Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Scaner diagnoza auto multimarca iCarsoft Tool CR Plus ! * Calitate A+++ *Produs original ! Caracteristici și avantaje: Funcția completă de diagnosticare OBDII modele auto multiple (care acopera peste 40 de modele predominante din Asia, America și Europa). Suport 4 sisteme: Motor, Transmisie, ABS și airbag. Funcții de bază de diagnosticare: citire DTC-uri, DTC-uri clare și citire flux de date Suport DTC-uri de ajutor, afișare val flux de date, istoricul de înregistrare a datelor și reluarea actualizarea on-line, aveți posibilitatea să descărcați cea mai recentă versiune de oriunde și oricând. Modul de căutare automată Modul 6 îmbunătățită OBDII Suporta vehicule 1996 si mai nou (OBDII si CAN) Extrage generice coduri P0, P2, P3 si U0, împreună cu P1 specific producător, codurile P3 - U1 ambele permanente și în așteptare Citire si Clear Lights Check Engine Opriți MIL si resetați monitoare Afișează definiții DTC dreapta pe ecran Vizualizați datele stop cadru și starea I / M Monitor Disponibilitatea date de testare flux de date PCM Afișează în direct si senzorului de O2 Grafic, înregistra și reluare a datelor în full color Light Oil Service Resetări Placute Reset Calibrarea senzorului Unghi de direcție sfaturi Cod Cauză / soluție ghida utilizatorii la cauza rădăcină de coduri de eroare mai rapid, economisind diagnosticarea si repararea timpului Extrage informații vehiculului (VIN, CIN si CVN) Doisprezece Super Avantaje: Citire DTC si Stergere Citire date Stream Diagnosticul complet ECU Diagnose multi-brand Modele echipate cu OBDII-16 DLC Ușor de utilizat, cu metal Dome Chei Resetarea 6. Ulei de lumină / Serviciu 7.Brake pad-uri Reset 8.Steering Calibrarea senzorului de unghi 4.0 TFT LCD cu 480 * 320 pixeli USB Upgrade 2.0 de mare viteză Upgrade prin card TF Suport multi-limbi Iar pentru mai multe, consultați Manualul de utilizare. Specificații: Ecran: 4.0 TFT LCD, cu 480 * 320 pixeli Putere: 9V 18V Curent de operare: 150mA - 12V (tipic) Consum de energie: 1.8W (tipic) Dimensiuni: 205mm * 110mm * 31mm (Lxlxh) Greutate: 350g Funcția OBDII : Coduri Citește Codurile Erase I / M Readiness I / M Readiness indică dacă sunt sau nu diferitele emisii poluante, legate de sistemele de pe vehicul sunt care funcționează în mod corespunzător și sunt gata pentru inspecție și testare de întreținere. Data Stream Freeze Frame În cazul în care apare o defecțiune legată de emisii, anumite condiții ale vehiculului sunt înregistrate de către computerul de bord. Această informație se referă la datele de cadru ca congela. Datele congelare este un instantaneu al condițiile de funcționare în momentul unei defecțiuni legate de emisii. O2 Test de senzor Această opțiune permite recuperarea și vizualizarea rezultatelor testelor senzorului de O2 pentru cel mai recent teste efectuate de la calculator la bordul vehiculului. etc.

 • 1

  Tiruri și autoturisme Ofertă: - locație job: Mechelen, Belgia; - salariu de 15,89 Euro brut/ oră; - se lucrează 38-40 ore/ săptămână; - contract belgian, plată săptămânală; - cazare asigurată, cu 80 Euro/ săptămână; - 7,5 Euro/ lună asigurare medicală. Ce veți lucra: - schimbarea și repararea anvelopelor pentru autoturisme/ tiruri; - diverse deplasări la client pentru lucrări; - montare/ demontare și echilibrare roți; - posibile simple lucrări mecanice, dacă este cazul. Cerințe obligatorii: - limba engleză, la nivel mediu; - permis categoaria B; - expriență de muncă anterioară, în atelier auto.

 • 2

  Firma Profy Project 360 angajează: Mecanic auto geometrie roti Unghiuri de fuga Mecanic service rapid Vulcanizator 3000 - 5000 lei salariu cu carte de muncă la 8 ore Salariul se stabilește în funcție de experienta Locația se afla pe calea Aradului vis a vis de peco omv

 • 7

  Firma Project 360 angajează : Vulcanizator Salariu de 3000 lei Carte munca la 8 ore care este plătită de angajator Vulcanizatorul lucrează în condiții bune de lucru cu aparate de ultima generație pentru a fi munca mai ușoară Se lucrează pe boxă închisă nu se lucrează afara!! Pentru mai multe detalii sunați Locația se afla pe calea Aradului vis a vis de peco omv

 • S.C Denisa Vulcan angajează urgent, muncitor pentru turisme și camioane Comuna Ganeasa, jud Olt., Strada Drăgășani, nr 17. Salariu minimum pe economie. Relatii la telefon:

 • angajez personal băiat la vulcanizare salariu atractiv drum decontat. Pentru mai multe detali va rog sa sunati la tel .

 • Caut mecanic auto ,electrician auto pentru colaborare ,detin spatiu pt reparatii si clienti.

