Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  A.C.C.R.C. INTERNAȚIONAL-Sucursala Alexandria cauta formatori pentru urmatoarele programe de formare profesionala: -administrator pensiune turistica, -receptioner de hotel, -ghid turistic, -camerista.

 • Pentru clienții noștri de afaceri, căutăm profesori germani experimentați, cu cunoștințe comunicative de limba engleză. Oferim program flexibil de lucru, doar cursuri online. Cererile în limba engleză trebuie trimise la următoarea adresă: For our business clients, we are looking for experienced German teachers with communicative knowledge of English. We offer flexible working hours and only online courses. Applications in English should be sent to the following address:

 • 1

  Disponibil online

  Limba Engleza

  Cu experienta in domeniu de peste 6 ani, ofer meditatii de limba engleza, pregatire pentru examene, teze, teste, teme pentru acasa etc., intr-un mediu sigur si inovativ. Folosesc atat metode moderne cât și tradiționale in funcție de personalitatea si nevoile cursantului. Sedintele se stabilesc in functie de necesitati, ele pot fi atat online cat si fata in fata. Nivel Pregatire: Gradinita Clase primare I - IV Clase gimnaziale V - VIII Liceu Pregatire profesionala Conversational- adulti

 • Redactez atestate in limba franceza pentru absolvenții clasei a XII-a, la preturi începând de la 120 lei, in functie de numărul de pagini si tema aleasa. Mai multe detalii in privat

 • 1

  HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! GRĂDINIȚA KING GEORGE Gorjului ANGAJEAZĂ: - PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR (EDUCATOARE) - Grupă Mini. Cerință obligatorie: Studii de specialitate finalizate; Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu copiii, într-un cuvânt, să fii SUPEREROU , AȘTEPTĂM CV-UL TĂU pe adresa de e-mail: Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!

 • 2

  persoana cu vocatie, muncitoare, creativa, implicata, doritoare sa invete si sa "creasca" alaturi de noi si ai nostri copii. CV pe mail. Zona Piata Muncii, gradinita privata. Pentru detalii: sau

 • 1

  oncioiu73george_30@yahoo.com

 • Absolventă a facultății de psihopedagogie specială,promoția 2005 caut loc de muncă .Experiență de lucru cu persoane în situații de risc,cu cerințe speciale.

 • 1

  Profesoara cu experienta in activitatea didactica, gradul I, autoare a unui Ghid de pregatire pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior publicat in 2017, ofer meditatii la disciplina PSIHOLOGIE pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in invatamantul superior. Folosesc metode active de invatare, rezolvarea de subiecte tip bac si tip grila, care asigura o asimilare a materiei cu usurinta si rezultate excelente la examene.

 • Profesoara cu experienta si rezultate excelente in pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat, ofer meditatii la disciplina logica, in Bucuresti. Asigur insusirea teoriei si rezolvarea de aplicatii tip bac, ritm de lucru adaptat nevoilor elevilor. Pentru cine nu este din Bucuresti, lectiile se pot face on-line.

 • Profesoara gradul I, cu experienta si rezultate excelente in anii anteriori, ofer meditatii la disciplina Sociologie pentru sustinerea examenului de bacalaureat. Ofer materiale necesare pregatirii si asigur rezolvarea de subiecte tip bac. Folosesc Ghidul de pregatire propriu, publicat la Editura Universitaria.

 • Grădinița particulară cu sediul în Militari Resedince ( Chiajna) , angajează asistenta medicala. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la numărul de telefon , sau pe adresa de e-mail gradinitadegetica01@gmail.com.

 • 2

  Gradinita particulara,cu sediul in sectorul 2 ,zona Colentina,angajează educatoare cu/fără experiența. Căutam o persoana serioasă,punctuală,calma. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic la:

 • 1

  Descriere Candidatul ideal - cunoscatoare a metodelor didactice moderne si constructive; - cel putin un an vechime; - buna cunoscatoare a limbii engleze; - experienta anterioara si studiile universitare constituie un avantaj. Descrierea jobului - organizarea si coordonarea activitatilor instructiv-educative in limba romana si in limba engleza; - planificarea si proiectarea activitatilor instructiv-educative; - organizarea si amenajarea mediului educational; - monitorizarea si evaluarea performantelor copiilor BENEFICII - pachet salarial atractiv; - suport in formarea profesionala; - mediu de lucru dinamic si echipa tanara.

