Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Aqua sport angajeaza kinetoterapeut / maseoza locatia Aviatiei

 • Profesoara cu peste 17 de ani vechime in invatamant, meditez matematica gimnaziu si liceu M2 -pentru evaluarea nationala 70 lei /2 ore ; -pentru liceu si bacalaureat 80 lei /2 ore. Telefon

 • Profesoara limba engleza cu experienta si rezultate, ofer program complet in limba engleza pentru prescolari si scolari mici si mari Prin metode interactive, folosind si programe video, audio si pe calculator, inclusiv prin muzica, miscare, joc si voie-buna vom deprinde nu doar tainele limbii engleze, ci vom parcurge impreuna toate materiile de care copiii sunt interesati,invatand despre plante si animale, tari si continente, forme si culori, numere si litere, si, in general, despre cate'n luna si in stele. Vom strabate nu doar Pamantul in lung si in lat, dar ne vom aventura si in Univers, invatand despre planete, constelatii si galaxii. Matematica, si e, se poate invata prin joc si concursuri care sa ne puna mintea la contributie, dar care sa ne si faca placere si sa ne ofere motivatii, premii si puncte tari. Negresit ajungem si in lumea fermecata a povestilor si a personajelor indragite de copii.Va fi o aventura pe cinste in care vom invata, dar vom si canta, ne vom juca si vom pune in scena mai mici si mai elaborate scenete, vom intra in pielea personajelor preferate si vom petrece impreuna un timp de calitate. Referinte la cerere, va pot oferi detalii si materiale pe care le voi folosi.Va astept pentru detalii la telefon sau la telefon .

 • Afterschool sector 5 angajează invatatoare (supraveghetor copii)

 • Afterschool sector 5 angajează invatatoare.

 • Pentru clienții noștri de afaceri, căutăm profesori germani experimentați, cu cunoștințe comunicative de limba engleză. Oferim program flexibil de lucru, doar cursuri online. Cererile în limba engleză trebuie trimise la următoarea adresă: For our business clients, we are looking for experienced German teachers with communicative knowledge of English. We offer flexible working hours and only online courses. Applications in English should be sent to the following address:

 • 1

  Disponibil online

  Limba Engleza

  Cu experienta in domeniu de peste 6 ani, ofer meditatii de limba engleza, pregatire pentru examene, teze, teste, teme pentru acasa etc., intr-un mediu sigur si inovativ. Folosesc atat metode moderne cât și tradiționale in funcție de personalitatea si nevoile cursantului. Sedintele se stabilesc in functie de necesitati, ele pot fi atat online cat si fata in fata. Nivel Pregatire: Gradinita Clase primare I - IV Clase gimnaziale V - VIII Liceu Pregatire profesionala Conversational- adulti

 • Redactez atestate in limba franceza pentru absolvenții clasei a XII-a, la preturi începând de la 120 lei, in functie de numărul de pagini si tema aleasa. Mai multe detalii in privat

 • 1

  HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! GRĂDINIȚA KING GEORGE Gorjului ANGAJEAZĂ: - PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR (EDUCATOARE) - Grupă Mini. Cerință obligatorie: Studii de specialitate finalizate; Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu copiii, într-un cuvânt, să fii SUPEREROU , AȘTEPTĂM CV-UL TĂU pe adresa de e-mail: Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!

 • 2

  persoana cu vocatie, muncitoare, creativa, implicata, doritoare sa invete si sa "creasca" alaturi de noi si ai nostri copii. CV pe mail. Zona Piata Muncii, gradinita privata. Pentru detalii: sau

 • Absolventă a facultății de psihopedagogie specială,promoția 2005 caut loc de muncă .Experiență de lucru cu persoane în situații de risc,cu cerințe speciale.

 • Grădinița particulară cu sediul în Militari Resedince ( Chiajna) , angajează asistenta medicala. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la numărul de telefon , sau pe adresa de e-mail gradinitadegetica01@gmail.com.

 • 2

  Gradinita particulara,cu sediul in sectorul 2 ,zona Colentina,angajează educatoare cu/fără experiența. Căutam o persoana serioasă,punctuală,calma. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic la:

 • 1

  Descriere Candidatul ideal - cunoscatoare a metodelor didactice moderne si constructive; - cel putin un an vechime; - buna cunoscatoare a limbii engleze; - experienta anterioara si studiile universitare constituie un avantaj. Descrierea jobului - organizarea si coordonarea activitatilor instructiv-educative in limba romana si in limba engleza; - planificarea si proiectarea activitatilor instructiv-educative; - organizarea si amenajarea mediului educational; - monitorizarea si evaluarea performantelor copiilor BENEFICII - pachet salarial atractiv; - suport in formarea profesionala; - mediu de lucru dinamic si echipa tanara.

