Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Hardware - Software Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut loc de munca in domeniul IT, part time sau full time, My SQL, administrare baze de date SQL, SQL Developer, experienta responsabil IT 4 ani, software, windows xpadministrator retea, microsoft office, mentenanta software si retelistica, operare introducere, prelucrare si validare date. Rog seriozitate.

  • Caut loc de munca ,de preferat operator pc, administrare site-uri,marketing online, magazin online etc. sau montat/dezmembrat pc-uri,instalare windows/linux ,programe etc. Sunt dispus sa invat si lucruri noi,invat foarte repede orice tine de domeniul IT, experienta ca si tehnician sisteme de securitate.daca aveti un post disponibil pentru mine,nu ezitati sa ma contactati,aici sau pe mobil.Cer si ofer seriozitate maxima. Multumesc anticipat!

  • Descrierea postului: Introducerea produselor pe site-ul firmei; Administrarea si confirmarea comenzilor plasate in cadrul magazinului on-line; Comunicarea cu clientii magazinului atat fizic cat si telefonic; Oferirea de consultanta de specialitate pentru toata gama de produse comercializate; Beneficii: Salariul se negociaza la interviu Program de L-VCandidatul ideal: Se adapteaza usor defieritelor tipologii de clienti cu care intra in contact pentru o comunicare eficienta; Sa fie amabil si flexibil, principalul scop sa fie satisfacerea clientului ; Stie sa centreze discutia pe nevoile clientului Are initiativa si spontaneitate. Atitudine pozitiva si disponibilitatea de a invata lucruri noi.

  • Salveaza cautarea