Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ofer servicii de croit(banzic si curris) dupa orele de program sau sambata!

 • 6

  Angajam confectioner cu experienta-masinist si taietor ate . Salariu atractiv si tichete de masa. Rog seriozitate.

 • 2

  firma de croitorie angajeaza confectioner textile-masinist si taietor ate. Salariu atractiv, tichete de masa,mediu de lucru placut,. Rog seriozitate!

 • Recrutăm Croitoreasă cu engleză pentru o companie din Belgia ce produce huse pentru saltele de pat. Locație: Lokeren, Belgia. Cerințe: - min. 1 an experiență anterioară în industria textilă; - limba engleză la nivel conversațional/ mediu; - atenție la detalii, rapiditate, precizie. Condiții: - salariu de 12,07 Euro brut/ oră; - estimat. 320 Euro net/ săptămână; - se lucrează 38 ore/ săptămână, în 2 schimburi; - vouchere masă (5,20 Euro) + bonusuri de tură (6%); - contract belgian, plată săptămânală; - cazare contra-cost, 80 Euro/ săptămână. Responsabilități: - operarea mașinii de cusut industriale; - realizarea de huse de pat cu mașini tip overlock; - asigurarea bunei funcționări a mașinii de cusut; - se lucrează individual.

 • 1

  Atelier doresc colaborare in vederea executiei de produse .uniforme .salopete.etc serii mici 0736084194

 • Caut de muncă în București, sunt calificat cu nivelul 3 ca confecționer dar accept și alte oferte de muncă dat fiind faptul că am lucrat în trecut ca: spălător auto, vulcanizator, operator G.P.L. atestat de t v sud, muncitor în agricultură (IT), deliveri (GR), barist cafenea (Gr), Muncitor construcții din rigips (Gr), muncitor construcții beton (Gr) și muncitor construcții metalice (Gr)

 • 6

  Recrutăm confecționere în Ploiești, zona Bereasca, activitate într-un singur schimb! Căutăm persoane care să știe să coasă pe mașină, să aibă experiență de produs. Condiții de lucru foarte bune, hala si utilaje moderne!

 • 8

  Societatea noastra , din sediul in Alba Iulia ,cu o vechime de 24 ani in domeniu , angajaza cusatoare textile . Conditii decente de munca , salariu atractiv . Contract pe durata nedeterminata , 8 ore/zi , 2 pauze , prime cu ocazia diferitelor sarbatori .pt. relatii , va punem la dispozitie tel. 0744707710 sau 0745612366 , intre orele 09.00- 18.30

 • 16

  Sectie de croitorie in Gavana III, str. Ion Minulescu nr. 23, angajam confectioneri textile. Oferim salarizare atractiva si conditii de munca deosebite. Cerem seriozitate

 • echipa de curățenie echipa serioasa facem curățenie moloz geamuri spălate etc pentru detalii contactatine

 • 8

  Conflux isi mareste echipa! Daca ai experienta in domeniul confectiilor textile, esti o persoana serioasa si iti doresti un loc de munca STABIL ( suntem pe piata din 1991), te invitam la sediul nostru sa ne cunoastem! Comenzi 12 luni/an, conditii de munca la cele mai inalte standarde! min. 3 an experienta Zona Piata Cosbuc - sector 5 tel contact 0722430831 Beneficii: bonusuri tichete masa val maxima ab. transport prima de vacanta si sarbatori (Paste /Craciun)

 • Angajez croitoreasa la masina de cusut Uberdek.Poate sa fie și pensionara.Mai multe inf la tel

 • ATELIER DE CONFECTI DAMA ,ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU FINISAT PRODUS FINIT, TAIAT ATE ZONA: GARA DE NORD - PIATA VICTORIEI Relatii la telefon:

 • Atelierul de croitorie din Palas Mall Iasi angajează croitoreasa-retusuri cu experiență. Relații la tel. .

 • 5

  Atelier de croitorie situat in sect 2,Bucuresti (soseaua fundeni-vizavi de sp oncologic) ,angajam confectionere pentru masaina simpla(liniara) si pentru triplock.Program de lucru de luni pana vineri de la 7.00-15.30.Nu se lucreaza ore suplimentare sau sambete.Contract de munca pe perioada nedeterminata.Mai multe informatii puteti primi la nr 0720003254

 • 3

  Am o vastă experiență în cele mai diferite reparații. Sunt specializat în reparațiile pantofilor sport (adidași) ale celor mai cunoscute firme. Remediez orice ruptură, tăietură, fie că este plasa de la exterior (cea mai vulnerabilă, care cedează prima), întăresc structura de rezistență a pantofului, talpa, etc. Realizez reparații moderne, cu cele mai bune materiale. De la încalțăminte, îmbrăcăminte și ochelari la aproape orice lucru, vă asigur o reparație de calitate, estetică și de durată. Totodată ascut foarfeci și cuțite (tocilarie fină). Accept orice provocare si ofer garanție pentru lucrări. Vă aștept cu drag la telefon 0768 061 917, pentru mai multe detalii. Atelierul meu este în mijlocul pasajului pietonal Obor. (Intre ACR și intrarea principală in magazinul Bucur Obor). Vă pot salva încaltamintea sau îmbracămintea preferată. În plus economisiți timp și bani. Cu respect, Dl. Tănase 0768 061 917

 • Cautam operator utilaje de tesut/ tesator pentru o companie renumita in producerea de textile polimerice: agrotextile, geotextile, ambalaje și materiale textile pentru construcții si agricultura. Responsabilitati: Incarcarea utilajului, innodarea firelor; Setare/ reglare utilaje, monitorizarea si ajustarea acestora; Respectarea instructiunilor de lucru si a documentelor privind calitatea produsului; Efectuarea controlului calitatii produsului finit si inregistrarea datelor din timpul productiei in documente specifice procesului; Intretinerea si curatarea utilajelor de tesut. Candidatul ideal: Este necesara experienta intr-o fabrica cu profil de tesatorie; Cunoasterea limbii franceze/ engleze; Atentie la detalii, indemanare si rabdare; Disponibilitate idelungata, cu posiblitatea de stabilire in Belgia; Abilitatatea de a lucra atat in echipa, cat si individual. Beneficii: Contract de munca belgian, având toate drepturile și beneficiile unui angajat belgian: asigurare medicală, indemnizație pentru copii minori, al 13-lea salariu, bani pentru concediu, pensie; Un loc de munca intr-o companie stabila; Posibilitatea obtinerii unui contract fix dupa 6 luni.

 • 1

  Firma serioasa cu sediul in zona Nufarul, Oradea angajeaza croitor/ croitoreasa. Detalii la telefon

 • 4

  Curatatorie profesionala de haine din zoma Nufarul, Oradea angajeaza personal pentru postul de calcator de haine. Detalii la telefon

 • 4

  Societatea de productie si comercializare confectii imbracaminte, S.C. EUROCONF S.A.(fosta Steaua Rosie), cu sediul in Sibiu, Bulevardul Victoriei nr. 42, productie pantaloni si sacouri barbati. Angajam urgent personal calificat. Se asigura: Pachet salarial motivant; Tichete de masa(20lei); Decontarea abonamentelor pentru navetisti; Calificare la locul de munca; Gradinita nr.26 cu program prelungit pentru copiii angajatilor(aflata in curtea firmei) Program de lucru 6.30 - 14.50. Informatii suplimentare la sediul societatii, biroul Resurse Umane, la telefon : . e-mail:

 • Salveaza cautarea