Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ești elevă, studentă sau, pur și simplu, dorești să câștigi suplimentar pe lângă serviciul stabil? Căutăm persoane motivate si dornice sa devina Consultant Farmasi ca sa castige bani rapid, intr-un mod simplu si lejer, prin VANZAREA poduselor Farmasi prin intermediul catalogului cu produse ! CASTIGI BANI - lejer in functie de suma vanduta catre prieteni, lunar! Cel mai mare comision de pe piata, real, fara conditii ascunse. -23% comision pentru produse comestice, parfumuri, ingrijire corporala; -30% comision produsele dr Tuna si produse de curatenie; AVANTAJE SPECIALE! - program flexibil, in functie de timpul liber , tu decizi cat timp aloci acestei activitati; - cadouri - premii de loialitate pentru cei activi! Pentru mai multe informații sau pentru a primi catalogul așteptăm mesajul dumnevoastră!

 • ALLIANZ TIRIAC ASIGURARI S.A. sucursala Militari cauta persoane cu bune abilitati de comunicare si cu dorinta de a-si spori venitul. Agent de asigurare :promovare diverse produse financiare consacrate (asigurari de Generale, ,Asigurari de Sanatate si Viata ,etc), dezvoltarea si fidelizarea portofoliului de clienti. Se asigura cursuri, conditii civilizate de munca,contract de agent (comisioane ,bonusuri). Pentru C.V. e-mail : , tel 0744301342 .

 • Vanzatoare pentru magazin de lustre si corpuri de iluminat si decoratiuni interioare și exterioare, experienta constituie avantaj. Mediu de lucru placut, peogram full time, CASA DISIGN , Dragonul ROSU.

 • Daca vrei un VENIT BUN (tu decizi cat!) esti o persoana pozitiva, ambitioasa, cu abilitati de comunicare; CU SAU FARA EXPERIENTA; daca vrei sa te invatam sa fii un bun vanzator, te asteptam in echipa noastra.!!! :-) Posturi libere FULL TIME-PART TIME: - agent vanzari - consilier vanzari - salariu fix 2000 lei (net) plus comision - bonusuri si comisioane in functie de rezultat Pentru programari interviu te rugam sa ne contactezi la nr.0372 711719 (luni-vineri 09.00 - 17.00).

 • Canditatul ideal: persoane dinamice si comunicative; capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; competente in negociere; cunostinte PC ( microsoft office, navigare internet ). Responsabilitati: preluarea cererilor clientilor; respectarea intocmai a solicitarilor acestora; analizarea si gestionarea preturilor pietei; asigurarea unei bune comunicari pe toata durata colaborarii. Ce oferim? asistenta si training permanent pentru persoanele care nu au cunostinte in domeniu; contract de munca; comision 50% din tranzactiile efectuate.Sediu Stradal.Metrou.

 • angajez personal curatenie tura noapte salariu avatajos zona victoriei

 • Dacă te preocupă grija pacienților și îți place să oferi încredere și ajutor, atunci ești persoana potrivită pentru postul de agent de vanzari. Vei lucra alături de o echipă prietenoasă într-un mediu plăcut și profesionist in Bucuresti ! Pentru mai multe detalii despre acest job, trimite-ne un email pe adresa sau contacteaza-ne telefonic la nr. 0751285014 Hai sa ne cunoastem si sa lucram impreuna! Ce cautam? Dorim sa ni se alature un agent de vanzari care se va ocupa de promovarea serviciilor de Medicina Muncii din cadrul Clinicii noastre prin telefon cat si prin intalniri directe cu reprezentantii companiilor publice si private din Bucuresti. Responsabilitatile tale vor fi: - initierea relatiei cu companii noi - negocierea si semnarea contractelor de colaborare cu viitorii parteneri - construirea si dezvoltarea relatiilor cu institutiile colaboratoare - reprezentarea Clinicii la targuri, conferinte sau alte evenimente de profil - rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor - monitorizarea concurentei - raportari saptamanale si lunare privind activitatea desfasurata. Ce trebuie sa stii? Pentru a fi un agent de vanzari foarte bun trebuie sa ai in primul rand abilitatile de comunicare si prezentare necesare pentru activitatea de vanzari. Spiritul de initiativa, capacitatea de organizare si planificare, cunoasterea pietei medicale sau chiar experienta pe un post similar (eg. servicii medicale, pharma, distributie consumabile) constituie avantaje. Ai nevoie de permis categoria B si este obligatoriu sa ai cunostinte operare PC.

