Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de curățenie angajează doar personal calificat cu experiența in domeniu .Pentru Mai multi detalii sunati la

 • 1

  Angajam Agent sau Operator DDD (deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie). Candidatul ideal: - Studii generale - Calificarea necesară: agent dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare – reprezinta avantaj - Experienţa în domeniu – reprezintă avantaj - Capacitate de a lucra în echipă - Permis de conducere categoria B – reprezintă avanta

 • 2

  OCIETATE COMERCIALA CU ACOPERIRE NATIONALA, ANGAJEAZA PERSONAL CALIFICAT SAU NECALIFICAT IN FUNCTIA DE OPERATOR DERATIZARTE, DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE CONDITII: - DISPONIBILITATE PROGRAM PRELUNGIT - STUDII SUPERIOARE, MEDII SI MINIME - DISPONIBILITATE LA DEPLASARI BENEFICII OFERITE ANGAJATILOR: - SALARII ATRACTIVE - CAZARE ASIGURATA DE SOCIETATE LA HOTEL DE 3 SI 4 STELE - DIURNA PENTRU DEPLASARE 50 LEI/ZI - PRIME DE PASTE SI DE CRACIUN - SPOR DE VECHIME, SPOR DE CONDUCERE (PENTRU SOFERI) RELATII LA TELEFON: de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 17.00

 • 1

  Ne cautam colegi!! SC angajează 2 băieți pentru îngrijire de spatii verzi, întreținere gazon, curățat alei și etc. Experienta nu este necesara. Cheful însă da. Dacă consideri ca ești ceea ce avem nevoie, hai sa ne cunoaștem!

 • 4

  Angajăm personal pentru curățenie, 8 ore/zi, schimbul 1, cladire de birouri, centura Timisoarei, Transport asigurat din Timisoara. Oferim contract de muncă pe perioadă nedetermintă, salariu net 1500 RON și tichete de masă. Angajăm inclusiv șomeri. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon . Interviuri: strada Gheorghe Doja nr.18 ap.15, interval orar 10:00-17:00, de luni până vineri.

 • 2

  Suntem o companie autorizata in servicii de curatenie si DDD. Dorim sa adaugam in echipa noastra colegi noi pentru pozitia de agent de curatenie cu un program full time-8 ore /zi. Oferim sprijin tehnic,specializare in domeniu,echipamente de protectie-printre care si masti,dezinfectanti,combinizoane la nevoie,salar motivant cu posibilitate de promovare,transport etc. Cautam persoane responsabile,punctuale,serioase. Doriti sa faceti parte dintr-o echipa tanara,dinamica?Locul tau e la noi-echipa myclean. Salarizare incepand de la 2300 ron.

 • Angajam URGENT, persoane curatenie, in Cugir, pentru spatiu birouri, part time, perioada nedeterminata. Relatii si informatii la tel .

 • Buna ziua! Mihaela este numele meu si caut sa fac curățenie in orasul Iasi. Calc si gătesc la nevoie. Sunt o doamnă serioasă, atentă la detalii ,dacă doriți să colaborăm astept apel la nr: În momentul asta am case cu care colaborez săptămânal ,am recomandări in cazul in care este nevoie :)

 • 1

  Caut doamnă serioasă pentru curățenie la o scări de bloc în zona Mărăști și Gheorgheni. Se oferă contract de muncă. Pentru detalii sunați la tel: .

