Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Graphtec Design : Suntem o firma producatoare tip “tailor-made” (la comanda) de mobilier comercial, POSM, semnalistica, Toteme, statii de benzinarie, display-uri, rafturi de tigari, standuri expizitionale, roof-tops. Suntem peste 120 de specialisti in Design, Proiectare, Productie si Vanzari. Cautam un coleg pentru postul de vopsitor. Responsabilitati: - Executa fazele de vopsire conform fisei tehnice a vopselei folosite; - Aplica cu strictete tehnologiile si procedurile tehnice de lucru elaborate de catre compartimentele tehnice specializate in vederea asigurarii cerintelor de calitate specifice in fisele de lucru; - Respecta indicatiile primite in ceea ce priveste depozitarea pieselor supuse uscarii; - Aplica tratamente specifice pentru imbunatatirea calitatii stratului final de vopsea; - Aplica masticuri pentru realizarea etanseitatii si rigiditatii imbinarilor si pentru protectia suplimentara la lovituri a unor suprafete; - Manipuleaza si conditioneaza produsele vopsite; - Efectueaza lucrari de finisare sau retusuri; Aptitudini şi deprinderi necesare: - Simt cromatic si estetic dezvoltat - Indemanare, acuit acuitate vizuala; - Ordonat, harnic; - Flexibilitate; - Capacitatea de a lucra in echipa; - Responsabilitate Beneficii: - Pachet salarial bazat pe experienta - Lucru intr-o echipa tanara si dinamica; - Bonuri de masa; - Dezvoltarea carierei intr-o companie producatoare de produse realizate pt corporatii din Europa, Asia si Africa;

 • Firma WD Close din NEWCASTLE UK agajaza lacatus naval cunoscatur plan si sudori cu autorizatie CO2 136. Salariul 10 -12 Lire /ora (12-14 euro)Conditii :salariul Saptamanal , transport aerian si cazare ratuite, se lucreaza 65 ore pe saptamana, echipament de munca asigurat de angajator. Rotatie 3 luni la lucru 2-3 saptamani liber. CV la

 • Societate cu sediul in Agigea, Dana Tehnica PL7 angajeaza mecanici pentru utilaje de incarcare -descarcare marfuri de tip SENNEBOGEN, SHAPHER, BOBCAT. Salariul pentru perioada de proba este de 1.800 net plus tichete de masa de 15 lei, spor de noapte de 25% si spor de weekend de 3%. Transportul este asigurat pe ruta Constanta - Agigea iar pentru localitatile limitrofe se deconteaza abonamentul. Se lucreaza in ture 12/24.

 • 8

  Societate autorizata in domeniul sistemelor antiefractie angajeaza tehnicieni sisteme de securitate, retele de calculatoare, IT. Descrierea postului: instalare, configurare si mentenanta sisteme antiefractie (CCTV si alarma), mentenanta retele de calculatoare. Permis de conducere categoria B. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Salariu motivant bazat pe performanta. Oras Constanta.

 • 1

  SC MOBI-KIDS SRL angajeaza operator masini cu comanda numerica cu/fara experienta. Program de lucr: Luni - Vineri 8-17 Salariu: 2000 lei Permis categoria B prezinta un avantaj. Orice fel de experienta este bine-venita sau dorinta de a lucra in domeniu.

 • 1

  SC Mobi-Kids SRL angajeaza tamplar cu sau fara experienta, circularist pentru productia de mobilier pentru copii. Se accepta orice fel de experienta in acest domeniu. Program de lucru: Luni - Vineri, 8-17 Salariu net : 1800-2000 lei (in functie de experienta) Necesita deplasari la domiciliul clientului. Permis categoria B prezinta un avantaj.

