Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ofer servicii meditatii matematica pentru copii clasele V-VIII. O sedinta dureaza 2 ore si costa 80 lei. Se lucreaza individual, cu un singur elev.

 • Angajăm invațătoare -indrumator pentru activități After School in Constanța. Responsabilități: indrumarea copiilor în efectuarea temelor,sustinerea unor activitati extrașcolare. Cautăm o persoană cu experiență in lucrul cu copiii, cu spirit de initiativa si creativă, răbdătoare si implicata in activitatile copiilor.Postul este part-time.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Studenta ,ofer meditatii atat la Limba si Literatura Romana cat si la Matematica . Mentionez ca am experienta de peste 2 ani ,garantez rezultate mai bune la invatatura. Nivel- ciclu primar/gimnazial. Meditatiile se tin la domiciliul meu . Pentru mai multe detalii , contactati-ma ! Pret: 60 lei/ 2 ore

 • Buna ziua! Profesoara, meditez elevi si prescolari la engleza (teste Cambridge), precum si teme limba romana si matematica clasele I-VIII.

 • Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti,vorbitoare nativa de limba rusa, cu o experienta de peste 25 de ani in predarea limbii ruse,la nivel universitar si preuniversitar, ofer meditatii la limba rusa pentru orice nivel.Asigur suport didactic.Predau si limba romana pentru straini (vorbitori de limba rusa).Asigur suport didactic. Materia predata este in permanenta reactualizata si adaptata conform cu capacitatile , abilitatile si aptitudinile intelectuale individuale ale studentului.Predau si pe Skype.

 • Absolvent Universitatea din Bucuresti,ofer cursuri de limba romana pentru straini pe Skype (inclusiv pentru obtinerea cetateniei)

 • Absolventă a liceului teoretic "Traian" din Constanța, profilul filologie, având media 9,41 la bacalaureat și actuală studentă a Facultății de Litere Ovidius din Constanța, specializarea română-engleză, ofer meditații la limba și literatura română, atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor de liceu. O ședință va dura 2 ore, prețul pe acest interval fiind de 45 de lei (gimnaziu), respectiv de 55 de lei (liceu). Țin să precizez că studiul și materialele se vor plia pe standardele și necesitățile fiecărui elev în parte. De asemenea ofer meditații și la limba engleză pentru elevii de grădiniță și ciclu primar, de preferat copii cu vârste între 5 și 10 ani. Pentru aceștia, prețul pe ședință este de 60 de lei. Pentru restul detaliilor, aștept să fiu contactată telefonic.

 • Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare pentru copii si pentru adulti - 3 ani Pretul e 45 lei pentru 1h:30 minute. Pentru mai multe detalii ma puteti suna la nr. 0721 580 008 .

 • Romana pentru straini cu predare in lb. Engleza. Materiale si metode aplicate la personalitatea ta, la nevoile tale, la ritmul tau de invatare. Profesor, experienta de 20 ani, ofer ghidarea de care ai nevoie pentru a deprinde tainele limbii si literaturii romane. Sedinta dureaza 2 ore , individual. Rezultate se constat la minim 2 sed pe saptamana si se include si munca individuala. Reduceri de preturi pe blog-- linkul este mai jos pe pagina! Nu lucrez cu oricine si locurile disponibile sunt limitate... Romanian for foreigners with tuition in lb. English. Materials and methods applied to your personality, to your needs, to your rhythm of learning. Teacher, 20 years of experience, offers the guidance you need to learn the secrets of Romanian language and literature. The session lasts 2 hours, individually. we can achieve results for at least 2 sessions per week and individual work also included. Discounts on Blog- The link is below this page! Available places are limited and I reserve my right to choose the people I work with...

