Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-6

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1071 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 23

  Multinationala din Bucuresti angajeaza operatori call center (customer support agent) , cunoscatori limba DANEZA/FRANCEZA/GERMANA/RUSA/ITALIANA/OLANDEZA/POLONEZA/SPANIOLA+ENGLEZA , nivel cunostine minim B2( ATENTIE : cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, conversational, este obligatorie ) , pentru diferite proiecte aflate in desfasurare . -Angajam agenti doar din BUCURESTI si ILFOV -ATENTIE: CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE LA NIVEL MEDIU,CONVERSATIONAL, ESTE OBLIGATORIE -Descriere job: Suport Tehnic pe Voce(telefonic) si/sau Chat/email (scris), ( in functie de proiect ) -Este necesara cunoasterea ambelor limbi straine , engleza nivel minim B2 -Salariul NET : 3200-5000 lei(in functie de limba straina)+plus alte bonusuri lunare +Vouchere de vacanta de 2800 lei net -TICHETE DE MASA: 15 RON/zi pentru fiecare zi lucrătoare -Se lucreaza 5 zile/saptamana,L-V,L-D.program de 8 ore/zi, weekend-urile se lucreaza prin rotatie sau deloc (in functie de proiect) -Multiple bonusuri lunare de performanta -Perioada de training platita integral -Contracte de muncă permanente -Locatie : Afi Cotroceni -Pentru moment se lucreaza remote , de acasa , pana la terminarea situatiei sanitare, dar nu se va lucra permanent remote -Abonament medical Medlife -Reduceri cumparaturi Afi -Decontare transport precum si multe alte beneficii lunare . -Pentru mai multe detalii, puteti trimite CV-ul dumneavoastra la adresa de email hr.paul.daniel @ gmail.com (atentie la punctuatie) , catalix2010 @ yahoo.com .Va multumesc

 • 2

  Compania DUNCA EXPEDITII SA, cu sediul in Dumbravita, jud Timis, angajeaza cond auto cat C+E / C / B CU EXPERIENTA minim 2 ani , pentru regional/local BUCURESTI Se solicita : permis, atestat, cartela valabile, vizita medicala+ aviz psihologic valabile minim 6 luni de la data eliberarii, cazier judiciar si auto, precum si seriozitate. Se ofera salariu atractiv. Pentru info suplimentare ne puteti contacta la telefon Oana Zanfir , de luni pana vineri, ora 09.30 - 16.00.

 • 1

  Stație Petrom zona Cotroceni angajam operator platforma,program 12/24 salariu brut 2400 bonuri de masa 18/15 lei.

 • 2

  SC URBAN SA angajeaza URGENT lucratori sortatori deseuri reciclabile si lucratori pentru salubrizare cai publice .

 • 3

  Service Camioane si Remorci Bucuresti - Militari angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta si ASISTENT ELECTRICIAN AUTO. Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Va rugam CV la resurseumane @ edparts.ro sau un mesaj in platforma cu CV atasat.

 • 5

  Reprezentanta Service Camioane si Remorci Bucuresti, autorizata RAR, angajam Mecanic Camioane cu experienta si Asistent Mecanic Auto. Beneficii: - venituri atractive incepand cu 3500 RON ; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Asteptam CV-ul prin mesaj in platforma, detali la telefon.

 • Firma execut lucrari de amenajari interioare cat si mobila la comanda. Cer si ofer seriozitate. Pt mai multe detalii va rog sa ma contactati

 • 1

  Execut lucrari amenajari interioare.Cu o experienta de 15 ani in acest domeniu ajutam ca visele dumeavoastra sa devina realitate. Putem lua in mentenanta blocuri si magazine.

 • Firma, execut lucrari amenajari interioare pt apartamente, magazine,case. Putem lua in mentenanta si blocuri. Pt mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

 • Oferim servicii cu utilaje de constructii. Buldoexcavatoare,basculante etc .Excavatii , demolari , decopertari , evacuare moloz. Chitila, Mogosoaia , Otopeni , sect. 1 si 6

 • 7

  Angajez Covrigar/ modelator covrigi cu experiența pt patiserie in Bucuresti, Piata Gorjului. Salariu motivant. Tel.

 • 14

  Angajam baieti dornici sa munceasca in echipa. Oferim un loc de munca stabil si de viitor. Salariul avantajos + bonuri de masa + bonusuri. Persoanele interesate pot suna la 0754043721

 • 12

  Societate comerciala angajeaza operator pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu 2.900 brut + bonuri de masa Pentru cei din provincie, oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 5

  Societate comerciala angajeaza reglor pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu atractiv + bonuri de masa Pentru cei din provincie oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 2

  Societate comerciala angajeaza mecanic pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu MOTIVANT + bonuri de masa Relatiila tel : 0756038472

 • 1

  Angajez urgent frizerita in salon cu clientela formata sector 5

 • Scoala noastra de soferi nu este o firma mare dar crestem incet punand accent pe calitate. Infiintata in 2007 pana acum am crescut in fiecare an. Scoala de soferi se afla in sectorul 6 si activeaza in zona Militari / Drumul Taberei/ Chiajna - Militari Residence. Suntem un colectiv dragut si haios. Ne marim echipa si de aceea cautam un coleg pentru categoria B care sa ni se alature si sa intarim echipa. Daca esti interesat sa ne cunosti, te rugam sa ne contactezi.

 • 3

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul (Nelu) cu numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • Salveaza cautarea