 • RoaImobiliare recruteaza persoane inteligente, optimiste, dinamice, cu dorinta de a-si construi propria cariera in afaceri imobiliare. Nu aveti nevoie de experianta ci de incredere in fortele proprii. Daca aveti si experienta succesul este garantat. RoaImobiliare ofera suportul informational, logistic si de publicitate pentru ca tu sa-ti construiesti propria afacere in imobiliare. Trimite CV-ul si scrisoarea de intentie la roawdb @ gmail.com. RoaImobiliare dezvolta retele noi de agenti imobilari independenti in toata Romania.

 • Bună! Ai auzit de Farmasi? Se castiga instant la fiecare produs comandat 23% - 30% +comision in functie de implicare. Poți castiga 50 de lei dar poți peste 6000 de lei, depinde de nivelul atins. Te-ar interesa? Suna-ma la telefon:

 • Grupul de firme SC King-Nord Est Imobiliare Srl isi mareste echipa incepand 15.08.2019, daca vrei sa faci parte dintr-o companie dinamica si in plina expansiune. Angajam agenti imobiliari cu sau fara experienta, pot fii si studenti. CERINȚE: - Bune abilități de relaționare cu diverse categorii de persoane; - Foarte bune abilități de comunicare în limba româna; - Bune abilități de negociere; - Ținută și aspect profesional îngrijit; - Experiența pe piața imobiliară reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie; RESPONSABILITĂȚI GENERALE: - Promovarea serviciilor companiei; - Crearea, susținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții; - Preluarea detaliată a informațiilor despre proprietăți de vânzare sau închiriere; - Consilierea și reprezentarea proprietarilor în procesul de vânzare sau închiriere (dacă este nevoie, se oferă suport - parte juridică); - Consultanță imobiliară, asistență și negociere în cadrul tranzacțiilor imobiliare (dacă este nevoie, se oferă suport - parte juridică); DESPRE COMPANIE: - Companie cu experiență în domeniul imobiliar din 2016; - Puncte de lucru în București: - Piata Romana - Oferim condiții avantajoase și o pregătire cât mai bună agenților companiei; - Mediu de lucru plăcut, echipă tânără și motivată; POSTURI DISPONIBILE: - Agent/Broker imobiliar - departament vânzari; - Agent/Broker imobiliar - departament închirieri; Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să te bucuri de un job interesant, contactează-ne pentru programarea interviului la: 0757.784.434

 • Descrierea jobului: Vinde bijuterii in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; Identifica cerintele clientilor intr-un mod amabil si prompt; Consiliaza clientul privind masuri, modele, asortiment de produse; Informarea clientului privind caracteristicile produsului achizitionat; Cunoaste caracteristicile tehnice si comerciale ale produselor; Atenție la detalii, corectitudine și responsabilitate; Experiența într-un post similar constituie un avantaj. Beneficii: Pachet salarial atractiv, negociabil dupa primele 3 luni; Training gratuit, mediu de lucru placut; Lucrul într-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite; Posibilitatea de a dezvolta o carieră solidă în domeniu, în cadrul unei echipe tinere și puternice; Va rugam aplicati cu CV insotit de o fotografie recenta a dumneavoastra. (potlogmonicaARONDgmail.com) Persoana de contact Monica Potlog ZERO SAPTE SASE SAPTE DOI DOI ZERO SAPTE OPT PATRU Descrierea companiei AEVUM, un brand de bijuterii cu renume in Dubai, dar nou adus in Romania, care doreste sa ofere versatilitate, stil si eleganta. Cerinte Candidat/a - sa fie sociabila, amabila, corecta , responsabila; - prezenta placuta; - cu dorinta de a se dezvolta; - sa detina cunostinte operare PC - cunostinte de limba engleza, nivel mediu/avansat; - experienta in relatia cu clientii; - flexibilitate, spirit de echipă, dorința de a ajuta.

