Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cristal Imobiliare cu o experienta de 19 ani in domeniul Imobiliar, cu sediul in Bulevardul Unirii si Calea Serban Voda, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta. Conditii foarte avantajoase. Publicitate intensiva Telefon 0799.059.903 www.cristalholding.ro

 • Ne place să ne petrecem ziua printre cărți, jucării și să împachetam cadouri. Dacă și ție îți place, înseamnă că vom face echipă bună, iar noi vrem să te cunoaștem. Angajăm consilieri de vânzări în magazinele Diverta din București. #FullTime #PartTime #job Ce vei face: - Primul lucru: vei zâmbi - Vei oferi clienților informații despre produse și vei recomanda produse în funcție de nevoile lor. - Când vin produse noi, le vei recepționa, eticheta și le vei expune cât mai bine pe raft. Apoi, te vei documenta despre produsele pe care le-ai primit, ca să le poți recomanda sau identifica atunci când clientul cere un anumit produs, dar cu o descriere vagă. - Vei face lumină în cazul clienților care se „pierd” în multitudinea de produse. Ce ne dorim de la tine: - Să zâmbești; - Să ai o prezență agreabilă, îngrijită. Tu ești actorul principal al interacțiunii dintre client și noi; - Să fii corect, serios și responsabil, să încerci mereu să vii cu soluții la problemele clienților sau la cele care apar în timpul activității tale; - Să fii amabil și deschis la solicitările clienților. Unii dintre ei îți vor deveni prieteni și vor trece să te întrebe ce mai faci și ce a mai apărut nou; - Să fii dinamic și să vii cu idei noi. Coordonatorul tău va fi dornic să le audă; - Să fii deschis pentru un program de lucru flexibil (în ture, în zilele de week-end și unele sărbători legale, când vor fi mulți clienți); - Să fii conștient că ești parte dintr-o echipă și că ajutorul pe care îl acorzi unui coleg ți se va întoarce negreșit. Oferta (bonusuri, beneficii): - Pachet salarial motivant; - Beneficii: tichete de masă și decontare transport; - Programul tău de lucru va fi flexibil; - Posibilitatea de a lucra full-time/part-time; - Vei lua parte la traininguri care te vor ajuta să înțelegi cât mai bine produsele cu care lucrezi; - Îți vei putea dezvolta cariera, inclusiv prin promovare în cadrul organizației (Operațional, Contabilitate, Marketing, Achiziții și Online); - Vei acumula experiență în vânzări. Despre noi: Suntem primul retailer de tip department store specializat în piaţa de carte, papetărie şi jucării, înfiinţat în 1999. Avem 28 de magazine în București și în țară plus un magazin online și oferim clienților un mix complet de produse de divertisment și educație personală, adresat întregii familii: peste 40.000 de titluri de carte, articole școlare și office, cele mai căutate branduri de jucării, seturi creativ-educative, multe idei de cadouri fun și soluții de ambalare.

 • Companie importatoare hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru Zina Bucuresti,salariu motivant + bonusuri,masina de serviciu,mai multe detalii la telefonul disponibil.

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru Zona Bucuresti,portofoliul de clienti este creat,necesita menținerea relației cu clientii,preluarea comenzilor si atingerea targetului ,salariu motivant+bonusuri,masina de serviciu,program L-V,mai multe amănunte la nr de telefon disponibil.

 • Companie importatoare hrana pentru animale angajeaza agent vanzari zona Bucuresti ,salariu motivant +bonusuri,masina de serviciu,mai multe detalii la nr de telefon disponibil.

 • Activitatea desfasurata va consta in discutii telefonice cu persoanele fizice/ juridice care au datorii inregistrate in baza de date. Pentru a sti ce ai de facut, vei primi training la inceputul perioadei de integrare. Pachetul salarial este compus din salariul fix: 1700 lei net, caruia i se adauga abonament medical privat si abonament 7card + bonus de performanta ce poate fi accesat inca din luna 2. Incepand cu luna 3 vei primi salariul 1800, iar cu luna 6, 2100; Programul de lucru va fi in ture alternative, de luni pana vineri, 8:00-16:00 sau 12:00 – 20:00. Sambata este facultative, se lucreaza numai 5 ore si este renumerata dublu. Exista si posibilitatea de part-time; Perioada contractuala este pentru inceput de 6 luni, cu posibilitate de prelungire nedeterminata; Locatia: in apropierea metroului Tineretului.

