Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Avem locuri de munca disponibile in Germania si Olanda, pentru personal necalificat in fabrica, la ambalat kiwi la caserole . Salariul este de 1800 euro+ bonusuri ,cu posibilitate de ore suplimentare.Se lucreaza 8h/zi de L-V.Cazare si masa va sunt asigurate de catre angajatorul strain.Contractele de munca sunt prin fortele de munca din strainatate.

 • Centru de plasare al fortelor de munca din strainatate angajeaza soferi categoria B pentru postul de curierat.Cautam persoane harnice,rezistente la depunerea de efort fizic,pt postul de curierat.Trebuie sa livrati colete/scrisori la persoane fizice sau juridice.Angajam in Germania pe dubita 3,5t.O sa lucrati pe o ruta fixa,organizata si o sa aveti un coleg cu dumneavoastra.Salariul de 1800euro+diurna.Angajatorul ofera cazare gratuita cu wifi si o masa pe zi.Posibilitate de alocatie pt copilul dvs minor,somaj,asigurare medicala

 • Dragi romani,recrutam part time agenti operatori sondaje pe teren.E o munca frumoasa curata si bine platita.Oferim training gratuit.Se cauta in special studenti/studente .Plata este foarte buna raportat la timpul f flexibil de munca.Pentru detalii sunati la sau trimiteti un mail insotit de judetul adresa si numele dvs cat si nr de telefon pe cinste si corectitudine si oferim acelasi lucru.Va asteptam in echipa noastra!nr tel e-mail

 • Caut femeie pentru curatenie. Detalii la numarul de tel 0724387352

 • Reteaua nationala de magazine ”SuperMercato”, selecteaza in vederea angajarii doamne cu experienta in comert, pentru postul de VANZATOARE pentru magazinele pe care compania le detine in Ramnicu Valcea. SuperMercato este singurul lant de magazine din Romania cu marfa importata exclusiv din Italia! Produsele se pot comanda si pe www.supermercato.ro SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time, in regim de doua zile cu doua zile, in intervalul 8.00 – 20.00, cu pauza de masa intre 13.00 si 14.00 - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate produsele si ofertele din magazin - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si-l consilieaza - pastreaza standardele de expunere al produselor la raft - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti si le recomanda acestora - face receptia la marfa primita - aranjeaza produsele la raft - ataseaza preturile produselor - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din magazin - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ - participa la curatenia magazinului si a altor spatii aferente magazinului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba - loc de munca stabil - pachet salarial atractiv cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - card electronic pentru bonuri de masa in valoare de 150 lei/lunar - instruire periodica in sistemul SuperMercato, dupa caz si la sediul companiei din Ramnicu Valcea. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail resurse.umane (at) supermercato.ro. Sau puteti aplica direct pe website-ul www.supermercato.ro in sectiunea ”Cariere” (https://www.supermercato.ro/locuri-de-munca/) Informatii suplimentare se pot oferi la telefon 0755 000 678, de luni pana vineri in intervalul 10.00 – 16.00.

 • Reteaua nationala de magazine ”SuperMercato”, selecteaza in vederea angajarii doamne cu experienta in comert, pentru postul de VANZATOARE pentru magazinele pe care compania le detine in Craiova, in zona Rovine si in Craiovita. SuperMercato este singurul lant de magazine din Romania cu marfa importata exclusiv din Italia! Produsele se pot comanda si pe www.supermercato.ro SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time, in regim de doua zile cu doua zile, in intervalul 8.00 – 20.00, cu pauza de masa intre 13.00 si 14.00 - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate produsele si ofertele din magazin - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si-l consilieaza - pastreaza standardele de expunere al produselor la raft - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti si le recomanda acestora - face receptia la marfa primita - aranjeaza produsele la raft - ataseaza preturile produselor - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din magazin - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ - participa la curatenia magazinului si a altor spatii aferente magazinului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba - loc de munca stabil - pachet salarial atractiv cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - card electronic pentru bonuri de masa in valoare de 150 lei/lunar - instruire periodica in sistemul SuperMercato, dupa caz si la sediul companiei din Ramnicu Valcea. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail resurse.umane (at) supermercato.ro. Sau puteti aplica direct pe website-ul www.supermercato.ro in sectiunea ”Cariere” (https://www.supermercato.ro/locuri-de-munca/) Informatii suplimentare se pot oferi la telefon 0741 099 456, de luni pana vineri in intervalul 10.00 – 16.00.