 • Cautam candidati pentru postul de agent de vanzari pentru produse medicale\cosmetice. Oferim instruire specifica in domeniu, contract de munca nedeterminat, salariu motivant, beneficii suplimentare. Cerinte: masina + permis de conducere categoria B (decontam integral combustibilul). Persoanele interesate pot depune CV-ul la sau pot apela la numarul 0722314311

 • Compania Dentana Cas Group din Bucuresti, sector 6, ofera un post de agent de vanzari. Descriere job - studii medii sau superioare; - permis de conducere categoria B; - cunoscator de limba engleza; - bun cunoscator operare PC MS Office; - experienta pe o pozitie similara; - abilitati de comunicare, prezentare, organizare si planificare; - abilitatile de persuasiune si perseverenta foarte bine dezvoltate - spirit de echipa, simtul raspunderii

 • Activitatea desfasurata va consta in discutii telefonice cu persoanele fizice/ juridice care au datorii inregistrate in baza de date. Pentru a sti ce ai de facut, vei primi training la inceputul perioadei de integrare. Pachetul salarial este compus din salariul fix: 1700 lei net, caruia i se adauga abonament medical privat si abonament 7card + bonus de performanta ce poate fi accesat inca din luna 2. Incepand cu luna 3 vei primi salariul 1800, iar cu luna 6, 2100; Programul de lucru va fi in ture alternative, de luni pana vineri, 8:00-16:00 sau 12:00 – 20:00. Sambata este facultative, se lucreaza numai 5 ore si este renumerata dublu. Exista si posibilitatea de part-time; Perioada contractuala este pentru inceput de 6 luni, cu posibilitate de prelungire nedeterminata; Locatia: in apropierea metroului Tineretului.

 • Viitorul nostru coleg dorim sa fie o persoana, cu: Bune abilitati de comunicare cu celelalte persoane Energica Cu initiativa Optimista Flexibila Cu minime cunostinte de operare a computerului Experienta in domeniul vanzarilor sau a vanzarilor GSM, constituie un avantaj Descrierea jobului Promovarea activa a produselor firmei intr-unul din magazinele noastre de accesorii pentru telefonia mobila . Identificarea nevoilor clientilor si oferirea de solutii conform asteptarii acestora Inregistrarea vanzarilor pe casa de marcat, in programul IT intern al companiei si POS bancar Mentinerea curateniei si ordinii in magazine Colaborarea cu ceilalți membri ai echipei BENEFICII: Venit fix atractiv si bonusuri lunare corelate cu realizarile obtinute in vanzari Traininguri gratuite Mediu de lucru placut, curat si stabil Oportunitatea de dezvoltare in domeniul vanzarilor Descrierea companiei Suntem CONTAKT, un grup de companii care activam in domeniul GSM cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani de pe piaţa de profil din zona de vest. Suntem importatori de accesorii GSM si distribuitori pentru firme de renume din aceasta piata prin intermediul retelei proprii de magazine. Dinamica sectorului în care activăm ne-a obligat să fim proactivi şi multidimensionali, drept urmare am fost mereu înaintea trendului şi suntem convinşi că vom perpetua acest lucru şi în viitor. Promovăm principiile unei pieţe de profil ideale, bazată pe norme de conduită şi înaltă ţinută morală, profesionalism şi etică în afaceri. Respectul faţă de muncă şi faţă de partenerii noştri, devotamentul şi seriozitatea ne-au propulsat rapid în topul firmelor de acest profil din tara. Secretul nostru? Suntem uniţi; Suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului; împărtăşim aceleaşi valori profesionale şi personale. Credem în relaţii de câştig-câştig!