 • APTITUDINI ȘI EXPERIENȚĂ Minim 3 ani experiență în vânzări Engleză – cel puțin nivel mediu – scris, vorbit, înțelegere Orientare spre client, bune abilități de comunicare Bune abilități operare PC și pachetul MS Office Reprezintă avantaj: Cunoștințe sisteme facturare/ managementul stocurilor / ERP RESPONSABILITĂȚI Preluare comenzi Comunicarea cu partenerii și clienții firmei Recomandarea soluțiilor optime pentru nevoile clienților Redactarea și trimiterea de oferte, promoții, informații suplimentare, etc. Monitorizarea comenzilor până la livrare și încasare BENEFICII Salariu fix Bonusuri în funcție de performanță Loc de muncă serios și stabil Mediu dinamic și colectiv vesel Materiale și cursuri care te ajută să te dezvolți Teambuilding-uri periodice și alte surprize plăcute DESCRIEREA COMPANIEI Importator și Distribuitor de materiale și echipamente pentru industria de producție publicitară, prezent în piață de peste 25 de ani. Oferim peste 4.000 de produse și reprezentăm în România peste 35 de branduri de materiale, echipamente și consumabile, din întreaga lume.

 • Cerințe: Excelente abilitati de negociere si de comunicare, capacitate de relationare si mentinere a relatiilor cu clientii; Persoana perseverenta, motivata, cu initiativa si orientata spre rezultate; Permis categoria B; Studii medii/superioare; Gandire pozitiva si atitudine proactiva in relatia cu prospectii/clientii activi; Experienta in domeniul vanzarii de servicii tipografice reprezinta un avantaj. Responsabilități:​ Realizarea unui portofoliu de clienti noi si pastrarea relatiei cu acestia; Planificarea si raportarea saptamanala a activitatii de vanzari; Realizarea lunara a obiectivelor de vanzari; Asigura prezentarea profesionista a tuturor produselor noi, utilizand diferite instrumente si metode–cataloage, pliante etc; Respecta regulile si procedurile companiei; Promovarea imaginii companiei. Se ofera salariu motivant + comision din vanzari Asteptam cv-ul la adresa de email :

 • Ce primesti » Program zilnic – 9 :18 » Salariu fix + procent din realizari » Bonuri de masa » Asigurare medicala la clinica privata Ce vei face » Prezentarea, promovarea, vanzarea produselor şi serviciilor companiei » Mentine relatiile cu clientii existenti, prospecteaza piata si extinde portofoliul de clienti » Participa la evenimente in domeniu pentru stabilirea de noi contacte » Incasarea facturilor numerar sau cu POS » Emiterea facturilor fiscale si chitantelor » Respectarea politicii comerciale si de credit in relatia cu clientii » Ordonarea si arhivarea zilnica a documentelor gestionate » Analizeaza si prelucreaza cererile de oferta si raspunde prompt si adecvat acestora » Monitorizeaza actiunile competitorilor principali si pozitionarea in raport cu acestia » Realizeaza vizite in teren la clientii activi si potentialii clienti » Intocmeste rapoarte de activitate si statistici periodice referitoare la activitatea de vanzari proprie Ce iti cerem » Cunosterea proceselor de vanzare - cumparare si de negociere » Constituie avantaj: cunostinte despre domeniul vanzari; e-commerce, cursuri specializare/training-uri in domeniul marketing/comunicare/vanzari » Abilitati tehnice generale: operator computer,word,excel,power point, » Abilitati tehnice specifice: cunostiinte hardware IT » Abilitati de comunicare profesionala si negociere cu clienţii, orientare catre client » Persoana dinamica creativa, sociabila cu spirit de observatie,cu relatii in compartimentele de IT ale societatilor comerciale private si institutiile de stat. » Persoana serioasa, comunicativa, atenta la detalii, meticuloasa, cu spirit de observatie dezvoltat, organizata

 • Interactionezi in mod direct cu clientii in scopul promovarii si vanzarii de servicii de energie electrica si gaz; Stabilesti zilnic intalniri pe teren cu clientii contactati in vederea semnarii si colectarii documentelor necesare pentru incheierea unui contract; Asisti clientii pe toata durata procesului de vanzare pana la finalizarea acestuia; Promovezi ofertele de energie electrica si gaz. Ce iti oferim? Stabilitate, un program flexibil de luni pana vineri. Posibilitatea de a-ti mari considerabil veniturile prin bonusuri Detalii la telefon 0739849586

