Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal Cerinte esentiale: - calificarea de specialitate reprezinta un avantaj, - cunostinte medii operare PC, - permis conducere, - deschidere si disponibilitate spre invatare si dezvoltare profesionala. - fără antecedente penale. Să aibă însu iri de personalitate: - SIMTUL RESPONSABILITATII - seriozitate - loialitate, - hotărâre, - adaptabilitate, - autocontrol, - atitudine pozitiva. Calită i necesare: - conditie fizica buna, - indemanare, - răbdare, - capacitate de comunicare; - pasiune, motivatie, determinare, Dam sansa si suport si celor la inceput de drum, dornici sa profeseze in domeniul automotive! Descrierea jobului - Operatiuni de asamblare cf. procedurilor puse la dispozitie. - Oferim: - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala; - Conditii de muncă excelente, intr-un mediu placut, cu echipamente performante; - Oportunitati de avansare in cariera la nivel de ATP Exodus Group. - Preturi preferentiale pentru toate serviciile prestate si produsele comercializate de firmele din Grupul ATP Exodus.

 • 1

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv+ bonus performanta - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel DETALII LA TELEFON:

 • 2

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv+ bonus performanta - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel DETALII LA TELEFON:

 • service auto camioane Brașov

 • Societate germana angajeaza -mecanic auto cu experienta -ajutor de mecanic -electrician -cunostinte in diagnosticare auto constituie un avantaj Cerem si oferim seriozitate, profesionalism si punctualitate. Oferim: -loc de munca stabil -salariu atractiv -cota parte din lucrari Informatii la Telefon

 • 1

  Service auto multimarca autorizat RAR - angajeaza vopsitor auto . Program de lucru de la 8 la 17; Contract de munca; Orele suplimentare se achita in plus;

 • 1

  Angajez ucenic mecanic auto intr un mic atelier auto situat in Bucuresti, zona Timpuri Noi-Mihai Bravu.

 • 2

  Angajez mecanic auto cu experienta in sistem de colaborare. Ca manopera se ofera procent 50 la suta din manopera.

 • 1

  Angajam personal spalatorie auto cu experienta, salariul 2000 lei/ luna, conditii de munca foarte bune, locatie moderna. Pentru mai multe detalii lasati nr de telefon sa puteti fi contactat!

 • 1

  Candidatul ideal Studii superioare sau medii finalizate in domeniul electro-mecanic; Cunostinte si experienta de minim 2 ani in vanzari tehnice; Cunostinte de operare PC (Word, Excel si programe specifice); Cunostinte medii de limba engleza; Buna capacitate organizatorica; Capacitate de lucru cu termene limita stranse; Buna capacitate de comunicare. Profil candidat: Seriozitate, dinamism, atentie la detalii; Perseverenta in indeplinirea obiectivelor; Spirit practic si organizat; Disponibilitate pentru lucrul in echipa; Spirit persuasiv. Descrierea jobului Consilierul de Vanzari Servicii si Piese de Schimb asigura vanzarea si promovarea de servicii si piese. RESPONSABILITATI: Promoveaza activitatea de service a firmei prin actiuni specifice; Preia solicitarile clientilor pentru piese si consumabile; Pregateste (redacteaza), transmite, negociaza si finalizeaza ofertele catre clienti; Urmareste primirea comenzilor de la clienti si pregateste de livrare piesele si consumabilele; Urmareste incasarea facturilor emise; Redacteaza si transmite facturi proforme; Monitorizeaza si analizeaza piata si concurenta; Recuperează clien ii pierdu i, in zona alocata; Urmareste cresterea bazei de date si marirea numarului de clien i; Urmareste să atinga si sa depă easca obiectivele stabilite de companie, in termeni de cifra de afacere si marja; Este în permanentă legatură cu clien ii si pastreaza o buna relatie cu acestia; Studiază literatura de specialitate, îmbunătă indu- i permanent abilită ile profesionale; Participa la diverse evenimente profesionale: expozitii, seminarii, conferinte; Participă la cursurile de specializare organizate. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime. Descrierea companiei Eneria, divizie a Bergerat Monnoyeur, este specializată în solu ii de producere a energiei i motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, am dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte complexe pornind de la oferta de grupuri electrogene i motoare Caterpillar. Prezent în România i în străinătate (Fran a, Belgia, Polonia, Algeria), divizia Eneria propune clien ilor solu ii globale i competitive care să răspundă nevoilor acestora de energie electrică sau mecanică, în spiritul respectului fa ă de mediul înconjurător.

