Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza sofer pentru zona Bucuresti,portofoliu de clienti creat,masina de serviciu,mediu de lucru placut.Mai multe amănunte la telefonul disponibil.

 • Cautam agent de vanzare, magazin 1 Minute(Pipera). Program 8h/zi de luni pana vineri. Oferim suport in toate activitatile din magazin, echipa tanara si dinamica si un mediu de lucru placut. Cautam seriozitate, dorinta de implicare, disponibilitate si continuitate. Puteti trimite CV-ul la adresa de e-mail sau sa ma contactati la numarul de telefon 0765524891.

 • Companie importatoare de hrana pentru animale angajeaza merchandiser ,salariu motivant,mediu de lucru placut ,program flexibil,nu necesita experienta,posibilitate de a avansa,mai multe detalii la nr de telefon disponibil.

 • Companie distributie hrana pentru animale angajeaza agent de vanzari pentru zona Bucuresti,salariu motivant,portofoliu de clienti creat,bonusuri,masina de serviciu,programL-V.Mai multe amănunte la nr de telefon disponibil.

 • Companie de distributie hrana pentru animale angajeaza agent de vanzari pentru zona Bucuresti,salariu motivant +bonusuri,masina de serviciu,portofoliu de clienti format,program l-v.

 • Companie importatoare de hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru zona Bucuresti,salariu motivant + bonusuri,masina de serviciu,program L - V.

 • Academia de HR recrutează pentru Clientul său, importantă companie care se ocupă cu importul şi distribuţia de echipamente medicale de înaltă performanță provenind de la cei mai mari producători ai lumii și cele mai mari și respectate branduri de profil. Descrierea Jobului Scopul principal al postului este contactarea clienților și vânzarea produselor companiei în arealul geografic desemnat (București și imprejurimi) Dezvoltă activ, prin vizite regulate, un parteneriat pe termen lung cu clienții din aria sa (București și împrejurimi) Dezvoltă împreună cu clienții companiei (spitale, clinici private și de stat, centre medicale, etc.) portofoliul optim de aparatură / soluții pentru a veni în întîmpinarea nevoilor acestora Participă la diverse evenimente, expoziții și congrese de profil reprezentând compania și produsele sale Întocmește ofertele tehnico-economice și contractele de vânzare și se înscrie la licitațiile organizate în aria sa de vânzare și răspunde de rezultatul acestora Face followup pentru contactele și sales leads identificate Urmărește predarea aparaturii / soluțiilor către clienții săi precum și efectuarea instructajelor de utilizare Este responsabil pentru realizarea bugetului de vânzări și pregătește prognoza pentru vânzările sale Întreprinde acțiuni specifice de account management pentru contractele proprii până la realizarea lor integrală Monitorizează și este la curent cu dezvoltarea pieții, colectează date concrete ale vânzărilor concurenței și achizițiilor clienților din aria sa; realizează și actualizează permanent baza de date cu informații despre aceștia Participă activ la încasarea/recuperarea restanțelor de plată ale clienților săi Candidatul Ideal Studii și Experiență Studii superioare, preferabil studii tehnice Constituie avantaj studii în Inginerie Medicală/ Medicină / Medicină/Biomedicină Limba Engleză – scris, citit și vorbit (bine, vocabular tehnic, inclusiv pentru participarea la trainingurile de producator) Permis de conducere categoria B Experiență în roluri similare min. 2-3 ani Alte cerințe În vânzări în general (min. 3 ani), preferabil în domeniul medical (minim 1-2 ani) Cunoștințe generale sau specializări privind aparatura medicală (avantaj, vor fi suplinite daca nu prin traininguri tehnice de la producator) Cunoștințe generale privind blocul operator, terapia intensivă adulti, copii, nou-născuți (avantaj) Foarte bune abilități de comunicare și negociere, putere de convingere Excel/Office (basic) Carnet conducere cat. B Personalitate Independență și autonomie Prezența de spirit/dinamism Persoană organizată Ofertă Firma de prestigiu, lider pe domeniul său Produse de top, recunoscute și apreciate în piață, proiecte provocatoare și ambițioase, clienți importanți Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști, atmosferă de familie