 • Candidatul ideal Cerinte: - Minim 1 an experienta ca agent de vanzari IKA (preferabil FMCG, retail); - Cunoasterea pietei en gros si en detail - Bune abilitati de negociere si comunicare - Permis de conducere categoria B - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderent in teren; - Orientare spre indeplinirea obiectivelor si respectarea termenelor limita; - Capacitate de adaptare si asimilare rapida; - Abilitati de vanzare, negociere si relationare; - Bune abilitati de planificare; Descrierea jobului - merchantizarea produselor in termenii contractuali stabiliti de catre companie, in retelele : Auchan, Carrefour, Reteaua Supeco si Carrefour.Market pe zona Bucuresti; - respectarea rutelor si frecventelor de vizitare a clientilor din universul de magazine acoperit; - primirea si mercantizarea marfii conform procedurilor companiei - asigura respectarea principiului FIFO - asigura respectarea planogramei - implementare activitati de promovare - intocmirea de rapoarte conform procedurilor companiei - stabilirea si intarirea relatiei comerciale cu clientii din universul de magazine acoperit; - monitorizarea permanenta a pietei; Beneficii: - Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de realizari; - decontare transport - bonuri de masa - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala - Mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa Descrierea companiei Societate cu capital integral privat înfiintata în anul 1993, situata în judetul Braila avand ca obiect de activitate fabricarea covrigilor,covrigeilor, fusecurilor si distributia de produse alimentare.

 • Calificati si ne calificati pentru munca in constructi in toata tara salariu motivant nu ezitati sa sunati

 • NewCredit este o companie in continua dezvoltare care se ocupa cu intermedierea creditelor bancare de toate tipurile. Ne recomanda experienta de peste 10 ani in domeniul intermedierii bancare si un numar de peste 30.000 de clienti multumiti. Noi îți oferim : -salariu motivant + comisioane din vânzări -oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră de succes într-un mediu competitiv -contract individual de muncă -promovare rapida în funcție de rezultate -mediu de lucru in cadrul unui colectiv tanar -training permanent pentru performanta profesionala -castiguri lunare cuprinse între 2000-20.000ron Dacă știi despre tine ca : Îti dorești o carieră în domeniul bancar; Relaționezi și comunici foarte bine cu oricine; Înveți repede lucruri noi și te adaptezi ușor la schimbări; Iti place interacțiunea cu clienții și ai putere de convingere. Ai abilități foarte bune de lucru în echipa Contacteaza-ma pentru mai multe detalii la adresa de mail: cosmin.preda@newcredit.ro Sau la numărul de telefon : 0787870966

 • Angajam reprezentant vanzari pentru magazinul Internity Carrefour Colentina (partener Telekom). Se ofera salariu fix 1900 brut + bonus la atingerea obiectivelor. Program 7 ore/zi, in 3 ture. Detalii la 0765534170.

 • Angajam vanzatoare cosmetice, accesorii si machiaje in Complex Big Berceni Ne dorim o persoana serioasa,punctuala,onesta,organizata ,cu abilitati de comunicare si de expunere a marfii, careia sa i faca placere sa lucreze in acest domeniu.Oferim , carte de munca,prime de sarbatori si seriozitate maxima.+ alte avantaje.Se lucreaza de la 9:30 la 19:30 de luni pana vineri.sambata de la 9:30 la 16:00.duminica liberă.lasati un nr de teleon.

 • SOCIETATE FRANCIZA IN ASIGURARI ANGAJAZA UN INSPECTOR ASIGURARI GENERALE , SALARIU MEDIU CU BONUSURI, ETC . SE CERE NOTIUNI IN ASIGURARI, POSIBIL SI CU EXPERIENTA,. c.v. SE TRIMIT LA ADRESA DE MAIL : tel. 0723687706

 • Optica medicala mobila , angajam consultant vanzari , de preferat cu experienta , fara cazier , obligatoriu permis categoria B. Detalii la numarul de telefon : 0724443800

 • Companie comercială chineză, axata pe vânzările de generatoare pe benzină și motorină, pompe de apă, mașini de sudat, rame de tamponare și compactoare de plăci, mașini de prelucrare a barelor de oțel cauta candidat la funcția de manager de vânzări cu experiența de lucru nu mai puțin de 2-3 ani. Candidatul trebuie să cunoască foarte bine piața României. Cei 14 ani de experiență, costul optim / gama de bunuri de calitate a companiei, oferă candidatului posibilitatea de a obține venituri stabile și bune. e-mail: trustcomchina@gmail.com

 • Caut o persoana organizată , energica si creativa ,oferim pachet salarial motivational +bonusuri!

 • Agentie imobiliara cu peste 19 ani experienta in domeniu cu sediul in Bulevardul Unirii, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta. Conditii foarte avantajoase. Publicitate intensiva https://www.cristalholding.ro/pages/companie 0799059903

 • Salveaza cautarea