Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vaslui

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 306 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate cu sediul în județul Vaslui angajează dispeceri ! Pentru mai multe detalii sunați la numărul . Minim XII-clase .

 • 1

  Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Heisterkamp Transport România angajează șoferi cu experiență, echipaje și șoferi începători: Beneficii: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză.

 • 1

  Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate, de performanță și de recomadare nou coleg; -asigurare medicală privată cu acoperiere în Europa; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză. Pub

 • 18

  Societate comerciala din Vaslui, angajeaza lucrator comercial supermarket, cu experienta. Relatii la tel. ,

 • SC CASA TUDORA SRL angajeaza patisera cu experienta in Vaslui relatii la numarul de tel .

 • 21

  Angajam personal cu experienta si recomandari pentru ingrijire batrani in Italia, pe perioada lunga sau inlocuire.

 • Grupul de firme SAFIR din Vaslui, caută colegi pe postul de Manipulant mărfuri, în cadrul departamentului de producție al Fabricii de făină proteică, din sat.Chitcani, com.Costești. Candidatul ideal: studii medii disponibilitatea de a lucra în diferite modele de schimburi; persoană activă, implicată, responsabilă, receptivă, ușor adaptabilă; experiență anterioară pe un post similar- constituie avantaj. Responsabilități: asigură recepția de materii prime; descarcă și manipulează marfurile în timp util; participă la cântărirea și sortarea sacilor cu făinuri proteice; respectă instrucțiunile de lucru privind menținerea curățeniei; participă la programele de mentenanță desfășurate la nivelul utilajelor. Beneficii: pachet salarial atractiv (salariu fix +spor de specificitate+ tichete de masă + bonusuri de performanță) ore suplimentare plătite; masă caldă pe zi inclusă, pachet de carne /pe săptămâna lucrată; asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) programe de instruire; alte tipuri de beneficii vor fi detaliate în cadrul interviului de recrutare/oferte de angajare.

 • Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, caută coleg pentru postul de Electrician auto, în cadrul atelierului mecanic din departamentul Transporturi. Candidatul ideal: absolvent studii medii sau profesionale tehnice de profil electrician electronist auto experiență în domeniu- min. 1 an (exceptie absolventii 2022); viteză de reacție; abilități de organizare; permis de conducere categorie B- constituie avantaj; Descrierea postului: efectuează reparații electrice la autovehiculele din parcul societății efectueaza operațiuni de intreținere a instalațiilor electrice ale autovehiculelor din parcul societății stabileste diagnosticul si identifică piesele care necesită înlocuire întocmește documentele necesare pentru evidențierea intervențiilor efectuate și predarea la timp către compartimentele autorizate. Beneficii: pachet salarial atractiv (salariu fix + tichete de masa + bonusuri de performanta) masa calda pe zi inclusa, pachet de carne /pe saptamana lucrata asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) programe de instruire alte tipuri de beneficii vor fi detaliate in cadrul interviului de recrutare/oferte de angajare Descrierea companiei Grupul de Firme Safir este o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu o tradi ie în activitate de peste 30 de ani. În această perioadă afacerea s-a dezvoltat ca un lan de produc ie integrat care include o fabrică de nutre uri, 4 ferme proprii pentru pui cu cre tere normală i lentă (singurul pui cu standard de cre tere Beter Leven 1* din România), un abator de păsări, o fabrică de prelucrare cu produse din carne de pui (100% carne de pui i condimente naturale) si o fabrică de făinuri proteice. Toată activitatea dezvoltată în cei peste 30 de ani a avut în centru carnea de pasăre, tradi ia gustului adevărat de pui, lucrurile făcute bine i transparent. https://www.safir.ro/

 • Grupul de firme SAFIR, caută coleg pe postul de Tehnician electromecanic, in departamentul mentenanță al Fabricii de făină proteică. Tehnicianul electromecanic montează, reglează și repară aparate și echipamente electrice,mecanice și energetice de toate tipurile. Candidatul ideal: Absolvent studii medii sau profesionale, cuno tin e tehnice solide ale instala iilor electrice si echipamentelor mecanice; Experiență în câmpul muncii min. 1 an; Spirit de echipă, seriozitate și punctualitate în rezolvarea sarcinilor; Preocupare pentru perfec ionarea pregătirii profesionale; Permis de conducere categoria B. Descrierea jobului Asigură mentenanța instala iilor si echipamentelor mecanice din cadrul fabricii de făină proteică; Controlează periodic instala iile aflate în locațiile fabricii de făină proteică; Urmărește și respectă planul de mentenanță în ceea ce privește funcționarea în parametrii tehnici optimi ai instalațiilor și echipamentelor electrice/ mecanice; Completează rapoartele de mentenanță generală preventivă și corectivă precum și fișele pentru intervențiile corective efectuate la instalațiile si echipamentelor din firma și răspunde de calitatea lucrărilor executate. Beneficii: Loc de munca sigur ; Pachet salarial atractiv (salariu fix + tichete de masa + bonusuri de performanta); Masa calda pe zi inclusa, pachet de carne /pe saptamana lucrata; Asigurare transport sau decontare transport (75% din contravaloare abonament) Alte tipuri de beneficii vor fi detaliate în cadrul interviului de recrutare/ofertă de angajare. Descrierea companiei Grupul de Firme SAFIR din Vaslui, activeză pe piața din România încă din anul 1991. În primul sfert de secol, în plin maraton al dezvoltării procesului tehnologic, activită ile Safir s-au diversificat, fiecare nouă etapă făcându-ne mai plini de via ă și de experien ă. Pentru modernizarea sistemului propriu de produc ie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, ferme de creștere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutre uri combinate și o fabrică de preparate și semipreparate. În anii ce urmează, Grupul de Firme SAFIR își propune să dovedească aceeași dedica ie prin noi investi ii. Mărirea capacităților de producție prin deschiderea de noi ferme, extinderea ariei de distribu ie și cucerirea unor noi pie e sunt doar câteva dintre obiectivele Grupului de Firme SAFIR. https://www.safir.ro/