 • Cerinte: •studii superioare tehnice •abilitati de comunicare si negociere •experienta in vanzari •dinamic , energic , disponibil pentru calatorii •experienta utilizare MS Office ( Word, Excell, Power Point) •permis auto , cu experienta si fara antecedente Responsabilităţi: •Asimileaza cunostintele tehnice si comerciale pentru echipamentele din portofoliul firmei si cele ale concurentei; •Identifica si contacteaza potentiali clienti; •Creaza si dezvolta relatia cu clientii, identificand solutii pentru aplicatiile acestora; •Prezinta clientilor oferta tehnico-comerciala, efectueaza probe practice cu echipamentul ofertat, raspunde de buna instalare a echipamentului, in urma vanzarii.

 • Daca te-ai saturat de joburi plictisitoare, care nu te pun deloc in valoare si iti doresti sa cresti profesional, te asteptam in echipa VISION OPTICA! Cerinte: - Foarte bune abilitati de comunicare si convingere; - Atitudine pozitiva, proactiva, orientata catre clienti; - Capacitate de invatare rapida si adaptare; - Experienta in vanzari poate constitui un avantaj Responsabilitati: - Vanzarea/promovarea produselor companiei: ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, accesorii si consilierea clientilor in conformitate cu standardele de noastre; - Completarea actelor de contabilitate primara care decurg din activitatea magazinului; - Aplicarea celor mai bune practici in vederea atingerii obiectivelor lunare. Beneficii: - Pachet salarial atractiv si motivant (salariu fix + bonusuri + tichete de masă); - Alte beneficii (premii, reduceri de angajat la achizitionarea produselor din magazine, etc); - Oportunitati de dezvoltare profesionala intr-o companie de succes unde ai sanse sa inveti si sa te dezvolti constant; - Traininguri de specialitate; - Seriozitate si apreciere, loc de munca stabil si placut. Jobul este ceea ce iti doresti? Atunci, vrem sa te cunoastem! Trimite-ne mesaj scris aici sau pe mail cu o scurta prezentare, alaturi de CV-ul tau atasat. Multumim!

 • Companie importatoare hrana pentru animale angajeaza agent vanzari pentru zona Bucuresti,salariu motivant +bonusuri,masina de serviciu,mai multe detalii la telefonul disponibil.

 • The Million Roses București își mărește echipa in noua locație din cadrul Mall-ului Baneasa! Așadar, suntem in căutarea unei persoane pentru postul de vânzător comercial! Pe langa salariul atractiv (începând de la 2000 lei), vei avea parte si de bonusuri, iar transportul iti va fi asigurat. Daca ai experiența in domeniu, esti o iubitoare de flori si o persoana comunicativa, daca ai peste 20 ani si vorbesti limba engleza la un nivel mediu sau chiar avansat, așteptam cu drag CV-ul tau pe mailul nostru, iar noi te vom contacta ulterior. Te așteptam alături de noi!

 • Candidatul ideal Iti doresti o cariera promitatoare intr-o companie multinationala de succes? Esti cu un pas mai aproape daca: - Comunici excelent si ai putere de convingere; - Esti organizat, ambitios, perseverent si de incredere; - Vrei sa inveti lucruri noi intr-o maniera accesibila; - Iti place munca de teren; - Esti motivat de castigurile suplimentare. Descrierea jobului - Promovarea si vanzarea serviciilor UPC Romania la domiciliul potentialilor clienti; - Respectarea procedurilor UPC Romania cu privire la organizarea activitatii de teren, rapoarte si programul zilnic. Oferim: - Cele mai mari comisioane din piata de telecom; - Mediu de lucru placut; - O cariera in departamentul de Vanzari Rezidentiale; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare

 • Candidatul ideal Aici vei gasi o echipa dinamica si in continua dezvoltare. Ne plac interactiunile cu oamenii, provocarile pe care le intalnim si intotdeauna suntem in cautare de noi modalitati de a ne depasi limitele. Daca si tie iti plac aceleasi lucruri, Te provocam sa te alaturi echipei noastre de agenti telesales! Ne-am dori ca tu sa fii la fel ca noi: orientat catre rezultate; cu o fire competitiva; sa iti placa provocarile si sa lupti mereu pentru ceea ce iti propui. P.S. Daca ai deja experienta in domeniul vanzarilor, de abia asteptam sa facem schimb de cunostinte! Descrierea jobului Vei discuta cu clientii si vei incerca sa afli ce li se potriveste; Vei oferi informatii referitoare la produsele si serviciile Orange; Vei initia apeluri in vederea promovarii serviciilor de telefonie, televiziune si internet; Vei trata cu profesionalism toate apelurile pentru a genera vanzari in randul clientilor. Beneficii: Program flexibil de 6h sau 8h/ zi, in intervalul 10:00 – 20:00, de Luni pana Vineri; Bonus nelimitat, in functie de vanzarile generate; Acces la training-uri sustinute de specialist si formare continua; Concursuri lunare cu premii substantiale; Posibilitate de promovare in cadrul companiei.

 • Candidatul ideal Aici vei gasi o echipa dinamica si in continua dezvoltare. Ne plac interactiunile cu oamenii, provocarile pe care le intalnim si intotdeauna suntem in cautare de noi modalitati de a ne depasi limitele. Daca si tie iti plac aceleasi lucruri, Te provocam sa te alaturi echipei noastre de agenti telesales! Ne-am dori ca tu sa fii la fel ca noi: orientat catre rezultate; cu o fire competitiva; sa iti placa provocarile si sa lupti mereu pentru ceea ce iti propui. P.S. Daca ai deja experienta in domeniul vanzarilor, de abia asteptam sa facem schimb de cunostinte! Descrierea jobului Vei discuta cu clientii si vei incerca sa afli ce li se potriveste; Vei oferi informatii referitoare la produsele si serviciile Orange; Vei initia apeluri in vederea promovarii serviciilor de telefonie, televiziune si internet; Vei trata cu profesionalism toate apelurile pentru a genera vanzari in randul clientilor. Beneficii: Program flexibil de6h sau 8h/ zi, in intervalul 10:00 – 20:00, de Luni pana Vineri;Bonus nelimitat, in functie de vanzarile generate; Acces la training-uri sustinute de specialist si formare continua; Concursuri lunare cu premii substantiale; Posibilitate de promovare in cadrul companiei.

 • Trenkwalder is recruiting enthusiastic advanced English Speakers for a US mobile phone company, through one of the biggest multinational outsourcing company from Bucharest. Salary package: starting from 2100 RON Net+ Meal tickets, monthly bonuses, one public transport decont and medical subscription. Job description - flexibility to work on pm shifts in 8-hour shifts including Sundays and holidays; - support our customers as the first point of contact; - provide solutions to their technical/billing issues; - be the voice of our customers internally. Requirements - understand the concepts of browsing, search engines, and other web/mobile based applications; - experience in using Windows, Android and iOS device (required); - strong written and verbal communication skills (required) - proficiency in English (required). You cand apply using the button below or send your CVs at:

 • RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare vine mai aproape de tine cu o locatie in Bucuresti Mall ( mall Vitan )! Aplica si tu si devino partea din echipa noastra de vanzari produse de asigurari! Candidatul ideal: - studii medii/superioare ( obligatoriu diploma BAC ) - experienta in vanzari produse de asigurari constituie un avantaj - existenta codului RAF de agent constituie un avantaj - tehnici de negociere si vanzare - contactare potentiali clienti si clienti existenti pentru reinnoiri polite - identificarea nevoilor de asigurare ale clientilor - incheierea contractelor si urmarirea derularii acestora - buna capacitate de comunicare - operare PC (word, excel, outlook) - permis de conducere categoria B constituie un avantaj - atitudine pozitiva. Descrierea jobului: - vanzarea produselor de asigurare - prezentarea si explicarea produselor de asigurare - asigurarea suportului in activitatea de ofertare, emitere si raportare a politelor/contractelor de asigurare - gestionarea fizica si informatica a politelor/contractelor de asigurare - mentinerea si dezvoltarea relatiilor profesionale cu clientii companiei Oferta ( bonusuri, beneficii ): - salariu fix + comision din vanzari - bonuri de masa - program flexibil ( in ture ) - mediu de lucru stimulativ - cursuri de pregatire si formare profesionala - posibilitate de evolutie in cadrul companiei

 • angajez personal curatenie tura noapte salariu avatajos zona victoriei

 • Dorim sa ne extindem echipa de vanzari online si cautam personal cu experienta in operarea platformei eMAG marketplace. Candidatii trebuie sa stie sa foloseasca un program de facturare si sa aiba experienta in procesarea comenzilor online. Dupa procesarea comenzilor acestea trebuie ambalate si expediate. Programul de lucru: luni - vineri, 9.30-18.00 (cu pauza de 30 de minute inclusa in program). Locul de munca se afla in zona Panduri - Cotroceni. Repere: Academia Militara, Digi 24, Carrefour Market Razoare. Mijloace de transport in comun cu statii in apropiere: 1, 8, 10, 11, 25, 47, 122, 126, 136, 137, 138, 168, 226, 268, 368, 385, 668, 696, Cea mai apropiata statie de metrou este Eroilor. Pentru programarea la interviu, va rugam frumos sa ne trimiteti CV-ul dvs. Trimiterea CV-ului se poate face direct din platforma Publi24

 • Descrierea jobului: Atributiile principale ale unui agent imobiliar in viziunea nostra sunt: -Analizarea pietei imobiliare -Organizarea intalnirilor, negocierilor si prezentarilor, intermedierea tranzactiilor imobiliare; -Identificarea celor mai bune solutii pentru clienti; -Organizarea si monitorizarea intregului proces de tranzactionare - Incheierea contractelor; -Administrarea bazei de clienti si dezvoltarea ei continua; Beneficii: -Posibilitatea de a castiga mai multi bani decat in oricare alt domeniu -Program de lucru flexibil -Un mediu de lucru prietenos si productiv -Sansa de a face parte dintr-o echipa talentata si cu obiective marete -Echipament necesar in vederea atingerii performantei -Avansare rapida -Schema de comisionare atractiva -Locatie excelenta, la doar 2 minute de Metrou Piata Sudului Candidatul de succes are: -Abilitati de comunicare -Dorinta permanenta de dezvoltare -Viziune -Disciplina -Spirit competitiv -Simt al esteticului si al functionalitatii -Orice nivel de experienta Nimeni nu poate fi un candidat complet, insa oricine poate sa-si doreasca sa exceleze intr-un domeniu. De aceea suntem interesati sa avem alaturi oameni gata sa se dezvolte in vederea obtinerii unui obiectiv comun, succesul. Se ofera: -Telefon de serviciu -Laptop -Baza de date clienti -Unelte de promovare -Posibilitatea de avansare -Comision progresiv plus bonusuri de performanta Nu oferim : -program fix 09:00 - 18:00 cu inchiderea imediata a usilor la sfarsitul programului; -salariu fix (satisfactiile financiare si personale sunt direct proportionale cu efortul si implicarea depusa) -mediu propice pentru dat vina pe altcineva atunci cand lucrurile nu merg bine Cautam persoane dornice de afirmare si dezvoltare personala.

 • Compania Dan Grup Management angajeaza reprezentanti vanzari si consultant bancar saalriu intre 2000 euro si posibil mai mult in functie de rezultate , trimite cv pe adresa de email; rehauofficearoundgmail.com www.asigurarisicredite.online

 • Salveaza cautarea