Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Gradinita sector 1 angajeaza ingrijitoare si ajutor de educatoare.Zona Straulesti.

 • 2

  Consiliul de administratie al Liceului Teoretic Sfinții Trei Ierarhi cu sediul în Bucuresti, str. Virgiliu, nr. 40, sector 1, anuntă organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor posturi didactice/catedre suplinire/titularizabile in asociere cu urmatoarele unitati de invatamant particular: Școala Primară Monterra, Grădinița Analesia, Grădinița cu program prelungit RIO, Grădinița My First English Adventure, Grădinița Schnuffel Zentrum, Școala Primară Ana Lugojana, Grădinița cu PP Iani s Club, Grădinița Aristokids, Grădinița Elite, Grădinița Suflet de Copil, Little Team COLLEGE childcare, Grădinița Smile BN, Școala Explore 100, Liceul Teoretic Little London, Grădinița Magic World Kindergarten, Școala Postliceala Sanitară Doctor Luca, Grădinița Albă ca Zăpada, Grădinița Emerald Kids, Grădinița Castelul copiilor, Grădinița Happy Kiddo, Școala Gimnazială Step by Step, Grădinița Creative minds, Școala Primară Iepurașul Bocănilă, Liceul Teoretic Sfinții Trei Ierarhi, Grădinița Butterfly, Școala Primară Micul Lord 1, Grădinița Kids Cloud, Matei Internațional School, Grădinița Iilo, Grădinița Eurokid, Grădinița Children s Joy Land, Școala Gimnazială SEB, Grădinița Noel, Grădinița Kids Club, Grădinița Planeta copiilor, Grădinița Căsuța cu Povești. 1. Educatoare 53 posturi titularizabile 2. Învățător 14 posturi titularizabile 3. Limba engleză 5 catedre titularizabile 4. Educație fizică 2 catedre titularizabile 5. Limba germană 1 catedra titularizabila 6. Medicină generală 1 catedra titularizabila 7. Istorie 1 catedra titularizabila 8. Geografie 1 catedră titularizabilă 9. Biologie 1 catedra titularizabila 10. Religie ortodoxă 1 catedra titularizabila 11. Matematică 1 catedra titularizabila Concursul se va desfăsura conform următorului grafic: 1. Înregistrarea cererilor la secretariatul unității 12-13.04.2021, între orele 09,00-15,00 2. Afișarea listei candidaților admiși pentru susținerea probelor de concurs 14.04.2021 3. Proba scrisă 15.04.2021 4. Afișarea rezultatelor 15.04.2021 5. Depunerea contestațiilor 16.04.2021 6. Afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților 19.04.2021 Actele necesare la înscrierea la concurs sunt mentionate in cererea de inscriere.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii engleze la nivel avansat; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 9

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * cunoasterea limbii germane la nivel converstional. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 1

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * cunoasterea limbii germane sau engleza la nivel conversational; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie.

 • 4

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * studii in domeniul educational. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * servirea pranzului in institutie. CV-ul se trimite la adresa de mail:

 • Afterschool Sony & Maya's Friends, situat în sectorul 5, caută ajutor invatator. Mediu de lucru atractiv si dinamic.

 • 2

  LECTII DE CANTO PENTRU INCEPATORI SI AVANSATI. LECTIILE SE TIN IN PRIVAT, INDIVIDUAL, IN BUCURESTI. Invata,alaturi de mine, tehnica vocala, respiratie, dictie, frazare, interpretarea corecta, imperios necesare aspirantilor la statutul de cantaret , interpret., actor, precum si pentru o dezvoltare personala armonioasa. Sustin cursuri de canto pentru stilurile de muzica : pop, jazz,muzica usoara ,dance, pop-opera. Cu seriozitate si pasiune din partea ta, te voi ajuta sa obtii rezultate sigure ! Daca doresti sa te programezi la lectii de canto,, lasa-mi mesaj cu numarul tau de telefon, sa te contactez. Multumesc!

 • 3

  Grădinița particulară angajează urgent educatoare pentru grupă mică ! Cerinte: liceul pedagogic ,profil educator -invatator !Daca esti o persoana calma ,iubitoare de copii ,te asteptam in colectivul nostru ,tanar ,dornic permanent de autoperfectionare ,oferim salariul motivant tel

 • Salutare! Sunt student în anul 1 la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie, cu o pasiune pentru psihologie și pentru cunoașterea științifică. Ofer meditații la psihologie atât pentru bacalaureat, cât și pentru admiterea la facultate. Mă concentrez pe multe exemple și scheme, dar și evaluări constante, cu un plan de învățare cât mai bine pus la punct, care să ducă spre rezultatele așteptate. Consider că a învăța psihologie este un pas pe care îl faci și spre consolidarea unei gândiri critice. Cursurile se desfășoară online pe parcursul a 1,5-2h.

 • 2

  Gradinita particulară situată la 10 minute de la pod Fundeni este in cautare de o tânără doamna / domnisoara pentru postul de asistent educator. Program 7/8 ore / zi. Salariu negociabil. Experienta pe un post similar reprezinta avataj. Doamna trebuie sa fie iubitoare fata de copii, răbdătoare, empatica, energica .

