Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-6

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1072 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Cautam o persoana care sa se alature echipei noastre! Candidatul ideal: -Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational. -Persoana deschisa, cu abilitati foarte bune de comunicare, care sa inteleaga importanta muncii in echipa. -Capacitate foarte buna de prioritizare si organizare, atentie la detalii -Cunostine bune de operare PC, a pachetului Office, in special excel. - Realizeaza centralizatoare, rapoarte de activitate specifice postului. - Elaboreaza si redacteaza documente si situatii la solicitarea superiorului ierarhic. Reprezinta un avantaj experienta in domeniul transporturilor. Beneficii: -Salariu fix -Posibilitate de formare si dezvoltare profesionala. -Pachet salarial motivant. -Mediu de lucru placut intr-o echipa tanara si dinamica. -Contract de munca pe termen nelimitat, in conformitate cu Codul Muncii

 • Cautam noi colegi, dornici sa asimileze repede cunostinte noi si sa faca parte dintr-o echipa tanara. Iti vom oferi rabdare si suport pentru postul vacant, totul este sa-ti doresti sa inveti. Cerinte: - cunoștințe bune operare PC, pachet MS Office; - limba engleză scris/vorbit -nivel mediu; - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și locului de muncă; - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp; - capacitate de analiză, interpretare date si raportare; - capacitate de a respecta termene limită; - atenție la datele cu care se lucreaza; - plăcere și abilitate de a învăța lucruri noi; - punctualitate, responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate; - îndeplinirea activităților zilnice; - asigurarea transmiterii documentelor prin DHL,FAN COURIER, fax, e-mail; - actualizarea bazei de date documente; - elaborarea și redactarea documentelor și situațiilor cerute de management; - asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei; Oferim: -Salariu fix -program de lucru de luni pana vineri 8-17 sau 9-18

 • 35

  Ne extindem echipa si angajam Lucrator Comercial/Merchandiser , care va lucra intr-un centru comercial de bricolaj Militari. Ce ne dorim de la tine? - Persoana serioasa si muncitoare - Sa stii sa lucrezi independent - Sa ai disponibilitate pentru program full time Ce iti oferim la schimb? - Pachet salarial atractiv; - Training gratuit in primele 2 saptamani de la angajare; - Contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru de 8 ore pe zi de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la Te așteptăm în echipă!

 • 4

  Handyman International SRL angajeaza: AGENTI DE CURATENIE in centru comercial sector 4 Bucuresti ! Oferim : - Salariu atractiv - Tichete de masa; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 5

  SGS ang. ag. de pază (bărbați sau femei) pt. ob. - șantiere - control acces, zona gara Basarab, Claudiu Buzatu:

 • 3

  ANGAJEZ SOFER DE TIR PE TARA . TELEFON DE CONTACT 0787735546

 • 8

  Civitas PSG angajeaza Operator Dispecer video Candidatul ideal - minim studii medii; - cunostiinte minime operare pc foarte bune - abilitati de comunicare telefonica; - experienta anterioara si atestatul profesional de "Dispecer Centru Alarmare" reprezinta un avantaj; Descrierea jobului - program de lucru in ture zi/noapte; - opereaza si intretine aparatura din dotare; - supraveghere video a activitatii din obiectiv - mentine legatura telefonica cu sefii de tura - editeaza si updateaza periodic baza de date a dispeceratului; - mentine legatura cu echipele tehnice prezente in teren; - salariu platit la timp; - 13 lei/ora (intre 1900 si 2600 lei, in functie de ore) - contract de munca in conditiile legii; telefon -

 • 2

  SGS ang. 4 ag. de pază/securitate (bărbați sau femei) pt. un obiectiv - șantier - control acces, zona Gara de Nord, sector 6, în ture de noapte. Condiții: seriozitate, minim 8 clase, fără înscrierea în cazierul judiciar a unor fapte penale comise cu intenție, atestatul profesional ar fi un avantaj. Venituri totale nete 1650 - 1800 lei. Buzatu Claudiu sau Radu

 • 2

  Angajez pizzar in Sectorul 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 22

  Angajez bucatar si ajutor de bucatar in Sectorul 6, Prelungirea Ghencea, pentru prepararea mancarii traditionale romanesti si fast food. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 6

