Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Angajez zidari pentru munca in Belgia. Doresc doar meseriași cu experienta . Precizez ca nu am nevoie de salahor . Cer si ofer seriozitate!! Mai multe detalii la numărul de telefon de mai jos!!

 • Angajez zidari pentru munca in Belgia. Doresc doar meseriași cu experienta . Precizez ca nu am nevoie de salahor . Cer si ofer seriozitate!! Mai multe detalii la numărul de telefon de mai jos!!

 • Se lucreaza usor. Oferim instruire gratuita.De ce mai astepti? Intra in echipa. Mai ai un pas sa te convingi. Sistem genial. Incepe si vei fi uimit. Preferi sa mergi la job? De ce sa pierzi o oportunitate uriasa? Se poate lucra 1-2 ore pe zi in timpul instruirii si dupa. Vă trimitem informatii pe mail, așteptăm să ne lăsați adresa dvs.

 • Am terminat Asistent Medical Generalist ! Caut un loc de munca , cabinete medic familie , clinici particulare , azile , cabinet stomatologic !

 • Recrutam personal pentru fabrica de imbuteliere vin, in Delft, Olanda Salariul este de 1800 euro/ luna. Beneficiati de cazare gratuita, si, de asemenea, transportul de la cazare la locul de munca este gratuit. Se lucreaza de luni pana vineri, 8h/zi, in doua schimburi, cu posbilitatea de a efectua ore suplimentare.

 • Firma de constructii angajam in PITESTI , muncitori in domeniul constructiilor civile , in urmatoarele conditii: Salariul atractiv + bonus in functie de performanta + tichete cadou cu ocazia Craciunului si Pastelui. Orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare .Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. 8 ore/zi .pentru deplasari se asigura : Cazare ( GRATIS ) ,Transport (GRATIS ) diurna 30-50 lei/zi .plata salariului la 2 saptamani fara intarzieri . NU CEREM LIMITA DE VARSTA .

 • Ferma de ciuperci din Franta angajeaza personal pentru: culesul (taiatul ciupercilor) si ambalat in casserole.Salariul incepe de la 1750 euro/luna, poate creste in functie de productivitate, se ofera transport, cazare in case complet echipate si o masa/zi. Cerințe: - să fie persoane rezistente la munca fizică si conditii de munca prelungita; - să aibă îndemânare, rapiditate; - experiența anterioară în fermă reprezintă un avantaj; Pentru detalii sim ai multe informatii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

 • Caut agenți vânzări energie electrica și gaze naturale Oferim salariu fix, comision, bonus realizare target Experienta în vânzări nu este obligatorie dar reprezinta aventaj

 • Caut loc de muncă în Pitești ca să lucrez o zi cu una liberă deoarece am o fetiță de 6 ani și trebuie să mai stau și cu ea.salariul să înceapă de la 2000 ron net. Aștept oferte la nr de telefon 0756386590 sau adresa de email ionufiru12@yahoo.com. Am permis de conducere .Am lucrat în comerț și ca șofer 10 ani , momentan mi-a reținut permisul pt viteză.Dar mă acomodez in orice domeniu.

 • Inchiriez tura cabinet stomatologic complet utilat cu vad si clientela in mun Pitesti Pret 220 euro /luna tel contact 0753631586

 • Selectam Doar Persoane Active Cu Spirit Antreprenorial | 3 Locuri Disponibile ✔ Ai o atitudine tot timpul proactiva? ✔ Esti o persoana de incredere? ✔ Pui accent pe invatare si apoi pe munca serioasa? ✔ Vrei un venit suplimentar lunar? ✔ Vrei sa ai coordonezi echipe si ai calitatile necesare? ✔ Esti dorinic sa evoluezi ? ✔ Te gandesti la viitorul familiei tale? ✔ Vrei sa lucrezi de acasa, part-time ? ✔ Vrei sa iti faci singur programul? ✔ Te-ai saturat de sefi? ✔ Ai zilnic 2 ore pe zi de alocat? Daca DA? Cred ca am o SOLUTIE clara pentru TINE si FAMILIA TA. Trimite-mi pe watsapp +40722430910 NUMELE TAU, VARSTA, ORAS, OCUPATIE, STUDII De acolo iti voi trimite pasii ce trebuie urmati.

 • Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, castiguri.reale@g ma il.com

 • Abator carne din Germania angajeaza muncitori barbati femei cupluri pentru abator ambalare , pentru ambalare full time contract de munca, cazare decenta, salariu de 2100 euro/luna/net functie de prestatie si numarul de ore lucrate, plecare imediata, rugam seriozitate.Nu este obligatoriu sa cunoasca limba germana ci doar sa efectueze sarcinile alocate cu responsabilitate si profesionalism. Cerinte -conditie fizica buna, disponibilitate pentru efort si abilitate pentru munca remunerata putere de munca , varsta maxima de 58 ani , muca in echipa , cazarea se afla aproape de abator 1-1, km , se lucreaza in 2 schimburi , se lucreaza minim 2 sambete pa luna. Plecarea este rapida! Informatii referitoare la plecare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.0741731662.