 • Coach (antrenor) de engleza. Te ajut sa inveti o metoda prin care sa inveti orice limba straina. Metoda de predare-invatare a lb. Engleze personalizata in functie de varsta si nivelul fiecaruia si scopul studiului la domiciliul propriu. Engleza Generala pentru examene Cambridge si IELTS. Engleza pentru afaceri. English for Specific Purposes (Accounting, Finance, Human Resources, Marketing & Advertising, Sales and Purchasing, Logistics, Commerce, Nursing, Medicine, Engineering, Tourism, etc) DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA? Sustin meditatii online la limba engleza. Avantajele acestei modalitati de predare fata de metoda clasica sunt numeroase: poti participa la lectii oriunde ai fi , atat in tara cat si in strainatate , studiezi limba engleza eficient si rapid , poti stabili orele de pregatire de comun acord cu profesorul , economisind bani si timp alocat deplasarii la domiciliul acestuia. Prof. engleza cu 20 ani experienta in domeniu (licenta dubla Romana-Engleza). Meditatia este pentru o singura persoana, nu grup. Rezultate garantate! Tarife diferentiate.Ofer reduceri la pachetele de sedinte pana laPrima intalnire, de stabilirea nivelului de cunostinte si a materialelor de lucru si programului este gratuita! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite! Organizez grup de pregătire pentru începători (nivel A1), intermediate (nivel B1) fiecare de maxim 5 persoane, minim 3 pentru învățarea/aprofundarea limbii Engleze, după cum urmează.... Pentru 8 ședințe/o lună de pregătire https://bit.ly/2SaYACI Ședințele pot fi online sau face-to-face la domiciliul meu.

 • Profesor de liceu ofer meditatii la matematică: *pentru orice nivel de pregătire in timpul anului scolar. *pregatire examene: Admitere Facultate, Bacalaureat, Evaluare Nationala. *suport teme, recuperare materie, corigente. Tarif: 50 RON/ h Informatii despre meditator Nume: Zambila Mușoiu Experienta: Mai mult de 10 ani Ocupatie: Profesor liceu Studii: Facultatea de Cibernetică, Statistică si Informatică Economică București Master in Informatică și Matematică Didactică Modul I și II de Psihopedagogie Competențe: Profesor/Meditator autorizat

 • Ofer meditatii elevilor din ciclul primar pentru disciplinele comunicare si matematica. Sedinta dureaza 90 de minute,pretul fiind de 40 de lei/sedinta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

 • Ofer sprijin in efectuarea temelor! Sunt dispusa sa lucrez cu copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14/15 ani. Mentionez ca sunt studenta a Facultatatii de Psihologie si a Modulului Psihopedagogic. De asemenea, detin experienta in ceea ce priveste orele de pregatire ale copiilor. Pretul este de 15 lei/h. Orele de pregatire se pot desfasura atat la domiciliul meu, cat si la domiciliul copilului. Detalii la nr de telefon 0757140491

 • Profesoară de limba și literatura română, pregătesc elevi de gimnaziu, pentru Evaluările Nationale (VI, VIII), olimpiade, corigențe, admitere la Școlile de Politie, Academie, Jurnalism etc., cu maximă eficiență pedagogică, tact didactic, responsabilitate și răbdare. Pretul: 60lei/ 2 ore (gimnaziu); 70lei (nivel liceal, Bac.); 100 lei/2ore (Școlile de Poliție sau Academie). Reușită sigură și rezultate remarcabile. Zona Km 5.

 • Ofer pregătire suplimentară la matematică pentru: -Evaluarea Națională -Bacalaureat - elevii claselor V-VIII ajutor teme și îmbunătățirea performanțelor școlare -depășirea stărilor de corijență -rezolvarea temelor de la clasă -orice probleme legate de matematică indiferent de nivelul actual Mă adresez în special elevilor foarte slabi la mate,care se află în situații critice în ceea ce privește înțelegerea materiei. Ședința este 50lei și are durata de 2 ore. Pentru alte detalii mă puteți contacta la 0763639679.

 • Ofer meditatii la limba germana elevilor si studentilor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele sau pentru a promova anumite examene. Sunt profesor de limba germana cu gradul didactic II si cu experienta de 15 ani in predarea limbii germane.

 • Absolventă a Universității Ovidius, Facultatea de Litere si a unui masterat în același domeniu, cu 3 ani experienta in meditatii si un an in profesorat, ofer meditatii la limba franceza pentru orice nivel si obiectiv. Pretul unei ședințe este de 70 lei pentru 1h30.

 • Ofer meditații la matematica pentru copiii de clasele I-VIII. Sunt student la Facultatea Matematică-Informatică Ovidius. Meditația se desfășoară la domiciliul meu sau al elevului. Costul unei ședințe este de 35 lei 2 ore. Pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon 0748816307.

 • Salveaza cautarea