 • Societatea comerciala Metal super laser SRL angajeaza operator la masini-unelte cu comanda numerica (CNC) cu specializare (calificare) si minim 2 ani experienta in utilizarea echipamentelor tehnologice de debitare metal cu tehnologie laser si a preselor hidraulice CNC.

 • Societate comercială producătoare si distribuitoare națională de produse alimentare angajeaza Inginer mecanic pentru punctul de lucru Fabrica de nutreturi combinate din loc. Salcioara, jud. Vaslui.

 • 27

  Gi Group Romania angajeaza Muncitori Asamblare Cablaje Auto, pentru fabrica de cablaje auto din Bistrita, judet Bistrita-Nasaud! SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! EXPERIENTA NU ESTE NECESARA! BENEFICII: Venit mediu NET lunar: de la 2800 de lei, include SALARIU de incadrare, tichete de masa (22 lei/zi), bonus de relocare si spor de noapte. In plus: spor de prezenta și ore suplimentare platite dublu: - CAZARE in regim hotelier asigurata gratuit; - 2 mese/zi gratuite; - transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu catre Bistrita. CERINTE: - Capacitatea de a lucra in picioare in 3 schimburi; - Vedere buna. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt) (zero sapte trei unu cinci doi zero opt sase noua)

 • Cerințe: Experienta de minim 1 an în licitații publice,oferte financiare și tehnice; Persoana dinamica, flexibila ,dedicata cu spirit de echipa. Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Bonusuri de performanță; Salariu motivant 600 - 1500 EUR/pe lună în dependență de experiență și performanță. Responsabilități: Activitate de inginer ofertare in constructii conform fișei postului. Mail :

 • 1

  Salve, ho 46 anni, sono un uomo italiano single, vivo e lavoro a Roma, Cerco donna carina, con cui avere figli e costruire la nostra famiglia in Italia

 • CONSILIER JURIDIC Responsabilitati si sarcini: - Administrarea proiectelor privind modernizarea si reabilitarea infrastructurii de irigații; - Menținerea relațiilor cu reprezentanții instituțiilor Protectia mediului, DSV, DAJ, relatia cu Primariile (Consiliile locale), ANIF, participarea la controale APIA in teren, etc; -Analizeaza si aproba contractele existente intre companie si furnizori/clienti si le adapteze conform legislatiei comerciale si civile si intereselor companiei reprezentate; - Analizeaza documentele furnizate de celelalte departamente si ofera consultanta juridica cu privire la subiectele expuse; - Actualizeaza permanent informatiile referitoare la noile modificari de legislatie si pune la dispozitie catre persoanele interesate din organizatie noile informatii si implicatii pentru activitatea acestora; - Solutioneaza problemele aparute in activitatea companiei din punct de vedere legal; - Apeleaza la specialisti din domeniu, in cazul in care problemele aparute sunt mai presus de cunostintele sale si experienta sa; - Executarea la timp a activităților, coordonează activitățile din cadrul proiectului supervizând direct echipa de implementare. Postul este de tip full time, in sat Tataranu, comuna Tataranu, judet Vrancea. Pregatirea si experienta: - Studii superioare (De preferat Facultatea de Drept) - experienta relevanta pe un post similar - cunoasterea limbii limba engleze - excelente abilitati de comunicare, putere de concentrare și capacitate de sinteza - bune cunoștințe de operare PC Salariu net: 1100 euro

 • Operatori Call Center **Salariu net 4500 RON + bonusuri ** Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O791 3 6 sapte 2 0 trei ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 4500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produse cosmetice Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Operatori Call Center **Salariu net 4500 RON + bonusuri ** Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O791 3 6 sapte 2 0 trei ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 4500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produse cosmetice Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 4500 RON + bonusuri * Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- O791 3 6 sapte 2 0 trei -- RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 4500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • Salveaza cautarea