 • 1

  Grădiniță particulară angajează educatoare, absolventă de Liceul Pedagogic / Științele Educației.Cunoașterea limbii germane constituie un avantaj.Program de lucru 8 h/zi.Relații la tel.: .

 • Centrul National de Învătământ Turistic S.A. angajează FORMATORI pentru cursul de calificare în ocupatia BUCĂTAR organizat în cadrul proiectului Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud-Est în orașul CONSTANȚA. CERINTE MINIME: Certificat de formator autorizat ANC sau dovadă profesor activ Certificat de calificare pentru ocupatia BUCĂTAR/studii în domeniul gastronomiei si/sau experientă de cel putin 2 ani în acest domeniu Experienta specifică în organizarea si implementarea minimum a unui curs de formare profesională RESPONSABILITĂȚI: Organizarea si implementarea procesului de formare si asigurarea conditiilor optime pentru derularea acestuia; Evaluarea nevoilor de formare ale grupului tintă corelate cu obiectivele programului de formare si obiectivele proiectului; Pregătirea sălii pentru realizarea activității de formare; Transmiterea informatiilor solicitate de către Expertul formare privind derularea cursului de formare profesională; Pregătirea prezentărilor si a agendei de lucru înainte de a organiza efectiv programul de formare profesională; Stabilirea ordinii de derulare a activitătilor/secven elor de instruire/formare corespunzător programului convenit. Dacă îndeplinesti conditiile de eligibilitate, te așteptăm să ne trimiti CV-ul si documentele justificative scanate la adresa de e-mail și hai să ne cunoaștem! DOCUMENTE NECESARE: o CV actualizat cu precizarea poziției vizate (FORMATOR) - datat și semnat pe fiecare pagină - dată recentă; o Documente personale CI (și dacă este cazul documente din care să reiasă deosebirea de nume dintre CI și documentele de studii - certificat naștere + căsătorie etc.) (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină); o Dovezile aferente educației și formării - inclusiv dovezile privind statutul de formator organizate în ordine cronologică - Diplomă studii și Certificat Formator sau echivalent (adeverință de cadru didactic) (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină); o Dovezile aferente experienței în muncă și în activitatea de formare organizate în ordine cronologică (recomandări, adeverințe vechime/adeverințe de salariat, contracte de muncă/prestări servicii etc. din care să reiasă explicit experiența profesională specifică vechimea în activitate și în activitatea de formare (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină).

 • 2

  Angajam Director Centru Educational ( locatie SF.Sava , nr 6 , in spatele Primariei Iasi ) cu : - experienta ; - Grad I sau II didactic ; - Pregatire documentatie ARACIP Angajam Educatoare cu : - experienta ; - cu PIPP sau Pedagogic ( Educativ ) ; Detalii la

 • Gradinita ADA angajeaza educatoare pentru grupa mini cu studii de specialitate, program full-time.

 • Consiliul de administratie al Grădiniței Căsuța cu Povești cu sediul în Str. Petre Negulescu nr.14 - Ploiești Prahova anuntă organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor posturi didactice/catedre titularizabile in asociere cu centrul de concurs Liceului Teoretic Sfinții Trei Ierarhi Educatoare 2 posturi titularizabile Concursul se va desfăsura conform următorului grafic: 1. Înregistrarea cererilor la secretariatul unității 05-06.04.2021, între orele 09,00-15,00 2. Afișarea listei candidaților admiși pentru susținerea probelor de concurs . Proba scrisă 08.04.2021 4. Afișarea rezultatelor 08.04.2021 5. Depunerea contestațiilor 09.04.2021 6. Afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților 12.04.2021 Actele necesare la înscrierea la concurs sunt mentionate in cererea de inscriere.

 • 2

  Cadru didactic cu experiență ,meditez elevi la matematică cl. V-XII. Telefon

 • 2

  Iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara si o atmosfera placuta? Te asteptam la noi, daca: ai studii pedagogice sau psihologice (liceul pedagogic sau PIPP reprezinta un avantaj) esti o persoana punctuala, calma, ordonata, care sa stie sa empatizeze cu copiii ai experienta minim un an pe un post similar iti doresti o colaborare pe termen lung Descrierea postului: planificarea activitatilor desfasurarea de activitati educative potrivite pentru grupa de varsta realizarea de ateliere creative realizarea rapotului de activitate catre parinti Ce oferim? colectiv tanar, vesel apreciem eforturile fiecarui angajat masa de pranz program 8h+pauza de masa contract individual de munca salariul se va acorda in functie de studii, experienta si gradul de implicare Puteti aplica la sectiunea de mai jos "Incarca CV" sau sunati la numarul de telefon pentru a va programa la interviu.

 • * Vorbitoare nativă de limba Rusă. Ofer meditatii de orice nivel: începător, mediu sau avansat. * 4 ani de experiență în predarea limbii ruse. * Lecțiile au loc online prin intermediul aplicațiilor ZOOM sau SKYPE. * Orele de curs se țin în mod individual, cu durata lecției de 1 h 30. * Preț 50 lei.

 • Salveaza cautarea