 • 2

  Descrierea Graphtec : Suntem o firma producatoare tip “tailor-made” (la comanda) de mobilier comercial, POSM, semnalistica, Toteme, statii de benzinarie, display-uri, rafturi de tigari, standuri expizitionale, roof-tops si multe peste 120 de specialisti in Design, Proiectare, Productie, Vanzari. Sustinem comunitatea in permanenta, ajutand licee si facultati locale din Constanta prin proiecte de caritate de branding dar si prin finalizarea de proiecte, dar avem si prezenta la evenimente de business: Forbes, Euroshop Dusseldorf, Elite Business Women si multe altele. Descrierea postului: Operarea si exploatarea corecta a robotilor industriali, respectiv activitatile de debitare pe Laser si Router, in conformitate cu fisierele de taiere a materialelor in programele specifice ale masinilor de debitat si gravat transmise de catre departamentul tehnic Responsabilitati: - Debitarea corecta a materialelor conform procedura de taiere - Verificarea calitatii materialelor predate - Sortarea pieselor pe lucrari si predarea acestora dupa verificarea CTC - Depozitarea corespunzatoare a produselor precum si predarea catre departamentele anexe, respectand procedurile interne - Organizarea eficienta a spatiului de lucru - Realizarea operatiilor de intretinere utilaj - Intocmirea raportului de activitate Cunoştinţe necesare: - Cunostinte tehnice; Aptitudini şi deprinderi necesare: - Abilitati de comunicare pentru asistenta in productie; - Indemanare, acuitate vizuala; - Creativitate, initiativa; - Ordonat, harnic; - Flexibilitate; - Capacitatea de a lucra in echipa; - Responsabilitate si deschidere la nou; - Nevoia permenenta de a evolua. Nivel de studii: - Studii medii sau superioare; Beneficii: - Pachet salarial bazat pe experienta, cunostinte si performanta; - Lucru intr-o echipa tanara si dinamica; - Bonuri de masa; - Dezvoltarea carierei intr-o companie producatoare de produse realizate pt corporatii din Europa, Asia si Africa; - Firma Graphtec Design are o imagine pozitiva in piata romaneasca si internationala avand colaborari cu firme de renume de peste 22 ani; - Evenimente de Training, coaching, buisness games si dezvoltare personala in fiecare sezon al anului; - Experienta pe masura la o firma care este dezvoltata lateral si vertical avand tehnologii pt. prelucrare lemn, metal, plastic, sticla; - Firma are un portofoliu mare de clienti si are peste 36 de mii de produse unice in peste 25 de tari, aceasta ofera posibilitate de a alege ce tip de proiect sa proiectati.

 • 2

  Reprezentanta Peugeot Constanta, angajam mecanici si electricieni auto, Oferim salariu motivant, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri.Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 2

  MICROPLASMA SRL, firma de traditie in industria constanteana, angajeaza personal cu experienta in domeniul tehnic:ingineri/maistrii mecanici, sudor/ maistru sudor, strungari (prelucratori prin aschiere), lacatusi-mecanici, operatori CNC. Oferim un loc de munca stabil, un mediu in care poti invata si te poti dezvolta profesional. Se pot trimite aplicatii la , Relatii se pot obtine la telefon .

 • 26

  SC Romtextil SA Constanta cu sediul in Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr125, angajeaza manipulant marfuri generale. Programul de lucru este de 8 ore. Se asigura o masa calda la pranz. Solicitantii trebuie sa aiba domiciliul in Municipiul Constanta. Mai multe informatii la sediul firmei sau la tel 0241516158