 • Mecanic auto multimarca. Salariu atractiv și bonusuri în funcție de performante. Relatii la telefon. Punct de lucru toporasi 69 sector 5 București. Cerem și oferim servicii Si seriozitate maxima.

 • Angajam Personal ! Descriere: - Spalatorie Automata de Covoare in Craiova, Strada Caracal nr. 107 (vis-a-vis de Banie), la fosta reprezentanta OPEL Responsabilitati: - curatare, spalare si igienizare covoare (procesul presupune in proportie de 90% munca cu utilaje automate) - ridicare si livrare covoare de la si catre domiciliul clientilor. Se ofera: - salariu fix; - bonusuri Relatii suplimentare la - telefon

 • 1

  Arena Auto Service inca isi mareste echipa! Cautam consilier service, cu abilitati in receptie. Daca ai lucrat in domeniul auto, ca si consilier service sau receptioner service, ai abilitati de comunicare, operare PC si de receptie a marfurilor ne poti contacta la telefon ! Te asteptam sa ni te alaturi intr-un mediu de lucru modern, placut, primitor, alaturi de un colectiv cu experienta. Iti oferim un salariu atractiv, posibilitatea formarii si perfectionarii la locul de munca. Suntem pe Dn4, km 15 spre Frumusani. Service-ul este o locatie ultra moderna, de mare capacitate, cu suprafata mare, dotat cu echipamente moderne. Oferim transport pentru colegii nostri din Oltenita sau zonele rurale limitrofe service-ului.

 • Angajam mecanici auto, experienta, salariu bun, diploma, 8 ore. Pentru provincie asigur cazare, 13 septembrie.

 • 1

  SC INTERRELU SRL angajeaza: Mecanic/ electromecanic pentru instalatii de ridicat si stivuit. Descrierea postului: Participa la constatari si reparatii ale instalatiilor de ridicat aflate in service, atat in atelierul de la sediul firmei cat si la sediul clientului; Cerinte: Cunostinte de mecanica generala, electromecanica. Experienta minima in reparatii de motoare termice si electrice. Spirit de echipa. Dorinta de perfectionare continua. Minime cunostinte de lucru cu tableta, telefon, laptop. Seriozitate si responsabilitate. Permis categoria B. Oferim: Contract de munca pe durata nedeterminata. Pachet salarial atractiv in functie de experienta salar de la 2500 lei + bonusuri si alte beneficii salariale. Loc de munca stabil intr-o companie activa pe piata romaneasca din 2003. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, ne poti trimite CV pe e-mail la adresa de mail: , la tel. sau la sediul societatii din Becicherecu Mic, nr. 468H, jud. Timis.

 • Top Auto Germania angajeaza vopsitor auto cu experienta. salariu pana la 2500 euro. pentru relatii . Limba Germana nu este necesara.

 • Angajăm mecanic auto cu experiență, oferim salariu atractiv,program normal de lucru în condiții optime!Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon Nu răspund la mesaje! Rog seriozitate!!!

 • Angajez mecanic auto cu experinta

 • Reprezentanta auto Citroen-Peugeot angajeaza mecanic cu experienta din Medias sau împrejurimi. Cautam persoane serioase, harnice, responsabile, punctuale. Salariu atractiv calculat lunar pe baza productivitatii(procent din lucrare) Pt mai multe detalii va stam la dispozitie. tel.

 • Cerinte: -Cunostiinte profesionale in intretinerea, diagnosticarea, repararea autocamioanelor Mercedes(prezinta avantaj); - Experienta minima de 1 an de zile pe un post similar; - Certificat de calificare in domeniu (prezinta avantaj); - Calitate si eficienta in munca; - Abilitati de organizare a muncii si de comunicare; -Detine permis categoria B,C,C+E(prezinta avantaj Responsabilitati: -Preia ordinul de reparatie si ia la cunostiinta de lucrarile solicitate; - Efectueaza interventiile la autovehicul; - Verifica lucrarile efectuate.

 • Angajam spalatori auto pentru service auto. Asigura pregătirea opera iilor de cură are i spălare a vehiculelor, cură area si spălarea propriu-zisă a vehiculelor, utilizând i între inând sculele i utilajele de lucru. Sarcini si indatoriri specifice: - salubrizarea vehiculelor, cu efectuarea operatiunilor de curatire a exteriorului si interiorului o spalat interior-exterior autovehicule ; o ceruire ; o polish ; o curatat tapiterii ; o degresare auto si jante ; o spalat covoare, mochete Locatie : Candesti ,Buzau Pentru detalii sunati Eduard

 • Oferim servicii de vulcanizare si spalatorie auto la preturi avantajoase folosim masini de jantat dejantat si echilibrat de ultima generatie rapiditate si calitate În tot cea ce facem cu 6 ani de experienta pt a ne vizita ne gasiti la intrare în LUNA PE PARTEA DREAPTA PE DRUMUL CU UNITATEA NR A2 Sau nr tel program de lucru de la Orele 8.la 18

 • Angajez vulcanizator auto cu experienta! Detalii telefonic, în intervalul orar 8-17! Nu raspund nici unui tip de mesaj!

 • Salveaza cautarea