Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Efectuiez lucrări în domeniul construcțiilor anume interioare si exterioare anume rigips, glet, tencuieli, faianță, zugrăveli ,arcade ,scafe ,șape ,parchet, gresie ,faianță precum fațade de exterior decorative izolații si acoperișuri la case bazii fose garduri la cerințele clienților cer și ofer seriozitate maximă nr.de contactDaniel Vasile.

 • salariu foarte motivant + tichete de masa

 • Angajez MECANIC AUTO. Relatii la telefon : 0762614500 / 0771717231.

 • Angajez DEZMEMBRATOR auto in ACORD. Relatii la telefon : 0762614500 / 0771717231

 • Caut loc de munca sofer categoria b

 • Caut loc de munca in Focsani,am mai lucrat ca ajutor de bucatar si casier de preferat ar fi program de doua zile cu doua cer seriozitate

 • Angajam cofetar cu experienta in Focsani. Relatii la 0725042945

 • Cauti un job? Cauti o Afacere? Detii o companie ? Vrei un venit suplimentar? Vrei sa lucrezi intr-o companie cu posibilitati de avansare si castiguri mari? AICI LE GASESTI PE TOATE! -Destine Broker de Asigurare si Reasigurare intermediaza tote categoriile de asigurari( RCA,CASCO,LOCUINTE,VIATA,SANATATE,ETC) Cu toate companiile de asigurari. -Credite bancare si nebancare. -Intermediere de pachete turistice intern si extern. -Intermedieri Imobiliare - Daune ETC. -VEI AVEA LA DISPOZITIE -cea mai avansata platforma online ( pentru emitetre si invatare) -parteneri -informatii Know How -sistem de comisionare foarte atractiv -seminarii si cursuri gratuite -program flexibil part time sau full-time -posibilitatea de a avansa in cariera -traininguri de dezvoltare profesionala si personala -reteta afacerii. - Puteti lucra de acasa , Dumneavoastra va organizati programul si tot dvs. hotarati cat de mult castigati si cat de mult vreti sa va dezvoltati in acest domeniu. -Candidatul ideal; - minim diploma BAC. - persoana serioasa ,ambitioasa, comunicativa, sociabila -experienta in vanzari/ asigurari - cunostinte minime calculator -- Persoanele care detin cod RAF si portofoliu primesc din start comision mai mare. - - Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o intalnire. - Se mentioneaza faptul ca nu se pune accent pe varsta (minim 18 ani) si nici pe zona. - Recrutam oameni din orice judet sau localitate unde exista o piata de asigurari si a potentialelor servicii intermediate de companie. - Pentru detalii 0751242484 Rosca Andu SUCCES !!!!!

 • SC.COMPACTENERGYSTEEL.SRL DIN BARLAD,JUD.VASLUI ANGAJEAZA SOFER PROFESIONIST PE CAMIONUL MARCA MAN,AN DE FABRICATIE 2015.CAMIONUL ESTE ECHIPAT CU UN SISTEM DE INCARCARE TIP MACARA PT.INCARCAREA DESEURILOR METALICE.SALARIU NEGOCIABIL,CARTE DE MUNCA.

 • Sc.CompactEnergySteel.Srl angajeaza sofer profesionist cu contract de munca si salariu negociabil.Marca:Camion MAN,an fabricatie 2015.Camionul este echipat cu un sistem de incarcare deseuri metalice,tip macara.

 • Angajam VANZATOARE patiserie . Salariu atractiv si bonusuri. Oferim si solicitam seriozitate . Detalii la 0722.334.693 sau la sediul Corso Cafe .

 • Ne marim echipa de izolatori. Dorim sa avem in echipa oameni responsabili carora le place stabilitatea.Daca esti o persoana cu caracter si stii de ce pleci de acasa, dar mai mult vrei si rezultate pe masura muncii tale,atunci te asteptam in echipa noastra.Suntem o companie la nivel national si avem puncte de lucru in mai multe zone ale tarii. Este important pentru noi sa avem oameni competenti cat si pentru voi sa aveti angajator care stie ce inseamna profesionalismul, care stie ce inseamna munca in echipa, care stie ce inseamna sa fii responsabil cu oamenii dar sa si primeasca. Daca consideri ca ai caracterul pe masura celor cerute de noi, te asteptam cu mare drag sa ne contactezi la telefon 0724257882.

 • Angajez mecanici auto calificați cu experienta! Detalii la telefon! 0763803886!

 • Boca Chica salon angajeaza hair stylist/a cu experienta.Detalii la telefon 0721966484

 • Șofer B,C,D,E.+ ADR cu experiență 3 ani Italia-Spania pe prelata posibilitatea de ancepe munca de Luni.

 • Se recrutează asistenți in brokeraj. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurărilor sa dețină diplomă de BAC. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE etc ... -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Asigurari de viata, de sanatate -Intermedierea vanzarilor imobiliare Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Informatii 0749800762

 • Caut un băiat serios meseriaș în construcții sau salahor sa dețină permis auto cer și ofer seriozitate maximă nr.de contact 0787748072 Daniel Vasile jud.Vrancea!

 • Caut urgent un băiat serios meseriaș în construcții sau salahor să dețină permis auto cer și ofer seriozitate maximă nr.de contact 0787748072

 • Închiriez scaun de frizerie, intr o locație centrală cu vad format.

 • Partener Orange angajeaza instalator antene DTH Orange in judetul Vrancea. Activitatea consta in montajul antenelor satelit la clientii Orange cu domiciliul in zona rurala a judetului Vrancea. Cerinte: studii medii (de preferat profil tehnic), permis conducere categoria B, disponibilitate pentru munca de teren si program prelungit, seriozitate, experienta anterioara in domeniul montajului antenelor satelit constituie avantaj. Oferim: salariu fix, tichete de masa, bonusuri in functie de realizari, masina si telefon de serviciu, seriozitate.

 • Salveaza cautarea