 • APTITUDINI ȘI EXPERIENȚĂ Minim 3 ani experiență în vânzări Engleză – cel puțin nivel mediu – scris, vorbit, înțelegere Orientare spre client, bune abilități de comunicare Bune abilități operare PC și pachetul MS Office Reprezintă avantaj: Cunoștințe sisteme facturare/ managementul stocurilor / ERP RESPONSABILITĂȚI Preluare comenzi Comunicarea cu partenerii și clienții firmei Recomandarea soluțiilor optime pentru nevoile clienților Redactarea și trimiterea de oferte, promoții, informații suplimentare, etc. Monitorizarea comenzilor până la livrare și încasare BENEFICII Salariu fix Bonusuri în funcție de performanță Loc de muncă serios și stabil Mediu dinamic și colectiv vesel Materiale și cursuri care te ajută să te dezvolți Teambuilding-uri periodice și alte surprize plăcute DESCRIEREA COMPANIEI Importator și Distribuitor de materiale și echipamente pentru industria de producție publicitară, prezent în piață de peste 25 de ani. Oferim peste 4.000 de produse și reprezentăm în România peste 35 de branduri de materiale, echipamente și consumabile, din întreaga lume.

 • Angajam agenti imobiliari cu experienta sau dornici de a invata un job nou cu posibilitati mari de castig,pentru a lucra intr-o agentie imobiliara situata in Drumul Taberei. Tel 0761773955 sau 0726004932.

 • The Million Roses București își mărește echipa in noua locație din cadrul Mall-ului Baneasa! Așadar, suntem in căutarea unei persoane pentru postul de vânzător comercial! Daca ai experiența in domeniu, esti o iubitoare de flori si o persoana comunicativa, daca ai peste 20 ani si vorbesti limba engleza la un nivel mediu sau chiar avansat, așteptam cu drag CV-ul tau pe mailul , iar noi te vom contacta ulterior. Te așteptam alături de noi!

 • Fisa postului Pregatirea si experienta:  experienta de minim 3 ani intr-un post din vanzari;  capacitate foarte buna de comunicare si relationare cu clientii, atentie distributiva, simt pentru detaliul semnificativ, capacitate rapida de decizie;  personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta;  cunostinte de limba engleza;  cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel, Internet);  permis de conducere categoria B. Responsabilitati si sarcini: Activitati principale:  administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti ai firmei;  prezentarea, promovarea si vanzarea produselor aflate in portofoliul firmei;  urmarirea realizarii planului de vanzari lunar, trimestrial, anual;  participarea la negocieri, intocmirea contractelor, monitorizarea derularii si finalizarii acestora. Sarcini si indatoriri specifice:  stabileste si participa la intalnirile cu clientii;  intocmeste documentatia premergatoare intalnirilor;  redacteaza rapoart de activitate saptamanal;  intocmeste documentele comerciale. Responsabilitati ale postului:  raspunde pentru calitatea aprovizionarii clientilor;  raspunde de urmarirea incasarii sumelor datorate de catre clienti si de transmiterea documentelor de vanzare;  raspunde pentru modul in care se elibereaza marfa (doar pe baza documentelor fiscale); Autoritatea postului:  participa activ la planificarea si implementarea strategiei de vanzari;  asista directorul comercial la intalniri si negocieri;  urmareste derularea si finalizarea contractelor. Beneficii  Salariu atractiv  Bonus trimestrial/ anual  Tichete de masa  Asigurarea medicala extra prin BRD Asigurari  Decontare costuri transport catre/ de la locul de munca  Training-uri pentru specializare in imprimare 3D Descrierea companiei IMAKE3D este o companie dedicata domeniului printarii 3D avand ca activitati comercializarea de echipamente, consumabile, accesorii si producerea de piese unicat sau serie limitata la comanda cu ajutorului imprimarii 3D prin tehnologii, precum FDM (Fused Deposion Modelling), SLA (Stereolitography).

 • Agent Vanzari Preparate traditionale Carne Bio - dezvoltarea zonei asignate prin crestere de cifra afaceri si profitabilitate - cooperare cu forta de vanzari de la furnizori - abilitati de organizare,spirit de echipa ,capacitate de analiza si sinteza contactarea si vizitarea potentialilo clienti din marile piete ( Bucuresti Obor, Malluri, piete si targuri ) in vederea prezentarii produselor preparate din carne. Agentul trebuie sa ia cate o mostra de fiecare preparat din carne apoi sa earga cu el la potentialii clienti, in vederea prezentarii pentru viitoare comenzi de achizitie

 • Salveaza cautarea