Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Profesor de liceu, cu experiență de peste 10 ani, in pregatire individuală la matematică, ofer meditații, orice nivel, clasele I-XII și pregatire intensivă pentru examen de Evaluare Națională, Bacalaureat sau admitere Facultate.

 • Ofer servicii meditatii matematica pentru copii clasele V-VIII. O sedinta dureaza 2 ore si costa 60 lei. Se lucreaza individual, cu un singur elev.

 • Profesoară de limba și literatura română, pregătesc elevi de gimnaziu, pentru Evaluările Nationale (VI, VIII), olimpiade, corigențe, admitere la Școlile de Politie, Academie, Jurnalism etc., cu maximă eficiență pedagogică, tact didactic, responsabilitate și răbdare. Pretul: 60lei/ 2 ore (gimnaziu); 70lei (nivel liceal, Bac.); 100 lei/2ore (Școlile de Poliție sau Academie). Reușită sigură și rezultate remarcabile. Zona Km 5.

 • Absolventă a liceului teoretic "Traian" din Constanța, profilul filologie, având media 9,41 la bacalaureat și actuală studentă a Facultății de Litere Ovidius din Constanța, specializarea română-engleză, ofer meditații la limba și literatura română, atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor de liceu. O ședință va dura 2 ore, prețul pe acest interval fiind de 35 de lei (gimnaziu), respectiv de 45 de lei (liceu). Țin să precizez că studiul și materialele se vor plia pe standardele și necesitățile fiecărui elev în parte. De asemenea ofer meditații și la limba engleză pentru elevii de grădiniță și ciclu primar, de preferat copii cu vârste între 5 și 10 ani. Pentru aceștia, prețul pe ședință este de 50 de lei. Pentru restul detaliilor, aștept să fiu contactată telefonic.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Profesor de liceu, cu experiență in predare si pregatire individuală la matematică, ofer meditații, orice nivel, clasele I-XII si pregătire intensivă pentru examenul de : *Bacalaureat *Evaluare Națională *Admitere Facultate

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Năvodari,ofer meditații la limba engleză și italiană

 • Studenta la Facultatea de Litere, specializarea limba si literatura romana-limba engleză, ofer meditatii la limba și literatura română pentru elevi clasele 5-12. Pret:50 lei, timp 2h. Contact.

 • Angajez studentă pt un elev cls 5 avand orientare școlară. Program 4 ore de luni pana vineri intre orele 13 17

 • Prin intermediul profilului pe care l-am urmat in liceu (mate-info) am dezvoltat o pasiune pentru informatica. Am continuat pe acest profil, asadar sunt student la facultatea de Matematica si Informatica, Ovidius. Sunt dispus sa "impartasesc" cunostiintele dobandite, asadar ofer meditatii pentru elevii din clasele V-VIII(TIC), liceu(programare(C, C++, pseudocod, grafuri s.a.m.d /HTML/TIC),studenti (programare avansata(C/C++/Java), dar si pentru cei ce vor sa dea bacul la informatica. Pretul este de 50 de lei pe sedinta (2 ore). Meditațiile se pot face la domiciliul elevului/emițătorului.

 • Sunt studenta in anul doi la facultatea de Matematica si Informatica si ofer meditatii la matematica intre clasele 1-12. Pentru mai multe detalii, mesaj privat.

 • Salveaza cautarea