  Angajez vanzatoare fast-food cu experienta, locatia se afla in Sector 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 5

  Angajez shaormar in Sectorul 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • Randstad România este în căutare de Electricieni, Electronisti și Lacatusi mecanici pentru o companie lider în domeniul energetic și al transportului feroviar. Se ofera: Salariu fix Tichete de masa în valoare de 15 lei/zi lucrata Prime pentru Sărbătorile legale (Paste, Craciun) Decont transport Metrou Decont călătorii cu trenul Asigurare medicala privata Cerinte: studii medii profil tehnic; cunoștințe tehnice; experiența anterioara de minim 1 an pe un post similar; reprezinta avantaj cunostintele despre material rulant pentru metrou; disponibilitate pentru activitate de lucru în schimburi. Pentru mai multe informații ne puteți apela la numărul de telefon: sau ne puteți transmite un CV la adresa de email: și va vom contacta pentru o discuție detaliată.

 • 23

  Multinationala din Bucuresti angajeaza operatori call center (customer support agent) , cunoscatori limba DANEZA/FRANCEZA/GERMANA/RUSA/ITALIANA/OLANDEZA/POLONEZA/SPANIOLA+ENGLEZA , nivel cunostine minim B2( ATENTIE : cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, conversational, este obligatorie ) , pentru diferite proiecte aflate in desfasurare . -Angajam agenti doar din BUCURESTI si ILFOV -ATENTIE: CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE LA NIVEL MEDIU,CONVERSATIONAL, ESTE OBLIGATORIE -Descriere job: Suport Tehnic pe Voce(telefonic) si/sau Chat/email (scris), ( in functie de proiect ) -Este necesara cunoasterea ambelor limbi straine , engleza nivel minim B2 -Salariul NET : 3200-5000 lei(in functie de limba straina)+plus alte bonusuri lunare +Vouchere de vacanta de 2800 lei net -TICHETE DE MASA: 15 RON/zi pentru fiecare zi lucrătoare -Se lucreaza 5 zile/saptamana,L-V,L-D.program de 8 ore/zi, weekend-urile se lucreaza prin rotatie sau deloc (in functie de proiect) -Multiple bonusuri lunare de performanta -Perioada de training platita integral -Contracte de muncă permanente -Locatie : Afi Cotroceni -Pentru moment se lucreaza remote , de acasa , pana la terminarea situatiei sanitare, dar nu se va lucra permanent remote -Abonament medical Medlife -Reduceri cumparaturi Afi -Decontare transport precum si multe alte beneficii lunare . -Pentru mai multe detalii, puteti trimite CV-ul dumneavoastra la adresa de email hr.paul.daniel @ gmail.com (atentie la punctuatie) , catalix2010 @ yahoo.com .Va multumesc

 • 2

  Compania DUNCA EXPEDITII SA, cu sediul in Dumbravita, jud Timis, angajeaza cond auto cat C+E / C / B CU EXPERIENTA minim 2 ani , pentru regional/local BUCURESTI Se solicita : permis, atestat, cartela valabile, vizita medicala+ aviz psihologic valabile minim 6 luni de la data eliberarii, cazier judiciar si auto, precum si seriozitate. Se ofera salariu atractiv. Pentru info suplimentare ne puteti contacta la telefon Oana Zanfir , de luni pana vineri, ora 09.30 - 16.00.

 • 1

  Stație Petrom zona Cotroceni angajam operator platforma,program 12/24 salariu brut 2400 bonuri de masa 18/15 lei.

 • 2

  SC URBAN SA angajeaza URGENT lucratori sortatori deseuri reciclabile si lucratori pentru salubrizare cai publice .

 • 3

  Service Camioane si Remorci Bucuresti - Militari angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta si ASISTENT ELECTRICIAN AUTO. Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Va rugam CV la resurseumane @ edparts.ro sau un mesaj in platforma cu CV atasat.

 • 5

  Reprezentanta Service Camioane si Remorci Bucuresti, autorizata RAR, angajam Mecanic Camioane cu experienta si Asistent Mecanic Auto. Beneficii: - venituri atractive incepand cu 3500 RON ; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Asteptam CV-ul prin mesaj in platforma, detali la telefon.

 • Salveaza cautarea