Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • oferim,servicii de curatenie birouri scări blocat mai multe detalii la telefon rog si oferim

 • 3

  Dispunem de posturi libere de agent curatenie in orasul Onesti si Bacau, cu norma intrega sau part time. Va rog sa sunati la urmatorul numar de telefon:

 • 1

  angajam barbati cu experienta in lucrul cu utilaje de curatenie pentru spatii comerciale Sibiu . Oferim salar atractiv + tichete de masa. pentru informatii va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orelel 10:00-16:00 la telefon

 • 5

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 56

  Firma de curatenie angajeaza muncitori necalificati ,fete si baieti,pentru curatenie tehnica in vopsitoria Ford, program de lucru 8h,3 ture. Se ofera CM legal+abonament+tichete masa Tel 0747066163

 • Firma de curatenie angajeaza barbati si femei pentru locatie fixa in Ghiroda. Oferim salariu motivant,bonuri de masa, transport din Timisoara si contract pe perioada nedeterminata.

 • 10

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu

 • 2

  Candidatul ideal Serios Spirit colegial, comunicativ si de echipa Harnic, cinstit, gospodar Responsabilitati: Executa lucrari de curatenie si intretinere in cadrul companiei Efectueaza sortarea deseurilor reciclabile si supravegheaza personalul firmei specializate care ridica deseurile menajere; se asigura ca acestea au fost ridicate in totalitate Intretine spatiul verde Participa alaturi de ceilalti colegi din departamentul mentenanta, la lucrari care se executa in incinta firmei Beneficii: Loc de munca intr-un mediu placut si profesionist Salarizare fixa Tichete de masa pe card Conditii de lucru la nivel profesionist Beneficii clinica medicala private Premii de sarbatori Evenimente interne

 • 6

  Firma de Curatenie in Timisoara ofera servicii de curatenie ptr ASOCIAȚI DE PROPIETARi PTR MAI MULTE DETALII TEL.

 • 11

  Firma de Curatenie ofera servici ptr scari de bloc -asociati de propietari - ptr mai multe detali tel.

 • 1

  Compania ELW Recruitment dispune de un portofoliu vast de muncitori calificati si necalificati pentru orice domeniu de activitate . Suntem dispusi sa ii oferim absolut gratis pentru angajare oficiala in compania dvs . Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 • 1

  Angajăm INGRIJITOR SPATII VERZI in Urlati. Programul de lucru este de 8h/zi, in intervalul orar , de Luni pana Vineri. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant, tichete de masa, iar condițiile de muncă sunt excelente. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : .

 • Curățenie, birou,scrie,bloc magazine mai mult detalii la telefonul rog si oferim sunati credre rog si oferim siroztate

 • 2

  Societatea DIAPLAST angajeaza personal pentru postul de Femeie de serviciu/Agent curatenie , program 4 ore/zi, 30 minute pauza, in comuna Maracineni, sat Argeselu. De preferat o persoana din apropierea societatii. Daca este necesara naveta, se deconteaza biletele de transport.

 • 8

  Cerinte: Domiciliul stabil in orasul Arad Angajam doar barbati Descrierea jobului: Execută lucrări de încărcare reziduuri menajere i industriale din recipien ii în care acestea sunt depozitate în autovehiculul pe care a fost repartizat, în sectorul de lucru atribuit echipajului conform graficelor de colectare existente. Executa lucrari de incarcare recipienti colectare duala - peturi, plastic, hartie, carton, etc. Beneficii: Salariu 2300 brut +bonuri de masa+ bonusuri conform regulamentului intern; Prima de concediu echivalentul unui salariu Tichete de masa Contract perioada nedeterminata Oportunitatea de a lucra in cadrul unei companii reputabile, avand activitate regionala Programul de munca incepe la ora 06:00 dimineata.

 • 4

  Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2500 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera, program flexibil. Daca nu ai experienta in domeniu, suntem dispusi si avem rabdare ca tu sa inveti cum trebuie facuta o curatenie profesionala. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt.

 • Cautam operator DDD (deratizare,dezinsectie si dezinfectie) care sa detina certificat de calificare sau experienta in domeniu.

 • 3

  Căutăm personal feminin pentru efectuarea curățeniei de întreținere zilnică într-o cladire de birouri situată pe Calea Torontalului, nr. 69, cu următoarele responsabilități: sa foloseasca timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens, nu se ocupa in timpul de munca de activitati care nu sunt cuprinse in atributiile si indatoririle sale ori nu sunt dispuse de sefi ierarhici sa curete interiorul cladirii si imprejurimile acesteia sa utilizeze corect sculele si utilajele din dotare cu actiune manuala si electro-manuala sa pregateasca operatiile de curatare sa se ocupe de igienizarea scarilor cladirilor sa curete incintele de folosinta comuna a cladirilor, recepții, lifturi, holuri, grupuri sanitare sa anunte administratorul in cazul sesizarii unei defectiuni sa intretina echipamentele din dotare sa respecte regulamentul de ordine interioara sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul; sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol; sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora; sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati; sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale; sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi sa informeze de indata administratorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut; sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept.

 • 4

  Persoana vizata este necesar sa aiba: - minim studii liceu - experienta in domeniu sau in functii ce necesita organizare si coordonare angajati - minime cunostinte tehnice - permis cat. B si autoturism personal. Se solicita: - disponibilitate pentru un program flexibil, functie de necesitati - prezenta zilnica L-V si 1-2 sambete/luna, dar nu mai mult de o norma intreaga. Se ofera: - contract de munca - salariu motivant cu prima de performanta, tichete de masa si prime de sarbatori, - decontare transport in locatie, cu auto personal si auto firma.

 • Salveaza cautarea