de an; - cursuri de formare si dezvoltare. - bonus-uri din vanzarile lunare realizate - Salariu net 3000 ron Locatia: - locatie in zona Baicului – Gara de Est, Str. Soldat Velicu Stefan numarul 3, sector 2 Bucuresti. Aproximativ 3 minute de mers pe jos de la statia de autobuz 69 sau 85. - Posturile sunt valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei. CV-urile trebuiesc insotite de poza candidatului si se pot trimite la adresa de e-mail

 • DeMedia - importator si producator de produse promotionale precum si tipografie offset si digitala, angajeaza asistent vanzari. Cerinte: - responsabil, comunicativ si cu spirit de echipa; - sa nu aiba antecedente penale; - sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; - cu bune cunostinte de utilizare a calculatoarelor si internetului; Ce oferim: - Contract de munca full-time pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; - decontare transport; - acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale; - program de lucru 8 ore/zi de luni - vineri, 09:00 – 17:30, cu pauza; - concediu perioada 23 dec 2019 – 6 ianuarie 2020; - prima de sfarsit de an; - cursuri de formare si dezvoltare. Locatia: - locatie in zona Baicului – Gara de Est, Str. Soldat Velicu Stefan numarul 3, sector 2 Bucuresti. Aproximativ 3 minute de mers pe jos de la statia de autobuz 69 sau 85. - Posturile sunt valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei. CV-urile trebuiesc insotite de poza candidatului si se pot trimite la adresa de e-mail

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza agent vanzari,zona de activitate Bucuresti si Prahova,program l-v,masina de serviciu ,telefon,salariu motivant + bonusuri.

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza agent vanzari,zona de activitate Bucuresti si Prahova ,program l-v,masina de serviciu,telefon,portofoliu de clienti creat,salariu motivant+ bonusuri.

 • Candidatul ideal Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; Atitudine pozitiva, dorinta de a invata lucruri noi, insistent, proactiv; Abilitatea de a face mai multe activitati in acelasi timp. Disponibilitate de relocare magazin pentru anumite perioade de timp. Descriere job: - Asigura vanzarea serviciilor oferite de catre companie; - Cunoaste si ofera informatii despre caracteristicile pachetelor de servicii oferite; - Identifica nevoile clientilor si ofera consultanta; - Raspunde clientilor intr-o maniera prompta si politicoasa. ​Bonusuri si beneficii: - Program flexibil -Bonusuri lunare in functie de rezultatele individuale; -Zile de weekend lucrate platite; -Tichete de masa; -Training pe produse, tehnici vanzare si abilitati de comunicare si lucru in echipa.

 • Salveaza cautarea