Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sunteti interesat de un loc de munca bun, serios si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajatori nemti care cauta atat femei cat si barbati pentru posturi diferite in regimul hotelier. (Munchen) Ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra. Atat cazarea cat si cele 3 mese pe zi sunt puse la dispozitia dumneavoastra gratuit, de catre angajator. Cazarea este de cate 2-3 persoane/camera. Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera de cuplu separata. Programul de lucru este de 8 ore/zi. Orele suplimentare se platesc cu 10 euro/ora . Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii. Salarul este unul atractiv; Difera la fiecare post. (Detalii la telefon) . Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta de 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0722180967 de luni pana vineri, intre orele 9-16:30.

 • Firma transport angajez sofer tir pe comunitate. Ofer si cer seriozitate.

 • Angajez bona de luni-vineri de la 8-16:00. Mai multe detalii in privat. Rog seriozitate!

 • stiu sa trag glet parchet ect

 • Angajam urgent muncitori pentru lucru la inaltime, cate 4 in echipa, pentru vopsit stalpii de inalta tensiune. In momentul lucrarii de vopsire, stalpii sunt scosi de sub tensiune. Cei care se stiu in stare sa presteze aceasta meserie, ii rugam sa sune de urgenta. Pot fi din orice localitate din tara sau din Republica Moldova, Ucraina etc, lucrarile se desfasoara in judetele din Romania, oferim continuitate in munca. Cazarea si masa sunt asigurate de firma. Salarii pe masura performantelor fiecaruia, in jur de 1000 euro/luna, toate drepturile asigurate prin contract de munca. Oferim si solicitam seriozitate maxima, plecari rapide! Angajam baieti care detin drujbe si stiu sa lucreze cu ele, tot echipe de 4 baieti. Sunati zilnic, intre orele: 08,30-20,30

 • Compania spaniola de transport international angajeaza soferi C+E incepatori si cu experienta in conditii avantajoase. Salariu 1800-2200 euro.Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus.Decontare transport dus-intors. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa(cpi/cpc); -atestat adr colete (constituie un avantaj); pentru mai multe detalii ne contactati la : 0732 173 378

 • Angajez bona pt 2 copii, fetita 5 ani si baietel 3 ani, pe,perioada lunga. Detalii in privat.

 • AUTISTI QUALIFICATI CON PATENTE C+E CON CQC ESPERIENZA CON CAMION FRIGO PER TRASPORTI INTERNAZIONALI . CONTRATTO DI LAVORO A NAPOLI , ITALIA.00393246319354 Pasquale .

 • Se asigura transport, cazare,masa,salariu 1200 euro luna,plecarea miercuri 01.august.

 • Caut un loc de munca in strainate de preferat in domeniile urmatoare(agricultura,fabrici,chiar si alte domenii). Am 20 ani si sunt din Orasul Roman caut un loc de munca serios si stabil in strainatate !!! Detin permis cat B de 2ani si ceva si nu am nici un viciu.Nu am experienta in domeniile mentionate mai sus.Pentru mai multe detalli ma puteti contacta la nr 0787313358. Sau imi puteti lasa mesaj aici pe mail.

 • Caut de munca ca sofer cat b

 • Compania spaniola de transport international angajeaza soferi C+E incepatori si cu experienta in conditii avantajoase. Salariu 1800-2200 euro.Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus.Decontare transport dus-intors. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa(cpi/cpc); -atestat adr colete (constituie un avantaj); pentru mai multe detalii ne contactati la : 0742 570 168

 • Pentru muncitori cu experienta constituie avantaj cunostinte in urmatoarele faze de lucru: -tencuieli mecanizate -placari fatade -finisaje interioare. Pentru persoanele fara experienta se cere dorinta de lucru, se ofera sansa invatari unei meserii, si optinerea unei diplome de calificare. Se ofera: -cazare asigurata in locuinta, nu subsoluri sau alte locatii insalubre. -continuitate in lucru, inclusiv iarna. -bani la 2 sapt fara intarzieri - salarizare 2000 RON - 3500 RON Santiere CLUJ. Pentru detalii sunati cu incredere.

 • Tanar, posesor permis categoria B din 2012, cu experienta pe autoutilitare 3,5 tone, solicit angajare ca sofer.

 • Mai multe detalii la telefon 0769520639

 • Cautam persoane cu experienta si cu simtul raspunderii care doresc sa lucreze intr-o spalatorie auto. Cerintele postului: - barbati sau femei cu varsta pana in 40 ani - dorinta de munca - implicare maxima - seriozitate Se ofera: - salariul minim de 1400 lei lunar plus taxele si darile la stat (obligatia angajatului) - posibilitatea de avansare reala - bonusuri in functie de realizari - contract de munca din prima zi Persoanele interesate sunt rugate sa sune la nr. 0749110630. Nu raspund la mesaje.

 • Salveaza cautarea