 • 1

  Descriere Graphtec : Suntem o firma producatoare tip “tailor-made” (la comanda) de mobilier comercial, POSM, semnalistica, Toteme, statii de benzinarie, display-uri, rafturi de tigari, standuri expizitionale, roof-tops si multe peste 120 de specialisti in Design, Proiectare, Productie, Vanzari. Sustinem comunitatea in permanenta, ajutand licee si facultati locale din Constanta prin proiecte de caritate de branding dar si prin finalizarea de proiecte, dar avem si prezenta la evenimente de business: Forbes, Euroshop Dusseldorf, Elite Business Women si multe altele Ne marim echipa, astfel ca asteptam sa ni se alature un nou coleg cu calificare de electrician de intretinere si reparatii. Relatii la telefon 0722.307.347 Nivel de studii: Studii medii, calificare profesionala Beneficii: Pachet salarial bazat pe experienta, cunostinte si performanta Lucru intr-o echipa tanara si dinamica Bonuri de masa Dezvoltarea carierei intr-o companie producatoare de produse realizate pt corporatii din Europa, Asia si Africa. Firma Graphtec Design are o imagine pozitiva in piata romaneasca si internationala avand colaborari cu firme de renume de peste 21 de ani Evenimente de Training, coaching, buisness games si dezvoltare personala in fiecare sezon al anului. Experienta pe masura la o firma care este dezvoltata lateral si vertical avand tehnologii pt. prelucrare lemn, metal, plastic, Firma are un portofoliu mare de clienti si are peste 36 de mii de produse unice in peste 25 de tari, aceasta ofera posibilitate de a alege ce tip de proiect sa proiectati.

 • 1

  SigmaLux design angajeaza tamplar montator mobila la comanda in teren. Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este de 3000 roni net plus carte de munca.

 • 57

  Societate reparatii nave angajeaza muncitori necalificati, in varsta de 20-40 de ani, cu minim 10 clase , cazierul curat, fara probleme de santate , pentru a-i califica in meseriille de mecanici nave, lacaturi navali,etc. SE cere seriozitate, se asigura cazarea la camine nefamilisti in Constanta, pentru cei care nu sunt din Constanta . Se asigura salariu motivant , scoala la seral pentru cei care doresc si care merita sa promoveze,plecari in strainatate, carnet d emarinar,etc. C/V la ;

 • 4

  Firma de reparatii nave, activa de peste 20 de ani, avand punctul de lucru in portul Constanta, angajeaza in conditii salariale si de munca avantajoase:sudori electrod sau CO2, cu autorizatie valabila, pasaport valabil pentru cel putin inca un an,Carnet ed Marinar si Carnet International de vaccinuri. Nu conteaza varsta daca starea de sanatate este buna. Activitatea se desfasoara in portul Constanta si in strainatate cu plata diurnei aferente! Cunostearea limbii engleze, constituie avantaj. Relatii puteti obtine la numarul de telefon din anunt.

 • 2

  Angajam cu contract de munca Tehnician sau Inginer GSM pentru service GSM/IT amplasat in zona Tomis Mall, experienta obligatorie in reparatii hardware/software inclusiv interventii pe placa si experienta in lucrul cu programele de resoftari/deblocari . Cerem cunostinte de limba engleza, seriozitate, de preferat minim 2 ani de experienta in domeniu. Responsabilitati: - Angajatul va avea ca principal obiectiv efectuarea diagnozelor, reparatiilor si testarea post reparatie a tabletelor si a telefoanelor sosite in service; - Ofera diagnoza corecta si bine documentata asupra dispozitivelor; - Testeaza intreaga functionalitate a produselor din punct de vedere calitativ si estetic; - Asamblarea, dezasamblarea produselor; - Reparatii placa de baza, remediere probleme alimentare, etc.; Pentru contact sau depunerea CV-ului: e-mail: telefon: 0721647281

 • 8

  Angajam manipulant in depozit de profile Pvc.Salariu net cu bonuri de masa este de 2300 lei,program L-V de la 8:30-17:30,o ora pauza de masa,si sambata de la 8:30-14:00.

 • 5

  Angajam muncitor calificat in domeniul intretinerii de ascensoare in Constanta, absolvent scoala profesionala sau liceu tehnic. Tel 0721 368 425

 • 1

  Caut de lucru Calificare: Maistru electronist, Maistru telecomunicații electromecanic( energie electrica) Fost cadru militar Varsta 49 Permis cat B

 • Societate Comerciala, angajam Strugar! Salariu atractiv Relatii la telefon .

 • 4

  Service Auto Constanta angajeaza in conditii atractive salariale -tinichgii auto -pregatitori auto -vopsitori auto -consilier service

 • Salveaza cautarea