 • 1

  Academia de Arte Modus Vivendi își mărește echipa Suntem în căutarea unui PROFESOR de PIAN/ CANTO Dacă vrei să faci parte dintr-o echipa tânără, profesionistă, energică și cu multă dragoste față de muzică, te așteptăm să ne contactezi la 0 7 4 5 4 0 9 3 4 2

 • 1

  Cursurile se vor susține pe o platforma online, astfel încât, fiecare cursant va putea beneficia, urmării și participa la ședința de curs. Procesul educational gestionat in cadrul patformei electronice faciliteaza accesul la informatii si ofera cursantilor sansa de a valorifica oportunitatile tehnologice multimedia, fapt ce transformă acestă etapă intr-o adevarată experientă personală. Școala EUROTRAINING organizează : a. Cursul de BUCĂTAR- 950 ron/ persoană b. Cursul de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII - preț de 699 ron/ persoană c. Cursul de BRUTAR-PATISER PRODUSE FĂINOASE - până în data de 10 07 2020 la prețul de 750 ron/ persoană Perioada de desfasurare: 5 luni/ 20 săptămâni Condiție înscriere: studii minime generale obligatorii Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr.de telefon: 0732970180 NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA INTR-O MESERIE !

 • Întocmesc, Redactez,concep referate,portofolii ,lucrări, fișe de lucru,eseuri,comentarii la toate disciplinele pentru elevii claselor I-XII și studenți.

 • Ne mărim echipa Joy Începând cu luna Aprilie pregătim deschiderea unei noi grupe de creșă, drept pentru care suntem în căutare de persoane iubitoare de copii și cunoscătoare de pedagogia Montessori. Astfel, dacă îți dorești o echipă în care să simți că munca și implicarea ta sunt respectate și apreciate, te așteptăm cu drag în vizită la Grădinița Joy Montessori, din Str. Cărbunarilor 15A, sector 1 Căutăm o persoană caldă, calmă și receptivă, pentru a însoți copii de grupa 1-3 ani în procesul de creștere și împlinire personală, spre atingerea întregului potențial, prin metodele și practicile consecrate Montessori, prin crearea unui mediu sigur și stimulant, urmărind să dezvolte în copii încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța Pentru mai multe detalii despre cum vă puteți alătura echipei Joy, ne puteți contacta la:

 • Caut persoana cu atestat de ghid turistic pentru colaborare in zona Horezu. Cunostintele de istorie si geografie a zonei sunt un plus.

 • Cautam o persoana serioasa si dedicata predarii sau organizarii cursurilor de formare cu cel putin 2 ani de experienta care sa ocupe postul de Manager Formare pentru o companie de organizare programe formare profesionala si consultanta pentru institutiile publice din invatamantul preuniversitar. Se ofera pentru acest post: laptop, telefon, mașină de serviciu și orice mai ai nevoie pentru a-ți face treaba bine. Tu trebuie doar să îți aduci zâmbetul și dorința de a răspunde tuturor provocărilor zilnice. Responsabilitati: Coordonarea echipei în toate etapele privind organizarea și desfășurarea cursurilor de formare (on-line/off-line): contractarea partenerilor (sală de curs, formatori externi, furnizori servicii cattering etc.); pregătirea documentelor necesare: formulare de înscriere, oferte, contracte; promovarea cursului: descrieri pentru site, facebook, mailuri, oferte; înscrierea cursan ilor (contactarea persoanelor înscrise, facturare, eviden a cursan ilor într-o bază de date, eviden a plă ilor, contactarea restan ierilor etc.); operarea platformei de E-learning a companiei; pregătirea mapelor de curs, a diplomelor de participare, formularelor de feedback etc. Corespondența cu partenerii instituționali și gestiunea adreselor de contact ale companiei; Scrierea/traducerea de articole relevante pentru domeniile de desfășurare a cursurilor, în vederea publicării lor pe site-ul vivid-edu.ro; Identificarea de noi oportunită i de dezvoltare a serviciilor companiei și implementarea lor. Cunostinte si abilitati: Să fii organizat/ă, meticulos/ă și responsabil/ă; Să ai o bună capacitate de concentrare și o atenție sporită la detalii; Să ai abilități bune de comunicare și să știi să scrii emailuri profesioniste; Să poți lucra independent/ă, dar să fii și team-player; Să știi bine pachetul Microsoft Office; Să ai carnet de conducere și disponibilitate de deplasare pentru cursurile organizate în țară; Să ai experiență de cel puțin 2 ani în organizarea de programe de formare profesională; Cunoștințe din domeniul administrației/învățământului preuniversitar publice reprezintă un avantaj. CUM APLICI: Ne trimiți un email cu titlul Aplicație Asistent Manager-Educatie si Formare la , în care atașezi: CV-ul; si Documentele rezultate în urma completării chestionarului de profile DISC de aici: https://www.tonyrobbins.com/disc/ Mentiune: doar persoanele selectate vor fi contactate. DETALII CONTRACT ȘI ORE DE LUCRU: nedeterminată (3 luni de probă) 6/8 ore* (în funcție de abilitățile candidatului și de așteptările financiare).

 • Salveaza cautarea