 • 3

  Service auto nou pe piata recruteaza oameni disponibili sa faca parte dintr-o echipa frumoasa, dornica sa evolueze si sa se extinda pe plan international. Daca te-ai plictisit de actualul tau sef sau te-ai saturat sa lucrezi pe cont propriul, altura-te echipei noastre. Cautam oameni pe urmatoare posturi, preferabil oameni cu experienta : - mecanic auto ( minim 3 posturi disponibile ) - electricien auto ( 1 post disponibil ) - tinichiu auto ( minim 3 posturi disponibile ) - contabil (1 post disponibil ) Cerinte minime : - Experienta in domeniu (preferabil minim 1 an, se vor lua in considerare si cei fara experienta) - posesor permis categoria B email :

 • Service auto angajeaza mecanic. Service-ul este situat in zona Drumul Taberei - Militari.

 • 12

  Angajez spalator auto si vulcanizator auto, pt mai multe detali sunati la , salariu atractiv sau procent se poate oferi si cazare in functie de om!

 • Candidatul ideal - Studii medii de profil (electric, electromecanic, electrotehnic); - Atestat Electrician echipamente joasa tensiune/ Electromecanic; - Experienta pe marca Volskwagen - Experienta pe o pozitie similara minim 3 ani; - Abilitati de comunicare, atentie la detalii, lucru in echipa; Responsabilitati si atributii: Atributii in sfera interventiilor pentru repararea defectiunilor electrice: - diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminaresși semnalizare, precum si ale instalaiilor auxiliare ale autovehiculelor - instalarea, reglarea i repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, startere, stergatoare, faruri, etc.), demontari/ remontari caroserii si echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc. Atributii in sfera interventiilor ce apartin segmentului profesional mecanica (ii ofera suport mecanicului daca este cazul): reparatii ambreiaje, cutii de viteze, reglari tacheti, carburatoare, sisteme de directie, franare, suspensie, etc. Atributii privind gestiunea/inventarierea pieselor de schimb utilizate pentru efectuarea reparațiilor. Oferta salariala: -salariu fix, bonuri de masa si bonus in functie de performanta/de numarul de ore realizate

 • 1

  Autoerebus din bd. Expozitiei angajeaza personal calificat pentru pozitia de mecanic auto pentru marcile Volkswagen, Skoda, Opel, Seat. Pentru mai multe detalii si programari va rugam sa sunati la numarul de telefon . Te asteptam in echipa noastra!

 • Trans Bus Buzau S.A. angajează Mecanic/Electrician auto pentru service camioane si autobuze! Ce vă oferim? Oportunitatea de a lucra pentru un operator de transport implicat în proiecte de dezvoltare și de extindere; Desfășurarea activității într-un mediu sigur și stabil; Susținere și îndrumare pentru dezvoltarea profesională continuă. Salariu atractiv Bonuri de masa Loc de munca stabil CERIN E: Experienta de min. 2 ani constituie un avantaj CV-urile insotite cu fotografie se vor trimite pe email la adresa:

 • Te vei ocupa cu supravegherea realizarii lucrarilor de reparatie si intretinerea rapid si in conformitate cu cerintele din contractul de reparatie, la standardele de calitate indicate si cerute de catre producator. Obligatoriu calificare obtinuta la importator. Experienta in domeniu este un plus! Te asteptam la interviu, la sediul din bd. Expozitiei, str. Parcului, nr. 2. Pentru interviu, sunati la telefenul .

 • 2

  Angajăm spălător auto cu experienta. Tel.0754995515

 • 3

  Angajez spălător auto salariu motivant si alte beneficii,se oferă cazare

 • 2

  Angajez personal cu experienta la spălătorie auto. 1500/1700 lei. Tel.0757555111

 • Salveaza cautarea