  Repostat automat
 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • angajam femeie de serviciu

 • Angajez camerista pentru eforie nord pentru mai multe detalii sunati la 0737413131

 • CANDIDATUL IDEAL: •Atestat profesional pentru transport marfa - OBLIGATORIU; •Card digital pentru tahograf - OBLIGATORIU; •Disponibilitate pentru lucru pe comunitate (6 saptamani de lucru si 2 saptamani libere) RESPONSABILITATI: •Livrarea sau ridicarea marfurilor in mod operativ, si in conformitate cu dispozitiile primite de la conducerea firmei sau cu comenzile transmise de client; •Minimalizarea cheltuielilor de transport; •Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare; OFERIM: •Pachet salarial atractiv, cu plata, intotdeauna, la timp; •Program de lucru legal, cu respectarea timpilor de odihna si conducere; •Camioane noi, euro 6; •Toate camioanele sunt dotate cu frigidere. Interviuri vor avea loc astfel: - In zilele saptamanii (luni-vineri) in Ramnicu Valcea, la sediul firmei; DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem o companie de transport marfa intern si international, cu o experienta in domeniu de 5 ani. Colaboram cu o casa de expeditii din Germania. Avem sediul in Ramnicu Valcea, str digului nr.3. Pentru informatii suplimentare puteti suna de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 la tel 0757033781

 • Caut bona pentru ingrijirea unu copil in olanda ,copilul are varsta de 2 anisori jumare,,Oferim salariu atractiv, suportam costul biletelor de transport ,suportam toate cheltuelile dvs, in olanda cazare hrana obiecte de uz personal ...cerinte,, persoana cu varsta maxima 50 ani,nefumatoare ,,,sau alte vicii,,fara boli cronice,,,disponibila pentru o perioada lunga de tinp... relatii la tell...767254407 ....

 • ELITUR TRANS ,angajeaza mecanic auto pentru intretinere camioane,autocare,microbuze din parcul propriu, se cere experienta,seriozitate. Se ofera contract de munca,transport sau cazare.telefon 0745367109.

 • S.C. angajeaza soferi profesionisti incepatori pentru a lucra, in spatiul U.E., tur-retur pe ruta Spania- Franta. Perioada de lucru este de 2 luni lucratoare cu 2 saptamani libere. Se ofera salariu motivant si conditii bune. Plecarea este urgenta si transportul este asigurat. Mai multe detalii la 0757350896, persoana de contact- Marian.

 • Am 31 de ani ,detin permis auto categoria B fara incidente .Ofer si rog seriozitate

 • Restaurant cu specific Romanesc in Germania cauta bucatari specializati in mancarea traditionala! Se poate si bucatar si ajutor sot si sotie capabili pentru a se completa reciproc! Salariul este de 1500€ pt bucatar si 1200 ajutor in mana! Cazare si masa asigurate! Numarul de telefon: 0747892805

 • angajam brutari nu nescesita mare experienta rel 0744200999

 • Hala de productie cauta sa angajeze pentru postul de ambalator manual femei pentru stivuirea pungilor pe palet Se ofera program de 8 ore zilnic, de luni pana vineri, sambetele( doar daca este cazul, optional) se platesc dublu, pachet salarial atractiv de baza 1400 la care se adauga orele suplimentare. Se poate ajunge la 1800-2000 RON

 • Domeniu de activitate Turism / Restaurante / HoteluriTip jobFull time (norma intreaga)Nivel carieraNecalificat Salariu confidential Hotel Perla Oltului situat in statiunea Calimanesti-Caciulata angajeaza pe perioada nederminata: - camerista -ajutor bucatar -spalator vase -ospatar Pentru persoanle care nu sunt din apropiere se ofera si cazare. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon 0760866235 sau 0785205010

 • Ultimele 3 locuri vacante pentru data de 28 iulie! Selectam 3 persoane pentru a lucra pe postul de infirmier in Azile din Anglia! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizarea porneste de la 8,00 lire/ora - Cazare asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - Veti fi angajatul companiei engleze, veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca un cetatean englez Poti aplica daca: - Vorbesti limba engleza la nivel mediu - Iti doresti un loc de munca stabil, pe perioada nedeterminata - Ai o experienta in ingrijire batrani, chiar si in familie (nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj) - Esti dispus sa te relochezi (daca locuiesti deja in Anglia) - locatia in care vei lucra este stabilita de angajator, in functie de locuri vacante, nivelul de engleza, etc. - angajatorul ofera cazare Trimite CV-ul prin Facebook Messenger sau prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro! Iti stam la dispozitie si telefonic, de luni pana vineri, de la 09:00 la 17:00, la telefon 0040350417794, 0040773345679. Brilliant Recruitment - Companie de recrutare cu experienta de peste 4 ani - premiata al doilea an consecutiv de Camera de Comert si Industrie

 • Caut croitoreasa priceputa pe triploc si liniara. Locatia atelierului este in com .Mihaesti sat Buleta .mai multe detalii la telefon

 • Salveaza cautarea