Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 365 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam personal in azile in Anglia - imagine 1 Angajam personal in azile in Anglia - imagine 2 Angajam personal in azile in Anglia - imagine 3 DescriereBuna ziua, Cerinte: Acte identitate : Buletin, pasaport sau permis 2 din 3 Limba engleza la nivel conversational Oferim: Angajam personal in azile pentru ingrijirea batranilor( femei ,barbati, cupluri.) Programul de munca implica minimum 40- 60 de ore pe saptamana plata incepe de la L 8.75-9/ora cu posibilitate de marire. Activitatea se desfasoara intr-un mediu profesional cu echipament adecvat asigurat de catre angajator. Nu avem limita de varsta iar experienta in domeniu nu este obligatorie. Se ofera training de specialitate cu diplome de calificare. Se ofera contract de munca cu posibilitatea de extindere sau reziliere. Nu percepem taxe sau comisioane ci oferim sprijin pentru obtinerea documentelor. Contacteaza-ma in privat, telefonic +447902087331 sau trimite email la:

 • 1

  Oferim servicii de curățenie la domiciliu clientului cu produsele noastre sau ale clienților noștri. prețul îl stabilim împreună.pentru mai multe detalii sunați la numărul afisat in anuntMultumesc

 • 3

  Angajez Șofer tir intern în fiecare seară acasă ,program flexibil în Deva

 • Caut loc de munca in urmatoarele domenii: invatamant, administrație, consiliere, anumite firme, telecomunicatii

 • 3

  Firma austriaca de recrutare angajeaza muncitori cu experienta in gresie si faianta se cere un CV pentru a vedea experienta in domeniu salar 2400 euro neto ,cazare asigurata se cere sa aveti masina limba germana nu este obligatorie trimiteti un nr de tel si va sun inapoi nr afisat nu mai e valabil rog seriozitate maxima ,cei cu probleme cu alcoolul sa se abtina Renate Zmugg

 • Firma de transport marfa international angajeaza sofer profesionist pe relatia RO-Austria si retur. relatii mai multe la tel. oferim si cerem seriozitate

 • Cerințe: - Studii superioare in domeniul constructiilor; - Minim 5 ani experienta in ofertare in domeniul constructiilor apa-canalizare; - Experienta in studierea documentatiilor tehnice (proiecte tehnice, studii de fezabilitate, etc.) si analizarea acestora inclusiv formularea de solicitari de clarificare catre Autoritatile Contractante/Beneficiari; - Experienta in estimarea costurilor/cheltuielilor de executie si intocmirea devizelor in programe specializate; - Cunostinte avansate privind utilizarea aplicatiilor Microsoft Office (Word, Excel); - Cunostinte de utilizare al unul soft de devize (preferabil Intersoft). - Perfectionarea continua si actualizarea permanenta referitoare la evolutia materialelor de constructii - Persoana serioasa, organizata, riguroasa si responsabila - Capacitate de analiza si sinteza - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor si respectarea termenelor stabilite de catre manager direct; Condiții: - Pachet salarial motivant; - Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa de profesionisti, suportiva si plina de energie; - Posibilitati reale de dezvoltare profesionala; - Program de lucru full time cu contract de munca pe perioada nedeterminata - Laptop - Autoturism de serviciu Responsabilități: - Studierea documentatiilor tehnice si analiza acestora (proiecte tehnice, studii de fezabilitate, etc.) inclusiv formularea de solicitari de clarificare catre Autoritatile Contractante/Beneficiari; - Intocmirea propunerilor financiare; - Asistenta in formularea cererilor de oferta adresate furnizorilor si subcontractantilor; - Raspunsul la solicitarile de clarificari adresate de catre Autoritatile Contractante pe parcursul evaluarilor, cu privire la propunerile financiare; - Analize/evaluari/calcule economice preliminare in vederea estimarii costurilor/cheltuielilor de executie.

