Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 260 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal - Absolvent dе studii dе specialitate (certificat dе calificare in meseria dе tinichigiu carosier auto); - Cunostinte si competente in sudura (argon, aluminiu, auto gen, electric); - Experienta in domeniu (reprezinta avantaj); - Disciplinat si cu abilitati dе organizare; - Orientat spre calitate si spre satisfactia clientului; - Deschis pentru a invata; - Spirit dе echipa. Dеscriеreа postului: - еfectueаza lucrari in ateliеrul de tinichigеrie; - еfеctueаzа lucrari dе reparаtii asupra vehiculеlor progrаmatе in atelier; - examineaza vehiculele si depisteaza defectiuni; - efectueaza lucrarile in intervalul de timp specificat; - mentine standardele de ordine si curatenie ale atelierului; - raporteaza problemele tehnice folosind procedurile corespunzatoare. Beneficii: - Venit motivant, corelat cu performanta; - Calificare si dezvoltare profesionala intr-o companie aflata in continua ascensiune. Descrierea companiei Parte a Fildelfia Group, Servo Plus ofera servicii de mecanica, electronica, analiza si diagnoza, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, verificare tahograf, ITP si achizitionare piese de schimb. SC Servo Plus SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 12

  Descrierea postului: Verificarea coletelor, inregistrarea in sistem si completarea documentatiei aferente; Incarcarea, descarcarea si depozitarea coletelor; Distribuirea coletelor in localitate si imprejurimi. Cerinte: Punctualitate si seriozitate; Persoana activa si dinamica; Disponibilitate pentru program flexibil; Disponibilitate la relocare in Spania; Posesor de permis auto categoria B. Beneficii: Pachet salarial motivant; Loc de munca intr-o companie stabila; Posibilitatea de dezvoltare profesionala. SC Tabita Tour SRL ,parte a Fildelfia Group, a fost fondata in 2002 si are ca principal obiect de activitate transportul intern si internațional de persoane, fiind una dintre companiile de top la nivel national, desemnata in 2015 „Transportatorul Anului". SC Tabita Tour SRL proceseaza datele personale in scopul recrutarii, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 7

  SC PROLEMATEX PRODCOM SRL angajeaza Tamplar Lemn si Paznic Detalii la sediu fabricii , incinta CIBELA , strada Calea Moldovei nr. 17/C sau la numarul de telefon 0744573267 - si 0263.210535

 • 3

  Cerințe: - Studii medii/școală profesională; - Îndemânare, atenţie şi precizie în desfăşurarea activităţii; - Experienţă de lucru în producţie constituie avantaj; - Disponibilitate pentru un program de lucru în schimburi. Responsabilități: - Producția, verificarea și ambalarea de componente conform normelor și a instrucțiunilor de lucru. - Manipularea și stivuirea produselor. Beneficii: - Venit competitiv (salariu+ prime + bonusuri+ tichete de masă); - Transport gratuit sau decontare combustibil; - Asigurare de viață și accidente; - Dezvoltare profesională și posibilități reale de avansare; - Stabilitate într-o companie românească. Contactează-ne cu încredere pentru detalii.

 • 5

  Cu o istorie de peste 120 de ani, Grupul TERAPLAST, cel mai mare producător de materiale pentru piața construcțiilor cu capital 100% românesc, își dezvoltă echipa . Cerințe: - Studii medii; - Atestat ISCIR; - Experiență într-o activitate similară constituie avantaj; - Abilități de organizare, flexibilitate, dinamism. Responsabilități: - Incărcarea, descărcarea, manipularea și stivuirea mărfurilor; - Primirea și amplasarea mărfii în cadrul depozitului; - Întreținerea ordinii și a curățeniei. Beneficii - Venit competitiv (salariu negociabil+ prime + sporuri + bonusuri+ tichete de masă); - Transport gratuit sau decontare combustibil; - Dezvoltare profesională și posibilități reale de avansare; - Stabilitate într-o companie românească. Contactează-ne la 0752101595.

 • Cu o istorie de peste 120 de ani și capital românesc, TERAPLAST este cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața instalațiilor și a construcțiilor. Candidatul ideal: - Studii medii/școala profesională; - Experiență în producție; experiența în domeniul maselor plastice constituie avantaj; - Cunoștințe în domeniul tehnic și/sau orientare spre învățare; - Inițiativă, implicare activă și rezolvare de probleme; - Disponibilitate pentru munca în 3 schimburi. Responsabilități principale: - Pornește utilajele, asigură alimentarea cu materii prime și auxiliare pentru buna funcționare a liniilor de fabricație - Coordonează întregul volum de operațiuni privind buna funcționare a utilajelor din cadrul secției de producție, de ambalare, etichetare, marcaj și depozitare a prodului finit - Remediază și evidențiază defectele apărute în timpul programului de lucru - Realizează măsuri de verificare și corectare a parametrilor pentru încadrarea produsului în toleranțele dimensionale, prin urmărirea tuturor parametrilor de proces Beneficii: - Salariu motivant, în funcție de experiență și realizări; - Tichete de masă; - Bonusuri, prime, sporuri; - Asigurarea viata /risc si accidente; - Transport asigurat/decontat. - Stabilitate și oportunități reale de dezvoltare.

