Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pregătesc la matematică elevii de gimnaziu și liceu( bacalaureat, Evaluări naționale) , în funcție de nevoi, indiferent de nivelul actual, cu rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Mă adresez inclusiv elevilor care au foarte mari probleme la această materie (precum situație de corijență) sau nu au reușit să treacă examenele din sesiunile anterioare. Ședința are o durată de două ore (50lei).

 • Ofer servicii meditatii matematica pentru copii clasele V-VIII. O sedinta dureaza 2 ore si costa 80 lei. Se lucreaza individual, cu un singur elev.

 • Absolventă a liceului teoretic "Traian" din Constanța, profilul filologie, având media 9,41 la bacalaureat și actuală studentă a Facultății de Litere Ovidius din Constanța, specializarea română-engleză, ofer meditații la limba și literatura română, atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor de liceu. O ședință va dura 2 ore, prețul pe acest interval fiind de 45 de lei (gimnaziu), respectiv de 55 de lei (liceu). Țin să precizez că studiul și materialele se vor plia pe standardele și necesitățile fiecărui elev în parte. De asemenea ofer meditații și la limba engleză pentru elevii de grădiniță și ciclu primar, de preferat copii cu vârste între 5 și 10 ani. Pentru aceștia, prețul pe ședință este de 60 de lei. Pentru restul detaliilor, aștept să fiu contactată telefonic.

 • Cadru didactic ,ofer meditatii/ curs limba romana sau limba rusa pentru straini ,orice nivel.Pret :80ron/sedinta.tel.0726289904

 • Absolvent Universitatea din Bucuresti,ofer cursuri de limba romana pentru straini pe Skype (inclusiv pentru obtinerea cetateniei)

 • Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti,vorbitoare nativa de limba rusa, cu o experienta de peste 25 de ani in predarea limbii ruse,la nivel universitar si preuniversitar, ofer meditatii la limba rusa pentru orice nivel.Asigur suport didactic.Predau si limba romana pentru straini (vorbitori de limba rusa).Asigur suport didactic. Materia predata este in permanenta reactualizata si adaptata conform cu capacitatile , abilitatile si aptitudinile intelectuale individuale ale studentului.Predau si pe Skype.

 • Profesoară de limba și literatura română, pregătesc elevi de gimnaziu, pentru Evaluările Nationale (VI, VIII), olimpiade, corigențe, admitere la Școlile de Politie, Academie, Jurnalism etc., cu maximă eficiență pedagogică, tact didactic, responsabilitate și răbdare. Pretul: 60lei/ 2 ore (gimnaziu); 70lei (nivel liceal, Bac.); 100 lei/2ore (Școlile de Poliție sau Academie). Reușită sigură și rezultate remarcabile. Zona Km 5.

 • Buna ziua! Profesoara, meditez elevi si prescolari la engleza (teste Cambridge), precum si teme limba romana si matematica clasele I-VIII.

 • Ofer consultatii lucrari dizertatie masterat pentru ofiteri punte marina civila. Traduceri din lucrari de specialitate pe profil navigatie,incarcare/descarcare, management maritim si portuar, logistica. Tel 0721536113

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 55 lei pentru 1h:30 minute. Ședințele sunt individuale, cu o singură persoană, nu în grup. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Ofer meditatii la limba germana elevilor si studentilor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele sau pentru a promova anumite examene. Sunt profesor de limba germana cu gradul didactic II si cu experienta de 15 ani in predarea limbii germane.

 • Ofer meditatii elevilor din ciclul primar pentru disciplinele comunicare si matematica. Sedinta dureaza 90 de minute,pretul fiind de 40 de lei/sedinta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

 • Traducător autorizat engleză-spaniolă, studii universitare de masterat în engleză/ spaniolă (Universitatea Complutense, Madrid), ofer meditații la limba engleză și spaniolă. Zona City Park Mall.

 • Ofer lectii particulare la matematica elevilor din clasele III - VI . Am rabdare cu copiii, excelente abilitati de comunicare si am absolvit Facultatea de Inginerie in cadrul Universității "Ovidius". Pret sedinta 35 lei ( durata de 90 de minute). Pentru mai multe detalii va rog sa ma conectati la numarul afisat.

 • Angajam invatatoare pt program tip afterschool, preferabil activa in invatamant. Program part time, locatie superba, conditii avantajoase. Relatii la 0760.644.696

 • Salveaza cautarea