 • Caut educator la o gradinita francofona in zona Gradina Zoologica Baneasa.Cunoasterea limbii franceze este esentiala

 • 1

  Academia de Arte Modus Vivendi își mărește echipa Suntem în căutarea unui PROFESOR de PIAN/ CANTO Dacă vrei să faci parte dintr-o echipa tânără, profesionistă, energică și cu multă dragoste față de muzică, te așteptăm să ne contactezi la 0 7 4 5 4 0 9 3 4 2

 • 1

  Cursurile se vor susține pe o platforma online, astfel încât, fiecare cursant va putea beneficia, urmării și participa la ședința de curs. Procesul educational gestionat in cadrul patformei electronice faciliteaza accesul la informatii si ofera cursantilor sansa de a valorifica oportunitatile tehnologice multimedia, fapt ce transformă acestă etapă intr-o adevarată experientă personală. Școala EUROTRAINING organizează : a. Cursul de BUCĂTAR- 950 ron/ persoană b. Cursul de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII - preț de 699 ron/ persoană c. Cursul de BRUTAR-PATISER PRODUSE FĂINOASE - până în data de 10 07 2020 la prețul de 750 ron/ persoană Perioada de desfasurare: 5 luni/ 20 săptămâni Condiție înscriere: studii minime generale obligatorii Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr.de telefon: 0732970180 NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA INTR-O MESERIE !

 • Întocmesc, Redactez,concep referate,portofolii ,lucrări, fișe de lucru,eseuri,comentarii la toate disciplinele pentru elevii claselor I-XII și studenți.

 • Ne mărim echipa Joy Începând cu luna Aprilie pregătim deschiderea unei noi grupe de creșă, drept pentru care suntem în căutare de persoane iubitoare de copii și cunoscătoare de pedagogia Montessori. Astfel, dacă îți dorești o echipă în care să simți că munca și implicarea ta sunt respectate și apreciate, te așteptăm cu drag în vizită la Grădinița Joy Montessori, din Str. Cărbunarilor 15A, sector 1 Căutăm o persoană caldă, calmă și receptivă, pentru a însoți copii de grupa 1-3 ani în procesul de creștere și împlinire personală, spre atingerea întregului potențial, prin metodele și practicile consecrate Montessori, prin crearea unui mediu sigur și stimulant, urmărind să dezvolte în copii încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța Pentru mai multe detalii despre cum vă puteți alătura echipei Joy, ne puteți contacta la:

 • 2

  Centru de zi copii din Tunari Ilfov angajeaza : 1 post - Pedagog - 4 ore/zi - Studii superioare in domeniul sau modul psihopedagogic, - Abilități de comunicare, lucru cu copiii. Responsabilități: - Planificarea si proiectarea activitatilor instructiv educative - Planificarea si proiectarea activitatilor extrascolare - Organizare si amenajare mediu educational - Indrumare si supraveghere pentru efectuarea temelor primite la scoala - Pregatire suplimentara pentru materiile la care se inregistreaza lacune (program tip meditatii) - Lucru cu copii din clasele V - VIII 1 post - Educator specializat - 4 ore/zi Studii superioare sau liceu profil pedagogic sau curs educator specializat - Abilități/experiență de comunicare de comunicare, lucru cu copiii. Responsabilități: - Planificarea si proiectarea activitatilor instructiv educative - Planificarea si proiectarea activitatilor extrascolare - Organizare si amenajare mediu educational - Indrumare si supraveghere pentru efectuarea temelor primite la scoala - Pregatire suplimentara pentru materiile la care se inregistreaza lacune (program tip meditatii) - Lucru cu copii din clasele 0 - IV Candidații ce îndeplinesc criteriile menționate sunt invitați să transmită Curriculum Vitae și Scrisoare de Intenție la adresa , tel:

 • Salveaza cautarea