Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Constanta

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ofer servicii meditatii matematica pentru copii clasele V-VIII. O sedinta dureaza 2 ore si costa 60 lei. Se lucreaza individual, cu un singur elev.

 • Profesor de liceu ofer meditatii la matematică: *orice nivel de pregătire in timpul anului scolar *pregatire examene: Admitere Facultate, Bacalaureat, Evaluare Nationala. *suport teme, recuperare materie, corigente. !!! Disponibilitate ore meditații incepand cu: 22iulie 2019 si cu inscriere prealabilă.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Absolventă a liceului teoretic "Traian" din Constanța, profilul filologie, având media 9,41 la bacalaureat și actuală studentă a Facultății de Litere Ovidius din Constanța, specializarea română-engleză, ofer meditații la limba și literatura română, atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor de liceu. O ședință va dura 2 ore, prețul pe acest interval fiind de 35 de lei (gimnaziu), respectiv de 45 de lei (liceu). Țin să precizez că studiul și materialele se vor plia pe standardele și necesitățile fiecărui elev în parte. De asemenea ofer meditații și la limba engleză pentru elevii de grădiniță și ciclu primar, de preferat copii cu vârste între 5 și 10 ani. Pentru aceștia, prețul pe ședință este de 50 de lei. Pentru restul detaliilor, aștept să fiu contactată telefonic.

 • Sunt eleva (penultimul an de liceu) si as dori sa vin in ajutotul celor mici prin ore suplimentare (consolidarea sau luarea de la capat a materiei) la limba si literatura romana. Ii voi face sa adore limba nativă si chiar sa ia o nota super mare in examenul national. Orele se vor desfasura la domiciliul dumneavoastra. *Doar in județul Constanta*

 • Ofer meditatii elevilor din ciclul primar pentru disciplinele comunicare si matematica,inclusiv pe timpul verii. Sedinta dureaza 90 de minute,pretul fiind de 40 de lei/sedinta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

 • Absolvent Universitatea din Bucuresti,ofer cursuri de limba romana pentru straini pe Skype (inclusiv pentru obtinerea cetateniei)????????????, ????????? ??? ??????-????? ??? ???????? ?????????? ????a. Tel./Viber/Whatsapp: 00 40 726289904 E-mail/??????????? ?????: bosa_ralu@yahoo.com

 • Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti,vorbitoare nativa de limba rusa, cu o experienta de peste 25 de ani in predarea limbii ruse,la nivel universitar si preuniversitar, ofer meditatii la limba rusa pentru orice nivel.Asigur suport didactic.Predau si limba romana pentru straini (vorbitori de limba rusa).Asigur suport didactic. Materia predata este in permanenta reactualizata si adaptata conform cu capacitatile , abilitatile si aptitudinile intelectuale individuale ale studentului.Predau si pe Skype.

 • Romana pentru straini cu predare in lb. Engleza. Materiale si metode aplicate la personalitatea ta, la nevoile tale, la ritmul tau de invatare. Profesor, experienta de 20 ani, ofer ghidarea de care ai nevoie pentru a deprinde tainele limbii si literaturii romane. Sedinta dureaza 2 ore , individual. Rezultate se constat la minim 2 sed pe saptamana si se include si munca individuala. Reduceri de preturi pe blog-- linkul este mai jos pe pagina! Nu lucrez cu oricine si locurile disponibile sunt limitate... Romanian for foreigners with tuition in lb. English. Materials and methods applied to your personality, to your needs, to your rhythm of learning. Teacher, 20 years of experience, offers the guidance you need to learn the secrets of Romanian language and literature. The session lasts 2 hours, individually. we can achieve results for at least 2 sessions per week and individual work also included. Discounts on Blog- The link is below this page! Available places are limited and I reserve my right to choose the people I work with...

 • Coach (antrenor) de engleza. Te ajut sa inveti o metoda prin care sa inveti orice limba straina. Metoda de predare-invatare a lb. Engleze personalizata in functie de varsta si nivelul fiecaruia si scopul studiului la domiciliul propriu. Engleza Generala pentru examene Cambridge si IELTS. Engleza pentru afaceri. English for Specific Purposes (Accounting, Finance, Human Resources, Marketing & Advertising, Sales and Purchasing, Logistics, Commerce, Nursing, Medicine, Engineering, Tourism, etc) DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA? Sustin meditatii online la limba engleza. Avantajele acestei modalitati de predare fata de metoda clasica sunt numeroase: poti participa la lectii oriunde ai fi , atat in tara cat si in strainatate , studiezi limba engleza eficient si rapid , poti stabili orele de pregatire de comun acord cu profesorul , economisind bani si timp alocat deplasarii la domiciliul acestuia. Prof. engleza cu 20 ani experienta in domeniu (licenta dubla Romana-Engleza). Meditatia este pentru o singura persoana, nu grup. Rezultate garantate! Tarife diferentiate.Ofer reduceri la pachetele de sedinte pana laPrima intalnire, de stabilirea nivelului de cunostinte si a materialelor de lucru si programului este gratuita! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite! Organizez grup de pregătire pentru începători (nivel A1), intermediate (nivel B1) fiecare de maxim 5 persoane, minim 3 pentru învățarea/aprofundarea limbii Engleze, după cum urmează.... Pentru 8 ședințe/o lună de pregătire https://bit.ly/2SaYACI Ședințele pot fi online sau face-to-face la domiciliul meu.

 • Prin intermediul profilului pe care l-am urmat in liceu (mate-info) am dezvoltat o pasiune pentru informatica. Am continuat pe acest profil, asadar sunt student la facultatea de Matematica si Informatica, Ovidius. Sunt dispus sa "impartasesc" cunostiintele dobandite, asadar ofer meditatii pentru elevii din clasele V-VIII(TIC), liceu(programare(C, C++, pseudocod, grafuri s.a.m.d /HTML/TIC),studenti (programare avansata(C/C++/Java), dar si pentru cei ce vor sa dea bacul la informatica. Pretul este de 50 de lei pe sedinta (2 ore). Meditațiile se pot face la domiciliul elevului/emițătorului.

 • Profesoară de limba și literatura română, pregătesc elevi de gimnaziu, pentru Evaluările Nationale (VI, VIII), olimpiade, corigențe, admitere la Școlile de Politie, Academie, Jurnalism etc., cu maximă eficiență pedagogică, tact didactic, responsabilitate și răbdare. Pretul: 60lei/ 2 ore (gimnaziu); 70lei (nivel liceal, Bac.); 100 lei/2ore (Școlile de Poliție sau Academie). Reușită sigură și rezultate remarcabile. Zona Km 5.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Sunt studenta in anul doi la facultatea de Matematica si Informatica si ofer meditatii la matematica intre clasele 1-12. Pentru mai multe detalii, mesaj privat.

 • Salveaza cautarea