 • Locul de munca este sezonier perioada 1 iunie-20 septembrie. Se adresează DOAR persoanelor care au deja presetlle sau contract de muncă și pay slipuri de anglia(care au mai lucrat acolo) pentru a se putea face permisul de munca Este vorba de curățenie camine studențești platit cu 9 lire pe oră (in mana) timp de 8-10-12 ore pe zi in funcție de cât e nevoie...banii se iau prima data la 2 săptămâni și după saptamanal

 • 5

  Compania Glanz, specializata in servicii de Facility Management si curatenie, angajeaza muncitori pentru intretinerea spatiilor industriale in Brasov. Si tu poti deveni o pare a echipei noastre daca esti: - serios - responsabil - atent la detalii - punctual Iti oferim: - un mediu de lucru placut - un loc de muncă stabil (contract pe perioada nedeterminată) - salariu motivant - tichete de masa - decontarea cheltuielilor de transport Pentru detalii, ne poti contacta la numărul de telefon

 • Mairon Galati SA angajeaza ingrijitor cladiri si spatii verzi pentru punctul de lucru Cluj-Napoca, jud. Cluj. Responsabilitati: intreținerea spatiior verzi si a cailor de acces, intretinerea curateniei in incinta depozitului și birourilor, cladirilor si a spatiilor conexe ale sediului. Cerințe: Persoana apta de munca si disponibila. Reprezinta avantaj experienta in lucrul cu motocoasa. Condiții: Salariu motivant, tichete de masă si prime de sarbatori Vă așteptăm să vă prezentați la sediul din Bd. Muncii nr. 18, Cluj Napoca sau puteti obține mai multe informatii la numărul telefon din anunț - de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 16:30.

 • Servicii de curățenie în case, apartamente, birouri, scări de bloc, după constructor, farmacii etc.folosim solutii cu certificat de conformitate. Pentru persoanele alergice folosim solutii bio. Oferim și cerem seriozitate. Mai multe detalii la numărul de telefon.

 • 2

  OFERIM SERVICII DE CURATENIE COMPLETA PENTRU SPATII COMERCIALE, BIROURI, SI SCARI DE BLOC, CASE, APARTAMENTE, ETC. OFERIM SERIOZITATE SI PRETURI AVANTAJOASE.

 • 2

  Se cauta personal de curatenie cu atributii de ajutor in bucatarie. Cautam persoana serioasa si responsabila. Oferim salariu atractiv si doua mese pe zi.

 • A company in Netherlands is hiring joy and abilities!! - Building system metal stander walls and ceilings - Working independently from technical drawings - At least 4+ years of working experience, English language and preferably VCA - Teams of 2 with car and tools!! Region : Wageningen Wages : 40 hours / week - 525 Euro after tax Cazarea este gratuita!! - Contract individual de muncă - Cazare gratuită - Transport gratuit până în Belgia - Transport plătit cu avionul (de către firmă), pe durata concediului, pentru ca angajatul să ajungă mai repede în țară, la familie - Mașină de serviciu, echipament de lucru, oferite de catre angajator - Salariu: 1200 Euro NET Cerintele sunt: - Permis de conducere auto, categoria B - Cunoașterea limbii engleze si/sau franceze, nivel conversațional - Persoană aptă pentru muncă, sociabilă, capabilă să lucreze atât în echipă cât și individual - Disponibilitate imediată de relocare în Belgia, din momentul în care a trecut de interviul cu angajatorul

 • 33

  Firma de curatenie, angajam personal pentru servicii de curatenie. Lucram doar cu contract de munca pe perioada nedeterminata, oferim bonus la stabilitatea locului de munca, salariu motivant si negociabil, decontare transport, program de lucru 8...16 de luni pana vineri. Experienta in domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Detalii suplimentare la telefon 0722222393 sau 0722346878

 • 6

  Companie multinationala angajeaza operatori curatenie la 4 ore/zi, de Luni pana Vineri, program de lucru de la 18:00 la 22:00. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariul de 1100 lei net (tichete de masa incluse), asigurare de sanatate privata, bonus de perfomanta, prime de Craciun si Paste. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de Luni pana Vineri, de la ora 09:00 la 17:00, la nr. de telefon: .

 • Oferim servicii de curățenie și de calitate cu contract sau fără...

 • 2

  Cautam femeie sau barbat de curatenie zona Dristor, sector 3, București.

 • Salveaza cautarea