 • CANDIDATUL IDEAL: Specificaţiile postului: • studii universitare de specialitate şi calificări in turism; • experienţă de minim 1 an in cadrul unei agenţii, pe post de agent turism; • cunoaşterea pieţei de produse turistice şi a particularităţilor ei; • cunoaşterea limbii engleze, şi germană(prezinta avantaj), • abilităţi foarte bune de comunicare şi negociere; • capacităţi excelente de exprimare (in vederea susţinerii de prezentări); • abilităţi organizatorice, dinamism, seriozitate, iniţiativă; RESPONSABILITATI / BENEFICII: Subordonare: Directorului de departament • Relaţii funcţionale: cu angajaţii departamentelor financiar-contabil, marketing, administrativ, servicii. • Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura aplicarea corectă şi coerentă a strategiilor de dezvoltare a programelor operaţionale privind serviciile de turism . Activităţi principale: • planificarea, organizarea şi coordonarea programelor turistice externe (excursii, circuite, croaziere, vacanţe exotice, programe de week-end pentru grupuri sau turişti individuali); • conceperea şi realizarea de oferte promoţionale; • vanzarea de pachete turistice in ţară şi străinătate (rezervări şi emiteri bilete de avion pe rute interne şi internaţionale, rezervări hoteluri din intreaga lume, cazări la preţuri preferenţiale, rezervări şi emiteri de bilete de odihnă şi tratament pe litoralul romnesc şi in staţiunile montane pentru turiştii străini, incasarea şi urmărirea plăţilor); • verificarea activităţilor de emitere de asigurări medicale, inchirieri maşini, asigurări storno de calatorie ş.a.; Candidatul va ocupa postul de agent de turism avand urmatoarele responsabilitati: - Va prelua cererile de oferta primite, va contacta clientii si va mentine legatura cu acestia pe intreaga derulare a procesului de vanzare: prelucrare oferta, transmitere oferta clienti, preluare rezervare, transmitere rezervare parteneri, facturare, emitere documente de calatorie, evidenta platilor. - Prelucrarea ofertelor de la partenerii: traducerea in limba romana a facilitatilor hotelurilor, calcularea preturilor. - Va oferi servicii de consultanta turistica potentialilor clienti. Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele: - Capacitate de sinteză - Abilități în planificarea diverselor activități - Inițiativă - Fire perseverentă - Abilități excelente de comunicare - Seriozitate și responsabilitate - Adaptare rapida la un mediu de lucru nou - Competențe foarte bune de lucru cu programele Microsoft Word, Excel

 • Se fac angajari la fabrica de conserve in Belgia.Se cauta operatori pentru sectia de ambalare, etichetare la fabrica de conserve, se accepta persoane muncitoare si serioase cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani salariul este de 1800 euro/luna, cazare gratuita in conditii decente, se ofera bonusuri la fiecare sfarsit de saptamana. Pentru mai multe detalii legate de locul de munca si programari va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0751526977. de L-S intre orele 9-20.

 • Caut colaborare la domiciliu in domeniul croitoriei.Pentru ofertele dvs., sunati la 0799076100.

 • • Cautam muncitori pentru angajare, calificati / necalificati pentru Elvetia la depozitul de napolitane. • Salarizare de 2300€/lunar cu program de LUNI-VINERI, 8h/zi in 3 schimburi / pe schimbul de noapte orele platite cu 15% in plus. • Sarcini: -Sortare; -Pregatirea marfii pentru livrare/transport; -Distribuitor napolitane in magazine; • Angajatorul ofera: -Contract de munca; -Asigurare medicala; -Cont bancar; -Drept de sedere in Elvetia; -Cazare gratuita asigurata de firma angajatoare; -Transport gratuit de la cazare la locul de munca; -Transport Romania-Elvetia gratuit; • Cerințele postului: seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon afisat. Program Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00

 • • Cautam muncitori pentru angajare, calificati / necalificati pentru Elvetia la fabrica de napolitane. Se accepta: • femei • barbati • cupluri • Salarizare de 2500€/lunar cu program de LUNI-VINERI, 8h/zi in 2 schimburi. +Posibiliatea de a face ore suplimentare • Functie: Operator de productie pt: - Masinarii de caramelizare; - Masinarii de acoperire cu ciocolată/crema; - Masinarii de taiere si ambalare; - Cuptor de blaturi; etc. • Angajatorul ofera: -Contract de munca; -Asigurare medicala; -Cont bancar; -Drept de sedere in Elvetia; -Cazare gratuita asigurata de firma angajatoare; -Transport gratuit de la cazare la locul de munca; -Transport Romania-Elvetia gratuit; • Cerințele postului: - seriozitate și punctualitate din partea candidaților. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon afisat. Program Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00

 • - program 5 zile / saptamana - transport asigurat din oras - tichete de masa - salariu motivant Cv-urile se depun la adresa de mail sau la sediul firmei din Strada Ecologiei, Nr 795 (iesirea spre Craiova) Tel: 0741052070

 • Salveaza cautarea