Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez - vulcanizatori/mecanici cu sau fara experienta. Detalii la nr de telefon . Rog seriozitate.

 • Studii tehnice (profil mecanica auto); Experienta de minim 2 ani in domeniul auto; Cunostinte de intretinere si reparatii autovehicule (nivel avansat); Cunostinte despre tester auto ; Seriozitate; Dorinta de munca; Rapiditate; Punctualitate; Curat; Responsabilitati : - constatarea cu precizie a defectelor ; - intocmirea fisei de constatare; - efectuarea de diagnoze auto si interpretarea corecta a lor ; - efectuarea lucrarilor de reparatii ce se impun in urma constatarilor efectuate; - raspunde de corectitudinea lucrarilor efectuate ; Beneficii: Un mediu de lucru placut, profesionist si dinamic; Un pachet salarial motivant: salariu fix + bonus legat de performanta.

 • Angajez mecanic auto cu experienta, cerinte: Seriozitate Punctualitate Răspunde de lucrările efectuate Programul este de luni pana vineri Salariul se negociază la interviu Telefon

 • Angajez vulcanizator cu experiența minim 2 ani.

 • Angajez vulcanizator sec 2 zonă centrală, salariu 2000 lei + carte de muncă și multe bonusuri .

 • 1

  Angajam Mecanic Auto pentru service multi marca din Brasov, cu vasta experienta in domeniu. Ce asteptari avem de la candidati? - experienta minima 2 ani in domeniu - seriozitate, stabilitate, implicare si responsabilitate Descrierea firmei Auto Vrom (vrom.ro) este o firma de reparații auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dumneavoastra la adresa de email carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Angajez persoana pentru spalat/ curatat masini de spalat rufe, frigidere Aceste produse sunt folosite si se spala/curata Sunt produse retur magazine Cautam persoana serioasa, ordonata, sex masculin, eventual posesor permis conducere Se ofera salariu intre 2000-3000 lei Carte de munca, concediu legal Program lucru de luni pana vineri de la 8 la 16 Relatii la tel

 • Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Sinuce Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Sinuce Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • angajam mecanic auto si electrician auto cu experienta,relatii la telefon 0766539608

 • Cautam personql spălătorie, salariu atractiv, contract de munca, de preferat cu experienta în domeniu

 • 6

  Service auto modern, cu autorizație RAR, angajează mecanic auto și ajutor mecanic. Cerințe minime: seriozitate, dorința de a efectua lucrări de calitate și permis categorie B. Experienta de minim 2 ani reprezinta avantaj.

 • 2

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv+ bonus performanta - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel DETALII LA TELEFON:

 • 2

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv+ bonus performanta - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel DETALII LA TELEFON:

 • SC SANDY MAR TRANSPORT SRL, cu sediul langa Bucuresti, firma transport privata angajeaza mecanic auto sau ajutor mecanic auto. Asiguram trasport Program lejer si salariu atractiv.

 • 1

  Angajez mecanic auto cu experienta in sistem de colaborare. Ca manopera se ofera procent 50 la suta din manopera.

 • 1

  Angajez ucenic mecanic auto intr un mic atelier auto situat in Bucuresti, zona Timpuri Noi-Mihai Bravu.

 • 2

  Angajăm spălător auto. Tel.0744636962.

 • 1

  Angajăm spălător auto cu experienta. Tel.0744636962

 • 2

  Angajăm spălător auto cu experienta. Tel.0754995515

 • Angajez 2-3 persoane Vositori si Preparatori Auto Salariu atractiv . Se cere experienta obligatori pentru mai multe detali Tel

 • Salveaza cautarea