 • 1

  Periks srl, companie specializată în producția de perii industriale, caută oameni noi care să fie incluși în departamentele de producție. Candidatul, în funcție de departamentul în care va fi inserat, va avea grijă de primirea comenzilor de producție, pregătirea materiilor prime și a semifabricatelor ,prelucrarea și utilizarea mașinilor prin controlul liniei de producție. Acesta va gestiona apoi întreținerea de rutină a preselor în mod independent. De asemenea, va avea grijă de curățarea zilnică a departamentului și de sistemele utilizate, precum și de gestionarea corectă a deșeurilor. Sunt preferabile: pregătire tehnică (mecanică, sudură etc.) experiență într-un loc de muncă similar; cunoștințe informatice Disponibilitatea de a lucra la schimburi și într-un ciclu continuu este necesară. Domenii de lucru: Periks srl, Năsăud str.Emil Isac nr.4 Contractul de muncă: Full time, 8h / day

 • 1

  Angajam muncitori necalificati in constructii , program de lucru 5zile pe saptamana ,carte de munca , lucrari in localitatea Beclean si judetul Bistrita-Nasaud. Se poate discuta si un program redus - 2 saptamani se lucreaza 2 saptamani liber. Tel. 0740/008170

 • 2

  Caut femeie serioasa in Bistrita,preferabil zona de sus a orasului,pentru aproximativ 2 ore pe zi(dimineata de la ora 8 la 9 si seara de la 18 la 19 ) pentru ingrijirea unei doamne in varsta.Informatii telefon 0751955167.

 • 3

  Angajam un băiat la un depozit de legume fructe în incinta complexului comercial cibela relații tel 0745119065

 • 2

  Angajam manipulant marfuri la un depozit de legume fructe

 • Nu esti multumita cu venitul actual ? Doresti sa petreci mai mult timp cu cei dragi ? Te afli in cautarea unei oportunitati care sa-ti aduca o schimbare financiara? Daca ai raspuns cu DA la una din intrebari ,atunci este pentru tine! Daca esti femeie cu varsta intre 25-55 ani ,atunci este pentru tine! Daca esti dispusa sa inveti lucruri noi,atunci este pentru tine Afla mai multe, trimitand un mesaj cu DETALII pe email:

 • Angajam zidari si dulgheri pentru a munci in Franta. Contractul de munca este francez, salariul este intre 1500€-1700€ pe luna, se lucreaza de luni pana sambata cate 8 ore pe zi. Cazarea este gratuita si transportul la santier este asigurat de firma. Tel. 0033635346804.

 • Recrutăm consultanți pentru extindere locală a activităților de intermediere. Linii de business : - Asigurări (Generale: obligatorii și facultative, asigurări de viață) - Credite (intermediate la bănci și inf-urile partenere) - Turism (orice pachet turistic existent în lume, având încheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenți în piață). - Reîncărcări electronice - Intermedieri imobiliare - Leasing imobiliar (singurul și unicul produs existent în țară) Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispoziție și o activitate relaxantă fără a fi influențat de un target lunar . Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativă care să îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Se lucrează pe comision din intermedierea serviciilor. Vă punem la dispoziție platforma online de emitere electronică, de gestionare a portofoliului și de organziare a activitățiilor.

 • Pentru un proiect din zona Melle, Germania, MeisterJob recrutează 3 OPERATORI CNC STRUNG vorbitori de limba germană (nivel începător) și minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germană Condiții de salarizare și alte beneficii: • salarizare: 1900 EUR net/lună • cazare plătită integral de firmă (utilitățile incluse) • contract de muncă legal încheiat în Germania • contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă • suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob • consiliere de carieră Cerințele postului: • nivel conversațional al limbii germane • experiență pe același post sau un post similar • posibilitatea de deplasare cu mașina personală Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon: 0040 771 454 060 sau 0040 770 993 903 Suntem o agenție de recrutare formată din specialiști cu experiență în plasarea de personal în străinătate. Oferim consultanță și sfaturi prețioase pentru alegerea unui job mai bun. Punem la dispoziție informații transparente despre partenerii noștri și despre angajator, înainte de a semna contractul. Activitatea MeisterJob se desfășoară conform legii și este verificată constant de autoritățile statului. Ne propunem să devenim cei mai buni furnizori de locuri de muncă în străinătate! Suntem nerăbdători să ne cunoaștem!

 • 3

  Caut loc de munca stabil in front sau back office in cadrul unei societati, birou notarial, cabinet medical, etc, de preferabil de Luni pana Vineri, 8h/zi. Ofer si cer seriozitate. Pentru oferte va rog sa imi lasa-ti un mesaj.

 • Firmă caută meseriași în finisaje interioare. Lucrări predominant în Bistrița și împrejurimi. Pt mai multe detalii la telefon 0740876618

 • Firmă caută meseriași în finisaje interioare. Lucrări predominant în Bistrița și împrejurimi. Salarizare în funcție de priceperea fiecărui muncitor. Mai multe detalii i la telefon o740876618.

 • Caut loc de munca part-time - 4 ore sau mai putin - in timpul saptamanii sau in week-end, in orice domeniu. Pot sa lucrez si la domiciliul meu, activitati hand made sau ceva asemanator. *Pentru detalii sau oferte - mesaj.

 • Angajam muncitori constructori in domeniul finisajelor interioare cu sau fara experienta. Domeniul principal glet , var mecanizat. Puncte de lucru in București si Bistrița

 • Salveaza cautarea