Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Atelier de croitorie situat pe Sos. Chitilei, Bucuresti, angajeaza personal pentru sala de croit, cu experienta. Program de Luni pana Vineri si conditii de munca excelente. Detalii la telefon 0766.440.694.

 • 2

  Poziție : Tapiter –canapele,scaune Tara : Anglia,Marea Britanie harta_politica_Marea_Britanie Locație: mai multe locatii Poziții disponibile: 2 Locul de munca: Atelier Salariul brut: cuprins intre 9-12 lire sterline brut pe ora in functie de tura Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata, Se lucreaza 45 de ore pe săptămâna, se lucreaza in ture de zi si de noapte Ore suplimentare platite Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurate de angajator dar platit de angajat Costul transportului Romania-Marea Britanie este suportat de angajat Concediu anual platit Angajatorul va aranja sa fiti asteptat la aeroport (Liverpool sau Manchester) Va plati cazarea la hotel pe perioada sustinerii testului Condiții de recrutare: Experienta ca si Tapiter Experienta intr-un ritm alert de munca ,pe o linie de productie sau pista Cunostinte in toate fazele de productie de tapiterie

 • 14

  Firma incaltaminte angajam urgent cusatoare ,montatoare ,lansatoare ,o persoana pentru taiat la masina,croitor piele ,in zona garii. Tel.

 • 1

  Societate comerciala cu sediul in Calarasi angajeaza confectioner masinist ,calcatori,ctc ,personal sala croit :relații la tel

 • 19

  Angajam tineri pentru lucrul cu masini electronice. Sunt suficiente si cunostinte minime de operarare calculator, restul se invata la fata locului. Relatii la telefon sau .

 • 29

  Angajam personal calificat si necalificat pentru munca in atelier de marochinarie ( productie portofele ). Atelierul este in Craiova, Raului nr.320. Relatii la telefon 0745.350.121.

 • 3

  Confectionera cu 25 ani vechime caut de lucru la domiciliu. Execut si serii mici .

 • Doresc colaborare cu o societate confecții textile sau cu o persoana autorizată în domeniu să lucrez la domiciliu. Am in dotare mașini industriale, liniară triploc și uberdeck

 • 2

  Atelier confectii textile ( in gama echipament de lucru) angajeaza : - confectioner - personal necalificat in confectii textile Persoanele interesate ne pot contact la telefon 0744342816.

 • Repar mobila pat fotolii canapele le recondiționez la domiciliu clientului și pun huse auto

 • 2

  Angajez confecționere pentru triplokc, mașina de cusut drept, uberdek,si calcatoreasa,produse din tricot bbc.

 • 1

  mobilier tapitat,domeniul mobila tapitata.

 • 1

  Atelier CROITORIE angajeaza croitoreasa cu experienta. LOCATIE:Sec3, Theodor Pallady 21. PROGRAM: 9-17, SALARIU: incepand de la 1200RON, negociabil in functie de produse terminate pe zi. Mai multe detalii la telefon: 0720215626

 • 1

  Executa operatii de coasere a reperelor, butonierelor, cheitelor, nasturilor, batut capse, repartizate din procesul tehnologic, in conformitate cu categoria de incadrare a lucratorului si a documentatiei tehnice;

 • Firma incaltaminte angajeaza FINISATOARE cu exeprienta. Relatii la telefon

 • Angajam pentru centru de comanda militara in conditii deosebit de avantajoase persoana calificata - de preferinta maistru croitor sau lucrator la comanda cu experienta. Se asigura: contract de munca perioada nedeterminata, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri 9-16, salariu fix plus comision din lucrari, tichete de masa 400 lei/luna, toate drepturile sociale si de sanatate asigurate, concediu de odihna + toate sarbatorile oficiale platite. Se cer: seriozitate si experienta in domeniul croitoriei de comanda. Recrutarile se fac doar pe baza de CV si scrisoare de intentie. Trimiteti CV-ul si scrisorea de intentie la WP : - pot fi scrise de mana si fotografiate.

 • 4

  S.C. BETANIA IMPEX S.R.L. este o firma producatoare de echipament de protectie. Angajeaza personal cu experienta (sau fara experienta) in industria textila (croitorie) pentru punctul de lucru din Targoviste, str. Silviu Stanculescu, nr. 45, Dambovita, vis a vis de Restaurant Nova 2. Daca sunteti interesat(a), ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 362 819 .

 • 2

  Manipulam marfa, nu piata! TANEX S.R.L., important producator si exportator din industria confectiilor textile si tricotajelor, angajeaza: MANIPULANT MARFA Se cere: - atitudine pozitiva, rezistenta la volum mare de munca; - simt al responsabilitatii, disciplina. Oferim: - Un pachet salarial motivant; - Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. Alatura-te echipei noastre! Relatii: Telefon: 0730.700.892 / 021.4210216 e-mail: ; www.tanex.ro Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sector 5, Bucuresti Transport: 303, R428; R426; R464, maxi-taxi

 • 1

  Candidatul ideal este o persoana cu spirit de echipa, cu bune abilitati de comunicare si dorinta de a invata. Descrierea jobului: Persoana cu experienta in vederea receptionarii si verificarii materiei prime (tesaturi) din punct de vedere calitativ si cantitativ; Sa intocmească fisele de constatare a defectelor; Sa intocmească rapoarte privind calitatea procesului si produsului Sa analizeze si sa interpreteze valorile obtinute Descrierea companiei TANEX - un nume de succes pe piata confectiilor din Romania. Platforma de fabricatie confectii si produse tricotate pentru femei, barbati si copii, cu mai mult de 10 ani experienta. Cu o echipă dinamică , Tanex este axat pe imbunatatirea continuă a calitatii produselor si pe flexibilitate în ceea ce priveste cererile clientilor. Oferim: - Un pachet salarial motivant; - Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. Alatura-te echipei noastre!

 • 5

  Angajam Operatori coasere -Program de lucru in 2 schimburi -Salariu atractiv -Bonusuri lunare -Tichete de masa -Transport asigurat gratuit -Asigurare privata de sanatate pentru angajati si copiii acestora -Asigurare de viata -Conditii de munca la standarde europene Probele de lucru se sustin de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 - 15:00 Rezultatul probei de lucru se ofera pe loc (admis/ respins) Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la 0730 025 523 *Prin raspunsul la acest anunt, declarati in mod expres ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale comunicate catre SC IHM Total Consult SRL.

 • Salveaza cautarea