 • Angajam șofer distribuție cereale și furaje.In atribuțiile șoferului intra și manipularea cerealelor și furajelor.Pt mai multe detalii nu ezitați să ne contactați

 • 3

  Căutăm companii care își externalizează producția de injecție mase plastice pentru o colaborare pe termen mediu si lung cu avantaje de ambele in functie de capacitatea utilajelor noastre de la 62tf la 200tf . Producem cu matritele noastre suport transport si bagheta imbinare profil coada de randunica din pp copolimer(125mm :200mm :240mm si 245mm )pentru sicrie .De asemenea injectam coltar camion pentru legat marfa cu tarifele de mai jos . La comenzi mai mari se pot si personaliza cu sigla dumneavoastra.Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau sunati la nr.afisat.

 • 6

  SC SAVA EXIM SRL angajeaza sofer distributie inghetata Salariul este negociabil CV-urile se depun la sediul societatii din Deva , str . 22 decembrie nr.265 , jud. Hunedoara Tel :

 • 2

  Se lucreaza pe prelata 8 europaleti Detalii la telefon 0721379983

 • Echipa serioasa expertii in acest domeniu Executam acoperisuri 10 % reducere . cu orice tip de tabla ceramic sau tigla metalica tabla tip Lindab bilka executam jgheaburi si burlane mici reparati acoperisuri si jgheaburi cosuri de fum executam dolii picaratori sorț lucram cu orice model.de tabla

 • Vanzatoare magazin alimentar Soimus, salar avantajos

 • S.C. SWISS TRADE S.R.L Sediul: Bd.1848 , nr. 5, jud. Hunedoara ANGAJEAZĂ: ȘOFER AUTOCAMION DE MARE TONAJ -Locuri disponibile: 1 - Cerințe obligatorii: - Studii: Minim 10 clase. - Permis de conducere categoria C+E. - Cartela conducătorului auto. - Certificat de pregătire profesională a conducătorului auto. - Se oferă: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată - Salar atractiv și motivant, negociabil în funcție de experiență - Mediu de muncă profesionist Relații la telefonul: Telefon Fix: Telefon Mobil: CV urile se trimit la adresa de e-mail:

 • Identificarea de noi potentiali clienti Promovarea si vanzarea produselor din portofoliul companiei Mediu de lucru propice invatarii si dezvoltarii Activitate de teren: vanzari stradale Pachet salarial atractiv Program de lucru: Luni-Vineri: 09-18 cu pauza de masa 1 ora Descrierea companiei: Lycamobile este cel mai mare MVNO cu prezenta internationala din lume. Suntem liderul mondial in piata de convorbiri internationale PREPAID. Lycamobile este prezenta in peste 22 de tari cu peste 16 mil de utilizatori. Avem peste 16 milioane de consumatori fiind deja un jucator important la nivel mondial oferind cele mai bune servicii, la cele mai competitive preturi.

 • 3

  Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie." cu sau fara atestat si cunostinte in monitorizare video, inclusiv femei. Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program de zi si noapte, prin rotatie, 12h muncite - 24h liber. Se ofera scolarizare celor fara atestat, salariu la timp 3.000 lei/luna! Cerinte minime 12 clase. Atributii: Supravegherea magazinului : video si patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna; varsta maxima 50 ani, Aspect placut si ingrijit. Experienta in domeniu . Oferim: Salariu atractiv ,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe Whats App : 0 7 sase patru - 9 9 - 6 6 - 7 1.

 • 1

  Angajator: Companie din domeniul reciclarii deseurilor de ambalaje. Responsabilitati: - Sortarea deseurilor de ambalaje; - Alimentarea presei de balotat. Cerinte: - Disponibilitate pentru munca fizica; - Seriozitate si implicare. Daca va veti alatura echipei, veti avea de castigat! - Pachet salarial in stransa legatura cu activitatea si implicarea aratata.

 • 5

  SC angajeaza conducator autocamion pentru transport tur-retur,curse generale. Cerinte: - permis BCE ; - card tahograf ; - atestat marfa ; - experienta minim 1 an ; - program flexibil ; - oferim si cerem seriozitate maxima ; Se oferă: - se lucreaza in regim de tur-retur,marfuri generale ; - contract pe România, perioada nedeterminata ; - respectarea programului de lucru si odihna ; - telefon de serviciu. Pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la nr. tel , L-Vi, in intervalul orar 09:00 - 16:00.

 • Angajez Sofer pe 3.5 t pentru comunitate . Se lucreaza pe prelata cu lift 10 ep echipata pentru comunitate . Pentru mai multe detalii sunati la nr

 • Salveaza cautarea